Nikola Đurišić (©AFP)
Nikola Đurišić (©AFP)

Novi jastreb je stigao, proživite Nikolin draft dan (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 23:48

Atlanta video porukom predstavila Đurišića fanovima, srpski košarkaš prvi put govorio i na konferenciji za medije

Ni ova godina nije protekla bez srpskih košarkaša na NBA draftu, a kako to obično biva za to je najzaslužnija Mega. Nikola Topić jeste izabran sa 12. mesta kao igrač Crvene zvezde, ali je punu afirmaciju stekao partijama u Megi prethodne sezone. Njegov imenjak i saigrač iz prve polovine takmičarske 2023/24 Nikola Đurišić bio je u ostatku sezone prva perjanica beogradskog abaligaša, a pre oko 24 časa izabran je kao 43. pik od Majamija koji ga je odmah trejdovao u Atlantu u zamenu za 44. pika Pelea Larsona i novčanu kompenzaciju.

Dolazak momka rođenog u Belgiji povećao je broj jastrebova u Džordžiji, a Atlanta je u kratkoj video poruci predstavila fanovima 20-godišnjeg krilnog igrača, a u njoj su se mogle videti i redovne procedure koje prolaze svi draftovani igrači.

Izabrane vesti

"Ovde sam danas draftovan u drugoj rundi, ovo je poseban trenutak za mene, trenutak na koji sam čekao ceo život. Neverovatno je, ostvarenje snova, uspeo sam nešto o čemu sam maštao od šeste, sedme godine. Ovo je poseban trenutak, rekao je budući saigrač Bogdana Bogdanovića.

Đurišić je govorio i na svojoj prvoj konferenciji za medije, a to je učinio zajedno sa prvim pikom ovogodišnjeg drafta Zakarijem Rizašerom. Francuz je podsetimo zakođe zadužio opremu Atlante.

„Iskreno, prošlo je odlično. Prošao je težak period, trajao je oko mesec dana. Leteo sam od države do države… Bio sam premoren. Ipak, kad sam stigao u Atlantu, dobio sam naboj energije. Mislim da sam se dobro pokazao na treningu i da su me doveli ovde. Ovde se osećam u porodici“



tagovi

Nikola ĐurišićAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara