Komentari na vest

Vrištaće Italijani na suđenje u Leverkuzenu; u Dortmundu osam golova i "UEFA MAFIA" (VIDEO)

N

Nebitan10

pre oko 4 sata

Bravo za zuti zid!
D

Doks

pre oko 5 sati

Ništa sporno nije bilo. Sve u granicama slobodnog sudijskog uverenja. A, Italijani da vrište i kukaju, to im je u krvi.
N

Nanas

pre oko 5 sati

Sandro Serer sudi NEMCIMA ?!?!? Pa to je isto kao kad bi neki DUSAN MARKOVIC iz Banja Luke sudio Zvezdi ili Partizsnu u Evropi, sli to se ne moze desiti,ali ovo moze redovno,simpaticna bas UEFA
M

Mrki, Zvezda im meće, u Ligu šampiona oni neć

pre oko 5 sati

"Partizanu u Evropi"? Oni u Evropi? Nemoj da si smešan.
D

Doks

pre oko 5 sati

Da, 70% stanovnika Švajcarske su Nemci. Samo što oni ne gledaju na Nemačku kao Republika Srpska na Srbiju. Eto, Grizman je Nemac rođen u pograničnom mestu u Francuskoj, golman Liverpula A.Beker je etnički Nemac iz mesta Novi Hamburg u Brazilu i Nemci u Nemačkoj to i ne pominju. Tako da i ovog sudiju ne smatraju "svojim".
B

Brko

pre oko 5 sati

Ma zaslužena pobjeda Levera, naigrali su ih totalno. Neki realan rezultat 3:1., Xabi još uvijek oprezan, zatvara ekipu čim je rezultat tu, ne ide u totalni napad i iskorištavanje momentuma.
G

Gost0007

pre oko 5 sati

Cudne odluke sudije ali ja ne mogu da verujem da kad god RLC igra, Milan ne pobedjuje, ostaje zal za nekim sansama ali Lever je zasluzio pobedu. Sada da se izvade protiv Fiorentine za vikend.
d

dadandadan

pre oko 5 sati

I opet Dortmund i greška u obrani i onda masakr u režiji Adeyemija, poigravali su se kao da igraju sa trećeligašem u kupu... Dojma sam da je BVB tanak na bekovima, Couto i Ryerson slabe partije danas, a najveći misterij će ostati kako Gittens ništa nije napravio danas...
P

Prof77

pre oko 5 sati

Dortmund mora primiti gol, to je postalo sigurnije od srcanog udara kod muskarca izmedju 45 i 65 godine zivota. Napad je sa Guirassyem dobio dimenziju vise, daleko vise mobilniji, agresivniji na presingu i vise ucestvuje u napadima nego Fullkrug, Adeyemi i Gittens dva vihora po krilima, jedina misterija ostaje kako je Borussia sa Hakimija i Guerreira u jednom momentu spala na Ryersona i Bensebainia, ovaj prvi ima samo borbenost, ovaj drugi je operisan od ozbiljnog fudbala. Couta ne racunam, prva mu je sezona, pri tome posudba gdje BVB ne mora aktivirati opciju otkupa.
H

Haxer

pre oko 5 sati

Novi dokaz koliko je skotska liga losa, Seltik dominira tamo dve sezone, ali u Evropi su standardno ocajni