(©RSS)
(©RSS)

Teodorović skratio spisak Orlića

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 02:00

Problem povreda pivotmena Metaloplastike Igora Milovanovića

Muška juniorska reprezentacija Srbije posle vikend pauze posle trening utakmice sa seniorskom reprezentacijom Srbije nastavlja pripreme za Evropsko prvenstvo.

Problem zua Orliće je povreda pivotmena Metaloplastike Igora Milovanovića.

Izabrane vesti

Posle kratkog okupljanja u Staroj Pazovi i kontrolnom utakmicom sa olimpijskim timom, vraćamo se u našu staru bazu u Šabac. Nastavljamo sa daljim radom na nešto malo više od tri nedelje do početka Evropskog prvenstva u Celju. Sa optimizmom gledamo na period koji dolazi i možemo sa velikom sigurnošću da kažemo da nam je kontrolna utakmica sa selekcijom Borisa Rojevića dala jasne smernice za dalji rad. Zabrinjava nas povreda pivota Igora Milovanovića i nadamo se da će medicinski tim uspeti da ga osposobi do početka šampionata”, rekao je selektor Đorđe Teodorović.

Spisak kandidata je smanjen na 18.

Dobra atmosfera ne jenjava i siguran sam da ćemo ovaj period iskoristiti na najbolji mogući način. Hvala Rukometnom savezu Srbije što nam je omogućio ovako veliki broj dana za pripreme i izuzetne uslove što je preduslov za rezultat kojem težimo”, zaključio je selektor Orlića.

Na spisku su:

GOLMANI: Nikola Zorić (Benfika), Marko Draško (Vojvodina), Kosta Dizdar (Jugović)

KRILA: Filip Milovanović (Metaloplastika), Đorđe Rančić (Dinamo Pančevo), Milija Papović (Metaloplastika), Luka Lazić (Partizan)

PIVOTMENI: Luka Panić (Kikinda), Mladenko Draško (Vojvodina), Marko Vujović (Vrbas)

BEKOVI: Vojin Čabrilo (Tuluz), Simo Šijan (Vojvodina), Aljoša Damjanović (Metaloplastika), Leo Feješ (Dinamo Pančevo), Vukašin Antonijević (Celje), Uroš Mitrović (Tuluz), Brana Mirković (Metaloplastika), Aleksa Bukvić (Vranje)



tagovi

muška juniorska rukometna reprezentacija SrbijeĐorđe Teodorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara