Četvrtfinale bez Kecmanovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.02.20. | 20:43

Nije ovo bilo Miomirovo veče

Kažu sportisti da je teško u kratkom roku dva puta pobediti istog protivnika. Izgleda da to važi i za tenis. Osetio je to na svojoj koži Miomir Kecmanović.

Srpski teniser je prošle nedelje na turniru u Njujorku pobedio Iga Umbera, ali je danas u Delrej Biču izgubio meč od istog rivala i to u dva seta – 6:4, 7:6. Sat i 43 minuta je trajala borba, a francuski igrač je iz nje izašao kao pobednik i plasirao se u četvrtfinale turnira.

Izabrane vesti

Sredinom prvog seta nije slutilo da će se meč tako završiti. Kod rezultata 2:2 Kecmanović je napravio brejk, koji je potom i potvrdio i poveo 4:2. Činilo se da mu je prvi set već u ruci. A, onda je potpuno stao. Četiri gema zaredom osvojio je Francuz i napravio totalni preokret.

Da mu egzekucija u ovom danu nije bila jača strana pokazao je Miomir i u drugom setu. Obojica igrača su držala svoj servis do 5:5, a onda je srpski teniser napravio brejk i umesto da ga potom potvrdi i time izjednači u setovima, dopustio je Umberu da odgovori brejkom i vrati set u ravnotežu.

Odlučivao je taj-brejk, u kojem je Kecmanović ponovo imao set loptu (6:5), ali se Umber još jednom izvukao i sa 8:6 je dobio igru na razliku, samim tim i set i meč.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara