Mario Hezonja (©Star Sport)
Mario Hezonja (©Star Sport)

Partizan nudio Hezonji platu jaču od Panterove?

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.24. | 14:56

Tako tvrdi madridska Marka

Letnja sapunica oko Marija Hezonje završiće se izgleda produžetkom saradnje sa madridskim Realom, iako je pre samo nekoliko dana sve izgledalo potpuno drugačije.

Transfer u Barselonu mu je propao iako je navodno još tokom finala ACB lige potpisao ugovor koji na kraju neće biti zaveden zbog izjava da želi da ostane u Madridu i donese još mnogo sreće navijačima.

Izabrane vesti

Nije samo Barselona bila u igri za Hezonjin potpis i to potvrđuju redovi madridske Marke koja potvrđuje spekulacije da su u igri bili Partizan Mozzart Bet i Panatinaikos.

Zeleni su mu navodno još tokom sezone nudili višegodišnji ugovor vredan 2.500.000 evra neto, njemu se čak i svidela ideja o povratku u Atinu, ali je sve iščezlo pošto su Zeleni osvojili Evroligu. Detalje ugovora koji je Hezonja imao sa Barselonom objavio je španski Encestando.

Što se Partizan Mozzart Beta tiče, vicešampion Jadranske lige pokušao je da iskoristi frku na relaciji Barselona – Madrid i Marka piše da je klub u proteklom periodu kontaktirao Hezonjinog agenta. Ideja je navodno bila da se iskoristi očekivani odlazak Kevina Pantera u Barselonu, čak se dodaje da je Parni valjak hrvatskom reprezentativcu nudio više novca nego što je dosadašnji kapiten imao. Prema nekim informacijama, Panter je u Partizanu imao 2.600.000 dolara godišnje.

Partizan Mozzart Bet je Hezonji nudio saradnju na tri godine. Ipak, on će, ako ne bude novih obrta, ostati u Madridu. Između Reala i Hezonje bilo je razgovora još početkom kalendarske godine oko nastavka saradnje, ali su pregovori završavali u ćorsokaku jer dve strane nisu mogle da se nađu oko visine plate. Mesecima je trajala neizvesnost, čak je potpisao sa Barselonom, ali taj ugovor nije važeći jer ga se klub odrekao posle spornih izjava. Pominjala se i mogućnost njegovog povratka u NBA ligu gde tokom prvog boravka nije imao mnogo sreće.

Još jedna transfer saga je blizu kraja.


tagovi

Mario HezonjaEvroligaKK Real MadridKK PartizanPartizan Mozzart BetKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara