TREĆA SMENA: Strašna Joveljićeva forma u MLS-u, Ener Valensija perjanica Ekvadora na Kopa Amerika

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.06.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Amerika)

Ekvador ima ulogu favorita sa Meksikom u Grupi B Kopa Amerike. Venecuela je jedna od najslabijih selekcija na tlu Južne Amerike. Prva zvezda Ekvadora je napadač brazilskog Internasionala Ener Valensija, pre dve sezone najbolji strelac šamionata Turske u dresu Fenerbahčea. Krajem prošle godine u duelu ovih selekcija u Karakasu u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine nije bilo golova. Pre toga je Ekvador pobedio sa 1:0, pa treba očekivati opet tvrd duel u Santa Klari u Kaliforniji na mali broj pogodaka.

SINSINATI – NJU INGLAND, 01.30

(Fudbal, MLS)

Ako Sinsinati pobedi tim iz Bostona izbiće na prvo mesto na Istoku MLS-a. Preteći će Inter iz Majamija. Nju Ingland je na poslednjem mestu u konferenciji, ali je vezao tri pobede i najavio da je kriza prošlost. Tim iz Ohaja je u seriji od dva trijmfa. Na svom terenu je ove sezone pet puta pobedio, a po dva puta igrao nerešeno i izgubio. Revolušn na gostovanjima ima dva trijumfa i pet poraza.

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

ITUANO – BRUSKE, 02.00

(Fudbal, Brazil 2)

Oba tima su u donjem delu brazilske Serije B. Ituano ima samo sedam bodova, a Bruske 10, pa su oba kluba na mestima koje vodi u niži rang. Gostiju su osvojili četiri boda u prethodna dva meča i najavili su ulazak u formu. S druge strane, Ituano je poražen na tri od četiri prethodna duela. Domaćin pred svojim navijačima ima dve pobede i četiri poraza, bez remija.

VASKO – SAO PAULO, 02.30

(Fudbal, Brazil 1)

Kopa Amerika je počela, ali nema prekida šampionata Brazila. Klubovi moraju da igraju bez reprezentativaca. Sao Paulo je u padu, tri meča bez pobede, samo dva boda. Vasko će i ove sezone da se bori za opstanak. Prošle godine je jedva opstao, a ne gine mu nova borba za status u eliti. Ima samo bod na prethodna četrii meča. Prošle sezone u Riju nije bilo golova u duelu ovih timova, dok su Trikolori na svom Morumbiju dobili Moreplovce sa 4:2.

SOLT LEJK – LOS ANĐELES GALKSI, 03.30

(Fudbal, MLS)

Sjajna fomra Dejana Joveljića u MLS ligi. Na 17 utakmica čak 11 golova i pet asistencija. Postigao je skoro duplo više pogodaka nego prošle godine (6) kada je bio u senci Meksikanca Ernandeza Čičarita koji se vratio u Čivas Gvadalaharu da završi karijeru. Solt Lejk je lider Zapada, ali će Galaksi imati šansu da se izjednači s timom iz države Juta. Kada igraju ovi timovi dolazi veliki broj golova. Na četiri poslednja meča bio je tip GG4+. Poslednja dva duela Solt Lejka i ekipe iz Los Anđelesa su završeni remijima – 2:2.

------------------------------

EUROFORIJA JE POČELA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara