Zvezda uz tortu dočekala kadetske reprezentativce Srbije

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.06.24. | 16:23

Crveno-beli odali priznanje desetorici momaka

Veliki uspeh napravila je kadetska reprezentacija Srbije na ovogodišnjem prvenstvu Evrope. Izabranici Jovana Damjanovića stigli su do polufinala, gde su u dramatičnom finišu izgubili (2:3). Smešio se kadetima istorijski uspeh, ali i pored toga dečaci rođeni 2007. godine zadovoljili su ovdašnju javnost.

Crvena zvezda je danas u prostorijama kluba organizovala svečani doček za svoje izabranike sa Kipra. Igrači Crvene zvezde su bili dominantni u srpskoj selekciji, bilo je ih čak deset uz jednog momka iz Grafičara.

Izabrane vesti

Dres reprezentacije Srbije iz Zvezdinog tabora nosili su momci sa seniorskim iskustvom Veljko Milosavljević i Andrija Maksimović. Uz njih, veliku pažnju na sebe su sa dva pogotka skrenuli Vasilije Kostov i Đorđe Ranković, kao i kapiten Viktor Stojanović koji je bio nezamenjiv u odbrani. Lep utisak ostavili su i Igor Bubanja, Vuk Roganović, Aleksa Vasilić, Uroš Đorđević i Aleksa Damjanović, te pokazali da Crvena zvezda ima blistavu budućnost u deci rođenoj 2007. i 2008. godine.

“Samo tako nastavite. Ponosni smo na vas i vi ste blago Crvene zvezde. Zaista ozbiljno računamo na vas u budućnosti. Pokazali ste se protiv ozbiljnih protivnika na međunarodnoj sceni i dokazali da imate kvalitet i veliki potencijal. Nekolicina vas je priključena prvom timu, neki su i debitovali, i već znaju koji su zahtevi. Od ostalih takođe mnogo očekujemo i zaista će sve samo od vas da zavisi. Dobićete šansu mnogo brže nego što je očekujete. Nastavite da budete vredni i radni i da slušate Jelića. Veoma brzo ćete preći u prvi tim”, poručio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.



tagovi

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara