Komentari na vest

Dobra i loša vest za Zvezdu: Vajt sve bliži povratku, Kuzmić se požalio na bol

T

Treba na 2 centra

pre preko 2 godine

Samo da docekam da se jednog dana resimo penzionisanog rekreativca zvanog kuzmic sa prosekom 2p i 2skoka u zadnje 3 godine, i ima da slavim 10 dana bez prestanka i da odem u crkvu da se zahvalim bogu!
S

Svejedno

pre preko 2 godine

I sa ovoliko povreda Zvezda je ubedljivo najbolji tim u Aba ligi,titula je nasa lagano.
1

1244

pre preko 2 godine

Као да смо Арсенал од пре пар година
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Ко нас клео није дангубио, али добро са оволико повреда гурамо фантастично, а таман кад се у децембру комплетирамо и доведемо центра има да се пошибамо егал са свима и у ЕЛ. Калемегдан у Јуну се већ слави.
S

Srdjan88

pre preko 2 godine

Kog bre centra cemo dovesti? Ako ga nismo doveli do sada kada smo imali ovoliko povreda tesko i od sada. Nema tu nista dostupno da valja.
M

Milo123

pre preko 2 godine

Izbrusiće radonja Cirbesa opet. Malo da dovede telo u red, i da poradi na odbrani, u napadu već isporučuje. Ja mislim da mu treba dati još jedan (makar i kratkoročan) ugovor.
G

GRK965

pre preko 2 godine

panteruu pa po tebi jedino vi imate povređene i bolesne niko drugi a tamo negde i nekad će te biti 16. u EL
R

Realni delija

pre preko 2 godine

Će te se piše zajedno - ćete!!!!
P

Prle Kostić

pre preko 2 godine

Neverovatno koliko nemamo sreće, ovo već postaje bolesno! Nadam se da smo se "ispucali" sa malerima za ovu sezonu, pa ćemo svi biti na okupu za par nedelja i da tako i ostane do kraja.. Naravno, povrede se dešavaju svima, ali mi smo ove sezone masakrirani povredama, kao da nas je prokleo neko. Ali opet, to nam ne smeta da mi masakriramo protivnike, sa 2,3 puta većim budžetima u regionu :D