Danilo Anđušić (©MN press)
Danilo Anđušić (©MN press)

Danilo Anđušić otvara seriju potpisa u Dubaiju

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.07.24. | 16:13

Srpski šuter stiže u redove novog učesnika ABA lige, Partizan se oprostio od njega

Nekoliko sedmica trajala je neizvesnost oko sledećeg angažmana Danila Anđušića, sada je i to rešeno pošto stiže u Dubai!

Iskusni srpski šuter postaće prvo pojačanje novog učesnika Jadranske lige, najavio je indirektno i njegov agent Miško Ražnatović. On je kroz kriptičnu poruku istakao da je u Kovilovu - mestu gde se održava njegov šuterski kamp - viđen šeik, što indirektno ukazuje na njegov prelazak u redove Dubaija. Partizan Mozzart Bet se Anđušiću zahvalio na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Anđušić nije jedini srpski košarkaš koji se pominje u kontekstu prelaska u tim sa Bliskog istoka, jer se nedavno pominjala i mogućnost dolaska Nemanje Dangubića, te hrvatskog centra Leona Radoševića. Momku iz Beograda se tako završava i treći boravak u Partizanu, sa kojim je prošle godine postao šampion Jadranske lige.

Prošle sezone Anđušić je doprinosio sa pet poena prosečno u Evroligi, odnosno 9,3 poena u Jadranskoj ligi. Njegovim prelaskom u Dubai definitivno se potvrđuje još jedan odlazak iz Partizan Mozzart Beta koji su već već napustili Frenk Kaminski, Kevin Panter, Zek Ledej, Pi Džej Doužer, Alen Smailagić, Džejms Naneli i Mateuš Ponitka, dok su na tom putu još Uroš Trifunović, Aleksa Avramović, Džejlin Smit, Ognjen Jaramaz i Bruno Kaboklo.

Anđušić je tokom prvog boravka u crno-belom osvojio Superligu Srbije i Kup Radivoja Koraća, čiji je bio MVP. Drugi mandat je trajao kratko, tek nešto više od dva meseca na kraju 2015. i početku 2016. godine.



tagovi

Košarkaški transferiABA ligaKK DubaiDanilo Anđušić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara