Humanitarni tiket u podne: Olja Lević tipuje za lečenje mališana, Olivera Pala Galodija

Vreme čitanja: 4min | uto. 03.11.20. | 11:27

Glumica proslavljena u serijalu „Selo gori a baba se češlja“, od Reala i Intera očekuje 3+ ishod

Glumica i Liga šampiona! Baš to je u najkraćem opis pokušaja mlade dramske umetnice Olje Lević da pomogne lečenje mališana Olivera Pala Galodija (2019), koji boluje od spinalne mišićne atrofije, tipa jedan... Olja će mu uz brojne dobre ljude nadamo se pomoći uz MOZZART asistenciju, odnosno uplatu od 10.000 dinara na tiket plemenitosti koji nosi kvotu 10,60. Neka to bude zajednički doprinos borbi mališana koji je odmah nakon dolaska na svet počeo da bije prvu, najvažniju bitku koju će verujemo dobiti kako bi njegovo detinjstvo konačno postalo srećno. 

Elem, Olja Lević koju pamtimo kao „Zoricu iz Sekuriča“ iz sada već kultne serije „Selo gori a baba se češlja“, na prvom paru pokušava da odgonetne kladilačku kombinaciju na meču SALCBURG – BAJERN. Bajern u Austriju ide po pobedu. Salcburg će po svemu sudeći pokušati da izvuče maksimum nakon X ishoda sa Lokomotivom i poraza od Atletiko Madrida. Ipak, Salcburg ne treba smatrati inferiornim u potpunosti, što dokazuju ishodi proteklih evropskih mečeva na kojima je ovaj tim davao po dva gola. Flik to dobro zna, tako da neće dozvoliti da njegovi puleni utakmicu shvate olako.

Izabrane vesti

„Neka bude 1UG2+“, rekla je Olja, verujući da će u prvom poluvremenu pasti minimum dva gola.

Sledi utakmica REAL MADRID – INTER. Lukaku neće moći da pomogne Interu, a sigurno je da će Real bez obzira na sve zaigrati na sve ili ništa. Poraz od Šahtjora, te remi sa M’gladbahom za Zidanove pulene su previše. Nervoza će biti prisutna, pa će Konte s Interom koji u evropskom skoru ima dva remija pokušati da izvuče maksimum iz ovog gostovanja. Ipak, ruku na srce, Real koji je u prva dva kola bio izdašan za tipovanje na golove, tretira se kao nešto jači.

“Igram 3+”, kratko će naša današnja gošća koja je ove godine dobila jednu od glavnih uloga, igrajući “Milu Galić” u veoma popularnoj seriji “Igra sudbine”.

A sada ATALANTA – LIVERPUL. Susret dva vodeća tima u grupi. Atalanta je takmičenje započela pobedom nad Midtjilandom kojeg je na strani dobila sa 4:0, da bi u prošloj rundi uspela da izvuče remi sa Ajaksom uprkos zaostatku od dva gola (2:2). Liverpul je sa dve pobede prvi u grupi. Posle trijumfa nad Ajaksom na gostovanju (0:1) dobio je i Midtjiland na Enfildu sa 2:0. Dve ekipe nisu ranije odmeravale snage i nema sumnje da nas očekuje spektakl u Bergamu.

„Ponovo 1UG2+“...

Dramska umetnica rođena u Kruševcu nastavlja tipovanje utakmicom MANČESTER SITI – OLIMPIJAKOS. Sa pobedama nad Portom (3:1) i Marseljom (0:3) Građani su obezbedili vodeće mesto u grupi u kojoj Olimpijakos ima polovičan učinak. Savladao je Marselj minimalnim rezultatom, da bi u prošlom kolu izgubio od Portugalaca na gostovanju (2:0). Mančester Siti je na Etihadu skoro nepobediv, dok je Olimpijakos dobio samo jedno od prethodnih šest gostovanja u svim takmičenjima. U njihovom prvom zvaničnom odmeravanju Englezi su bliži pobedi.

„Prelaz 1-1“, reče glumica viđena i u „Šifri Despot“ na malim ekranima.

Za kraj, tu je utakmica MIDTJILAND – AJAKS. Bez osvojenog boda i uz poraze od Atalante (0:4) i Liverpula (2:0) Danci su na poslednjem mestu tabele. Ajaks je tik iznad njih sa jednim osvojenim bodom. Poraz od Liverpula (0:1) i remi koji su i pored vođstva od 2:0 na kraju izvukli sa Atalantom (2:2) dodatan je motiv za Tadića i ekipu da konačno upišu pobedu u Ligi šampiona. Sudeći po razlici u kvalitetu verovatno i hoće.

„Zatvaram igru sa 3+ tipovanjem“.

I to bi bilo sve, makar što se tipovanja tiče u našoj večitoj rubrici koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 16.853.694 dinara.

Zanima li vas još nešto? Verujemo da bi mnoge zanima biografija naše gošće koja je svojim osmehom sa malih ekrana vrlo brzo osvojila srca gledalaca. Prvi dodir sa glumačkom umetnošću, Olja je ostvarila u sekciji svoje škole, a potom je kao amaterska članica Kulturnog centra “Kruševac”, nastupala u predstavama lokalnog pozorišta. Na preporuku prvaka ove ustanove, Milije Vukovića, otišla je na probno snimanje za ulogu u projektu Radoša Bajića, “Selo gori, a baba se češlja”. Zatim je postala studentkinja Akademije umetnosti beogradskog Alfa univerziteta u klasi profesora Nebojše Dugalića. U sklopu saradnje sa Radošem Bajićem, pojavila se u igranom filmu “Nova godina u Petlovcu”, (2011), a krajem 2017. godine započela je snimanje sa ekipom serije “Šifra Despot”. Sada je tu gde je, u “Igri sudbine”…

Na kraju Olja Lević zajedno s novinarskim MOZZART timom “Humanitarnog tiketa u podne” deli podatke koji vam mogu pomoći da i vi pomognete lečenje malog Olivera Pala Galodija.

Upišimo 848 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732419-36

Uplatom na devizni račun: 160600000073285198

Na kraju, Olja će na čas pozdraviti MOZZART družinu s one strane Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Olja Lević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za negu starijih lica “Kostajnica”. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 10,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara