Komentari na vest

Bez pakla kvalifikacija sa Španijom, Slovenijom, Litvanijom... Srbija na Olimpijskim igrama!

G

Gile 88

pre 9 meseci

Na kraju ce obzirom na sastav ekipe ovo biti jedan od vecih uspeha u istoriji nase kosarke
d

dezurn1kr1vac

pre 9 meseci

OI > Jokic , Kalinic ,Guduric, Micic , Avramovic,Milutinov , Bogdanovic ,Davidovac , N.Jovic ,S.Jovic , Smajlagic , Petrusev ( Pokusevski,Jaramaz ,Lucic, Nedovic , Topic)🤯 dodajte jos ..
T

Tarantula

pre 9 meseci

Neka Jokare u ergeli,veruj mi...
M

Ma da bre to

pre 9 meseci

Neko je posle italije napisao finale nemacka-srbija majstore ako tako bude vodim te na sta hoces
F

FM

pre 9 meseci

Ja sam napisao, sad da li si video moj komentar ili od nekog drugog ne znam :) prilicno sam siguran da ce Nemci dobiti Amere, Sruderu se nece ponoviti ovakva tekma i mislim da je Nemcima trebao ovakav jedan mec da vide gde moraju bolje. Mislim da ce kod nas i Kanade biti na jednu-dve lopte.
b

brine

pre 9 meseci

A kako će mo bez komšija rvata na OI😂😂😂
g

gist2

pre 9 meseci

Isto kao i ti bez osnova gramatike
L

Laganini

pre 9 meseci

Fale za OI tu jos Jokic, Micic, Smailagic, Pokusevski.. Za ostala mesta kako bog da zbog zdravja i forme. Ovih 12 na SP su me prijatno iznenadili..bravo momci! Realno imamo sanse za medalju.
T

Televizor

pre 9 meseci

Micic je visak ovde, mnogo smo bolji sa Jovicem, on je za razliku od Vase prisutan na skoku i odbrani, ne ispucava se...
S

SrbinPocetnik

pre 9 meseci

Iskreno, ne bi ih sad pustio u tim, da ne kvare hemiju, iako nam fale plej i Borisa
N

Nenad B.

pre 9 meseci

Svaka čast na ostvarenom primarnom cilju, a to jeste bio odlazak na OI. Sve ostalo je veliki bonus. Mislim da je samo prisustvo Srbij(ic)e u društvu SAD, Nemačke i Kanade, tri ogromne države i po površini i broju stanovnika (preko 450 miliona) neverovatan uspeh, bez obzira što smo mi kao navijači razmaženi i često nerealni, a posebno što je rezultat postignut bez najboljih igrača.
B

Bolje vrabac u ruci..

pre 9 meseci

Ok komentar ali najbolji igrači za nas su trenutno koje imamo.Nije fer prema njima koji se tamo lavovski bore govoriti da igramo bez najboljih.
N

Najbolji

pre 9 meseci

Za mene su ova 12torica najbolji igraci Srbije... Jokica vise ne zelim da vidimu dresu nigde osim na tribinama kako ih bodri pijan sa narandzastim naocarima
k

kdkd

pre 9 meseci

@Bolje vrabac u ruci Pa ne mora Kalina ni da igra.Najbolje bi bilo da on sam bira selektora pošto mu nije valjao ni Đorđević koji ga nije na SP vodio,sad ni Pešić...
D

DakaCZ

pre 9 meseci

Bravo bravo bravo 👏 Siguran sam da cemo i tamo da odigramo dobar turnir i budemo medju glavnim protagonistima.Napred Srbija
s

ssssssss

pre 9 meseci

Ali ovi koji forsiraju pricu o ovih 12 momaka na Olimpijadi, skriveno da se kaze da su ljuti na Jokica. Pa mozda neko od ovih momaka danas nije obezbedio ucesce Srbije na svetskom prvenstvu, pa opet igra tamo... Postavite sebi pitanje, da li bi se Grci odrekli Janisa jer eto, nije igrao svetsko, ili Ameri Durenta ili Karija ako izraze zelju da igraju... Treba da igra 12 najboljih, a Jokic tu sigurno ima mesto. Ostalima koji su propustili nije nista garantovano, cak Jaramaz i Micic nisu bolji Jovica i Alekse u reprezentativnom dresu. Lucic je takodje visak sa onim kamenjem kad igra za Srbiju, Vanja pre njega uvek.
T

Televizor

pre 9 meseci

Lucic je uz Pokusevskog jedini koji je posetio igrace i trenere tokom priprema, nikada se nije bunio za svoju ulogu, uvek povredjen ali se uvek i odazivao. Lucic nije zasluzio da ga bilo ko proziva, neki drugi jesu.
N

Nemamimenemamime

pre 9 meseci

Lučić kapitenčina i prejak igrač
s

ssssssss

pre 9 meseci

Vidi, sto se Lucica tice treba pogledati realno doprinos njegov u reprezentaciji. On jeste dobar igrac, ali iskreno, pravio je razliku samo kad igramo u grupama sa dosta slabijim ekipama. On je bio nas najslabiji igrac kad smo igrali sa Italijanima, pa cak se i u mecu sa Argentincima propisno ispromasivao. Ne treba ovde da rade emocije jer ga eto navijaci partizana obozavaju. Isti je princip za Kalinica. I nece biti vise kapiten jer je Bogdan preuzeo traku, i treba da bude vodja, zasluzio je.
б

браво момци

pre 9 meseci

свака вам час,сад на Олимпијаду без Јокића,нек одмори још мало човек.
K

Kokaniđa

pre 9 meseci

Sledeće godine pozvati sve one koji su se oduvek odazivali (Micić, Kalinić, Lučić) i ni slučajno centra Denvera i onog žgoljavog iz Oklahome koji već 4 ili 5 puta zaredom pronalazi razloge da ne odigra nijedan meč za Srbiju. Daleko vam lepa kuća i što dalje od nas!
y

yetiCZV

pre 9 meseci

Obavezno zvati Vladimira Stimca 😁😁😁
G

Golemac

pre 9 meseci

Zgoljavi iz Oklahome je dobio zabranu od kluba zbog povrede. Oni placaju osiguranje tako da se oni i pitaju.
К

Краљ

pre 9 meseci

Напред шампиони !!!
M

Maestro

pre 9 meseci

Ovi isti momci trebaju biti u timu za olimpijadu plus Jaramaz,Pokusevski,Smajlagic i pozvao bih jos jednom Vasu Micica,ostale ne bih vise zvao...
o

oo Bože

pre 9 meseci

ti ih ne bi zvao....
I

Ivan OL 91

pre 9 meseci

Kakav crni Jaramaz? Momak je šteta košarke. A Micića bi zvao što je odbio reprezentaciju da bi se spremao za Oklahomu u nadi da će igrati prije Gilges Aleksandera.
s

sreca pa se ti

pre 9 meseci

ne pitas, .
T

Televizor

pre 9 meseci

Kalinic je rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Pesic selektor, ovo su potvrdili Savanovic i Mile Ilic.
M

Micic

pre 9 meseci

Mici je igrao i kad mu je majka umrla... A ne kao neki kojima se zena poradja za 3 nedelje
J

Jako do kraja

pre 9 meseci

Izbegli smo pakao Fibinih kvalifikacija, gde je upitno ko ce se i kako odazvati, u kojoj formi je, malo vremena za pripremu, uigravanje, ma haos. Lakse osvojiti medalju na OI nego se kvalifikovati! Ja sam radostan kao malo dete i gledacu sa uzivanjem naredne 2 utakmice!
D

DDF

pre 9 meseci

Najbolji savet od svih je dao Rebraca,igrate za Srbiju i za vas kojima se uspehom otvaraju vrata za dalju karijeru,kao generaciji iz 1998 kada su zlatna vrata otvorila i svima promenila tok karijere
n

nadrealnooo

pre 9 meseci

Mislim da je starac i stari vuk zasluzio da konacno povede na OI 12 najboljih koje ima!!!Ljuti smo na Nikolu,na Micica ,Nedovica,Kalinica,ali ova zemlja ne smije nikoga da se odrekne!!!Nemoj da zaboravimo da koliko god smo ljuti na Nikolu,da ga nije bilo protiv Grcke i Turske u kvalifikacijama i njegovih gotovo 60 poena u ta dva meca,mi bi svetsko gledali rekreativno!!! Zato treba malo i spustiti loptu.
T

Televizor

pre 9 meseci

Kalinic je rekao da nece igrati dok je Pesic selektor.
I

Idemo u Pariz, bre!

pre 9 meseci

Bravo, bravo, upravo tako! Najveca pobeda ovih momaka je sto ce sad i drugi biti orniji i odmorniji da se odazovu, a svi su pomogli tokom kvalifikacija na svoj nacin!
V

VRHČINA

pre 9 meseci

Nadam se da ćemo na OI u sastavu: Jokić, Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Jović, Lučić, Davidovac, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz.
L

Lolčina

pre 9 meseci

Zaboravio si Gagija Milosavljevića i Đorđa Gagića, a može i Miljenović mesto Micića i Vrabac umesto Davidovca (daćemo mu pasoš).
N

Nabrojao si

pre 9 meseci

skoro sve najbolje, fali Kalinić. Ali nisi tu stavio maestra Stefana Jovića, on je za mene naš prvi plej, Dačko je kroz karijeru dao mnogo više od Vase u reprezentaciji, kad je igrao, bio je dobar, dok mi je Vasa kao duh kad god je tu...
P

Politiko

pre 9 meseci

OLIMPIJADAAAAA!!!!
k

kolja083

pre 9 meseci

Ovo je najveci uspeh srpske košarke od nastanka.Ovoj reprezentaciji niko živi nije davao šanse za polufinale.Ogroman uspeh i čestitke od srca.Bravo momci i kapa dole starcu.
M

Ma da bre to

pre 9 meseci

A jednom vala i nama da se poslozi...a sad za uzivanje i da momci daju maksimum pa neka i ostanu bez medalje borbom je ovaj sastav zasluzio respekt.
D

DonKyo

pre 9 meseci

Kako si zakljucio da su Poljaci Liliputanci?
x

xyz

pre 9 meseci

A zasto nisu? Jer su jednom dosli do polufinala EP i nece nikad vise to da ponove?
a

asdf2

pre 9 meseci

Svaka cast momci,vi ste stvarno ponos Srbije,svu srecu sa Kanadom zelim,ali sta god uradili cela nacija je ponosna na vas
g

gott

pre 9 meseci

E super stvar.Sad lepo otresemo ove listove javorove a tamo Nemčić odigraju rolu života pobede USA i onda ih lepo počistiti i onda balkon i kako već to ide
M

Manolas

pre 9 meseci

Fenomenalno,bravo momci ispunili ste cilj. Bilo bi pogubno da smo propustili 2 olimpijade. Sad igrajte polufinale za svoju dusu rastereceno,prikazite najbolju verziju sebe. Sa Kanadom samo da ubijemo tempo sporom igrom i na Milutinova. Pozz
N

Niški Betmen

pre 9 meseci

🇷🇸💪🏻
B

Belgrano

pre 9 meseci

Ovo je strasan uspeh. Imamo vizu pre Spanije, Grcke, Litvanije, Slovenije, Italije, Turske, nece biti jedne Argentine, i mnogooo drugih. Strasan uspeh, bravo momci!
@

@ssss

pre 9 meseci

Neće biti ni Turske,to se sada već zna.U svakom slučaju fantastičan uspeh.Polufinale ćemo gledati uz grickiše i pićence,rasterećeno.
h

hjn

pre 9 meseci

Pešić vraća košarku kući!!!
l

lepo

pre 9 meseci

bravo
C

Cikic

pre 9 meseci

Svaka cast momci, 90% nacije je sumnjalo u vas, pa cak i ja licno.. ali sam uvijek pisao i govorio da zasluzujete podrsku i da treba podrzati momke koji su otisli na prvenstvo.. Cesto se desavalo kad na neka takmicenja idemo kompletni i “jaki” podbacimo, a ovako kad smo oslabljeni (navodno) pokazemo karakter i snagu. Jos jednom cestitke i medalja je vrlo blizu, bez pritiska, ali imamo pravo nadati se. Sretno Srbijo!!
A

AleksaIvana19

pre 9 meseci

Glavni cilj ispunjen. Sada sta nam Bog da. Srecno orlovi i hvala vam do neba. E moj Jokicu.....
S

Svaka čast!

pre 9 meseci

Ovo se čekalo, a sada bez pritiska i tenzija na Kanadjane u polufinalu pa šta nam Bog da!!!
T

TP-1

pre 9 meseci

Sta njega pominjes?! Ogavan lik jako. Konjusar. Zelim mu da hoce da igra a da ne moze!
A

Aron

pre 9 meseci

Pantera u reprezentaciju! 😄
P

Pazi

pre 9 meseci

Samo Srbe pa šta bude, naši su.
m

miki45

pre 9 meseci

Bravo, ogroman uspeh