Košarkaši Srbije (©Star Sport)
Košarkaši Srbije (©Star Sport)

Košarkaši već u nedelju u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.08.24. | 20:28

Bronzani srpski asovi sleću na beogradski aerodrom malo posle podneva (12.20)

Srbija slavi bronzano odličje košarkaša i pobedu kojom smo se svetskom šampionu Nemačkoj revanširali za poraz u prošlogodišnjem finalu u Manili.

Svetislav Pešić je posle trijumfa indirektno najavio da je spreman da ostane i pomogne srpskoj košarci, košarkaši žele nove uspehe, a pre nego što dočekamo Evrobasket 2025. godine, treba da proslavimo kako dolikuje.

Izabrane vesti

Selektor Pešić bio je tokom dana u Srpskoj kući u Parizu gde se obratio članovima srpske ekspedicije.

“Hvala na pozivu, nisam znao da je ovakav ambijent, prava 'Srpska kuća'. Radujem se što mogu da se pohvalim da smo i mi, košarkaši, osvojili medalju. Pretpostavljam da je većina vas bila u dvorani ili nas je preko TV svojski podržavala. Zahvaljujem se svima koji su nam dali strašnu podršku, to nam je bilo neverovatno važno. Za nas je ta podrška uvek dodatni impuls u svakoj utakmici, posebno protiv Australije, SAD i Nemačke“, rekao je Pešić i dodao:

“Ne samo da smo dali sve od sebe, nego bih želeo da iskažem zahvalnost igračima jer za zalaganje, trud i drago nam je da idemo kući sa pobedom i medaljom. Nadam se da ćemo to znati da dobro proslavimo kada dođemo u Beograd“.



tagovi

košarkaška reprezentacija SrbijeSvetislav PešićPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara