Komentari na vest

Vojvodina spremna za nadogradnju, priča se o dupliranju budžeta

G

Grga Cvarak

pre 30 dana

Ccc… Nije dovoljno podjela u Srbiji; evo ih sad se svadjaju u Vojvodini ko je “veći Lala”. Bas smo nakaradan narod. Sto se tiče fudbalskog kluba, daj Boze da bude nesto od svih ovih bombasticnih najava, ali ako me iskustvo icemu naučilo, tesko da ce od toga biti ista. Lako je pricati i plasirati hvalospjeve preko medija; vidjecemo ih kad bude trebalo nesto i da se radi.
B

Banacan

pre oko 1 mesec

Kod nas u Banatu postoji ona stara, a tice se Backe i glasi ovako "sve bi to bio Banat da nema reke Tise". Sad kad vidim ovde Bacvane da prisvajaju cijjenicu da su "Lale", onda mi drago da priznaju da zive u Banatu i da priznaju da je NSu u Banatu i da je FK Vojvodina u Banatu.
D

Dzojan

pre oko 1 mesec

Mozda oni kazu "da nema tise sve bi bila backa"
p

prevod na laloški

pre 29 dana

Derane, idi u peršun, zdravo si dosadan...
T

Tegusigalpa

pre oko 1 mesec

Mlacenje prazne slame i lozenje lakovernih navijaca Vojvodine i svih ljubitelja fudbala. Svi koji volimo fudbal bi voleli da vidimo jaku Vosu ali koliko je to realno? Ko ce dati tih dodatnih 7-8 miliona na vec postojeci budzet? Mandaric???Zbiljic??? Drzava preko drzavnih firmi? Mozda jedino drzava moze da upumpa par miliona ali koliko je realno da upumpa 7-8? Pa toliko ne dobijaju ni Zvezda ni Partizan. Zbiljic od kad je dosao samo prodaje. Klubu nije dao nista. Mandaric nije lud da baca pare u bunar jer klub ionako nije njegovo vlasnistvo. Cela prica zvuci kao novinarska patka iako bih voleo da se varam.
B

Bar Kohba

pre oko 1 mesec

Kako god zavrsili u prvenstvu, a ocekujem da ce ici u evropu, Voša je ove sezone osveženje lige. Ukoliko bude bilo volje od strane Mandarića oni bi uz par pojačanja i trenutni kadar mogli biti jedna ozbiljna ekipa. Po meni nije greška uzeti neke Zvezdine ili Partizanove igrače koji se tamo nisu uklopili i ranije je bilo takvih slucajeva, a evo zaradili su na Andriji Radulovicu. Ja se nadam da ce stadion u NS uskoro biti renoviran, a Vojvodina kao tim jos konkurentniji u ligi.
Z

Zvezda donosi kvalitet

pre oko 1 mesec

Samo se vi Lale kao i do sada oslonite na proverene snage iz Crvene zvezde poput Alekse Vukanovića,Vukana Savićevića, Njegoša Petrovića i Andrije Radulovića pa ćete daleko stići. Vidljivo je kakav doprinos kvalitetu daju momci koji su igrali za šampiona Srbije i fudbalski sazreli na Marakani. Oni znaju kako se osvajaju trofeji!
B

Banacan

pre oko 1 mesec

"lala" je izraz koji se odnosi na stanovnike Banata. Dokle vise objasnjavati ljudima?
Н

НС ДУНАВ

pre oko 1 mesec

Ти изгледа заборављаш кога сте ви из Воше узели претходних година ? Ево само неких: иванић,катаи,бабић,панков,павков,полетановић,мелег...намерно малим словима.
D

Delija Šumadinac

pre oko 1 mesec

Uz Crvenu zvezdu Vojvodina je tim koji je ove sezone igrao ubedljivo najlepši i najatraktiviji fudbal. Lale su zaslužile izlazak u Evropu i nadan se da će ih fudbalska sreća pogledati bar malo u kvalifikacijama.
?

??

pre oko 1 mesec

Moze vosa uz mandariceve veze i ovaj pojacan budzet da napravi tim za ulazak u lk. Od kako je dosao bandovic mnogo su motivisaniji sto ce im isto biti potrebno, jer 15m, nije 150m pa da dovedu igrace svecke klase. Bice zanimljivo videti kako ce da odrade prelazni rok.
T

Totalni remont

pre oko 1 mesec

Remont nema sredine zukic tanak
D

DDF

pre oko 1 mesec

1.C.Zvezda 2.Vojvodina 3.Tsc 4.Partizan 5.Čukarički Tabela na kraju prvenstva za sezonu 2025/26...vec je"odredjen"redosled
?

??

pre oko 1 mesec

Upravi si ga odradio
g

gg84

pre oko 1 mesec

U novom sadu su bacvani, banaćani su lale, treba malo edukacije.
B

Banacan

pre oko 1 mesec

Treba to objasniti onom @Chiske1. Bravo za komentar.

@gg84

pre oko 1 mesec

Znamo, u to ime... Ako nisi znao, Zemunici su sremci.
M

Malo edukacije

pre oko 1 mesec

http://www.yugopapir.com/2016/01/kako-su-vojvoani-postali-lale-price.html
B

Banacan

pre oko 1 mesec

@malo edukacije https://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/banat/kako-su-banacani-postali-lale-i-sose_911038.html
S

Sega89

pre oko 1 mesec

Bolingi…čoveka niko više ne spominje,valjda je dobro…
@

@Sega89

pre oko 1 mesec

Dobro je, oporavio se, bio je u loži na Karađorđu. Odradiće ugovor do kraja, a posle toga je slobodan. Preporučeno mu je da čuva zdravlje.
M

Mandarić

pre oko 1 mesec

Uzima izgine u svoje ruke. Doći će 5 igrača klase Serija od odbrane preko vezista i centarfora. Verovatno su prva pojačanja Karikari i Zubiaru iz Jedinstva dva igrača odbrane bek i centarhalf i ekstra vezista osmica. Svi stranci iz Latinske i Južne Amerike koji su već u Evropi. Imena će biti poznata za koji dan već posle meča sa Mladosti. Vojvodina sa takvim pojačanjima prolazi kvalifikacije za grupe LK
Ј

Јккјс

pre 30 dana

Та двојица из Јединства су ОК била и озбиљан потенцијал у Првој лиги, али шта ће урадити у Мозарт СЛ то је питање јер нису играли а огромна је разлика и требаће им време да се навикну. А тек шта могу да помогну у Европи? То су пре свега улагања у будућност али треба неко ко је показао нешто па макар з супер лиги и ко ће бити појачање као Сери. Има пар играча у Супер лиги које треба да доведу ето онај из а Вождовца Флемингс био био појачање и најбољи стрелац клуба. Из Ниша Бадамоси би био појачање и пре свега у одбрани Јамкам који може скоро сваку позицију дефанзивну да одигра. Њега пре свих треба да доведу, већ одавно се то говори, да је био јуче сигурно Ендиај не би могао снагом да га добија као Црномарковића уз то неупоредиво бржи и технички писменији играч. И наравно за шпиц би по сваку цену требало довести Винисијус Мела из Чукаричког мада ће њега вероватно узети Партизан. Ето уз ових пар играча из наше лиге и барем један од бољих из Крагујевца што је мали вероватно Војводина би била озбиљан кандидат за трофеје. Ако би још неког бољег довели из других лига то би био тек пун погодак.
Š

Što znači...

pre oko 1 mesec

...kuku majci dvojcu bez kormilara sledeće sezone....
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Оба бека,један штопер,два везна,крило и први шпиц( ако оде Ивановић). Оба бека - Јако важно за игру,велика предност кад имаш два модерна бека.да се убацују у напад и да играју добро дефанзивно.Ђорђевић игра слабије него претходних сезона,Букинац је нестао,Лазаревић има срце,ал слаб дефанзивно,Грузијац одиграо добро против цз у БГ,ал иначе слаб,као и Бјековић. Један штопер као Кораћ и бољи ако се нађе,захвалити се Јеличићу. Два везна - јачи нам је везни ред,ал може и мора још јаче,поред Његоша,још два тог и вишег нивоа довести,Савићевић у ротацији,Кајевићу се захвалити,Индио ако остаје ок резерва,покрива доста позиција,афирмисати Јовановића,Зукићу хвала за све,продаја. Једно крило- Сери на једној,таквог квалитета на другој страни купити,продати Радуловића.Мислим да би Вељко Симић у оваквој,јакој,екипи,био одлично крило.Кад је играо код нас морао је све сам,сада би имао јаку подршку екипе,да не причам о Чумићу. Нападача довести само ако се Ивановић прода,ако остаје,Алекса и он су ок напад. Туфегџић уопште не игра у Бугарској,ок замена за Зукића,довести и Гојковића из Јавора.Продао би Зукића,Царевића и Радуловића,а Ивановића би оставио,њему ће цена да расте,оставити га бар сезону.
G

Goust

pre oko 1 mesec

Sta se desava sa oni strancem napadacem? Nesto je bio ozbiljno bolestan? Jel definitvno zavrsio karijeru?
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Ima nas koji čitamo tekstove! Pitanje! Prva cifra u tekstu je bila 30 miliona, sada je promenjeno na 15 miliona evra! Greška ili je sugerirano da se ispravi? 30 miliona je lepa cifra i otvara razne mogućnosti, ali za to je potrebna prodaja od bar 10 - 15 miliona, što je za Vojvodinu sada nerealno + ostatak iz drugih izvora! Sa 15 miliona može samo u Srbiji! Evropa nikako!
н

нс бој

pre oko 1 mesec

15 милиона је мисаона именица,да се не шалимо о 30.Са 15 може да се састави лепа екипа,треба убости у прелазном року.Сери је плаћен 120.000,Петровић 800.000,Ивановић наше дете,Алекса Вукановић није нас коштао много,а сви имају квалитет за Лигу Коференција.
f

firmadiiiiiiiii

pre oko 1 mesec

duplirali su oni ugobor propalom bandovicu, sta je covek juce uradio sa ekipom primi pet golova od toga tri ponistena, i njemu zbiljic da ugovor na dve godine jel te sramota zbiljicu?
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Ok,igrači,neki se malo uplašili utakmice,Zvezda igrala ofanzivno davala golove,ali i Vojvodina je imala 2ve 100% šanse i još par dobrih,e to se ne maši u velikim utakmicama ali ipak ok je to izgledalo,Oktobar i sada Maj ogromna razlika kvaliteta fudbala.
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Realno, ni bolji ni godi od prethodnika…svi su isto bili jedva 5 u prvenstvu….samo što je on imao igrački najbolju i najskuplju ekipu
J

Jel' tebe sramota?

pre oko 1 mesec

Kakva Firma? Kakvi bakrači? Zar niste ugašeni?
A

AZ Novi Sad

pre oko 1 mesec

@Jel' tebe sramota? Sto bi Firma bila ugasena?
L

Lalos original

pre oko 1 mesec

"Lala"je izraz za Banacane. Ne secam se da je Vojvodina klub iz Panceva, Kikinde ili Zrenjanina? Mozda znate nesto sto mi ne znamo.
J

Jaa

pre oko 1 mesec

Pitaj vikipediju, i tamo pise da je Vojvodini nadimak Lale.
J

Jeste, ali...

pre oko 1 mesec

Bolje je da se zovu lale nego ravničari. Koji bi ti stavio nadimak? U stvari, nemoj pisati, nema potrebe. Vojvodina je personifikacija ravnice, šumadinci i gedže nas zovu lale. Bolje i to kao nekada "prečani", pa smo ih zbog toga i prozvali gedže (gedžovani) i šumadinci (ljudi iz šume). Eto, ja kao autohtoni bačvanin nemam problem da me neko ko živi van ravnice u ostalim delovima zemlje zove lala. A, kad se skupe bačvani, sremci i banaćani, onda je to interna stvar i tada su "lale" samo banaćani. Zato što svi žive u ravnici ove divne naše zemlje.
L

Lalos original

pre oko 1 mesec

@Jaa Druze upisi na google-tu reci LALA, BANAT, VOJVODINA...jako jednostavno. I videces rezultat. Prema tome ne ma potrebe polemisati o ovoe. Ne treba falsifikovati istoriju.
L

Laalos original

pre oko 1 mesec

@Jeste, ali... Druze, nema potrebe za falsifikovanjem istorije. Zna se da se izraz "Lala" odnosi na Banacane (mahom severoistocni Banat). Ako mi ovako falsifikujemo istorijske cinjenice, posle se cudimo kako neko tamo od preko falsifikuje nasu istoriju. Pa nije ni cudo, kada sami svoju istoriju falsifikujemo. Znaci, ponovicu, Lala je Banacannin, molim lepo i mozete to slobodno proveriti. A sto FK Vojvodinu zovu "lalama", to samo oni znaju. To je falsifikat.
E

Evo nauči nešto i ti

pre oko 1 mesec

http://www.yugopapir.com/2016/01/kako-su-vojvoani-postali-lale-price.html
A

Ajde?!

pre oko 1 mesec

I za Banaćane i za Bačane.. Samo Sremci nisu Lale.
G

Goust

pre oko 1 mesec

Dosadan si sa tim, ok Lale naziv za banacane a vidi cuda banat je u Vojvodini.. Kao da se klub zove Backa pa ih zovu lale.. A ne Vojvodina..
L

Lalos original

pre oko 1 mesec

@Goust Ne znam sta nije jasno u recenici da se izraz "Lala" odnosi na Banat i na Banacane? Jel ima nesto da ti nije jasno u tome druze?
B

Banacan

pre oko 1 mesec

@Evo nauci nesto ti https://www.rtv.rs/sr_lat/vojvodina/banat/kako-su-banacani-postali-lale-i-sose_911038.html
B

Banacan

pre oko 1 mesec

@Ajde?! Kakve veze Srem ima sa izrazom "lala" i sa Banatom??? Srem jeste deo Vojvodine, ali to nema veze sa ovom temom.
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

S obzirom kako je na pocetku sezone izgledala Vojvodina, ovo sad je dva nivoa iznad. Uz koje pojacanje ovo moze da bude jedna sasvim dobra ekipa, i za postovanje je sto pokusavaju da igraju fudbal, sinoc su odigrali dosta dobru i pristojnu utakmicu i da je Ivanovic iskoristio sansu, ko zna u kom pravcu bi sve krenulo, a imali su jos sansi. Za srpski fudbal je od ogromne vaznosti da Vojvodina bude konkurentna i ozbiljna, a ne tzv. klubovi tipa Cukaricki ili Vozdovac.
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Ko joj brani da bude konkurentna…vidiš da svake godine jedva udje u 5
B

Bravo Lale!

pre oko 1 mesec

Apsolutno tačno! Ove sezone Vojvodina apsolutni hit. Svi hvale Radnički iz Kragujevca i jesu zaslužili pohvale ali Vojvodina je uz Zvezdu igrala najbolji fudbal! Samo napred Lale!
B

Banacan

pre oko 1 mesec

@Bravo Lale! Nije igrao FK Banat, nego FK Vojvodina. Ko je taj Lale?
T

Tubeki

pre oko 1 mesec

Da bi duplirali budzet moraju da prodaju Zukica, Radulovica, pa i i Ivanovica
u

uf...to bi bilo

pre oko 1 mesec

Moze, odmah.
A

Astrofildzan

pre oko 1 mesec

Ko je "Lale"? Ako se misli na "Lala", to su banacani, ne bacvani.
O

Ozbiljno?

pre oko 1 mesec

Samo Sremci se ne smatraju Lalama. Svi ostali uključujući i Severno-Mačvane su Lale.
A

Astrofildzan

pre oko 1 mesec

@Ozbiljno? Sremci nemaju veze sa "Lalama". Srem je deo Vojvodine, ali su samo Banacani "Lale". Ne znam odakle FK Vojvodini taj naziv i kakva je veza FK Vojvodine sa Banatom?
V

VladaBg

pre oko 1 mesec

Samo Vojvodina da postane sampionski klub, to bi vec bilo 9 derbija po sezoni, umesto 3 koliko ih sada ima sa CZ i FKP. Triput vise. A da prorade i RKG i RNIS da i oni budu ravnopravniji sa Vecitima, sa tih 5 sampionskih klubova, to je 30 derbija po sezoni umesto 3.
M

Marko NS

pre oko 1 mesec

Ako im ode Zukic, Luka Gojkovic mora doci! Najbolji kreativac van Zvezde, Partizana i TSC-a. Stoper i desni bek takodje moraju doci i bice blizu ozbiljnih rezultata.
g

gostima

pre oko 1 mesec

Vojvodina mora da bude u borbi za prva tri mesta, ogroman klub, grad veliki koji zaslužuje,ne baš da osvoji odmah ali da bude egal odmah iza zvezde. Možda uz neki kvalitetan sistem da se umeša i u borbu za titulu nekad. Mora da se sredi Karađorđe, da se renovira ili napravi nov stadion sta god, sramota je da jedva ispunjava uslove da se na njemu igraju kvalifikacije za Evropu .
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Samo kada bi restitucijom FK Vojvodini bio vracen stadion, za 3 meseca bi ispunjavao 4 kategoriju. A posto su komunjare na celu sa blizanackim sluzbenicima ukrali stadion koji su izgradili navijaci, cije zemljiste je od navijaca, ciji materijal je od navijaca, onda grad ne zeli da se otarasi tako dobre lokacije za koju 100% vec postoje planovi da se proda nekom galensu, krimosu. Uprava FK Vojvodine pod hitno treba da krene u vracanje svoje imovine!
@

@ Chiske

pre oko 1 mesec

Zato uprava Vojvodine nije podržala Džajića?! Ili možda ipak jeste?!
D

Drvo

pre oko 1 mesec

Ne slažem se. Moraju da budu drugi, Partizan je u totalnom raspadu sistema već godinama.
B

Banacan

pre oko 1 mesec

Gospodo iz Mozzart-a, izraz "Lala" se odosi na stanovnike Banata, ne secam se da je FK Vojvodina iz Banata. Molim korekciju. Da je Proleter iz Zrenjanina ili FK Basaid, pa ajde, ali ovako ne ide jedno s drugim.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Izraz "Lala" se u medernom recniku odnosi na Vojvodjane. Iako bi ja od srca voleo da nas iz Backe oslovljavaju sa "Sajkasi" ipak je recnik malo promenjen sto je normalno u lingvistici. Tako da nemoj se puno lozis na ovo jer nisi bas u potpunosti u pravu.
@

@Chiske

pre oko 1 mesec

Pa gde si sine, nema te juce?! Rekoh ti ja da ne igrate finale protiv rezervnog tima Zvezde kao skoro u NS-u kad si na sva usta pricao kako ste razbili Zvezdu (0:0)😂 i kako cete u finalu kupa izdominirati??? Reci cu ti isto sto i tada, Vosa se podigla, igra jako dobro, pogodili su sa pojacanjima....ali treba im bar jos 1-2 prelazna roka i zaista mogu postati ona stara Vosa! Na dobrom su putu...ali trenutno je Zvezda daleko iskusnija, da ne kazem - jaca! Sportski pozdrav!
B

Banacan

pre oko 1 mesec

@Chiske1 Decko, nemoj da pises neke stvari, kad ne znas. Malo izuci istoriju Vojvodine, pogotovo Banata, pa dodji nazad da kometarises. Dakle, Lala = Banacanin, FK Vojvodina = Backa/Bacvani.
N

Ne budi neuk

pre oko 1 mesec

Sinko,loše su te učili stari.. Izraz Lala se ne odnosi samo na Sremce. Stanovnici Banata i Bačke,kao i severne Mačve su svi listom Lale.
Z

Zar oni

pre oko 1 mesec

nisu jurili titulu i osvojili...tako kaže....
Z

Zvezdale

pre oko 1 mesec

Svaka cast Vosi.Uz Zvezdu i Tsc su sigurno najbolja ekipa u Srbiji.Drago mi je sto napreduju i zelim im da naprave iskorak i na evropskoj sceni
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Kako napreduju kad su na 5 mestu kao i prošle godine????
U

Usmeni dogovor 2024

pre oko 1 mesec

Duća Tadić i Aleksandar Mitrović.
:

:) :)

pre oko 1 mesec

Činjenica je da imaju kontinuitet, svake godine su 5 u prvenstvu!!!