Komentari na vest

Tri dileme o kojima se najviše govori

i

igraće

pre 3 dana

Rajković - Spajić - Milenković - Pavlović - Živković - Ilić - Gudelj - Lukić - Kostić - Tadić - Mitrović
B

Bok

pre 3 dana

Ne znam ko uopšte ima dilemu između Mitrovića i Vlahovića. S. Arabija ili Italija, pitanje je sad. Mitrović nešto bolje zadržava loptu i bolje igra leđima, ali to je to. Spor je i pored njihovih štopera neće se ni vidjeti. Vlahović ako bude imao dovoljnu minutažu, daje gol iz slobodnog udarca. Veći će nam problem biti da ga iznudimo na povoljnom mjestu. Ako počnemo sa obojicom, nećemo imati nikakvu igru u sredini, a selektor poslije utakmice da odmah podnese ostavku. Zbog nekompetentnosti za posao koji obavlja.
S

Sone bg

pre 3 dana

Napred srbija
D

DrMr.

pre 3 dana

Šta se ložite? Sutra Piksi iznenađuje sve sa 4-4-2 😉
O

Ovako ili onako igra nikako

pre 3 dana

Gubimo laganeze od Engleza. Sto se toliko sad lozimo formacija ovo formacija ono? Igra li ovaj ili onaj? Poraz je izvestan.
G

GostSrb

pre 3 dana

Da ja vama rođaci nesto kazem...ja bi od prvog minuta utakmice stavio na 'streljanu' onog Pikforda. Cim se pridje na 30 - 35 metara od njegovog gola, šutiraj! Dal ce da ode na tribine, nije bitno. Bitna je ona koja će da pogodi okvir gola! I kada se englez okrene prema svom treneru, onom Sautgejtu, pa raširi ruke i pita ga 'sta je bre ovo, sta rade ovi, nismo ovo uvezbavali?!!'. A to se onda zove panika. A panika sece noge, blokira ruke i mozak, tera na greške...pozdrav!
G

Goran kos

pre 3 dana

Spajic mora da igra, Stojkovic mora da stavi ubtim makar jednog igraca Zvezde. Ne smije se zamjerati Terzicu i AV.
P

Pluzine

pre 3 dana

Jadan komentar, jos jadnijeg opozicionog bota! Ovakvi komentari su razlog zasto nikada necete doci na vlast. Samo iritirate vecinu svojim jadnim besmislenim opaskama. Pogotovo kad igra reprezentacija. Tada bi svi trebalo da valjda navijaju za Srbiju. Nazalost, neki prizeljkuju i propast i poraze, jer oni nemogu pobediti ako ne vide poraze svoje drzave. Jadno.
e

e

pre 3 dana

Analizirajte vi sta vam volja,ali sa parom Pavlovic-Milenkovic,mozemo da igramo samo u svom petercu.Kad god se otvorimo sledi nam potop.Izuzetno su spori,a i nije im svojstveno da obracaju paznju na saigrace kod pravljenja ofsajda.
L

Laker

pre 3 dana

Jedini srpski stoperi da valjaju necemu uz Nastasica
e

e

pre 3 dana

Zato i jesmo kanta za punjeje.Samo mi nije jasno,zasto je zabranjeno reci istinu o bilo kom igracu ako je slucajno bio u Partizanu.Mogu biti i najbolji stoperi na svetu,ali to ne menja cinjenicu da su neverovatno spori.Takvi igraci su mogli i nekad i sad da igraju,ali im se onda kao parnjak stavlja igrac izuzetne brzine ,cak i sa manje drugih kvaliteta.
M

MileSrbin90

pre 3 dana

Nekada kolarov,vidić,ivanovic i subotic aaa sad samoubice pavlovic i milenkovic.... Tuga....
L

Laker

pre 3 dana

Sta su njih dvojica lose uradili?
M

MileSrbin90

pre 3 dana

@Laker Očigledno pratis fudbal od juce
L

Laker

pre 3 dana

Pratim ih od njihovog prvog meca, ajde kazi mi kardinalne greske? Jedino ofsajd zamka Nikole i to je to. Sve ostalo krivci ving bekovi i zadnji vezni koji ne znaju sta rade, protiv Madjara Gudelj kasni i Salaj daje bombu sam na sesnaestercu, jel to stoperi krivi?!
D

Darko1101993

pre 3 dana

Dabogda izgubili sve. SNS reprezentacija
p

perorope

pre 3 dana

da bog da ti bolji bio
G

Gostivoje8

pre 3 dana

Odlicno razmisljanje! Znaci ajde da navijamo protiv svoje drzave jer je Vucic posetio reprezentativce pred prvenstvo. Nasem narodu nebi ugodio niko na svetu. Vucic se bar interesuje za rezultate reprezentacije, za razliku od Slobe ili Borisa Tadica koji se samo slihtao Djokovicu i postavljao svoje Crnogorca da vedre i oblace po savezu. Osim toga Vucic zavrsi 3 nova stadiona i pravi jos jedan veliki u Surcinu, menja sve terene u prvoj ligi i stavlja hibridnu travu. A sta je bilo pre njega? Bolje da se na podsecamo. I za Vas i za nas.
M

Mujagic

pre 3 dana

Zasto imena na dresovima nisu na cirilici pobogu????
L

Laker

pre 3 dana

Izacice Piksla sa 4nazad da proba jos jednom, ovoga puta Srdjan Univerzalni MIjailovic ce igrati beka
d

drmr09

pre 3 dana

Rajković Spajić. Milenković. Pavlović Živković. Gudelj. Mijailović. Kostić Tadić Mitrović. Vlahović
T

The

pre 3 dana

Dan prije šampionata još ne zna ko je prvi tim čak je i formacija upitna. Kako onda da igraju taktički ? A tek da naprave neki rezultat. Nema boga da mogu meč da dobiju bez na sreću. Rijetko loš tim u evropi. Bez imalo karaktera.
B

Brankoni84

pre 3 dana

Daje Stojić intervju 2040 i kaže "Krene Kejn u kontranapad, a Milenković i ja sami u odbrani“.😁😅😂🤣
P

Pera genije

pre 3 dana

Baš je isto! E moj ti!!!
B

Batistuta1

pre 3 dana

4-2-3-1,peglanje i kontre.Samo kome reći...
I

Igorgost

pre 3 dana

Više vredi Jovićevih 9 golova u Seriji A nego Mitrovićevih 28 golova u Arabiji. Da Piksi ima trunku hrabrosti i lucidnosti ubacio bi Jovića od starta, makar protiv Slovenije i Danske, protiv Engleza je ionako jedino pitanje da li će biti 3 ili 5 komada u mreži.
V

Veljko9

pre 3 dana

Bilo bi zanimljivo videti Vlahovica i Jovica u tandemu ali Jovic bas slabo igrao zadnja 3meseca
У

Управо

pre 3 dana

Више вреди Јовићев ниједан гол у репрезентацији од Митровићевих 60!!
U

UspavanaLepotica

pre 3 dana

Ufff , od Katra se nije nista promenilo , to je sto se tiče "discipline" i "fizičke spremnosti" . Tim je generalno MATOR i pojedinci ne zaslužuju da nose dres Reprezentacije . Trener je "NEPISMEN" , činjenica koju svi znamo , neuk , nema taktiku , nema plan "B" ... Ne zna koji mu igrač koju poziciju igra . Nesto pokusava , miksuje , izmislja ali ne pije vodu , videli smo protiv Bugara , pre neki dan protiv Austrije , džaba . Engelzi nisu toliko jaki koliko su naši nesposobni da urade nešto za 90 minuta . Samo setite Antice i one pobede protiv Nemaca i tu se svaka prica zavrsava .
-

--//--

pre 3 dana

Slovenija---Jan Oblak,Benjamin Seško,Josip Ilinčić,Petar Stojanović,Adrijan Zeljković...
s

srka

pre 3 dana

Ne znam kako niko ne komentariše da više od pola naše reprezentacije čine deca Partizana i to čistokrvna. Ne igrači koji su bili u Partizanu nego baš oni koji su u njemu prohodali. Milenković, Pavlović, Živković, Lukić, Mitrović i Vlahović. Njih šestorica su projektovani za startnih jedanaest, plus Birmančević, koji lako može da bude sedmi. Nije ovo što pričam nikakvo izrugivanje Zvezdi, kojoj se klanjam do zemljice crne za sve što je dala jugoslovenskom i srpskom fudbalu. Ali ne znam da li je ikada postojao neki državni tim koji je većinski sastavljen bukvalno od dece odrasle u jednom klubu.
S

Srdjan88

pre 3 dana

Bio je onaj 2010 sa Zvezdinom decom. Mada to ko je cije dete je irelevantno. Partizan je dominirao fudbalom prije 10 godina i kupio sve sto vredi po Srbiji kao sto sada radi Zvezda pa u kadetskoj selekciji imas 8 startera iz Zvezde. Za 10 godina ce i A selekcija biti manje vise 70% od igraca poniklih u Zvezdi jer je i logicno kada sada pokupe sve sto vrijedi po Srbiji. Nije to odraz dobre skole vec dominatne pozicije u Srbiji. Nisu ta djeca rodjena u BG i pocela trenirati u Zvezdi/Partizanu vec ih skauti pokupe iz Nisa, Kragujevca, Novog Sada. Prosto imas pare i samo trpas u magacin
R

Red Star Belgrade

pre 3 dana

@Srka Zato nam je i reprezentacije otisla u k...c. Kad se gledaju ko odakle dolazi. Ovaj Veljko9 je prvi Zvezdomrzac ,a ima ih jos mnogo ovde. I ima jos klubova. Bayern Minhen od 2006-2014,Barselona od 2008-2012,United 1966 godine itd. Verovatno ce sad lupati minuse,ali dobro
G

Gremio

pre 3 dana

3-5-2 ili 3-6-1 su jedine formacije posto strucni stab ne zna da postavi igru sa 4 igraca nazad. Mislim da se treba fokusirati na vezni red tj. vecom koncentracijom igraca koji mogu da trce jer odbrana pocinje iz sredine kao i napad. Prava odbrana je kada odbrana ima dubinu a ne sirinu jer igraci trebaju da se koriguju. Treba zaboraviti na to ko je veca zvezda nego ko je potrebniji a mislim da najpogubnija stvar koja moze da se desi je ta da od pocetka na terenu budu Tadic I SMS. Ovu utakmicu trebaju da igraju igraci koji imaju pluca i koji imaju zelju za dokazivanjem.
K

Kao Inter

pre 3 dana

Rajkovic GK Pavlovic LB Stojic CB Milenkovic RB Gudelj DM SMS ZM Samardzic ZM Kostic LM Zivkovic RM Vlahovic CS Mitrovic CS
k

kizabg

pre 3 dana

Aman ljudi dokle više sa ovim nebulozama o tome da nemamo bekove? Jel može neko da objasni koje su to posebne veštine i znanja koje treba da ima levi ili desni bek u odnosu na centralnog beka? Jedino mora da pazi da ne ode sa loptom na atletsku stazu, sve ostalo je isto. Ja sam u srednjoj školi trenirao fudbal i mogao sam da igram od centralnog veznog, preko krila do špica. Trener mi kaže igaš tu i radiš to i to i završena priča. Ovo danas sve neke uske specijalnosti, ko da su doktori. Može da igra centralnog beka, a ne bože levog ili desnog. Pa kako bre?!
A

Alex DeLarge

pre 3 dana

Milenkovic protiv Engleske jednostavno ne sme da igra... On je decko koji je navikao na markaciju, igru 1 na 1, sto fino prolazi u Italiji gde igra takticki fudbal i nema previse napada iz tranzicije... Protiv ekipe u kojoj igraju Foden, Saka, Belingem pa i Aleksandar Arnold koji lagano pored fudbala mogi da budu i trkaci, covek ce bukvalno biti lovina.. Redovno ce kasniti sa izlaskom, masakrirace nas iz trka i ubacivanja... Mozda je Vlahovic bolje resenje, ali je Mitar logican izbog zbog morala ekipe, ni slucajno na teren sa obojicom.
G

Gostyyy

pre 3 dana

Jako jednostavno. Dva napadaca, ali ta dva moraju da budu Jovic i Vlahovic. Na nasu zalost, stoperi su Pavlovic i Milenkovic, a trebalo bi samo jedan od njih dvojice kao centralni stoper, recimo Milenkovic, Babic levo i desno bilo ko sem Veljkovica. Ne znam zasto je zvao njega a ne Erakovica, kad je 5x bolji igrac od njega, plus igra tu poziciju. I naravno, leva strana nam je mana jer su jam svi wing-bekovi slabi u defanzivi, i tu je Pavlovic koji je konstantan rizik po nas gol i krater na terenu. I to vam je to. Mogu samo da zamislim sta ce Saka, Foden ili Palmer da mu rade.
N

Nikola44

pre 3 dana

Kakve su to glupe price. Te ne mozemo sa dva spica, te jedan mora da greje klupu, nisu kompatibilni. Kakve gluposti, da covek ne poveruje sta slusa od neznalica. Imas 2 super kvalitetna napadaca, od kojih jedan trazi loptu na glavu ili u noge, a drugi(Vlahovic) trazi loptu bukvalno bilo gde jer je brz i jak i napada i dubinu. I ti kazes da su ti nekompatibilni. Pa to je da se prekrstis od tuge i neznanja. Pa povuces Vlahovica malo iz u poluspic ili cak malo na krilo, vazno je samo da primi loptu, cim ona dodje do njega za Engleze je opasno. A nazad stavis ove radilice koji treba da trce za njih non stop. I na poluvremenu menjas ove sto izgube snagu da odrzis svezinu ekipe. I to je cela mudrost. A ne da najvrednijeg igraca ostavis da trune na klupi isfrustriran,jer je Mitrovic kao legenda reprezentacije. Kakva glupost? Vlahovic je mnogo bolji igrac od Mitrovica. To treba svima da bude jasno. To samo nasim novinarima nije ocigledno.
A

Alex DeLarge

pre 3 dana

Nema to veze sa tim da li Mitar i Vlahovic mogu da igraju zajedno nego sa cinjenicom da gubis igraca u sredini, u kojoj su Englezi vec duplo jaci... Maino, Rajs i Belingem su mozda i najbolji vezni red na prvenstvu, da je Tadic bolji igrac on bi bio nosilac Real Madrida, a ne Belingem, vrlo prosta matematika...zato sto se stalno pravimo pametni i precenjujemo sebe, zato nam tako i jeste... Da bi Vlahovic i Mitar imali efekta, lopta prvo mora da dodje do njih, isto logika za prvi razred osnovne...
H

Hilandar

pre 3 dana

1.Vlahović ne može da postigne gol.Mitrović može. 2.Ako imaš dva napadača to je odmah jedan igrač manje u vezi. 3.Nismo Brazil da igramo sa dva napadača (može protiv Andore,San Marina)
u

unpamozzart

pre 3 dana

Što se manje ložimo bolje po nas. Toliko smo ispodprosečna reprezentacija da bi prolazak grupe bio podvig. I dok jedna Francuska, Engleska, Španija smatraju da je sve osim polufinala neuspeh mi se zadovoljavano mrvicama i podvrćemo gaće na treninzima
K

Kaciga

pre 3 dana

Poveli smo levog beka, preziva se Mladenovic i citav zivot je levi bek, da li ovi ljudi sto pisu ovakve tekstove uopste prate fudbal ili se otvorilo slobodno mesto za sportskog novinara pa kazu sto da ne bolje da piskaram nesto nego da radim ozbiljan posao. Problem je desna strana, e tu nismo poveli desnog beka niti imamo nekog reprezentativnog nivoa a selektor nema onu stvar pa da ubaci nekog iz mlade reprezentacije da stice iskustvo, toboze da ne trpi rezultat a rezultata ionako nigde vec decenijama. Mogao je lepo da uigra ovog malog Kostu Nedeljkovica na ovom turniru i dobili bi beka za narednu deceniju, sigurno ne bi bio gori od Zivkovica koji je dobar igrac ali nije bek uz to je i levak. Izvinjavam se ako je Kosta jos uvek povredjen pa zbog toga nije u timu ali poenta je posto vec ne jurimo nikakav rezultat niti se bilo ko necemu nada mogli smo da ispromovisemo mlade na deficitarnim pozicijama, da steknu iskustvo sa velikog takmicenja i da resimo vec jednom te probleme sa bekovima. Ako nije mogao Kosta onda bilo ko ko je igrao beka za mladu reprezentaciju i to je to kada vec nije hteo da zove Lazovica kome je prirodna pozicija desni wing bek, kakve veze koliko godina ima.
N

Nikola44

pre 3 dana

Evo sastava. Rajkovic - MIlenkovic, Stojic, Pavlovic - Zivkovic, Kostic, Gudelj - oni ce sigurno poceti odbrabmeno. E sad u ko je drugi zadnji vezni to nisam siguran. Ja bih stavio Ilica(iako se dosad nije bas proslavio). Ilic ima ipak dobar miran pas. Mogao bi da doda kvalitetnu loptu do nasih spiceva, sto nije realno ocekivati od na primer Maksimovica. Druga realna opcija je da pored Gudelja odigra Sergej. To je po meni opcija kada smo mi na sredini najjaci. Jer Sergej je fizicki jos jaci od Gudelja, on moze da dobije duele sa Englezima, a moze i da doda kvalitetno do spiceva. Tandem na sredini Sergej-Gudelj ce sigurno zavrsiti utakmicu. Ali ce Sergej verovatno poceti iza spica(sto je po mom misljenju greska), ali na vec na poluvremenu eto njega pored Gudelja. U napadu Vlahovic malo povucenije, da se zagradi, sacuva loptu, izdrzi duel i nastavi nas napad, a u spicu Mitrovic. Nema tu puno filozofije. Ne ostavlja se najsukplji i najkvalitetniji igrac na klupi na svetskom prvenstvu. Ako ti najbolji greju klupu, onda sa tom ekipom nesto debelo nije u redu. A novinari ocigledno sugerisu da nam najbolji igrac treba da greje klupu. Kakav autogol, majko moja.
L

Luba

pre 3 dana

MI AKO BUDEMO IGRALI SA TROJICOM POZADI I SA KOSTIĆEM I ŽIVKOVIĆEM TO JE ONDA ČISTO SAMOUBISTVO. NE MOGU KOSTIĆ I ŽIVKOVIĆ DA IGRAJU U ODBRANI, ONI SU OFANZIVNA KRILA I NADAM SE DA ĆE TO NEKO KONAČNO SHVATITI. NEKA NAM JE DRAGI BOG NA POMOĆI, SAMO DA NAS TOTALNO NE RASTURE KO ŠVABE ŠKOTE SINOĆ.
N

Niko96

pre 3 dana

Mora da igra Stojic,koliko god da čovek nema iskustva,mislim da je brži defanzivac od Veljkovića,Babića i Spajića. Treba uhvatiti Fodena i Saku a mislim da su Živković i Stojić kao i Pavlović i Mladenović najbokje rešenje za to. Gudelj kao neko ko je po mom mišljenju pored Mijailovića jedini pravi zadnji vezni isto mora da startuje. ispred njega SMS i Lukić. Tadić kao jedini koji može da izmisli neku loptu i Mitrović koji je već protiv tih igrača igrao i zna kako da se nosi. Golman, iskreno izvlačio bih šibicu jer su sva trojica dobri golmani.
2

2paković

pre 3 dana

532 protiv engleza Pavlovic,Babic,Milenković,Spasić,Stojic- Gudelj,Lukić,Sergej- Mitro,Vlahovic
H

Hilandar

pre 3 dana

Nismo Brazil da igramo sa dva napadača, pogotovo protiv Engleza. Treba se spustiti na zemlju i biti realan. Sloveniju možemo da pobedimo,ako pronadjemo njihovom golmanu Janu Oblaku slabu tačku.
F

Flaj igl flaj

pre 3 dana

U svakom slučaju Mitar.Srbija treba protiv Engleske da igra sa jednim napadačem i basta!Kostić pre Mladenovića zbog dosta faktora,sa ova tri štopera možemo da počnemo a desno Živković.
2

2Paković

pre 3 dana

Mitrovic i Vlahovic moraju oboje da igraju; pitanje je ko će da bude 10ka. Tadić ili Sergej..
S

Sedorf10

pre 3 dana

"Nemanja Stojić je tek debitovao za A tim i nije logično da bude ozbiljna opcija u ovako zahtevnom meču." - ajde da se kladimo da ce Stojic biti sigurno u prvih 11 sutra. Znaci 100%. Ma vise od 100% posto. Pa utakmica sa Svedskom je nase najbolje izdanje u odbrani u poslednje 3 godine. I Vi mislite da ce Piksi kad je konacno nasao zadnju liniju koja moze da izdrzi ozbiljniji pritisak, da ce odjednom da to sve promeni i razbuca. Pa jedino kad bi bio totalno lud. Cak ce i Rajkovic braniti pre Vanje. Eto da vam malo pomognem i ja. I GUdelj ce sigurno biti ispred nase odbrambene linije na zadnjem veznom. Eto cisto da se nemucite da Vam cica razbije nedoumice. I da u ovoj nasoj odbrambenoj liniji najslabija karika sigurno nece biti taj debitant Stojic vec Bleki Milenkovic ili Pavlovic. Bleki Milenkovic je sporiji i ako nije idelno pozicioniran uvek ce kasniti, a Pavlovic luta napred i ostavlja rupu u odbrani koju kvalitetne ekipe lako kaznjavaju. Dalje Pavlovic cesto stoji daleko od igraca u odbrani(primer u Budimpesti - kriv za oba gola). Tako igraci koji se ovde navode kao najsigurniji u odbrani Bleki i Pavlovic zapravo su nase najslabije karike, ako govorimo objektivno. Iako su obojica dosta dobro odigrali protiv Svedske, to se mora priznati. Valjda im je prijao Stojic kao 3. ili je Svedska nejaka u napadu. Ili je Rajkovic samo dobro branio. Ali ipak sacuvali su nulu sto se njima jako retko desavalo i protiv mnogo slabijih ekipa.
s

srki13

pre 3 dana

Prvo proveri koliko je svedska imala suteva na gol pa onda nesto pricaj, cista sreca...
T

Tupa

pre 3 dana

Piksi treba da prekopira Zvezdu iz Milana kad je dao gol..ili Zvezdu iz finala u Bariju .. Ili recimo Grke kad su osvojili. Jak defanzivni blok i čekalica... Disciplina i koncentracija.. Englezi su već upisali pobedu ako izdržimo prvo uz nervozu koja će se pojaviti kod njih imamo šanse..
M

Može

pre 3 dana

I kao Partizan protiv Zvezde što je igrao prošle sezone
-

---//---

pre 3 dana

Danska: Eriksen,Šmajhel,Vanguard,Andersen,Kristiansen..
4

4-2-3-1

pre 3 dana

Ovo je jedina formacija u kojoj mozemo da probamo da igramo..... sa dva osiguraca u veznom redu (verovatno Gudelji Lukic ) da probaju da zatvore sve prodore i ulaze iz drugog plana. Naravno sa jednim spicem i dva bocna fizicki jaka. Ja bih probao sa: Vanja, desno Mijailovic ,Milenkovic ,Veljkovic ,Pavlovic Lukic,Gudelj Kostic levo, Samrdzic desno i centralno Sergej Mitar u spicu
D

Dokle vise VMS da brani ?

pre 3 dana

@4-2-3-1 Sa Vanjom primamo minimum 7 komada to je sigurno. Verovatno obaramo najtezi poraz od Argentine. Ljudi shvatite da golman mora da zna da brani,a ne da igra nogom. Kezman ga gura da bi ga kao prodao kao njegovog brata SMS-a za 100 m,a da ode u S. Arabiju ,a 30 m. Tako i ovog gura. Sledeca destinacija VMS-a je S.Arabija kod brata. S druge strane imas Rajkovica koji je sam gurao Majorku i zavrsio na istom mestu kao Torino koji ima 10 puta jace i bolje igrace. I koji je rekorder po odbrambenim penalima u top 5 ligama. Pustite komentar tri puta pisem i nikg ne vredjam dok neko vredja i pustate komentare
m

milutin 15

pre 3 dana

manje je bitno ko će početi, mnogo je bitnija postavka i stav,juce su nam škoti pokazali kako ne smemo, moramo muski u kost, mnogo trke, ako zatreba i malo prljavije, nikako ne mogu da razumem, zašto ne možemo da onakav stav iz Portugala da ponovimo, zašto Piksi ne moze da ih zategne kao Dalić hrvate, a budite sigurni kod nas ima kvaliteta,eno onaj italijan što vodi Mađare,(plata mu 300000), kaže da bi sa Srbijom jurišao na vrh Evrope
4

4-2-3-1

pre 3 dana

slazem se da VMS nije dobar, da se ja pitam meni bi prvi izbor bio Svilar jer je najkompletniji golman od svih nasih golmana
B

Babaroga99

pre 3 dana

Portugal nismo pobedili to je ceo svet video . Portugalcima nije priznat cist gol . Daj molim te .
М

Митт

pre 3 dana

Да оставимо по страни политику, корупцију и све што је одавно присутно у нашем фудбалу, а ту му није мјесто и да причамо само о игри. Немамо ми квалитет да зауставимо Енглезе, а још горе од тога немамо дисциплину.
-

--//--

pre 3 dana

Slovenija---Jan Oblak,Benjamin Seško,Josip Ilinčić,Petar Stojanović,Adrijan Zeljković...
H

Hahahahaha

pre 3 dana

Kakve veze ima Slovenija sa reprezentacijom Srbije? Uostalom šta to tebe briga kad 23% sarajevskog kalifata nije na EP niti će ikada biti a neće ni na SP
-

--//--

pre 3 dana

@Haha-- da bi pobedio Sloveniju (suparnika) prvo treba upoznati njene igrače..
B

Babaroga99

pre 3 dana

Kejn , Saka , Foden , Rajs , Belingem , Voker , Arnlond itd , itd . Da se naježiš . Jedan Kamerun sa kvazi trenerom nas je razneo u Katru a štaće tek ovi da nam rade . Austrija isto . Šveđani isto . Nasi igraci PADAJU U NESVEST POSLE 20 OG MINUTA . Da se oni trkaju sa Vokerom , Belingemom , Fodenom , Sakom , Kejnom .
L

Lebane

pre 3 dana

Kad god vidim ovog Stojkovica, lepo mi dan krene naopako
P

Politiko

pre 3 dana

Danska-Kristiansen,Andersen,Vanguard .. Sve igrači iz Premier lige Danska je bolja od nas
A

Asistent

pre 3 dana

Trebalo bi pogledati u kom sastavu smo igrali protiv Brqzila u Kataru,mislim dq ce poceti ista postava.
-

--///---

pre 3 dana

Mi nećemo pobediti ni Sloveniju (Jan Oblak,Seško) ni Dansku (Vanguard,Kristiansen) a kamoli Englesku!
T

Trebunjac

pre 3 dana

Vanja na gol, sa 17 clean sheetova ove sezone je i više nego zaslužio. Jedan dobar meč Rajkovića ne može zameniti sve kikseve iz prošlosti. U odbrani Veljković sa Pavlovićem i Milenković. Stojić je dobro odigrao ali su ga 4 puta prošli Šveđani, zamisli šta bi bilo sa Englezima.
C

Cccc

pre 3 dana

Veljkovic je po tebi bolje resenje??? Da nam siba sve po centrali pogledaj utakmice sa Austrijom, Kamerunom, Bugarima… sve nam sibalo po sredini a nasi stoperi kasne ( sta bi bilo da idu 1-1) a poslednja tekma su po meni delovali uigrano stoperi nisu dozvolili po sredini pasove gde protivnicki igraci izlaze 1-1 sa golmanom, bolje da pukne po strani nego po sredini, sa strane mora da usledi neki centarsut, povratna opet postoji mogucnost da se odbranimo ali kada pukne po sredini jedino da se uzdamo u golmana da mu bude dobar dan… nemoj zaboraviti da ti napadaci iz Svedske igraju u Premijer ligi…
9

95

pre 3 dana

Jbg braco ko god da igra u odbrani bice jebeno sacuvati napadace Engleze brzi su od svih nasih igraca, slazem se sa @Cccc da mora i sredina a i napad da pomazu odbrani sa udvajanjima itd… ali 5+ nam ne gine… ali svi mi navijaci kao i igraci moramo da shvatimo da igramo protiv najboljih igraca na svetu gledajuci cenu njihovu, ligu gde igraju itd. Ko god da izadje na teren neka da 200% i mi cemo biti zadovoljni!!!!
R

Red Star Belgrade

pre 3 dana

@Trebunjac Vanja ima ispred sebe dobru odbranu i zato nije primio 17 utakmica gol ali kad je primio onda je primao po 5 komada. Rajkovic s druge strane nema odbranu kao Vanja u Torinu ali je zbog njega Majorka zavrsila na istom mestu kao Torino. Reci da si Zvezdomrzac i da nijedan Zvezdin igrac ne sme da igra. Ovaj verovatno onaj Veljko9 što mrzi Zvezdu iz dna duše.
G

Gost...

pre 3 dana

Resenje za tri dileme: Babic, Kostic, Vlahovic. Druga opcija: Veljkovic, Gacinovic, Mitrovic. Kakav Spajic, kakav Stojic, za ovaj mec nam trebaju ozbiljniji stoperi. Kostic ili cak Gacinovic levo iako ni jedan ni drugi nisu idealne opcije, pogotovo Gacinovic. Mladenovic je jednostavno prespor i premekan za duel sa Englezima. Gacinovic je isto premekan al je bar brz. Kostic najmanje losa opcija. U spicu ako krenemo sa obojicom duvace promaja. Mitrovic bolje da udje sa klupe i da protiv umornih Engleza napravi razliku. Ako ne, svakako bolje i on sam da pocinje nego obojica. Sportski pozdrav!
d

djole9898989

pre 3 dana

ok, ako su to tri dileme... a ko je prvi golman?!
p

pixy

pre 3 dana

Gudelj na stoperu ispred Maksa i lukić
V

Velur

pre 3 dana

Mozda se ipak treba posavetovati sa vodjom koji vas je ispratio?
P

Pera genije

pre 3 dana

Milenković ako igra mora biti samo centralni štoper od trojice, Mladenović mi se čini kao bolja opcija na levom boku i Tadić za početak na klupu. Nikako ne smemo ponoviti grešku kao što su Škoti napravili sinoć i pustiti Engleze da slobodno igraju. Moramo koliko toliko trkom i presingom i na loptu i igrača otežati im utakmicu.
г

гост1986

pre 3 dana

Спајић никако... Миленковић Вељковић Павловић... По мени Спајић и Стојић су доста спорији од ове тројице и неби требало то ни са се разматра... Чак и Бабић пре Спајића и Стојића...
R

Realan budi

pre 3 dana

Nema sporijeg od Veljkovica, igra centralnog pa su retke situacije 1-1, pogledaj npr 1 gol Austrije koliko kasni Veljkovic u blok…
G

Glll

pre 3 dana

Veljović najgora opcija Svejedno gubimo od svih pa nije ni važno
c

cule87

pre 3 dana

ma daj bre Piksi sa svojim znanjem nije umeo Bugarsku da nadigra... čovek je trenerska neznalica, pokazalo se previše puta. svaka čast za nesporne igračke kvalitete, ali dokle će u Srbiji da se živi od stare slave?
M

Meraklija Belgija

pre 3 dana

Isto kao protiv svedske . COPY PAST . I igra i Sastav .
a

alaa secera

pre 3 dana

Gledam bas sredinu Engleza, zadnji vezni su Arnold i Rajs. Onda pogledam nasu sredinu koju nam Piksi kroz nos probija sa tromim i sporim Tadicem i sa panjinom Sergejom pa se zapitam, ocemo li mi bar loptu uspeti da pipnemo?
A

Armandito Brojetina

pre 3 dana

Za mene je naveca dilemma, koliko CE da nam buse na svaki mec, jel CE da Nas petardiraju sa merakom il radi reda.
D

Džukela klasična

pre 3 dana

Treba igrati napadački fudbal sa puno kontakata i faulova, ako im prepustimo loptu, primićemo petardu. Ovako ih možda iznenadimo jer im je odbrana najslabiji deo tima, naravno treba doći do njihovog gola što neće biti lako
l

loaloaloaloala

pre 3 dana

Spajic niposto. Jedno je Zvezda a drugo bundesligas poput Verdera gde igra Veljlkovic. Jeste i da Spajic ima gomilu iskustva jer je vec 10 godina u rep. ali dzaba kada je u blagom padu od dolaska u Zvezdu i nasu ligu.
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 3 dana

Грешиш, Спајић је подигао форму у претходних 6 месеци.
Г

Гост1986

pre 3 dana

ШидНавијаЗаЗвезду.... Није Спајић лош ал треба бити реалан и рећи да је спор и не можеш од њега очекивати за задржи Фодена...
G

Glll

pre 3 dana

Veljović najgori od svih
j

jsd

pre 3 dana

Kod nas upitno bar 9 igraca. Nije se jos konsultovao sa menadzerima vikend odmaraju. Bolje pitaj te Stojica.
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre 3 dana

Ти сам себе питај каква ти је граматика.
G

Grobar32

pre 3 dana

Svi već imaju gotovo sigurno svoje sastave spremne, samo mi još uvek tražimo tko će da nam igra stopera,levog i desnog beka, 9ku itd.....
S

Svašta

pre 3 dana

Pa i mi imamo izvestan sastav 90%, pitanje je za možda dva igrača ko će igrati, kao i u svakoj drugoj selekciji