Komentari na vest

Srbija sa četiri kluba u Evropi: Voša teško do "vajld karte" Lige šampiona, realnost je Liga Evrope

D

Dijagnoza

pre oko 1 mesec

Besposlicari komentarisu ljude i klubove. Idite radite nesto,pokazite se negde besposlicari sujetni.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Kakva je prcija ovaj rukomet. Na SP se dodeljuju vajld karte, niko ne zna po kojim principa i kome. U Ligi Sampiona POLA klubova dobija vajld kartu, nema kvalifikacija, isto niko ne zna na osnovu cega. I posle ljudi se zale na fudbal, gde se za UEFA takmicenja godinu dana unapred zna ko pocinje u kojem kolu kvalifikacija, ko ima koji koeficijent, predstavnici kojih drzava krecu odakle, sve je svima jasno i opet ne valja. I onda vidis druge sportove i shvatis zasto je fudbal tu gde jeste.
X

Xezlgzwx

pre oko 1 mesec

Ma kad vidim sta se desava u rukometu i kosarci skontam da nemamo pravo da komentarisemo fudbal. Fudbal je ubedljivo najnormalniji i najposteniji sport u Evropi. Cuj wild card, osvojis prvenstvo svoje drzave ali nemas priliku da postanes sampion Evrope. Fuj. O stanju u vaterpolu i odbojci ne znam, mozda i na srecu, dovoljno pa ne komentarisem. Ali koje god Evropsko takmicenje ima wild card, ili stalne clanove bez obzira na plasman u nacionalnim ligama, je katastrofa.
j

jokicmvp

pre oko 1 mesec

U rukometu je još i dobra situacija u poređenju sa ostalim sportovima, ove sezone je od 16 učesnika EHF Lige šampiona, 12 bilo prvak države i Magdeburg kao prvak Evrope, odnosno samo 3 drugoplasirana.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Koliko je pao klubski rukomet to je strasno. Da se cekaju pozivnice za drugorazredno takmicenje inace svi idu u kup Slavice Cukteras. A nekada smo bili jako dobri.
b

boza_demagog

pre oko 1 mesec

A kad je to srpski klubski rukomet bio jako dobar?
K

Ksmam

pre oko 1 mesec

Sad se dize a nikada nije bio ,racunate staru jugu kao Srbiju
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Momci secam se vremena Yu. Od tada sve gore I gore...
C

Cbnn

pre oko 1 mesec

Stara Yuga 6 zemalja,samostalna Srbija kao domacini ukrali i to je to
s

svakog gosta tri dana dosta

pre oko 1 mesec

@Ksmam Metaloplastika,Borac Banjaluka osvajali titulu prvaka Evrope,Proleter Zrenjanin bio vicesampion,za gol slabiji od Barselone u finalu,odlicni bili Crvenka,Vrbas,Samot,Zelja Nis...posle dosao Sintelon Backa Palanka.Najbolji rukomet se igrao u Srbiji generalno i Hrvatskoj(Zagreb,Partizan Bjelovar).Pogledaj sprske igrace,ne samo iz Srnjje nego iz cele.bivse Yu koji su Arbi.Zatonbolje cuti.
e

efefefefefefef

pre oko 1 mesec

jedini predstavnik bivse jugoslavije,sta bre vi pisete