Ognjen Kuzmić i Eron Vajt (©Star Sport)
Ognjen Kuzmić i Eron Vajt (©Star Sport)

Dobra i loša vest za Zvezdu: Vajt sve bliži povratku, Kuzmić se požalio na bol

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.11.21. | 08:46

Centar iz Doboja trinaesti različiti igrač Crvene zvezde sa povredom

Ekspedicija Crvene zvezde vratila se u subotu za Beograd posle dva gostovanja u Španiji, ali se u glavnom gradu Srbije neće dugo zadržati pošto je za prvi dan naredne sedmice zakazan meč u Podgorici protiv Studentskog Centra.

Subota, 19.00: (1,80) Krka (14,5) Borac (2,15)

Izabrane vesti

Šampion Jadranske lige se sa Iberijskog poluostrva vratio slabiji za Nikolu Kalinića koga je hiperekstenzija kolena izbacila iz kombinacije za Real, dok su još od večitog derbija van stroja Nejt Volters (prepona) i Luka Mitrović (rožnjača). Još jedna loša vest stigla je iz Španije. Kako javlja Blic, na bol se pred utakmicu u Madridu požalio Ognjen Kuzmić. Nije definisano kakav problem muči centra iz Doboja, ali se njegov problem delimično osetio u igri Crvene zvezde protiv Blankosa. Ostaje i da se vidi da li će biti na raspolaganju za putovanje u Crnu Goru, odnosno da li će igrati protiv Uniksa u petak.

Kuzmić je tako postao trinaesti različiti igrač Crvene zvezde sa "upisanom" povredom. Uz kvartet koji je trenutno odsutan (Kalinić, Mitrović, Volters, Vajt) probleme sa povredama imali su Branko Lazić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Aleksa Uskoković, Majk Cirbes, Ostin Holins, Nikola Ivanović i Nemanja Popović.

Nije sve tako crno za Crvenu zvezdu. Naime, Eron Vajt je bio na specijalističkom pregledu i konačno čuo ono što je čekao mesecima - da može da podigne nivo rada na sledeći nivo. To još ne znači da može da radi u kontaktu, ali Vajt se poslednjih desetak dana postepeno uključuje u rad i treninge sa ostatkom ekipe, radi vežbe sa loptom, šutira, tako da je samo pitanje momenta kada bi mogao da se uključi u takmičarski nivo treninga, a onda i konačno dobije šansu da debituje u dresu Crvene zvezde.

Utakmica protiv Studentskog Centra igra se u ponedeljak od 18 časova, dok je susret sa Uniksom u Beogradu na programu u petak od 19 časova. ž



tagovi

Eron VajtOgnjen KuzmićKK Crvena zvezdaABA ligaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara