Komentari na vest

Čović: Dejan Radonjić nije želeo Avramovića u Zvezdi

D

Dejo Savic

pre 17 dana

Tada je Aleksa bio niko i nista.. Prosecan kosarkas, a onda je dosao u ruke majstora... Sacekajmo godinu i po pa cemo videti kakav nam se vraca iz Moskve.
a

aaaaaa

pre 18 dana

Ćoki nije još jedino ispričao kako je nacrtao akciju za Džordana protiv Jute '98,kada je dao koš preko Rasela, sve ostalo ima veze sa njim. I zlato u Manili '78, zlato u Moskvi '80, u Atini '95, prosto neverovatno....
G

Grr

pre 18 dana

Šta radi Uprravni odbor cz izabra prošle godone zadużen za tim i takmičenja? 😂😂
L

Laik-laik

pre 18 dana

Ćaooooo....Ćokiiiiiii......ti si nasa dika nas ponos svi cigani te volimo.....čoki-ćoki ....za Prezidentea KSS!!!! Sada i odmaaaaaa....
G

Gna

pre 18 dana

Svako slovo cokijevo je istinito, evo prvi Pablo Laso potvrdjuje da sve da, al obraza ne da...
S

Singe

pre 18 dana

Nije to dogovor sa navijačima nego sa Delijama. To su oni glasni što imaju spisak ko sme, a ko ne sme da dođe. Koje su nacionalnosti i vere pogodne, a koje nisu. Oni koji su nas sramotili zbog dolaska Omića koji je srce ostavio na parketu. Magistri, doktori, humanitarci, članovi biblioteke.
i

igor978

pre 18 dana

Nedelju dana on ide naokolo i priča o Avramoviću jbt…Zamislite da i jedan drugi predsednik kluba ide po televizijama i proča o tome kako su mogli da dovedu igrača drugog kluba, kako bi tom igraču sigurno bilo bolje kod njih, pa nemam reči…
а

алекса1234

pre 18 dana

Соме, човек прича о Аврамовићу пре него што је га је контактирао Партизан. Дејан Радоњић га ноије хтео. Имате бескрајне комплексе...
H

Hvala ti Nebojsa

pre 18 dana

Od kad si ti na celu Zvezde privatni klub Milorada iz Laktasa jedne jedine titule i EL video nije punih 13 god za redom,u zadnje 3 godine isprasio si ih sa cak DVE Triple krune i 8 puta za redom metlanjem u svim migucim derbijima,samo tako nastavi i narednih 20 godina,da si nam ziv i zdrav,Puna Podrska sa Severa!👍
C

Covic ugasio....

pre 18 dana

....igokeu redovnom metlanjem!
1

1100

pre 18 dana

Ugasio je on izvornu Zvezdu...a ako bude hteo ugasice i ovu...jel njemu niko ne moze da zabrani kako ce da nazove svoj klub...a ti razmisli u koga verujes.
d

dr.Nebojsa

pre 18 dana

Samo vi igokesi mene vredjajte,zato sledece sezone stajati necemo dok ne bude 10-0 metla na kraju,vracam sve sa kamatom uvek kao i zadnjih 15 god za koliko imate samo 1 trofejcic i nista vise!
O

Osam Nula

pre 18 dana

Ne moze niko doktoru kosarke Nebojsi da zabrani da redovno metla klub iz laktasa kad god to pozeli i tako 15 godina za redom,to je njegovo pravo!
S

Samo u Srbiji

pre 18 dana

Licemer,i provokator, covek koji ne prestaje da vredja i spinuje Nebojsa Covic, samo u Srbiji moze da dobije ovoliki prostor u javnosti. Neverovatno je da tako veliki kosarkaski mag i poznavalac nije bio pozvan na oprostajnu utakmicu Gorana Dragica dok su neki bezveznjakovici poput Bodiroge i Danilovica bili tamo!
K

Krme

pre 18 dana

Opet ce da radi metla i sledece sezone i da se slavi Tripla na Kalisu dok vi placete i zalite se na sudije!
D

Dule V

pre 18 dana

Nemoj da ti pridjem ko Dzajic.
L

Ludwig

pre 18 dana

Junak doba zlog.
G

Gazi to zlo doktore

pre 18 dana

Hezonje najviše boli to što ih ponižavamo, demoliramo i kantamo u eri ,,najvećeg" trenera sa neograničenim i najvećim budžetom. Da im je na klupi na primer Trinki Vinki ne bi ih pucali ovako žestoki kompleksi ni približno. Laku noć Muse.
ц

црно на бело

pre 18 dana

Само Партизан и опет Партизан.Имаш свој клуб у власништву, мани се Партизана...адреса,грб,традиција...што кажу наши стари,дедовина није на продају.
R

Rs RS

pre 18 dana

Da li grb i ime spadaju u dedovinu? Pitam za Jankovica (cepter) i Milu ( Igokea) ?
Y

Yuri

pre 18 dana

Kazi drugaru da je glup. Zna se gde su grb i ime kluba zavedeni.
C

Charlie METLAAAAAAAAAA

pre 18 dana

Uzmi Željko Majkl Džordana, Majkl Džordana! Džaba Vam novci moji sinovci, raćeka Vas opet Lazići i Davidovci!
G

Gertom

pre 18 dana

Da je tim za koji navijam ometlan i ponižen sa 8-0 i da nije osvojio nijedan trofej sa najvećim budžetom ikada, ja bih se zavukao u mišiju rupu i ne bih se javljao do sledeće pobede u derbiju života mi...Stidite se g****e kad obraza nemate...
О

Овај

pre 18 dana

"човек" има своја два приватна клуба,а опседнут је да прича о трећем клубу.....
p

pa sta

pre 18 dana

te to toliko zabole oko toga malisa?
K

Krvna osveta

pre 18 dana

Meni deka reko nikad nemoj da se krstis i ja nikad nisam. Samo smo moj deka i ja voleli Partizana. Nate on je sisao sa Krajine crnogorske pobude Lovcena
P

Pametan ako

pre 17 dana

se krsti ne laze i jos dedu blamira.
L

Lil Tjay

pre 19 dana

Opet o Aleksi?Jel ima neka tema o kojoj ovaj nece imati stav ili ce svuda gurati svoj nos da samo jos vise huska na tenzije,mrznju i sukobe?Najveca glupost koju sam od njega cuo bila je ona da je zasluzan za Partizanovo osvajanje Evrolige,da je on tada spasao Obradovica otkaza i da je bio prijatelj sa Profesorom Nikolicem i jos neki biseri koje necu ni spominjati...Kosarka ce svakako prodisati kada njen najveci kancer iz nje ode,a to je on!!!!
I

Išleri

pre 18 dana

Nisam čitao ceo tekst jel si očito ostrašćeni 🦃 ali nazvati Čovica cancerom kosarke govori o tvom opštem ne znanju. On je bio glavni kada je postavljen sistem koji je krenuo da nam donosi uspehe, on je bio u savezu 95 96 i kuća košarke je njegovo delo, on je sa Holbrukom u vreme Miloševića dogovorio da nam se skinu sankcije i još mnogo toga je uradio. Ja razumem da si ti možda klinac ali ima nas koji smo tada već bili u ozbiljnim godinama i znamo sve i svašta!
K

Koš i lična

pre 18 dana

A ti si u sve upućen. Znam mrziš i Terzu i njega.
9

90

pre 19 dana

Covek ima dijagnozu definitivno. 200% ima poster Partizana u spavacoj sobi.
m

merllin_pfc

pre 18 dana

😅😅😅
7

737i9

pre 19 dana

Od tolikih domaćih igrača u KKCZ reprezentaciju nose Jokić, Bogdan i Aleksa. Pametnom dosta.
G

Gazi Zoc

pre 19 dana

Covicu gledaces i ove sezone Partizanu u ledja sa 16. pozicije u EL. Gledaces i plakaces kad bude na F4 !
B

Bane1989Ns

pre 18 dana

plasim se dok se ne uigrate puno vode ce da prodje Dunavom
o

osmopulis

pre 19 dana

Na predstavljanju tima za nastupajucu sezonu , navijaci istog tima cijelo vrijeme skandiraju protiv porodice Covic i Zvezde , a nasi momci u tisini trniraju i rade. Moze li mi iko objasniti ko ovdje ima komplekse ? Klub koji je zamalo usao u F4 , zamalo usao u F10 , a trofeja ni na mapi , pa ni Studenski niste pobijedili . Svaka vam cast ...... zamalo
u

utisini

pre 18 dana

Nasi predstavljaju tim , a vas gmaz ide po jutarnjim programima i prica kako igraci Partizana hoce kod njega ,ali on nece zbog navijaca Zvezde .Pametnome dosta , DB kuhinja se sprema .
O

Ognjeeeen

pre 19 dana

Turneja po medijima krece…
T

Trtmrt

pre 19 dana

Najuspešniji sportski radnik u Srbiji! Svidelo se to nekome ili ne, rezultati govore! Dr. Nebojša Čović!!
P

Peloponez

pre 18 dana

To više govori o Srbiji nego o njemu. On je to što je a Srbija je srozana na nivo na kom je on "najbolji sportski radnik".
S

Soneeli

pre 18 dana

Dobar si
з

због оваквих

pre 18 dana

спортских радника и постоје затвори....
b

budvanin

pre 18 dana

Ako je tako onda sam ja knez Lazar i idem da vratim Kosovo
К

Кљаки

pre 19 dana

Непристојно од стране Човића. Али шта очекивати од њега. Наравно Радоњић је "крив". Човке увек скаутира добре играче али га тренери минирају. Овако је поливао Сашу Обрадовића и Томића својевремено.

Duško Ivanović

pre 19 dana

I mene isto. Za ceo roster prošle sezone.
J

Jtd

pre 19 dana

Pre par sezona su ti igrali prakticno samo stranci, onda si poceo da pricas kroz slogan kupujmo domace a nisi kupio nikoga ni te sezone i evo iz treceg puta si ubo domace mada prvo skoci pa reci hop. Videcemo kako ce to rezultatski da izgleda. Sto je najzanimljivije ni vi a ni komsije vam nemate za sve to vreme ama bas nikakve rezultate. Jer sa tolikom razlikom u novcu Aba liga se ne racuna, to bi i mi mogli. U EL ste, zaista neverovatno zvuci, zajedno spucali bar 100 miliona a niste uradili bukvalno nista. Vi da ste firme koje zavise od rada, profita, proizvodnje, odavno bi bili zatvoreni i jedni i drugi
@

@@@@

pre 19 dana

Partizan je za dve sezone u Evroligi pokazao više nego zvezda za x sezona. Ne manipuliši.
2

2 na 2

pre 19 dana

Partizan je za 2 sezone spucao love ko Zvezda za X
4

4321

pre 19 dana

Radonja reaguj. Nije hteo Zmago Sagadin...
G

GostLalat1

pre 19 dana

Realno Aleksa igra sa 150 posto svojih mogucnosti, jako prosecan igrac koji stvarno gine i zato je napravio karijeru, talentom nije sigurno. A da je ljigavac i da ne treba da dodje u Zvezdu samo zato sto je kao veliki navijac Zvezde presao u patlidzan i busao se u grudi da bi se slihtao grobarima. Inace i Vanja Marinkovic je ceo zivot Delija, kao i Savic, kao i Zeljko do 1991, Ostoja zamlata nije uzeo loptu u ruke,njemu subiz stranke javili za koga navija od sad. bas ste skup cigana
Z

ZAbrinut

pre 19 dana

Jbt,ima li neko da ne navija za vas??
S

Svi su

pre 19 dana

Jeste u pravu si, ja sam od dobrog prijatelja čuo da i Saša Ilić ustvari navija za zvezdu, a tu su još Mijat, Divac i mnogi drugi a ovo za Partizan im je samo zato da im se ne naljuti baba jer je ona sa jednim oficirom iz rvatcke što je osnovao Partizan bila '57. i ostavila im u amanet. Veruj mi.
2

226@

pre 19 dana

Na cemu si ti brate ?
M

Moca Vukotic

pre 19 dana

Bio kapiten kod vas u ekipi od 2 do 3 godine. Nije bilo interneta a izgleda ni foto aparata. Bili oni sa crno belim slikama pa se nemoze dokazati. Mislio sam da vam je malo ispran mozak Ali vama je totalno ispran mozak.
p

psyhhodelija

pre 19 dana

@ZAbrinut Ima dosta naravno,ali porodica Avramović su dvi zvezdaši tako da ti je kom glup
H

Hrt

pre 18 dana

Svaka čast, ovo sve pouzdano znaš?
S

Spsovci

pre 19 dana

Preko 30 godina ovaj bivsi espesovac vedri i oblaci po Srbiji. Tuzna li si nasa zemljo.
N

Nemar

pre 19 dana

Streptomicin za vas male...
I

IVAN 82

pre 19 dana

Sto se ovaj raspricao zadnjih dana.
r

radonjizam

pre 19 dana

I u pravu je 😂🤣😆 sa onim majmunskim facama 🐒 sacuvaj me boze, zalece se siluje, grbavi se dok vodi loptu
A

Andy

pre 19 dana

Čović našao da priča nešto o Srbiji i srpskoj košarci? Čovek koji je toliko lošeg uradio za Srbiju i domaću košarku. Bahati kabadahija bez skrupula, bez trunke morala, bez stida. Opet priča o Partizanu i igračima Partizana. Večito iskompleksiran jer nije uspeo da radi u Partizanu pa je sebi zacrtao neki krstaški pohod da što više našteti Partizanu pa po cenu da uništi srpsku košarku. Najgora sorta ljudi. Koliko je samo trovao sve dok je još Vujošević bio trener i koliko je govorio da će svi odnosi biti dobri samo da se Vujošević skloni. Prošla skoro decenija od tada, on i dalje truje. Nejasno je šta on to ima u šteku za mnoge ljude pa mu niko ništa ne može. Mnogo medija čak ne sme ni da objavi komentare na vestima u kojima on priča ili se pojavljuje. Tako je jedini kada je on u pitanju. Ima stvarno gadnih likova koji su rukovodioci u sportskim klubovima ali sa njima si načisto da li su kriminalci. Ovaj ljigavac je retko odvratna sorta.
B

Bukvalno...

pre 19 dana

...je jedan od najboljih predsednika saveza u istoriji. O klupskim rezultatima ne bih, nece vam biti dobro. A u Partizanu je odigrao vise utakmica od recimo Bogdanovica.
p

podesen

pre 18 dana

Ekspozitura CIA, posle ubistva premijera trebao da ga zameni na godinu dana. Sve jasno i ispricano na sudjenju ubistva premijeru.
G

Goran kos

pre 19 dana

Pa sa pricom o 10 domacih igraca samo si potvrdio da Zvezda ima veci budzet od Partizana. Svi znaju da su domaci igraci skuplji od stranaca.
S

SektašIzKoša

pre 18 dana

Evo ga jedan iz restorana Koš pored stare hale Sportova u Kraljevu.
M

Mauro Tasoti

pre 19 dana

Nije jasno zašto Čović sada poteže priču oko Alekse osim što ima neobjašnjivu potrebu da u svakom svom obraćanju javnosti spomene Partizan ili nekog njegovog igrača.Aleksa je imao još godinu dana ugovor sa Partizanom tako da je bilo nemoguće da ga iz Partizana puste u Zvezdu čak i za pare koje spominje Čović. Jednostavno ta opcija nije moguća,isto važi i za Kabokla.
S

Slavuj

pre 19 dana

U prošlom obraćanju jasno si rekao da ste Avramović htjeli dovesti sada, a nakon što si čovjeka prozvao i napravio mu problem, govoriš da je to bilo u vrijeme Radonjića. Ko te ne zna skupo bi te platio.
r

radonjizam

pre 19 dana

To sto si debil tumbas i nepismen nije Covin problem, lepo ti pise
3

303_303

pre 19 dana

Koji je to lazov I manipulator.
S

Slavuj

pre 19 dana

ABA liga je nepotrebna zbog tenzija? Kao u KLS nije bilo tenzija sve se cvijeće dijeli igračima, pjevaju rodoljubive pjesmice. Moj Čoviću baš si namazan. Sada je KLS bitna gdje igraš odmah polufinale protiv svog razvojnog kluba i odmah finale, pošto se poslednji put od njih izgubili prije 2011 godine dok je je FMP bio tvoj , a CZ prava .
S

Streptomicin

pre 19 dana

Pa ni Partizan nema mnogo bolji skor protiv Zvezde od FMP. 8-0
M

MareCZ

pre 19 dana

Moj Covicu bolje bi ti bilo da se zapitas kako ce mo ponovo I euroligu sa Nedovicem , Mitrovicem , Lazarevicem , Lazicem , Ilicem , Kalinicem , Dobricem , matorim Teodosicem.... Godinama s njima nismo nista uradili a bili su mnogo mladji. Doveo si dva prosijecna igraca u prelaznom roku.
l

lud zbunjenog

pre 19 dana

Pa čekaj sad, zar se ne ponosite što su vam isti okosnica tima??
m

mlaki

pre 19 dana

Ebe nam se za neko tamo privatno tamičenje bitno je da odbranimo sva tri trofeja i da lažnu instituciju ometlamo 🧹 ponovo ko prošle sezone

VecaBg1971

pre 19 dana

Zasto niko ne pita, zasto je Petrusev uopste odlazio iz Zvezde?! Zbog para koje je dobijala Zvezda ili ga trener nije hteo ili je Filip hteo da ide ?! Tacno je da u Zvezdi nije bio toliko dobar, daleko od toga da je nio los, koliko je dobro odigrao na OI ali mi je opet nelogicno da pustis relativno mladog igraca a da ga posle godinu dana trazis nazad.
N

NN3

pre 19 dana

Zato što je čovek otišao u NBA.
@

@odg

pre 19 dana

Pa jasna je tu prica! Miško je tu napravio posao!
L

Luja

pre 19 dana

Ali je zato želeo Raduljicu i Kešelja. A Ivanoviću nudili Hauarda i Monekea a on ih nije želeo. Čoviću ne brukaj nas više. Čm zineš slažeš.
P

Polako...

pre 19 dana

Kad ode Dobric,Davidovac,Kalina,Lazic,Nedovic....Bobi ne zeli da se vrati,Jovic takodje...ostale ste zaboravili.Sto ne vratite Uskokovica 😁 ? Ovi idu i vracaju se 10 godina,nece igrati vecno.Kad odu,bice....nema kvalitetnih igraca u Srbiji,moramo uzimati strance ili...mladi odose odmah u Evroou! Ćoro,ovi su od pre 10-11 godina kad ate uzeli prvu titulu u ABA i prvu posle 20+ godina u Srbiji. Nenoj mazati oci ljudima.Sada se dičiš o 10 Srba u timu,samo polqko za godinu,dve... 😊😊😊😊😊😊😊
S

Streptomicin

pre 19 dana

Znaci vise niste KK Sledeca sezona? Sad ste KK Za dve sezone?
O

Odg

pre 19 dana

Nema sta da se brineš! Vozic je složen i to odavno. Radi ČOVIĆ posao. Možemo ga mi voleti ili ne ali čovek zna!
P

Psihozza6

pre 19 dana

Kakvo prskanja na Aleksu sada i to samo iz jednog razloga, jer momak kuda u reprezentaciji i svi ga gotove. Pa sad neverovatno dodvoravanja i usluživanje navijačima da ste ga hteli i da ga hoćete. Pa da nije igrao kod Željka i naučio što je naučio ne bi ni pružao takve partije i to je činjenica, svidela se ona ili ne vama slepcima.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Aleksa je bio drugi strelac Spanije. Svidelo se to ili ne vama slepcima. A zna se ko sve igra u Spaniji...
K

Kup

pre 19 dana

A trener se pita kod tebe... Samo mi nije jasno koji je trener insistirao da se Filip tvoj dovede u zvezdu...
S

Streptomicin

pre 19 dana

Filip je dosao za EK. Zvezda nema mogucnost da dovede najboljeg strelca F4 EL da igra EK. Tada je dosao i pokojni Odzo.
K

Kup

pre 19 dana

Izgleda ima tragova koke u tvom nisu...ali, to nisu streptokoke...
K

Krme

pre 19 dana

FMP-Filip Must Play
J

Jel se ne secate

pre 19 dana

Filipa niko nije doveo nego je sa svim ostalim igracima FMP-a automatski postao igrac te nove Zvezde kada je FMP promenio ime u Crvena Zvezda Beograd. Tada je i Nebojsa Covic automatski postao, odnosno ostao predsednik te nove Zvezde. Kako bi inace drugacije i zbog cega predsednik i vlasnik jednog kluba dosao u drugi?
S

Streptomicin

pre 19 dana

"Mi smo sada jedan klub i tako nas treba posmatrati" Danilovic
A

Aleksa Avramovic

pre 19 dana

DA DA OVO JE ZIVA ISTINA.ALEKSA

rty

pre 19 dana

Nije ga zeleo i nije pogresio. Nije EL nivo kao ni Dobric ali su obojica dobri turnirski igraci tipa za kup ili za reprezentaciju dobri momci za atmosferu da na energiju ukradu neku loptu opale trojku i izginu u odbrani. Na konstantnom EL nivou to se vidi kao na dlanu da su ispod EL proseka. Cak su kriticni i za EC setimo se samo Avramovicevog polaganja...
G

Gostttttt

pre 19 dana

Da li iko, iole pametan, veruje da u KK Crvena Zvezda treneri biraju igrace i da se doticni ne pita nista?
k

kritična masa

pre 19 dana

Nažalost ima. Ali to je ova mladjarija što botuje, a strpljenja da odgleda jednu košarkašku utakmicu nema.
O

Osam Nula

pre 19 dana

Ne moze niko doktoru kosarke Nebojsi da zabrani da redovno metla klub iz laktasa kad god to pozeli i tako 15 godina za redom,to je njegovo pravo!
Д

Дадо Нк

pre 19 dana

Не може нико Чови доктору да оспори да је угасио КК Цз!😂😂😂😂
K

Krme

pre 19 dana

Najbolja rečenica, za istoriju, a koja počinje sa "ne može niko" jeste ona koja kaže da ne može niko da zabrani FMP-u kako će da se zove. Pametnije da si ćutao. Nego, gde je onaj lik koji je rekao da neće više nikad da ostavi komentar tako mu nađem bar jednog koji hvali Čovića? Heheh
O

Osam Nula

pre 19 dana

Ne moze niko doktoru kosarke Nebojsi da zabrani da redovno metla klub iz laktasa kad god to pozeli i tako 15 godina za redom,to je njegovo pravo!
C

Cova Metla

pre 19 dana

8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0...8-0...8-0..8-0...8-0.... Bice Repriza i sl,sezone!
d

dr.Nebojsa

pre 19 dana

Samo vi igokesi mene vredjajte,zato sledece sezone stajati necemo dok ne bude 10-0 metla na kraju,vracam sve sa kamatom uvek!
K

Krme

pre 19 dana

Ne vređamo te mi, Nebojša, sam si za sebe uvreda, jer sramote nemaš. I da vratiš pare koje si kupio dok si bio koordinator kancelarije za Kosovo i Metohiju. Greh je od njih krasti, Nebojša. I da li se još uvek čuješ sa Mirom Marković?
H

Hgjj

pre 19 dana

Doktore, kad stavis tacku iza "dr", onda nisi doktor, vec drugi. Ali to u thom slucaju i nije greska
M

Milojko Arsenić

pre 19 dana

Niko igokeji ne moze da zabrani da je osnovana u zagrebu

CrniGrobar

pre 19 dana

Kad god daje izjavu, vise puta spomene Partizan nego Zvezdu ciji je predsednik ili predstavnik ne znam sta je tacno vise. Sada spominje Avramovica kako dolazi iz Zvezdaske porodice, neka spomene i kako je Petrusev iz Grobarske porodice onda. Takodje prica neistine i spinuje neke stvari pokusavajuci da pokvari ugled i ikonu Zeljka Obradovica, koliko god pokusavao nikad nece dostici Zeljka, moze da utice na utakmice u Srbiji, ali u Evroligi je covek bez uticaja.
l

lobotomija

pre 19 dana

Bitno da viče na sav glas kako ga je on stvorio. Kakav crni profesor Nikolić, da ne bi Nebojše...
K

Krme

pre 19 dana

Klasični kratkonogi Mirin julovac. Bolest. Ali saopštenja su mu plakanje od smeha, realno, nekako jedva čekam svako sledeće. Dokle god on kmeči, znamo da smo na pravom putu.
Đ

Đubretar

pre 19 dana

Bila bi metla ali levom rukom
M

Metla 8-0 8-0....

pre 19 dana

ZIVEO COVIC JOS 100 GOD!
G

Goran partizan

pre 19 dana

Pusti vise Avramovica ti covicu definitivno nisi tacan
@

@ssss

pre 19 dana

Zatvoren roster prva dva meseca.Posle kupujemo sve živo.Što igrače što trenere.Igrače kupujemo da nam odigraju pet utakmica u EL.Ima se može se.
D

Dr Excel

pre 19 dana

Ovome je mržnja duševna hrana.
C

Covic ugasio....

pre 19 dana

...igokeu sa redovnim metlanjem!
N

Nemanja02888

pre 19 dana

Ugasili smo vas 2011, a što se tiče metlanja pa tog istog Čovića i vas smo metlali sa 15:0 😂
B

Bice Metla...

pre 19 dana

...SEKTO IZ LAKTASA!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 19 dana

ko o cemu baba o kolacima i covic o partizanu, partizanovim igracima i trenerima
N

No.1

pre 19 dana

Dok Tvorza upravlja našim klupskim fudbalom u periodu 22/23/24. skor naših u evropi je 3-3-33 a dok Šone košarkom njegov projekat je 9-11-14-16. a KkP bio pred ispadanjem iz aba. Aj što guše Partizan ali što sebi raku kopaju?
S

Streptomicin

pre 19 dana

Nabroji sta je osvojila reprezentacija dok je Dulo "dominirao"?
R

Reši asocijaciju

pre 19 dana

Krcun nam je osnivač, idea sponzor, prvi meč smo odigrali u Albaniji, ko smo mi ustvari? 🤔
r

radonjizam

pre 19 dana

Ajde sto si tumbas i debil al sto ti verujes u to tudjmane 🤣😂😆
H

Hvala ti Nebojsa

pre 19 dana

...sto si ugasio Miloradom privatni klub sa redovnim Triplim krunama svake sezone i redovnim metlanjem po 8 puta za redom,puna podrska za tebe!
R

Reši asocijaciju

pre 19 dana

Krcun nam je osnivač, idea sponzor, prvi meč smo odigrali u Albaniji, ko smo mi ustvari? 🤔
1

15 god 1 trofej

pre 19 dana

Možda prtizan jednoga dana i postane ozbiljan klub ali dok su lopovi limar i turski trener na njegovom čelu to će vam biti to non stop izgubljene titule i porazi svake sezone evo vec 15 god za redom!
K

Krme

pre 19 dana

Turski treneri radi u Turskoj. Radonjoglu kažu da se zove. Alimpijoglu ima isto jedan. Dok vam je davao po milion za Kalinića i Gururića, voleli ste tog turskog trenera. Nije problem što prozivaš, to je deo folklora navijačkog. Ali je tužno što si bezobrazan i što sramote nemaš.
K

KrmeGlavatoIzKafica

pre 19 dana

Koji navijacki folklor kada nikad nisi bio u hali?
a

arroyo

pre 19 dana

Jedini lik koji je dovoljno ološ da je trn u oku i jednoj i drugoj strani
S

Samo Bob

pre 19 dana

A da li je Avramović hteo kod tebe,m?
M

Milojko Arsenić

pre 19 dana

Opet se busamo u grudi pred pocetak sezone a onda ko zadnjih 15 god za redom bivamo ometlani od dr.Nebojse i Zvezde svake sezone i gubimo 3ple krune redovno,to je nasa sudbina!
G

Gostiona

pre 19 dana

Koje je Cova pare ukrao s Kosova?Kako ke jos na slobodi?Kome to odgovara tako? Dokle te price rekla kazala!Ajde sad da reaguju organi koji to regulisu! Sport sad,Zvezda nije losa za nasu i aba ligu ali za euroligu je tanka!E sad videcemo ima jos tu da se radi i spakuje sve kako valja!
O

Od mene

pre 19 dana

Sledece pojasnjenje na TV - Prvu kosarkasku loptu u Srbiji sam dobio JA kad sam se rodio. Popovic i Nikolic su me molili da im pozajmim, a JA sam rekao mozete da igrate samo na Kalemegdanu
M

MarkoRema

pre 19 dana

Evroliga 92 zauvek u mislima
R

Rs RS

pre 19 dana

92. godine nije postojala evroliga.
b

baljezganje

pre 19 dana

@rs rs,ma nemoj.Ajde. Nego sta je bila?
R

Rs RS

pre 18 dana

Cuj sta je bila, pa nije postojala. Kako moze nesto sto ne postoji biti bilo sta. Euroliga je takmicenje koje se odrzava od 2000/ 2001, pa ne znam kako to moze neko osvojiti 92.
M

Mutimir

pre 19 dana

Čovek zvani Grobarski Streptomicin 🧹🧹🧹
M

Mozz@rt

pre 19 dana

Pogan ljudska
m

merllin_pfc

pre 19 dana

Vrati pare od jadnog naroda sa Kosova. Ubice ga KK Partizan.
f

fadilj legenda

pre 19 dana

Puna su vam usta Kosova a najveca legenda vaseg kluba Vokri koji se 99-te slikao u ovk uniformi sa tacijem,toliko o tome!
m

merllin_Dinamo Kiev

pre 19 dana

Vratite pare državi za sve ove crnce koje ste kupovali na tone i Rumenoglua
o

ovk jsd

pre 19 dana

@merlin,,,, A to rece navijac cije najvece legende kluba OVK ljudi vokri,ramadani,prekazi..itd
N

Nego kako

pre 19 dana

Tanko je ovo moj Covicu za EL, opet ces gledati sa 16. pozicije u ledja Partizanu koji ce otici na F4.....
M

Merex

pre 19 dana

Da li ima ijedan navijač Zvezde koji može da opravda ovog nazovi čoveka koji u deset televizijskih gostovanja za dve nedelje kao i njegove gazde, u devet ne vadi Partizan iz usta. Bolest.
@

@merex

pre 19 dana

...koliko vidim on ne govori o partizanu, vec o igracima koje je zvezda razmatrala i pre nego sto su dosli u partizan. sada ne sme da govori ni o kodi mileru, jer ce to da znaci da govori o partizanu? sto se vi sami gurate u svaku izjavu, to je druga stvar. lako moze da se kaze da je savic govorio o zvezdi kada je rekao da ne zele da vracaju igrace od 35 godina koji nemaju gde da igraju, tom logikom.
V

Vamos

pre 19 dana

Beda od coveka
K

KalcopolistoGorostaseVamose

pre 19 dana

Nema veće bede od tebe.
K

Krme

pre 19 dana

Teška beda, bolesnik. A još veće bede i bolesnici su oni koji ga brane i podržavaju.
G

Gospodin96

pre 19 dana

Ma ok sve to Covicu nego reci ti nama gde su one pare sa kosova koje si ukrao
M

Milojko Arsenić

pre 19 dana

Tek sada se vidi kolike je posledice po zdravlje ljudi iz železnika ostavio Veliki Duško Vujošević. Hvala mu u ime svih ljudi u Srbiji!
M

Milojko Arsenić

pre 19 dana

Tek sada se vidi kolike je posledice po zdravlje ljudi iz železnika ostavio Veliki Duško Vujošević. Hvala mu u ime svih ljudi u Srbiji!
M

Milojko Arsenić

pre 19 dana

Tek sada se vidi kolike je posledice po zdravlje ljudi iz železnika ostavio Veliki Duško Vujošević. Hvala mu u ime svih ljudi u Srbiji!
H

Hermano7

pre 19 dana

Ljudsko dno.
a

ajde mrs

pre 19 dana

ti turcin
S

Streptomicin

pre 19 dana

Upravo suprotno. Ljudski vrh. I sportski. Da ne poveruje covek da je stvoren u Partizanu.
@

@Vlada

pre 19 dana

A kada po tom dnu promuljaš nađeš Ostoju
M

Makelele

pre 19 dana

E moj Čovicu dosadan si i navijacima Zvezde ,, katastrofa ..Aj odmori malo srece ti
M

Mutombo14

pre 19 dana

Nije dosadan, čovek je najbolji sportski predsednik ikad.
R

Rebaa

pre 19 dana

Moje subjektivno mišljenje prvenstveno prvo kao normalan čovek a onda i neko ko voli Zvezdu, želim da kažem da nije bilo Partizana koji je doveo Aleksu iz Španije teško da bi on ikada postao ovakav igrač. Željko ga je načeo, navijači i hemija iz one godine ga ojačali a Kari i reprezentacija ga doveli do usijanja. Šteta samo što sada ide u Rusiju ali ipak polako zalazi u zlatne godine i ako neko zaslužuje da to sve naplati onda je to on.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Aleksa je bio drugi strelac Spanije. Nije to bas lako u takvoj konkurenciji. Zelimirov rad se vidi na Trifunovicu recimo.
L

Lakić

pre 19 dana

Pa i Božić je "najbolji" igrač Aba lige dve sezone zaredom sa tripl dablovima pa završio u leidi u spaniji
@

@ reba

pre 19 dana

...u kom to aspektu igre je aleksa napredovao u partizanu?
D

Dajvak

pre 19 dana

Dotični bi želio da se ugasi ABA i da se igra samo ćoki/čoko usna liga, za koju je regionalna, takva kakva je, golo poštenje. Bi ekselaš da napravi od košarkaške što je čoko usna napravio od fudbalske lige. U tom slučaju KK Partizan treba da se priključi nekoj alternativnoj ligi, naprimjer ligi Grčke.
B

Bruce

pre 19 dana

Pa priključite se više, da ne slušamo kuknjave, mržnju i teorije zavere po ceo dan. Povedite i ove vaše propagatore, nek vas zavađaju sa Grcima ubuduće
I

Išleri

pre 19 dana

Pa to će se desiti već sledeće sezone ćemo imati samo domaću ligu. Partizan će morati da prihvati to ili će biti ugasen. Sve dolazi na svoje mesto. Kako se raspadate od kad nema Tadica... Samo zbog toga mi je drago sto je ova vlast ovde gde jeste. Jel ste sve ovo debelo zasluzili i još i gore!
A

Avenger

pre 19 dana

Ne znaš ti ni šta je exel, a kamoli išta drugo.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Doktor nauka, profesor fakulteta, uspesan i kao predsednik saveza i kao predsednik Zvezde, dok je bio predsednik FMP stvorena su dva najbolja strelca u istoriji reprezentacije, Bogdanovic i Teodosic. To su cinjenice koje se lako mogu proveriti. Njegova dominacija je ostvarena protiv Vujosevica i Obradovica, pa i Trinkijerija, ali i protiv Buducnosti u vreme Djukanovica. Jednostavno je najbolji. E sad, nekome se to svidja, nekome ne.
N

No.1

pre 19 dana

Ovo za dogovor sa navijačima je 100% tačna informacija. Na sastanku su bili skoro svi navijači: Fića, domar, Veki i onaj što drma koš u Železniku. Ja sam bio sastanak.
ž

žešla mnogo

pre 19 dana

Protiv Vujoševića nije, ne izmišljaj... Ima nas koji dobro pamtimo sve.... Vujoševiću je država vezala i noge i ruke, pa ni tad niste mogli 3 na 5... Cedevita je uspela ono što vi niste mogli...
n

nikola22

pre 19 dana

E moj sine, na sta tvoj zivot lici, sta li se tebi nalazi u mozgu, kad ovog kriminalca, lopova i bagru uzdizes u nebesa... Tuzan je tvoj zivot, zaista.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Radonjic protiv Vujosevica 10-3 u poslednjoj sezoni pre Rumunije. Ima nas koji smo isli na utakmice.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Sta nije istinito u mom komentaru? Samo konkretno.
D

Danilo911

pre 19 dana

Covek je bolestan, mislim da ovo nema nigde u svetu.Covek je opterecen Partizanom, nadjite jedan intervju gde se u Partizanu prica o zvezdinim igracima.Nema, a ovaj svaki dan izmislja toplu vodu.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Sta rece Vanja Marinkovic pre par dana?
K

Karlo Veliki

pre 19 dana

Ogromna je razlika Avramovic pre Partrizana, i Avramovic posle tri godine u Partizanu.. Obradovic je unapredio Aleksinu igru stavljajuci ga na pleja, iako on nije plej.. Sve bi bilo OK da Aleksa nikada nije mogao da do kraja zavrsi uigranu akciju, vec bi stao, ili zabrljao..Zbog toga je trener mnogo puta bio ljut, jer Aleksa nema koncentarciju za pleja.. Druga osobina mu je vrhunska borbenost pa mu je ZOC dao ulogu defanzivca, koju je odigrao na svetskom nivou.. Sa vrhunskom brzinom i sutem Aleksa se vinuo nebu pod oblake.
D

Darko11193

pre 19 dana

Pazi najace od svega za 100 godina najvece legende fmp1 covic i vucic e panteri e ljubitelji litijuma pokolenja ce vas se stideti, samo me zanima kad ste sami sa sobom dal vas je bar malo sramota
S

Streptomicin

pre 19 dana

Da li je tebe sramota Zidjina, koji vam je sponzor? Zasto bi nas bilo sramota Rio Tinta? Na kojoj utakmici smo nosili njihov logo na dresu?
B

Bgbg

pre 19 dana

Možda Zvezda jednoga dana i postane ozbiljan klub ali dok je ovaj UDBaš na njenom čelu to će vam biti to. Čovek trtlja o Avramoviću i posebnoj klauzuli za Zvezdu!? O budi Bog sa nama! Kakav retard! Čovek širi mržnju na sve moguće načine. Lepo kaži da ste pukli i ove sezone i da te zabole za košarku...postao si neimar na Padini.
N

Ne informisan

pre 19 dana

Kao prvo gledao sam i slušao ovaj intervju i nigde nije pominjao te posebne klauzule. Najveci problem su novinari koji sve rade zbog klika i pregleda.
S

Streptomicin

pre 19 dana

Kome je sada do kosarke?
s

senseimaster

pre 19 dana

"pukli i ove sezone"....kao i predhodne,pretpostavljam da si to hteo da kažeš....
P

Pfc

pre 19 dana

Pa zar ne postoji domaca liga, pre dve godine finale na jednu dobijenu, matine u zelezniku pred 50 navijaca. Ili je to druga domaca liga
t

turgenjev

pre 19 dana

2 nazovi pojačanja i gotovo.
M

Mile led

pre 19 dana

Opa peto gostovanje a nismo izašli ni iz avgusta!
M

Mile led

pre 19 dana

Opa peto gostovanje a nismo izašli ni iz avgusta!
M

Mile led

pre 19 dana

Opa peto gostovanje a nismo izašli ni iz avgusta!
G

GostO

pre 19 dana

Znaci da Avramovic posle CSKA dolazi u Zvezdu
£

£

pre 19 dana

Opet zicer za Grobare kojima je usao u glavu i grobarske botove
H

Hulio

pre 19 dana

Covicu sednite ti i ostoja i razgovarajte ,obojica ste ...da ne kazem sada ..trpe navijaci ..derbi da bude delija i grobara a ne price ostojine sezonci itd ..igra sw zbog navijaca
G

G

pre 19 dana

Za taj derbi da bude navijaca pitaj Nebojsu i zbog cega nije dao karte Grobarima i zapoceo tradiciju bez gostujucih navijaca.
K

Krme

pre 19 dana

Obojica su sns retardi, s tom razlikom da će Čović da izgori od mržnje prema Partizanu. Nego, kad si već to pomenuo, pogledaj samo i vidi ko je uveo to "pravilo" o odsustvu gostujućih navijača. Mala pomoć, ima kratke noge, i bio je u jugoslovenskoj levici kod Mire Marković.