Bruno Kaboklo (©FIBA Basketball)
Bruno Kaboklo (©FIBA Basketball)

Kaboklo o Partizanu: Moj agent se bavi celom situacijom

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 17:44

“Ne mogu da pričam o tome sada, morate za sve da pitate mog agenta“, rekao je Brazilac

Dalji status Bruna Kabokla u Partizan Mozzart Betu mogao bi da se pretvori u pravu sagu.

Brazilac je bez dozvole kluba otišao u SAD pre kraja sezone, zatim je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović najavio da će ovaj morati da plati novčanu kaznu i da će ostati na istom mestu i naredne sezone, ipak... Njegov agent Danijel Hazan napravio je pometnju najavom da će Kaboklo da napusti Partizan, posle čega se klub oglasio zvaničnim saopštenjem u kojem je potvrđeno da osnova za raskid saradnje – nema.

Izabrane vesti

Kaboklo se dosad nije javno oglašavao na ovu temu, sve do susreta sa novinarima posle trijumfa Brazila nad Crnom Gorom na otvaranju kvalifikacija za Olimpijske igre.

“Moj agent se bavim celom situacijom. On je u razgovoru sa Partizanom oko svega“, poručio je Kaboklo za BasketNews koji ističe da se centar izvinio novinarima što ne može otvoreno da priča o ovoj temi. “Morate da pitate mog agenta“.

Prethodnih dana se pominjalo da je Makabi zainteresovan za Brazilca.

“Makabi je dobar tim. Ne znam da li je tačno (da me žele), ali to je svakako posao mog agenta. Videćemo“.

Kaboklo je dominirao protiv Crne Gore i doneo važnu pobedu Brazilu na putu ka Parizu. Ubacio je 25 poena uz devet skokova i indeks 34.

“Uvek se osećam sjajno u reprezentaciji. Ove godine ne mogu da kažem da nisam imao odmor, ali uživam mnogo kada sam u reprezentaciji. Fokusiran sam, uživam, igram slobodno. Volim da budem deo ove grupe“, rekao je heroj ekipe Ace Petrovića i dodao:

“Igrao sam protiv Nikole Vučevića ranije. Iskreno, mislim da sam se poboljšao poslednjih godina, mnogo radim i verujem da se to sada isplaćuje. Nikola je sjajan igra, snažan, ali ja imam veći raspon ruku, tako da mogu dosta da utičem na šuteve i eventualne blokade. Ali, Nikola je i dalje sjajan košarkaš, drago mi je što sam mogao da odmerim snage protiv njega“.

Sledeći meč Brazil igra u četvrtak protiv Kameruna.



tagovi

Bruno Kaboklokošarkaška reprezentacija BrazilaKvalifikacije za Olimpijske igre 2024.kvalifikacije za Olimpijske igre

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara