(©Instagram OK Karađorđe)
(©Instagram OK Karađorđe)

Karađorđe zaokružio spisak pojačanja: MVP danske lige u Topoli

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.06.24. | 19:59

Američki korektor Džejkob Stili naredne sezone će predvoditi Majstorovićev tim

Igraće naredne sezone u Topoli i jedan Amerikanac. Odbojkaš Džejkob Stili koji pokriva poziciju korektora je poslednje pojačanje Karađorđa za sledeću takmičarsku godinu.

Kako je klub zvanično objavio - stigao je MVP danske lige, koji se prethodno školovao na čuvenom Pepredin univerzitetu. Ima 24 godina i visok je 205 centimetara.

Izabrane vesti

"Ispunili smo plan koji smo sebi zacrtali za novu sezonu. Pojačali smo se na pozicijama koje smo želeli, zadržali okosnicu ekipe. Takođe, imamo iz našeg podmlatka nekoliko momaka kojima ćemo posvetiti pažnju i priključiti ih prvoj ekipi. Zaslužili su to posle sjajnih rezultata na državnim prvenstvima mlađih kategorija ovog proleća", rekao je trener Neven Majstorović. "Sa Džejkobom zaokružujemo spisak pojačanja. Radi se o sjajnom momku, odličnih fizičkih predispozicija i sjajne tehničke i taktičke pripremljenosti koji nosi sa Peperdin univerziteta. Verujem da će pokazati svoj potencijal u srpskoj ligi".

Prethodno su u klub stigli dizač Andrej Hujzerović i libero Miljan Milović

Ugovore su produžili Alija Bekrić, Miloš Vemić, Luka Šormaz, Nemanja Radović, Aleksandar Bošnjak, Miloš Bojović, Aleksa Stanić i Nikola Vujović.

Priliku bi mogli da dobiju i mladi Kosta Matić, Saša Radovanović, Mateja Tanić i Novak Radojčin.

Od kluba su se oprostili Lazar Stašević, Veljko Prišić, Miloš Nadaždin, Vukašin Antić i Vukašin Smiljanić.


tagovi

OK KarađorđeOdbojkaški transferiNeven Majstorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara