Komentari na vest

Vojvodina pikirala bivšeg kapitena mlade reprezentacije Hrvatske

K

Kukii

pre oko 2 godine

Rafael Barbosa je meta number one!!!
D

DekiSum

pre oko 2 godine

Pre bi gledao Zvezdu sa 6,7 Srba u LE nego Zvezdu sa 6,7 stranih igraca u LS. Razumem da je klupski fudbal Ali…
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

.... ti moj razumes.
C

Chiske

pre oko 2 godine

Slabo kretanje vose u prvom delu, Zukic spor do zla boga, njega definitivno treba u rezerve zajedno sa Topicem. Umest Topica Busnic (mozda tehnicki nije bolji ali je fizicki 3x spremniji), umesto Zukica SImic ili Milosevic. Golmani odlicni, Carevic jako stalozen i miran sa veoma preciiznim pasom. NIkolic imao nekoliko odlicnih poteza ali ceo napad je odsecen od sredine terena, mora jedna klasicna 10ka da sve to poveze. O stoperima necu trositi reci najslabiji deo terena, smehotres... Videlo se da fali Lazarevic i desno krilo. Ali mnogo bolji utisak nego prosle godine na pripremama, drugo poluvreme je lopta bila stalno na protivnickoj polovini sto je ogroman napredak.
T

Tubeki

pre oko 2 godine

Vidim poceli ko Zvezdan na kilo da dovode
O

Odlazi u

pre oko 2 godine

Honved ili Sturm. Igrao u Kisvardi, ima iskustvo igranja te lige sto je uvijek povoljna okolnost, a Madjari placaju sasvim pristojno cak i losije igrace. Sturm najprivlacniji sto novcano, sto fudbalski jer je Austrija najuredjenija od svih liga iz kojih dolaze interesanti. Ako neki od ova dva omane, ljepse se vratiti u Hrvatsku, nego ici u Srbiju. Da je Srbin, ljepse bi bilo ici u Srbiju, a ne Hrvatsku. Dakle, to kazem iz patriotskih pobuda, ne da bi omalovazio Srbiju.

Сварог

pre oko 2 godine

Voša nas ujedinjuje i spaja. Iako je prošla i prolazi kroz razne teške faze, ostaje uvek gospodski klub! Blizanci su tu da dele i huškaju. Želim Vojvodini u narednih 10 godina bar jednu titulu sampiona, i da dobiju jedan novi, moderan Karadjordje sa 20.000 mesta, koji ce biti na ponos Novog Sada i cele Srbije. Živi bili, pa videli!
r

realno...

pre oko 2 godine

Da bilo koji klub u Srbiji osim Czo i Par ima na domacoj utakmici svakoj po 5000 + navijaca druga bi se prica pricala, ovako samo kad gostuje Zvezda i ponekad Partizan su puni stadioni. Nek se srede tereni da momci imaju uslova da igraju fudbal i u Ivanjici i u Nisu i u Surdulici itd itd pa onda navijacke baze, tipa promocije po osnovnim skolama i usadjivanje lokal patriotizma pa onda titule...
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Poenta ... "lišeni plaćanja obeštećenja"
B

Brdo

pre oko 2 godine

Bilo bi lepo da se setite Delača

KoToGovoriIstinu

pre oko 2 godine

Taman ove godine vojvodina da ispadne! Steta za veliki klub! Katastrofa od uprave. ali moraju se pare oprati.
@

@kotogovoriistinu

pre oko 2 godine

Prevedi nam, da i mi ostali saznamo, šta si hteo da kažeš.
G

GostKg

pre oko 2 godine

Hteo je da kaze da ce se Partizan boriti za play off, jer su otkazali prijateljsku utakmicu usled nedostatka igraca. Znaci faza raspada. A Vosa se bogme pojacava lepo.