Komentari na vest

KRAJ: Inter – Crvena zvezda 4:0, Taremi iz penala

Y

YayaT

pre oko 1 sat

Mimoviceva povreda je poremetila ekipu dosta, ne toliko zbog njegovog kvaliteta vec zbog toga sto je takticki sve odradjivao sto mu je Miloje poveravao.Ne zaboravite da je Ivanic povredjen takodje a on je nama lider. Maksimovic bi sa Ivanicem danas jako bolje saradjivao. Glazer se vraca iz povrede i nije jos 100 posto.Nekoliko igraca nisu na maksimumu. Krunic napravi sjajan potez i onda sve prospe zbog komplikacije. Spajic i Drkusic nisu mogli da isprate intenzitet utakmice,ovo je plod izuzetno agresivne igre Intera, jednostavno pali su na sekund i to je to. Svaka cast za mladog Maksimovica, podseca na Fodena malo.U Ligi sampiona ima mesta samo za maksimalnu koncetraciju. Inter je iskusan i namazan tim, samo tako. Docekaju te sa cvecem , svi super sve i onda bum, faul da ti slome nogu. Maksimalno manipulisu sve u njihovu korist, veoma su agresivni, ovo je ekipa od tabadzija, jakih ko stena, po uzoru na neke stare.Maksimalno namazani. Sve u svemu bice bolje, ali mora da se uigramo par sezona, da imamo i mi neki sistem. Ovo je sve improvizacija
t

tim 1

pre oko 1 sat

Ovaj tim mora da igra bar dve sezone zajedno da bi mogli nesto napraviti ali svake godine se proda pola tima neuigranost!!!
n

nesaaa

pre oko 1 sat

Sreća utakmica kratko traje
S

Srecna Zvezda

pre oko 1 sat

Djiga glavni krivac za 2. gol, Spajic, Drkusic i Glajzer za 3. pri cemu je ipak vise Spajic kriv od ove dvojice a za cetvrti gol Drkusic. Dobro smo mi prosli kakva nam je odbrana, realise bi bilo da se zavrsilo 8:0 tako da treba cutati i biti zadovoljan jer smo imali bas bas srece.
1

12345m12345

pre oko 1 sat

djiga kriv sto se krunic kod svakog prijema okrece nazad i onda izgubi loptu?
a

analitičari

pre oko 1 sat

Dobar ti taj sistem Milojeviću. Proradiće on za 5-6 godina. Inter vam je trebao dati 8 komada večeras. Ti u sa 5 igrača u sredini nemaš sredinu. Strašno. Cirkus Kolorado od trenera i igrača. I nemoj slučajno da vršiš ni jednu izmenu pre 70 i 88 minuta. Jedino ako se neko povredi.
K

Kent

pre oko 1 sat

Iskusni igrači grešili kaže. Ako su ti iskusni Spajić, Drkušić i Krunić jadni mi i sa njima i sa tobom u Evropi.
R

RealNjiiiht

pre oko 1 sat

Monaco su napustili naj bolji njihov Fudbaler Wissam Ben Yeder +Camara i Fonfana dva igraca koji su cinilini stvorili njihov defanzivno vezni red. Uz to Ismail Jacobs je presao u Galatasaray + Maripan tako da su oni ostali brz 5 standardnih igraca. A pritom nisu doveli ni jednu zamenu ili ozboljmog igraca. Kehrer ni u PSG, ni u West Hamu nijr igrao. Teze u PSV zamena. Onaj" 17godisnjak " za velike pare kupljen nista od njega ne daje golove. Mawissa kupljen ali nije standardan.
N

Napucavanje

pre oko 1 sat

Kakve to veze ima kada će Monako napumpati zvezdu sa minimum 3 gola.
R

RTS

pre oko 1 sat

Neki stručnjak na RTS komentariše utakmicu i kaže ovo je za Zvezdu velika lekcija i škola. Kao da Zvezda prošle godine nije igrala LŠ.
Q

Q

pre oko 1 sat

Tako je. Svake godine ista Prica.
S

Srbuj ne tuguj

pre oko 2 sata

Sve u svemu,nije to toliko loše!Bodu u oči 0:4,amaterske greške iskusnih igrača ali nije smak svijeta.Meni npr. smeta to preterano i orkestrirano hvaljenje mladog Maksimovića ali daće dragi Bog da ja griješim. Ajde,nećemo biti tako uski,neka i komšijama malo svane.Neka ih bar malo obraduje tuđa muka pokraj silnog vlastitog jada i čemera.
H

Hron

pre oko 2 sata

Agrobanci ostali duzni 17 million a ti narode zivi od 2 jajeta
g

gostiona

pre oko 1 sat

a ti mislis da su vratili te milione da bi sada jeo 3 jaja...i tako i tako ne bi video te pare..maznuo bi ih neko drugi
P

Pogba iz Ugande

pre oko 1 sat

Ostali duzni i Radu za transfere Kaludjerovica, Milivojevica i Pejcinovica, Jagodini za Gogica, Rajkovica (koji su dosli u paketu), i Mudrinskog, a Borcu za Darka Lazovica, Cacanima su obecali procente od dalje prodaje (nekih 40 posto) a decko otisao u Italiju sa Marakane kao slobodan igrac.
1

12345m12345

pre oko 1 sat

@pogba stefan savic i bambi tosic, borca i banat obecane procente nikad nisu videli pa se posle i ugasili... kuli ste ostali duzni 50% za fejsu, posle cega su se ugasili... a svi smo citali cuveni dogovor o kom je pricao radovanovic..
H

Heavy metal

pre oko 2 sata

Maksimović je još jedan klinac koji u januaru odlazi za bagatelu.
I

Igorgost

pre oko 1 sat

I to će mu biti najskuplji transfer u karijeri. Terza što ga negde udomi udomi, posle ide lagani pad.
D

Dekideki6767

pre oko 1 sat

Zato pozvan za A selekciju. Zato debitovao protiv Partizana i veceras. Pa koliko kome,ostalo nije bitno. Vazne vam samo pare. Zvezda ovo nesme da dozvoli. Imam utisak da celnicima nije bitan rezultat,samo pare
C

Challange

pre oko 2 sata

Pohvale za Djigu, ponavlja se iz utakmicu u utakmicu I rekao bih da je igrac za lige petica. Inter generalno nsta posebno nije odigrao ali je I to bilo dovoljno za ubedljivu pobedu najvise zbog velikog broja gresaka zvezdinih igraca. Sve u svemu bez iznenadjenja...moglo je biti I gore. Ono sto se primecuje kao problem je organizacija igre, jer sve sto zvezda radi izgleda bezidejno I sporo. Pohvalio bih I mladog maksimovica koji je odigrao dorbu utakmicu
B

B. Grobar

pre oko 2 sata

Bravo Inter. Mora vam se zameriti sto ste igrali neozbiljno i neodgovorno. Srecom sto ste imali ovu karikaturu za protivnika, jer bi vam malo bolji tim, napravio mnogo problema. Imali ste protivnika koji je imao, samo dva igraca koji imaju kvalitet za ovu ligu, Glazera i Maksimovica. Ostalo....kuku majkooooooo. P.S. Mali Maksimovic.....suvo zlato.
D

Drkela

pre oko 2 sata

Pazi! Inter gazi!
M

Metla

pre oko 2 sata

Pometlana CZ
M

Mesem

pre oko 2 sata

neko je napisao kao u smislu pa sta i Celtic primio 7 i Yang Boys 5. E bas upravo ste vi tu, to je poenta Sine da vi niste za ozbiljan Fudbal niti za Ligu Sampiona. A kao drugo Inter je igrao to jest izbacio drugu postavu a Barca i Borusija boga mi nisu. Acerbi Fratesi Barela Dimarco Darmian Thuram i Lautaro bato.....
G

Gokica

pre oko 1 sat

Da,inter izbacio drugu postavu u ligi šampiona, kao što ste vi u derbiju izbacili drugu postavu.
I

Inter jedva pobedio

pre oko 2 sata

Hrabra Zvezda zamalo izgubila a Inter jedva pobedio 😂😂😂😂😂
V

Vagabondo

pre oko 2 sata

Pančev je izmalerisao 🤣
S

Saša_PFC

pre oko 2 sata

Danas je jos jedan igrac u nizu od totalnih promasaja C.Zvezde a ima ih oko 60+ poslednjih 11.godina na sudu dobio C.Zvezdu za dug od 470.hilj.evra gde ce C.Zvezda uz ovaj iznos morati dq plati igracu i kamatu od 12% kao i sudske troskove.Dakle onaj iznos o zaradi kluba koji je izneo javno Rerzinja je lazan i trebalo bi da se sudstvo u Srbiji pozabavi kako to klub funkcionise.
I

Interu

pre oko 2 sata

čestitam na zasluženoj i ubjedljivoj pobjedi. Zvezda ima dva dobra igrača Maksimovića i Ðigu.

angry_chainsaw

pre oko 1 sat

Ima i Glazera i Mimovića, Seula i Elšnik, fale mnogo igrači poput: Hvanga, Bukarija, Stamenića, Mijailovića, Nedeljkovića, Dragovića, itd...
R

RTS99

pre oko 2 sata

Meni najaci Komentator RTS-a u 94 Minutu se dere Olajinka Olajinka (Sut kao Pilican) . Posle toga prica kako u Fudbalu vise nema driblanja da driblas dva tri igraca kako to samo mogu vele majstori. Covek saosta u vremenu, teska ne znalica. Pa ne igra ti to 5/2 iz Desanke Maksimovic protiv 5/3 .
T

Trenerčina

pre oko 2 sata

Koji vrši zamene u 70 i 88 minutu. Mozak da ispita pod hitno.
b

bfgbgfbgf

pre oko 2 sata

i ne samo to, nego ubacuje rodica balvana. kontam da ima samo snage za toliko
b

bravo Spaja!

pre oko 2 sata

Fudbalski biser - Spajic kapiten! KAko on kontrolis eloptu, kako je brz, pouzdan,..Klasa.
G

Gost127

pre oko 2 sata

Velika igra Nase Zvezda i Samo poraz of 4:0 kapa dole!!
d

drkela

pre oko 2 sata

bravo momci! bitno je učestvovati!
1

12345m12345

pre oko 2 sata

vi to najbolje znate
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Em igramo bunker, em je goleada. Odlazi Bahare!
D

Duka 02

pre oko 2 sata

Problem Zvezde kad igra na ovakvom nivou u Evropi je pored naše slabe lige i kriterijum sudjenja koje ima kad igra super ligu. Recimo da se ova utakmica igra u okviru super lige onaj penal za Zvezdu bi bio sviran, bio bi sviran i faul nad Krunićem kod drugog gola, a onaj penal što je napravio Drkušić, u našoj ligi nikad nebi bio sviran protiv Zvezde.
T

Tijuana

pre oko 2 sata

Tucana crvena paprika u prahu
T

Tejgo

pre oko 2 sata

To je taj Klark Kent, hahaha 😂😂 Čovek jedino uspeva u državnoj Linglong ligi koja mu je podešena. Čim izađe iz Srbije ovako prođe.. Obraćam se pravim Delijama, podržavate li ovakvu Zvezdu i njen vrh?
D

Dominic Adiyah

pre oko 2 sata

Ali Klark Kent hahahaha vrh.
G

Goast Djape

pre oko 2 sata

Da li ce FSS traziti objasnjenje od UEFA zasto je Zvezdinim navijacima zabranjeno da navijau za svoj tim. Ako se igra jedna utakmica bilo bi Fer da barem 40% karata bude obezbedjeno za gostujuci tim.
M

Milojeeeee

pre oko 2 sata

Pali su imamo ih.....4-4-2 vjeruj mi
t

toliko

pre oko 2 sata

glazer- solidan, nije mogao nista kod prvog gola drkusic/spajic- lose djiga - odlican seol- solidan, svoj deo posla radi i ne gresi elsnik-solidan, imao lose momente ali lepo kreira krunic-bas nista rade ne donosi, ne znam sta se desava olajinka - slabo maksimovic-odlican, buducnost, u 11 svaku silas-slabo, mora vise ndijae- nikad nista nije donosio, borba neka u prazno
0

0:4 , ocekivano

pre oko 2 sata

Srpski klupski fudbal,,,Godinama 0:3, 0:4. 0:5 itd... A s.remo po Piksiju i nezadovoljni smo plasmanima na razna prvenstva. Pa ljudi, srpski fudbal je malo ispred Malte i Luksemburga. Jad.
K

Kakve veze???

pre oko 2 sata

Kakve veze ima klupski fudbal sa reprezentacijom???? Koliko reprezentativaca ali realnih reprezentativaca igra u nasim klubovima??? Svasta!
P

Preža

pre oko 2 sata

Ej Spajić kapiten? Koga bre vi zezate? Dečko je teška neznalica.
P

Petarda?

pre oko 2 sata

Hoce li biti nova petarda ili cemo ostati na 4 primljena komada?
R

Rrrr

pre oko 2 sata

Koji vi? Da li si ti na terenu, koji broj nosis na dresu?
B

Bice...

pre oko 2 sata

sledece utakmice.
D

Darko_c1

pre oko 2 sata

Spajic i Krunic najgori... eto vam nasi igraci!
J

Jaa

pre oko 2 sata

Sta im fali?
T

Taremi

pre oko 2 sata

Najbolja Zvezda posle Barija,ubedljivo!!!Spajic igracina,ovaj Rade Krunic covek toliko iskustva ima suv kvalitet,nista aj polako spremaj to za gostovanje Imt-u....Da je makar neka liga konferecija tu bi bili jako dobri,ovo je mucno za gledati...
G

Gost555

pre oko 2 sata

Sta da ocekujes od Krunica kad je igrao za Borac i Donji Srem, kako je on dospeo do dresa Milana ni danas mi nije jasno.
B

Biće to bolje

pre oko 2 sata

Naša mjera je LE ali zapeli za pare,eto nam pare.Nije toliko loš utisak ali one amaterske reakcije iskusnih igrača...Šta je tu je,moramo vjerovati u neko bolje sutra.Samo valja ga zaslužiti!
j

jamijao

pre oko 2 sata

Ovaj Zvezdin "Mesi". Jel bitno kako igra ili je vazno to sto ima17 g? Konkretno nije uradio nista, ko ni ostali, a reporter ga je maltene stavio u pesmu.
J

Jaa

pre oko 2 sata

Smehotresno je to sto ga uopste porede sa Mesijem. Kao onaj Falko ahahahaaa.
G

Gost1976

pre oko 2 sata

Evo ih pljuvači,,smrad ljudski,otpad.Pljuju i Maksimovića!Mali je bio sjajan,Zvezda odlična do te nesrećne greške Krunića,posed pas,trčanje. Inter je među 5 najboljih ekipa sveta i dve greške kažnjava,glava gore idemo dalje.
1

12345m12345

pre oko 1 sat

okretao ko na ringuspilu igrace intera...
D

DDF

pre oko 2 sata

Najbolji sastav,najbolji tim,najbolja pojacanja,realnost jeste da je sve navedeno"treca liga Evrope"...jedino ko ce proci"najbolje"jeste Terzinjo i njegova kamarila koji ce se"debelo omastiti"od novca
S

SrdjanVgd

pre oko 2 sata

U ovom novom sistemu, svaka utakmica i gol su bitni. Interu vise vredi pobeda protiv Zvezde od 5 0 nego protiv Reala od 1 0. Zato ce biti mnogo gazenja, veliki timovi vise nece slati rezervne igrace. Gledace da nabiju gol razliku svi.
M

Mi znamo

pre oko 2 sata

Gde smo, koliko smo nisko, na aparatima. Mi se ne lozimo, idemo ispocetka. Gledamo samo u svoje dvoriste. Vi se nesto lozite i puni ste mrznje prema svemu Srpskom u fudbalu sto nije Zvezda, a ne kapirate da vam treba JAK PFC i jaka liga da biste mogli da izdrzite. Ali ne. Vi ste Brend.
v

videliiii

pre oko 2 sata

smooo svee to u vreme toleta....al vi nas uopste ne interesujete nit vas neko dira...sami ste sebi najvece zlo i dalje vise mrzite zvezdu nego sto volite partizan.😉
S

Sever 1234

pre oko 2 sata

Ovo je super ja sam mislio da ce nam dati 7 komada,zato sam rekao bunker
G

Gardasin

pre oko 2 sata

Jescemo crvene punjene paprike ceele zime ljuuuudi, daj razvedrite se malo.
G

Gle eno ga

pre oko 2 sata

Terza imam prijatelja ima agenciju za igrace - kombina extra idu na kilo ........... ide nova godina i popusti . Javi se , ne srami se .
R

Realni Arth

pre oko 2 sata

Bez obzira koliko golova budu primali, to je to, razlika u lvalitetu je ogromna, svaki ozbiljni tim Lige petice ovog Itera bi pobedio onako lagano. Ne znam ali stvarno ne znam, koji je interes da mi igramo ovu ligu, samo da se blamiramo, bez veze, potpuno nebitno kako su usli golovi, da li zbog gresaka, poklona, ovoga onoga, rezzultat se pise! Nama naj iskusniji igraci najveci promasaji, pa Krunica ne mogu ocima da gledam, ono sa Benfikom, ajde bio je pocetak, pa neuigranost .... itd. jasno se vidi zasto ga Murinjo isterao sa kluba. Spajic nikad nije igrao LS, jedino Radonja igrao malo. Gospodine Terzicu hvala ti za sve, ko Boga te molim nemoj se igrati sa ugledom Crvene Zvezde, jer generacije i generacije su to ugradile, molim Boga da nikad vise da ne igramo ovo sranje, idi tamo po selima igraj, mi vise nismo za ozbiljan fudbal. Sad je kristalno jasno zasto Perez hoce Superligu, sbog ovakvih timova poput nas, Dinama, Sparte, .... i naseg ranga kvaliteta. Zao mi je, nisam ovo ocekivao ali zaista, posebno ne posle prvog poluvremena. Ovo je poslednja tekma da sam gledao Zvezdu u LS! Srce ne moze vise da izdrzi, ovo boli, nije zbog poraza, nego zbog nacina na koji gubimo!
E

Elenir

pre oko 2 sata

Ne duraj Spartu, Sparta ima 4 boda !
b

bruder

pre oko 2 sata

Kako Spajic nema vise utakmica u reprezentaciji?! Covek igra za dvojicu, ali ne moze sam! E da imamo jos jednog ko on!

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Nije mi krivo sto gubimo 4-0 koliko se jedem zbog nacina na koji smo primili golove.
С

Сале2323

pre oko 2 sata

Какве су ово замене Милојевића, је ли он нормалан шта ради?! Наставља се његово страдање у ЛШ кад води Звезду, да се Звезда овако бламира и брука никаквом и кукавичком игром уз туце голова у својој мрежи... Мада до сад их је 4 примила, али још није крај! Једини који зна да веже игру, Канга, он му не игра, већ ова рупа од Крунића ког не мења нипошто! Срамото ниједна, појма немаш бре, али појма!

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Miloje bunker, radi kako mu kaže Terzić... Bez bekova mi nemamo šta da tražimo u Evropi!!! Ne bez dva beka, od kojih je jedan Rodić a drugi Seul, već bez tri ozbiljna beka!!! Dajte još koje krilo u sledećem prelaznom roku a prodajte ono što jedino vredi još u Zvezdi - Điga, Mimović, Maksimović!!!
N

Nada umire posljednja

pre oko 2 sata

Bolji je ovaj Inter od nas,ne izmišljam toplu vodu ali takve dve gluposti napraviti...

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Dve ili tri??? Ili čak četiri u ovoj utakmici?! U obe to je ukupno 5 grešaka igrača Zvezde... Krunić - het trik u LŠ u dve utakmice!!!
M

Markao

pre oko 2 sata

Da li je neko obavestio zvezdin napredni plebs, da Inter igra sa 7 / SEDAM / rezervista. Vode 4-0 u nekom ultra opustenom ritmu sa cc 40% cimanja. To pokazuje: - koliko ste “ozbiljan” klub - koliki vam je renome - koliko ste zalutali u ovo takmicenje
D

Daj faul

pre oko 2 sata

Bitno da ste vi u takmicenju u kojem zasluzujete da budete… a to je NIGDE!
H

Hyypia

pre oko 2 sata

Skim partizan igra u cetvrtak u grupi?
B

B.C

pre oko 2 sata

Vidjeli smo vas koliko ste ozbiljni! Jel imate rukovodstvo? Jeste našli i objavili imena , ko vam je uništio teren!? Pošto ne igrate utakmice , valjda imate vremena za te stvari!
B

Bracafaca

pre oko 2 sata

Kao da partizan nije gubio u ligi sampiona i to od sahtjora tri komada na domacem terenu, dva puta tri komada od arsenala itd, tad se nije merilo koliko rezervi igralo dal je bruka i sramota ili nije a da ne pricamo da dinamo primio devet komada, celtic sedam, boysi pet i slovan kao domacin cetri...
T

Tačno tako

pre oko 2 sata

Naravno da treba da budemo uz naše igrače ali ljudi Spajić je max igrač za neki prosečan tim iz naše druge lige...ni pre povrede nije imao brzinu (ako se neko seća kako ga je igrač Čukaričkog pretrčao kao da ne postoji u prošlom prvenstvu)..sada em spor em umislio da zna sa loptom, ajd jednom slučajno moze da se desi ali ako dva puta na jednoj utakmici izgubis loptu kao zadnji igrač onda je to znak lošeg fudbalera, bar za neki ozbiljniji tim....moraju da ga sklone, da mu izmisle neku povredu ili će nas Spajić ukanaliti skoro pa svaku utakmicu
G

Gost 442

pre oko 2 sata

Eh, da je ovoliko novca uloženo u FK Partizan koliko se poslednjih godina ulagalo u mezimicu gde bi nam bio kraj. Ne bismo se ovako brukali. Ostavili su nam onakvu upravu kojoj daju na kašičicu kao davljeniku samo da preživi. Ali, Bože zdravlja doći će sve na svoje..
H

Hondo

pre oko 2 sata

Daju vam na kašičicu, a doveli ste 15 stranaca.
L

Lepi mica1

pre oko 2 sata

Grobari, šta se javljate
J

Jaa

pre oko 2 sata

Sto da ne? Ima nas koji navijamo za Inter.
G

Gost+31

pre oko 2 sata

Najjaci su ovi sto nas prozivaju, a nisu uspeli obezbedili ni Ligu konferencije, najveci uspeh u poslednjih 10 godina, pobeda protiv Lučana u gostima hahahhahahhaahhhh

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Ja se ovakvom Zvezdom stidim... Više sam voleo Barakov sistem igre i napad, koji je najbolja odbrana, da ne govorim o Dekiju, Milošu Milojeviću... Svakako, ovo je naše zadnje učešće u LŠ u ovoj deceniji, živi bili pa videli... Da ne mislite da sam grobar, oni i ostali klubovi, osim TSC-a, Čuke i pojedinih - ne zaslužuju da budu ni u prvoj ligi... Terzić će nas sahraniti sa njegovim bunkerašem Milojem, koji više ni to nije u stanju da odigra...
M

Markann

pre oko 2 sata

Sta je tu je, to je realnost. BAR-YB 5-0 BVB-Celtic 7-1 SLOVAN-MCI 0-4 Da ne nabrajam proslo kolo jos i ko zna sta ce jos biti. Samo cu jos da napisem, ovi iz superlige placu od smejanja i skontali neka sami sebe ukanale. Znam da ne valja Superliga, jasno kao dan. Ali ni ovo nece biti odrzivo na dugi rok.

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Pa gde Bayern - Dunamo 9-2 zaboravi
M

Mali srbin

pre oko 2 sata

Mi i da primimo deset golova ovaj sa rts-a ce da davi o maksimovicu....pa zasto mora uvek prenos bez tona.
d

ducci92

pre oko 2 sata

Dragovic, Hvang i Bukari idealni za ovakvu utakmicu. Za njih nisu nasli zamene
I

Igorgost

pre oko 2 sata

Al jedini ko je ovde ostao "dobar" je ovaj komentator RTS-a u dilu sa menadzerom Maksimovića.
Z

Zalutali smo

pre oko 2 sata

Ostalo je samo još da neki igrač Zvezde sam zakuca loptu Glazeru pod prečku
K

Kiki Golub

pre oko 2 sata

Pa šta ima veze ,eno Seltik primio za sada 7 komada od Borusije...
L

Lepi mica1

pre oko 2 sata

Koja sve opravdanja nece smisliti😆😆😆
S

Saša_PFC

pre oko 2 sata

Sada samo jos da procitamo "hrabra C.Zvezda"posle ovakvog prvog seta pa da pomislimo i mi ostali normalni navijaci u Terzine price da Deda Mraz zaista postoji.Neverovatno sta smo sve danas citali i sada me bas interesuje rezime ove utakmice.Samo da podsetim na jos jedan danasnji"uspeh" posto je jedan od najvecih promasaja C.Zvezde Kalifa Kulibali danas dobio na sudu C.Zvezdu za 470.hilj.evra i sada C.Zvezda mora da mu plati taj novac...plus 12% kamata,sudski troskovi i na kraju toliko o uspzsnom poslovanju kluba.
D

DekSpniNs

pre oko 2 sata

Slusajuci voditelja RTS, ja bih rekao da Zvezda vodi 4-0. Gde ih samo nalaze tako patetične i bez trunke samopoštovanja.
5

5645645645

pre oko 2 sata

ovaj sa rts-a je jos ludji, kaze neznatan veci posed lopte imaju igraci intera a ono vode 4-0
m

maksi

pre oko 2 sata

Spajić kapitenski

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Rekao sam ja da ne znamo kad nas neko pritisne pozadi ali ovoliko da ne znamo...to ni ja nisam znao....cist amaterizam
P

Papi72

pre oko 2 sata

Na stranu sve i rivalstvo, ali samo ću reći dok se ova tužna liga odnosno klubovi ne privatizuju ništa se neće postići samo sa Zvezdom i Partizanom, već treba i drugi klubovi da se pojačavaju i ulažu novci. Sad su nebitne boje bitno je da i Zvezda i Partizan imaju više kompetentijih rivala, ovako ostaje derbi koji to više nije i onda se čudimo gde nam je i klubski i reprezentativni fudbal.
N

Nenaddddd

pre oko 2 sata

Pazite sada ovo igramo bunkericu na kontru i ziheras Miloje i pored toga primi 4 komada....najruzniji i najdestruktivniji fudbal igramo sa njim i to ubedljivo....sporo,bezidejno....uzasno!!! Spajic kiksara odivek bio,Krunic ili pokljanja gol ili vraca loptu nazad!!! Za 10 god nismo se makli ni santimetar da budemo jaci kvalitetniji ....UPRAVA NAPOLJE BRE VISE !!!!!
в

велики штрумф

pre oko 2 sata

Сами смо себи дали сва 4 гола. 4 огромна кикса, а било их је још неколико. Репрезентативци сви до једног, а одиграли као аматерчине!

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Krunić, Spajić, Drkušić vs Crvena Zvezda 4 : 0
E

Elenor

pre oko 2 sata

Drkusic jeste napravio penal, ali je igrao dobro, a mozda bi bio gol i da nije bio penal..
T

Trebinje

pre oko 2 sata

To breee

Ујка Житко ПФК

pre oko 2 sata

Jel tvorzic obecao neke premije?😂😂😂😂
K

Komentator

pre oko 2 sata

Šta biste večeras vi uradili ?
L

Lepi mica1

pre oko 2 sata

Ekipa za nabijanje gol razlike😆😆😆
Đ

Đukin fan

pre oko 2 sata

Sad će da odgovaraju za “peticu” Realne šanse da zarade i to
L

Logitech

pre oko 2 sata

E neka sam docekao da vidim da je neko protiv Zvezde dobio penal, a ne obrnuto.
K

Komentator

pre oko 2 sata

Bravo, jesi li srećan sada ? Uspeo si u životu, ne treba ti ni devojka niti novac
L

Logitech

pre oko 2 sata

@Komentator Devojka mi ne treba, jer sam ozenjen, ni novac jer imam dovoljno za svoje potrebe. I da, srecan sam i ispunjen, hvala sto pitas. Kako da i ne budem dodatno srecan kad gubite, svejedno mi je da li gubite od Intera, Feronikelija, lucanske Mladosti, ili onih prejakih Tortiljerosa sto su vas pobedili na pripremama, tad sam bio presrecan kao da sam se opet ozenio.
v

v1ad

pre oko 2 sata

Sve primili iz gresaka. Elsnik glup faul za prvi, Krunic gubi loptu za drugi, Spajic za treci gol, Drkusic pravi penal. Tri gola primljena tako sto igrac petlja nesto 18 metara od gola i naravno gubi loptu.
S

Sudija Picilkas

pre oko 2 sata

Dok ste u vecitom derbiju davali golove na suv kvalitet ekipe? Ma vazi.
@

@Sudija Picilkas

pre oko 2 sata

Pa suv kvalitet u odnosu na protivnika u derbiju, ali ne pricam o tome. Pricam da smo golove primili iz gotovo preslikanih gresaka koje se na ovom nivou ne prastaju. To bi igraci kao Krunic sa iskustvom igranja na tom stadionu, Spajic i Elsnik trebali itekako da znaju.
r

re

pre oko 2 sata

samo Djiga igrac za LS,ostalo ni za konferenciju
P

Pogba iz Ugande

pre oko 2 sata

Djiga? To onaj sto se Arsenal raspituje za njega? Mozda onaj iz Tivta hahhaha.
A

Ako bude

pre oko 2 sata

Do 5 :0 dobro ce biti. Jako glupe golove primamo. Sve neke sitnice ali da ih bude ovoliko bas je previše. Bolje Ligu Europe da smo igrali ovde u LŠ realno nećemo imati više od 3 boda.
S

Sve neke

pre oko 2 sata

Sitnice?
D

Džukela klasična

pre oko 2 sata

"Najbolji tim Zvezde od Barija..." Takve gluposti mogu da prođu samo u Severnoj Koreji i Srbiji (nažalost). A narod se loži 😬
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 sata

Pa ko vam je kriv sto trpite Terzu, Mrkelu, Covkinsa i slicne koji vas uništavaju. Da stvar bude jos gora, vi ih i branite...Imate ogroman budžet, a rezultati 0. Bitno da se hvale pobedom u derbiju protiv Partizana koji su unistili ovi sa vrha da deluje kao prosecan klub u Linglongu...
G

Gostgost

pre oko 2 sata

Unistismo sami sebe
B

Bida

pre oko 2 sata

Nivinari sta kaze guru severa oce da filuje jos vise svoj klub milionima ima dragog boga samo neka gasi pfc innekase krcunovi raduju njihovim namestenim titulama
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 sata

Stalno kukam zbog vraćanja loze unazad, ali neki nikako da nauče. I opet zbog toga primamo gol. Kad stalno vraćaš loptu u zadnju liniju jednom moraš da pogreši...
J

Jole al pravi

pre oko 2 sata

Povredi se jedan bek i tebi propadne sezona jer nemas zamenu pa tumbas ceo tim da zakrpis rupu.. E moj terzo..

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Terza mora da ode iz Zvezde, hvala mu na svemu što je uradio, ali njehov krajnji limit je bio LK, koja tada nije bila ni izmišljena... Vreme je da dođe prvo do promena u FSS, pa onda u Zvezdi, ali to zavisi od nas građana, svakog od nasy, ako hoćemo jaku ligu, jake klubove i jaka takmičenja a zo to su neophodne korenite promene!!! Krunić, Spajić, Drkušić vs Crvena Zvezda, do sada u LŠ - 6 : 1
p

pa cekaj

pre oko 2 sata

pa dal su oni normalni,kakvi startovi ljudi moji,pa ovo ni u beton ligi nema,ko da namerno grese,koje kiksare sunce ti kalajsano
G

Gost555

pre oko 2 sata

Od kako je Zvezda primila treci gol, Arena pocela da secka i gubi sliku ahahahaha cirkus.
G

Goleada

pre oko 1 sat

Gubila se slika i u Tunisu. Ocigledno nema veze sa arenom.
V

Vanjaaaaaaaaaaaaaaa.

pre oko 2 sata

Jace u glavu Udri Vanja jace
L

Logitech

pre oko 2 sata

Bilo bi lepo da bude 4:0 na kraju. Partizan je dao gol Interu, i to onom jakom Interu iz 2012. godine, i nije se obrukao iako je izgubio 1:3, posle 1:0 u Italiji. Samo kazem.

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Biće petarda!!!
h

hahahha

pre oko 2 sata

hahahah cuj jakom interu, pa taj inter je igrao le i bio nikad slabiji u zadnjih 20 godina ne sramoti se

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Mi smo dobili Liverpul,koji je posle osvojio LS.Samo kazem.Ti posle Derbija treba da se pokrijes usima i cutis.Ipak,hvala sto gledas Zvezdu i komentarises na nasim vestima.
P

Preža

pre oko 2 sata

Pokrite se bre ušima. Šta vi komentarišete, ispali ste iz 3 takmičenja u jednoj sezoni?
K

Komentator

pre oko 2 sata

Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
G

Gostina

pre oko 2 sata

Taman koliko i mi vama!
H

Heavy metal

pre oko 2 sata

Šta mi sami sebi možemo da uradimo...

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Sta je bre ovo? Kakav je ovo penal, Drkusicu sine pa ovo nema ni u petlicima, sta je on hteo sa ovim startom u noge?! Ja ne verujem sta gledam !!!
Y

Yostra

pre oko 2 sata

Pored Spajićevih izgubljenih lopti i Krunićevog ševanja trojice pred svojim golom, Drkušićev penal bih mogao da nazovem i profesionalnim potezom.
N

Ne -

pre oko 2 sata

Moj tako pa celu utakmicu ga hvali komentator😂😂😂
J

Jole al pravi

pre oko 2 sata

Inter Spajicu da produzi ugovor pod hitno.. Nema boljeg igraca

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

A Rade Krunić?!
N

Nemanja8989

pre oko 2 sata

Ovi nasi igraci su potpuni imbecili…Ljudi sami sebi daju golove,to je prosto neverovatno da budes toliko retardiran….
T

Tarzan

pre oko 2 sata

Kad budete svatili da Milojevic nije trener za ove stvari,bit ce vam lakse .Po stoti put cu reci,covek je amater.
S

Sisoje

pre oko 2 sata

Joj Spajicu, tugo moja drugo ... Da najiskusniji prave ovakve greske IPAK nije normalno ... Sve to rasprodati i ubaciti klince - to je JEDINA sansa i za Zvezdu i za srpski fudbal.
M

Mornar

pre oko 2 sata

Zbog mešetarenjakombinacija, prodavanje najboljih igrača na kraju svake sezone. Dovođenja kojekakvih balvana sa prenaduvanim cenama u zadnje sate prelaznog roka. Bod jedan nećemo uzeti. Dabogda zbog Terzića Mrkele i kompanije. Nikada više se ne plasirali u Ligu Šampiona!
T

Taremi

pre oko 2 sata

Igram bre ovu igru uzimam lopte ispred gola i asistiram,Lautaro da je bio na terenu sad bi bilo 6-0

Bojank91

pre oko 2 sata

Krunić Drkušić i Spajić uzeli neki evro ispod stola, ne znam kako drugačije da objasnim ove paranormalne pojave
N

Nenadddd

pre oko 2 sata

Nije tu nista paranormalno shvatite vec jednom ....krunic i spajic su dve najvece kiksare....spajica cuva djiga koji preore teren zato sto ovaj se ne postavlja kako treba i greai,a krunic sam po sebi nema pojma....a i kako i da znaju bilo sta kada je Miloje ziheras trener.....destruktivan llos idosadan fudbal ziheras trenira
V

Vagabondo

pre oko 2 sata

Dinamo je bar dao neki gol... 😀
v

vlada79

pre oko 2 sata

Svi komentarišite Glauera, po 2 početnička kiksa Krunića i Spajića, dvojice najiskusnijih. Mladom Maksimoviću, ništa ne treba zameriti, pokazao je mu. a.

Marijan Pelic

pre oko 2 sata

Ehh još malo
P

Preža

pre oko 2 sata

Kao što sam rekao, Spajić bio i ostao, teška kiksara.

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Jbg onaj ko ga doveo, tj vratio u Zvezdu i onaj ko mu je kapitensku traku stavio!!! Dragović, Điga, Spajić, Nedeljković, Hwang, Elšnik, Bukari, Ivanić, Olajinka, Ohi!!!
P

Pot

pre oko 2 sata

Kaze voditelj mozda je malo I do umora pa kako bi bili tek umorni da ne igraju namestenu privatnu Terzinu ligu . Tek ce doci na naplatu samovolja I bahatost par ljudi u Srbiji . Nije ni cudo sto Srpski klubovi ne mogu ni boda da uzmu .
K

Komentator

pre oko 2 sata

Pa u pravu si, 9:2 od Dinama je bruka i sramota, da ne pričam tek o Norsjelandu
в

велики штрумф

pre oko 2 sata

Ова три матора аматера Елшника, Крунића и Спајића казнити са по ДВЕ ПЛАТЕ па нека се зајебавају убудуће и даље! А сваки следећи кикс - 3 плате! Па ово је нестварна доза зафркавања и изигравања зналаца а везе нема ниједан! А Милоје мења малог Максу који играо фантастично, док држи ова три киксера и лузера!
P

Preža

pre oko 2 sata

Malog Maksimovića je i trebao da zameni i poštedi ove bruke. Dečko je budućnost Zvezde kakvu skoro nije imala.
S

Stojica

pre oko 2 sata

ste prodali, decko dominira u makabiju kod Lazetica, dve utakmice starter. Uz Djigu i Stojica bi bili nezaustavljivi, samo da su ih pustili da se uigraju. Spajic mi ne bi video teren. Pljuvali ste ga svi kad su ga saltali po pozicijama, dokazao je decko da je doktor na svojoj poziciji.
T

Tvrle

pre oko 2 sata

Provincijalci, sve sa Milojem. Krunić u Želju iz Pančeva, ako ga i tamo prime. Pajić da bude kapiten u Mladosti iz Lučana. Možda...
S

Steta

pre oko 2 sata

Za onaj govor juce ispred hotela za onih 50 ljudi sto su presli 2500 km samo da bi dali podrsku ovim momcima.
4

4 0

pre oko 2 sata

pocinjem da verujem da su namestili 4 o, kao sto sam cuo iz pouzdanih izvora, jer ovo sto rade krunic i spajic deluje bas na to
D

DrvoSin

pre oko 2 sata

Spaja sa ledina ih sabio u 16 metara ali svojih hahaha
S

Samo da kažem

pre oko 2 sata

I onda kaže Dule Savić meni smeta što se priča o propasti Partizana a ne jakoj Zvezdi e moj rodjače u kojoj ti zabludi živiš.
G

Gost Djape

pre oko 2 sata

Tri gola I sve tri iz nasih greska. Nema dalje, sami sebe sahranismo
h

halo

pre oko 2 sata

Najbolji tim od Barija sa odbranom kojoj bi se i Jovan Krneta smejao, divno...
S

Soichiro

pre oko 2 sata

0 bodova
N

Ne idem na barsu

pre oko 2 sata

Nista bolje nisam ocekivao u prve dvije utakmice... ali ovo je zaista neverovatno i nenormalno... ne pamtim u zadnjih 30 godina da se primaju golovi na ovakav nacin... svih 5 golova plod nasih gresaka... kako se samo brukamo pred citavim svetom...
M

MegaBot

pre oko 2 sata

Najveći broj golova poslednjih godina smo i dali sami sebi
M

Mitrandir

pre oko 2 sata

Krunic top pojačanje, nivo superlige a plaćen milion i po...

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Nadam se da je ovo podrugljiv komentar ili da dolazi od navijača iz suprotnog tabora, jer Krunić - koliko je loš, ne mogu zajedno ni Hvang, ni Stamenić, ni Mijailović zajedno da pokriju... Miloje nas ubio sa njegovom taktikom, formacijom i bunkerom, a pre svega svojim pojačanjima... 4 gola - sva 4 iz greške naših igraca (Krunić 2x, Spajić, Drkušić)...
G

Gost+31

pre oko 2 sata

Spajić smešan. Dragoviću, vrati se.
L

Laufernbgd

pre oko 2 sata

Za ovu utakmicu Spajicu treba oduzeti traku , covek je nikakav igrac, Drkusic zbog njega ispasta, jel je Spajic Zvezdino dete, jedan obican sporac i kiksara
A

A sad

pre oko 2 sata

Sad ce petarda da puknę i necete bod uzeti ni Visę od 5 golova postici, a smejali ste nam se ovako raspalim sad sho pucali od Ukrajinaca. Karma je ludilo. Aide sad smejte se, navijajte sinovi Srbije.

ilnima male

pre oko 2 sata

несрећо мамина .па јел ти видиш са киме играмо ,😂..Јављате се мишеви а неки дан да Милоје не показа руком доста је напунили би вас 7-8 комада..А мукице мамина па мене би срамота било се јавити.Па вас норвешки рибари одраше 6 комада
P

Preža

pre oko 2 sata

Mi vama 4 komada, pa vi vidite gde ste sada vi?
B

Brushalter

pre oko 2 sata

Koja Legenda Uros Spajic Covek do skoro bio na spisku za Reprezetaciju.Kapiten Zvezde...Ajde sto pogresio jos ubijo coveka + primili gol Hhahahhhahahahahahahahahahahahahahaha aaaaaaahahahahahahhahahaha
L

Lopta

pre oko 2 sata

Spajic coveka oborio na zemlju ovaj ustao I opet mu pobegao 20 metara
U

U nasoj ligi

pre oko 2 sata

bi ladno sa onakvim prijemom pokupio loptu i nastavio dalje.... samo zamisli da nas neko stisne i napadne maksimalno....
G

Gostina

pre oko 2 sata

Pa miloje,....bo te spajic u vrh....da te ...bo u vrh...prhna! Pa sramoto jedna sramotna! Pa.on nije ni za graficar a ne za zvezdu!
G

GhostRiderrrr

pre oko 2 sata

Jel treba veci dokaz da je Spajic kiksara i drvo???Pa sunce ti zarko lopta se odbila od njega kao od nadgrobnog spomenika!!!Ko sve igra fudbal i zove se fudbalerom!!!

Ујка Житко ПФК

pre oko 2 sata

Joj prike,punjenje 🌶️🌶️🌶️🌶️😂😂😂😂
t

tenkista

pre oko 2 sata

Gde su dosadni ložački tekstovi od juče, jutros? Nemoj sad te priče kako su ipak jači. Bili su i juče, pa neka prizivanja prošlosti... u kom vi veku živite?
K

Komentator

pre oko 2 sata

Neko gubi 3:0 od Intera, a neko 6:2 od smešnog Dinama :)

Branislav Popovic

pre oko 2 sata

Stosic je za Spajica Materazzi licno,kopacke moze da mu cisti
G

Gost555

pre oko 2 sata

Kakav Stosic, onaj Danijel Stosic iz Vojne akademije? Mozda mislis na Nemanju Stojica.

Branislav Popovic

pre oko 2 sata

Gost 555 sto si ti neki duhovit
E

Epox76

pre oko 2 sata

Misliš na Vladu Stošića? On je prestao da igra pre 30 godina
G

Gost555

pre oko 1 sat

@Bramislav Jesam duhovit, po prirodi sam takav, a duhovite osobe su inteligentne osobe, sto je naucno dokazano, a i povezano je u neku ruku. @Epox Ma batica je mislio na Miodraga Stosica, bivseg defanzivca Vojvodine, Vozdovca, Nimesa, i Lavala.
g

gunnersi

pre oko 2 sata

A Glazer ima li neku odbranu? Pitam posto je golman, malo glupo da svaki sut primi gol.

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Ima za sada ukupno 5 odbrana, ali ne može da brani i protiv Benfike, Intera i Krunića i Spajića!!!
E

Elenir

pre oko 2 sata

Imao je odbranjene dve 100% sanse u 2 poluvremenu…
S

Skino

pre oko 2 sata

Dva zicera minimum
Г

Г

pre oko 2 sata

Ево га и Уркела Снспајић, само се ложите на победу против распалог патлиџана ево вам га мерило играчи 0

ilnima male

pre oko 2 sata

а шта си ти против Интера кући очекивао??Па човјече они сј ванземаљски брод...али вас милионере слатко ђељамо и не дамо вам титуле још 30 година
Г

Г

pre oko 2 sata

Бежи мали не пишки

Stojan Dj

pre oko 2 sata

ja ne mogu da verujem da mi dva meca primamo golove kao pioniri.. nemam reci

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Dve reči: Zvezdan Terzić... Dve igrača: Rade Krunić i Uroš Spajić!!!
K

Konan iz Varvarina

pre oko 2 sata

Zvezda iz godine u godinu izgleda sve jadnije na evropskoj sceni. Tim koji vredi 100 miliona evrića ne liči na iole ozbiljnu ekipu u društvu najboljih timova Evrope. Ostale naše klubove da ne pominjem. Domaća liga je sve slabija i posledice su jasno vidljive.
N

Ncndne

pre oko 2 sata

Krunic i spajic reprezentativci, e pa sad vi vidite gde je nas fudbal...
E

Eseks

pre oko 2 sata

Spajic je rezerva ako je uopste pozvan a Krunic igra za BIH...
B

Bosanach

pre oko 2 sata

Krunic je reorezentativac Bosne
K

Kakve

pre oko 2 sata

Veze ima Krunić sa nasom reprezentacijom?
T

Tragedija

pre oko 2 sata

Spajic moze da bude jedino kapiten u nekom srpskom timu.. Zna se sta je kapiten, vodja, autoritet, a ne obicna kiksara..
I

Ipswich

pre oko 2 sata

Bednici... Kukavička igra, usrali se... Fuj!!!!!
N

Nemanja8989

pre oko 2 sata

Spajic i Krunic 2 drveta obicna koja NE MOGU DA IGRAJU LS!
B

Bzdbjing

pre oko 2 sata

TRI KOMADA TRI KOMADA TO JE VASA NADA
M

Mit

pre oko 2 sata

Zalutali smo mi ovde...
A

ALo bre ljudi

pre oko 2 sata

Ostacete impotentni posle ove LŠ!
g

gunnersi

pre oko 2 sata

Ja ne znam sta Miloje gleda, koji mec. Elsnik, Krunic i Olanjika najgori na terenu, on ne izbaci nijednog. Kakvo neiskustvo, 2 meca i 5 primljenih golova, sve na svoje greske. Spajic kapiten kriminalan. Bas lose to Miloje vodi iskreno.

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Krunic?!Prvo Benfika,pa Inter.Covek sa oko 150 meceva za Empoli,preko 100 meceva za Milan?!9 sezona u Seriji A.Neverovatno.Ima najjaci cv u ekipi.
S

SB

pre oko 2 sata

Bolje da ste uzeli Arnaytovica iCalanoglua nego Krunica i Sisasa
D

Dragan VG

pre oko 2 sata

Da, da..bas bi Calhanoglu dosao u Zvezdu. Jedva ceka da igra u mocnoj Ling long ligi.
L

Log

pre oko 2 sata

Ne brinite nista sad ce Terzina privatna liga
n

niszvezda

pre oko 2 sata

Au brate, umesto Krunića i Olainke on vadi iz igre Maksimovića i Silasa...?!
Q

Q

pre 3 minute

Nista čudno a ni prvi put. Miloje nema pojma. Pa ni igrači mu ne igraju na svojim pozicijama.

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Bravo Miloje, menjas dete koji je bio najbolji na terenu ali ti zato Elsnik(žuti) i Krunic ostaju, jedini krivci za 2 -0.....BRAVO
B

BlackBlueInternazionale

pre oko 2 sata

60 Minut 2-0 a mogli ladno i 4-0 da gube. Bez 7 od startnih 11... Thuram,Dimarco,Darmian,Fratesi,Barella,Lautaro i Acerbi. Rade Gade Krunic covek van Forme Fudbalski i Mentalni nije tu. Od onakvog pametnog diszipliniranog igraca postao KIKSER. U Roku or par meseci izgubio Status Reprezetativca Bosne + u Fener nakog samo dva meseca ga oterali nakon sto su ga kupili.

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Pa izgubićemo i 4:0, jer sva tri gola, za sada, su krivi odbrambeni igrači Zvezde... Ne može Điga da čuva i njihove igrače i Krunića i Spajića i Olajinka da igra i beka i krilo, a Krunić, Silas i Elšnik - celu utakmicu!!!
E

Emilio Butragenjo

pre oko 2 sata

Slabo je ovo, trebalo je biti 4:0. Mladost Lucani vodila 0:2 na Marakani, samo kazem.
N

Nebitan10

pre oko 2 sata

Dobili 4 gola a da odbrana uopste nije kriva,koja ironija
G

Gostivar

pre oko 2 sata

Rade Krunic se pokazao kao ogromno pojacanje, prvo protiv Benfike, i onda i danas. Murinjo budala sto nam ga je poklonio.

Ivan Komnenovic

pre oko 2 sata

murinjo nikad macku sa praga nije sutnuo, nikakvu karijeru kao trener nema, bas me cudi da je napravio ovakvu glupost da nam posalje za odlicnu zaradu ovakvog panjinu
G

GostLazar

pre oko 2 sata

Maksimovic celu utakmicu jedini ima muda da sutira i centrira, on ga zameni, a Olajinka ostane. Ja ne znam.....
O

Onako01

pre oko 2 sata

Bitno da je ostavio krivog Olajinku. Decko je kanta.
V

Volim fucu

pre oko 2 sata

Elsnik i Krunic nas zakopase. Mali Maksimović, Pirlo lično za njih.
z

zgemba 82

pre oko 2 sata

KRUNICU IZADJI POJACAJ NAS
Ј

Јјјј

pre oko 2 sata

Да ли може него да ми каже да ли је овај Сеол од када је дошао код нас у 10 утакмица ушао у барем један дуел у једно ремпловање
E

Elenor

pre oko 2 sata

Momak igra bez greske, bolje ti malo o Spajketu i Radu… I Terzi koji pusta najboljeg igrca Hvanga 7 dana pred Ls, sramota…
6

666

pre oko 2 sata

Mali Maksa i Djiga kapa dole bravo deco, ostalima da se da dres i pusti dokumentarac o CZ i sta je Zvezda vazi i za upravu. Pozdrav
I

Igorgost

pre oko 2 sata

Miloje glumi nesto sa Radonjom kao kaznjava ga, "nije spreman", trenira strogocu, a ovaj dečko izmislio fudbal za Olajinku i ostale u veznom redu i napadu Zvezde.
M

Ma

pre oko 2 sata

Ovaj Inter se zajebava 2 srecna gola, i 2 cista zicera promasuje.
T

Trpaj

pre oko 2 sata

Ovi sto pozivaju Hvanga pa igrao je on prosle godine LS pa jedan bod sve ukupno . Nije se mogao sastavit u Evropi
D

Deagle

pre oko 2 sata

Dok vam veliki Krunic igra, vi pobedu u Evropi necete da vidite. Glavni krivac prvu tekmu, a evo sada i ovu.. Sa njim imate 3 igraca manje
h

hleb

pre oko 2 sata

terzo odmah prodaj malog maksimovica za 5-6 miliona...jer klub mora od necega da zivi..😂 a onda dovedi 5-6 polovnjaka za 15 miliona i daj im jake ugovore... ti i sin ste tu dobri par miliona...tako se to radi...a dugovi ce da rastu..cestitamo na patriotizmu i ljubavi prema zvezdi.
D

Dell

pre oko 2 sata

Lopta je naj sigurnija kod ovog deteta, ovo ostalo katastrofa.
K

Kanga

pre oko 2 sata

gde je razlika izmedu krunica i kange?
У

Улази Далсио...

pre oko 2 sata

...да стане на лопту и сачува 0:2. Три нова играча Интера у 65.мин, Милоје тек сад алгоритам измена неће решити
G

Grobari jug12d

pre oko 2 sata

Dokle brukanje srbije?dokle?
m

matkeeee

pre oko 2 sata

alo majstore vi ste se ibrukali u kvalifikacijama. zvezda igra top fudbal. fali malo srece ali bas lepo igraju. a da budeml realni protiv 5-10 skupljih timova zvezda se super drzi.
@

@

pre oko 2 sata

kakvo brukanje vise? vas nema ni na mapi
1

12345ss

pre oko 2 sata

gledate ligu šampiona mali komsija... vi je necete igrati sledece dve decenije
M

Milence Pilence

pre oko 2 sata

.... Zaviso šta za koga znaci brukanje?!? 🤷‍♂️🤔

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Vadi Krunića dok nismo dobili petardu!!!
L

Logitech

pre oko 2 sata

Pa ne moze Krunic da brani, Milos Krunic je golman, i clan je Partizana, ali poklonicemo vam ga.
M

Mnogo je ovo

pre oko 2 sata

Ne znam cemu uporno branjenje Krunica, sta on to donosi, kakvu smirenost?? Pa njegov posao je taj da tu bude smiren. 4 gola smo primili, za 3 je on kriv, proslo mu onaj iza ledja upada, pa onda gubi loptu na 25m od gola, sad opet gubi loptu. Pustite me sa tim Zvezdas je ovo ono, u ocajnoj je formi vec par godina i ne pravdajte ga bez potrebe ikakve. Vi grobari ja ne znam obraza imate li, ocigledno ne. Igra sa 50% mogucnosti je ona iz derbija dje smo vam 5-6 komotno mogli dat da smo zapeli, a ovo je liga sampiona dragi ljudi koju vi necete gledat jos jedno 10ak godina.

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Ljudi bojkot do daljnjeg i odlasci na utakmice kada smo domaćini, to što smo nekonkurentni u našoj ligi i što imamo igrača, koga Miloje - bunker, ne sme da zameni, iako je Krunić napravio dve karastrofalne greške u ovoj utakmici i jednu najveću glupost u prvoj utakmici protiv Benfike... Vratite nam Hvanga, Bukarija i Stamenića a krivično da odgovaraju (kad-tad) oni koji su, kao njihovu zamenu doveli Krunića, Silasa i Milsona, Dalsija, Pumu itd...
O

Ojo

pre oko 2 sata

Krunić i Silas nula bodova. Pravda za Kangu
S

Sisoje

pre oko 2 sata

Krunic? O majko mila ... doveden da bi skrivio po jedan gol u svakoj utakmici LS. Da nema malog Maksimovica vec bih od "igre" ovih silnih "pojacanja" sekao vene.
C

Cccc

pre oko 2 sata

Sa ovakvim glupim igračima koji tri puta prave iste greške ni Real i Siti nebi mogli bolje. Neshvatljivo nemam druge reči.
T

Tren

pre oko 2 sata

Skoro drugi tim Intera
K

Kresko

pre oko 2 sata

Djiga, pusti Lautara, cuvaj Krunica
К

Какаламба

pre oko 2 sata

Који голман у две утакмице прима два гола из слободњака у свој угао, и овај који два пута дрибла на ивици шеснестерца па ово је невероватно, зарађују милионе док ћемо ми ујутру у шпиц па на посао...

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Nije krivac Glazer - nrho Krunić, krivac za 3 gola u dve utakmice u LŠ!!!

Drvo

pre oko 2 sata

Krunić i Glazer nas ubili na obe utakmice.
A

Abcd1

pre oko 2 sata

Olyjanka zlocin koji traje.Milojevicu vadi ga

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Krunić i Silas - zločini koji traju... Terzić, Mrkelay, Milojević, Savić, Marin - zločinci koji traju!!!
N

Nebitan10

pre oko 2 sata

Krunic koliko da je dobar igrac sebi dopusta da nam krunise drugi poraz svojom nepromisljenoscu, neverovatno...
D

Drvo

pre oko 2 sata

Drvo ponovo ne greši. Krunić = Donji Srem, videlo se posle 15 minuta u Zvezdinom dresu. Lik igra sve u prvoj brzini, kao da krvi nema. Od toga leka nema.
С

Сале2323

pre oko 2 sata

Ништа Звезда не игра, ама ништа! Кукавички, плашљиво, из грешака основних прима голове, без неке игре, нападања, ама баш слабо! Лани је под Бараком Звезда у Европи била много боља нападачки, мада имали смо и Хванга, док је на другој страни Крунић рупетина невиђена. Терза га довео као отпадак, кад га нико није више хтео. Ово не ваља уопште, мада то је што је, ЛШ је са врхунским квалитетом тимова. У односу на прашку Спарту што сам данас гледао, Звезда је далеко испод ње.

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Pa ko je krivac za to, ti, ja?! Milojević - zvani bunker!!!
P

Prcko33

pre oko 2 sata

Ovaj Seul se ne moze gledati !

Ivan Komnenovic

pre oko 2 sata

dva zadnja vezna koja treba da ti drze igru prodaju loptu ispred gola i kraj, odpadak koji je jedino jos za nasu ligu krunic i opasan zadnji vezni iz trece jugoslovenske lige elsnik, jebem te upravo kad su ti oni pojacanja
O

Obi Mikel

pre oko 2 sata

Drvo ima bolji dribling od Krunića. Kako su ga navalili u režimskim medijima, kao da dolazi CR7
D

Dostaaa

pre oko 2 sata

Krunić nas je upropastio..menjaj ga breeee
Г

Горан Гоги

pre oko 2 sata

Крунић јбт онај ко те учио да играш фудбал обична балванчина 2 утакмице у ЛШ његова 3 гола.... не би ђимти више видео ни трибину а камо ли терен
K

Krunicu sram te bilo

pre oko 2 sata

ovo sto si uradio danas je sramota ne zasluzujes dres zvezde !
P

Pillipipinizzzzz

pre oko 2 sata

Ovaj krunic da bog nas sacuva i protiv benfike i evo sad. Prevara od igraca, uzas. Daj Kangu brate vadi ovu kiksaru.
Č

Čvarkov

pre oko 2 sata

Rade Krunić bez komentara
l

lololoo

pre oko 2 sata

Samo loptu kod Krunića! primiće 5 golova do kraja utakmice…
Č

Čuj

pre oko 2 sata

Ovog komentatora sta prica, Inter dao 2 gola, 2 gola im ponisteneno zbog ofsajda, 2 cista zicera Inter promasio a on ko paljevina mesto komentarise, pa ovo je cirkus😂
V

VAR

pre oko 2 sata

Pedantni,.. bo te više Olajinka, menjaj ga čoveče
в

велики штрумф

pre oko 2 sata

Џаба лепо играмо кад два малоумника Елшник и Крунић као потпуни аматери продају лопте на 20 метара! Обојици по 100.000 евра од плате, да им више не падне на памет да изигравају Зидана на 20 метара од гола!
E

Elenor

pre oko 2 sata

Elsnik jeste imao gresku, ali je najbolji nas igrac ostatak meca..
p

pa dobro šta

pre oko 2 sata

Posle Krunića i Radonje splavaroše, pozovite i Lulija Jovića. Tandem najjači na svetu
l

loll

pre oko 2 sata

xaxaxa
G

Gost ali bukvalno

pre oko 2 sata

Sreća pa smo doveli Krunića, Interova sreća. Opet nas koštao gola.
K

KrunicuRadeGrobare

pre oko 2 sata

Sto volim Radeta, al mi draži Arnautović!
M

Mile led

pre oko 2 sata

Šta bi tek bilo da su igrali sa prvim timom. Bruka živa!
S

Srki987

pre oko 2 sata

Joj Krunićuuuuu, kako uvek kod nas dođu ti polu-fudbaleri pa to nije normalno.

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Jedini koji ni po koju cenu ne smeju da gube loptu su Elsnik, Krunic i Maksimovic...znaci dete od 17 godina igra najzrelije. Tu onda treba da se zapitamo...debelo...na sta dajemo pare u prelaznom roku.
J

Jdjdjjd

pre oko 2 sata

Kao neutralan gledam utakmicu, da mi je znati ko dovede ovog krunica, ko ih prevari, pa on ih upropasti sad i prosli put
Y

Yostra

pre oko 2 sata

Da li je moguće da čovek, koji je 10 godina igrao u Italiji, dva meča lige šampiona zaredom DRIBLA PRED SVOJIM GOLOM, GUBI LOPTU I DIREKTNO POKLANJA GOL PROTIVNIČKOM TIMU!?
в

всс

pre oko 2 sata

У глави паучина, џаба што може да трчи 15км.
M

Mornar

pre oko 2 sata

Dali je moguće da uopšte struka dovede takvog igrača? A još gore od svega što ga stručnjak uporno gura njega i o Olijanku ubedljivo dva najgora igrača. Koji ni u domaćem prvenstvu ništa nisu pokazali, osim grešaka i izgubljenih lopti. A Šerif je posebna priča.
m

milos veliki

pre oko 2 sata

Kiks benfika kiks inter Bravo Krunicu!! Kanga je bolji
M

Mhryfrjruda

pre oko 2 sata

Kakvi mi mozemo sami sebe da ukopamo to niko ne moze. E moj Krunicu.
D

DrvoTata

pre oko 2 sata

Nema sta uboli ste sa pojacanjima od 5 i 10 miliona, prave razliku u Surulici uz pravedno sudjenje Pavla Padinjaka

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Terziću, znam da igramo protov velikana Intera, ali Rade Krunić, tvoje najveće pojačanje, nas ukanalio na prvoj utakmici protiv Benfike i sada dva gola, za čiji je pogodak direktni krivac - Rade Krunić, koji do sada ima 7 izgubljenih lopti i ocenu 5.5... Ubi nas Rade Krunić - Terza!!!
l

lolol

pre oko 2 sata

dajte loptu Radetu Kruniću!! Objasnio čovek
R

RKRK

pre oko 2 sata

Rade Krunic Ekstra pojacanje! HA hahahahahahahahah!!!! Smesni ste.

FC President

pre oko 2 sata

2-0, 5 minuta prošlo od drugog gola, a gospodin Milojević drži ruke u džepovima i boli ga uvo da bi nešto promenio!?!? Jel ovo moguće???
D

Drugoligas

pre oko 2 sata

A sta da menja, covek standardno parkirao autobus ispred gola i moli se sto manje golova da primi od drugog tima Intera
r

rsczz

pre oko 2 sata

Krunic taraba ce morati igrati svih 8 meceva dok nam najbolji vezni Kanga sjedi na klupi i zbog cega da ja gledam ovo
N

Nemanja8989

pre oko 2 sata

Opet Krunic? Kakav promasaj od igraca,jos je on zamena za Hvana?!? Pa van svake pameti…Lik pravi asistencije protivnicima bolje od svih fudbalera istih…Eto odgovora zasto ga je Murinjo otpisao…Koji ce mu ovakac,koji ce bilo kome ovakav? Nama dosao i unakazio nas…STRAŠNO!
g

gostinjo

pre oko 2 sata

Zar je veliki navijac Zvezde dao gol istoj? Nemoguce.
P

Papas

pre oko 2 sata

Penal za zvezdu, ajmo sudije, gde ste ahahahhahahahahahahahahaahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Г

Гост Зрењанин

pre oko 2 sata

Играо је руком,али не намерно и рука у природном положају,али за Интер би га свирао сигурно,да је обрнуто.
P

Petar91429

pre oko 2 sata

Inter sa prakticno rezervnim timom, bez sest-sedam standardnih igraca, s pola gasa protiv tima koji vredi 100 miliona🤭😂😂cuvaju igrace za vikend i mec sa Torinom🤭
A

Ajj

pre oko 2 sata

Nabroj mi tih 6-7 igraca?
J

Junker

pre oko 2 sata

673 miliona protiv 78 miliona.
R

Realno istina

pre oko 2 sata

Pises gluposti
R

Realni Arth

pre oko 2 sata

Blago tebi i tebe slicnih, znaci mrzitelj do bola, ali sta ces, pobelecete zbog Zvezde, unistila vam zivot! Bez obzira, Inter je krem de la krem za zve Balkanske ekipe. Znac primimo prvi gol zbog greske, primio drugi gol zbog greske, i tako isto protiv Benfike, Mr. Krunic na delu dame i gospodo, tacno onaj koji treba da bude najsigurniji, i sasvim ladno ko da nista se nije desilo. Odmah ga vadi aman, ubaci nekog, bar ce da se bori i da sutne u aut a ne da im da loptu na noge!
G

Gostinjo

pre oko 2 sata

Krunić uništi

angry_chainsaw

pre oko 2 sata

Ubi nas čovek u obe utakmice LŠ, sada krivac za oba gola, a moglo je biti još dva sa njegovim izgubljenim loptama, jednu Spajić i jednu Elšnik... Milojević i dalje bunkerica!!! Terajte se u tpm!!!
L

Lajavi krelac

pre oko 2 sata

Kako se sada menadžer Štutgarta smeška brojeći šuške dok misli : "Još uvek mi nije jasno kako smo za pet miliona uvalili ovoga što smo hteli da damo uz doplatu..."
g

gost031

pre oko 2 sata

Auu crni Kruniću pa ti nas ucrni u obe utakmice Lige šampiona...
N

NN3

pre oko 2 sata

Poklonite još koji gol, ajde.. E moj Kruniću.
C

Cjepka123

pre oko 2 sata

Krunic odmah na klupu i napolje iz kluba!!! Mrs!!!
g

gadge

pre oko 2 sata

Nije Murinjo bio glup kada je oterao ovog Krunica
m

ma da bre to

pre oko 2 sata

dva gola dobijes jer ti dva igraca koja ne smeju da petljaju, petljaju....pa je*em ti sto majki ti je....sutni je u aut kad ne znas slepce raspali, vi cete da driblate. pa nije vam ovo ling long i ovi amateri
E

Eseks

pre oko 2 sata

A kod drugog gola dva faula nam nije svirano.Prvi nad Spajicem prilikom centarsuta a drugi nad Krunicem.Ponizavajuce sudjenje!
B

Balet

pre oko 2 sata

Nisi ti za fudbal druze. Ne brukaj se vise
Z

Zvezda 91

pre oko 2 sata

Krunic i Hvan imaju samo slicnosti jer su igarli u isti klub, Korejac je izmislio fudbal za Radeta.
E

Elebor

pre oko 2 sata

Smesno je to i porediti, Hvang je igrac kakvog nismo imali od Dejana Savićevića..
A

Azevedo

pre oko 2 sata

Krunicu proklet bio dan kad su te ovi specijalci iz uprave doveli u tim. Covek greska, celu utkamicu 0 nula!
E

Eeee lebe mekani

pre oko 2 sata

A da mi lepo se dogovorimo da odma na pocetku damo 2 komada sami sebi... Da se ne trci puno...

Ivan Komnenovic

pre oko 2 sata

da se ne znoimo
Ј

Јјјјј

pre oko 2 sata

Крунић и Глазер кривци за сва 4 гола у ЛШ

VecaBg1971

pre oko 2 sata

Eto...to je seljacki mentalitet...nije ti dovoljno jednom...moras 2 gola da im poklonis
I

Iskreno

pre oko 2 sata

Krunic krivac za 3 gola od primnjenja 4 u LŠ.
M

Mit

pre oko 2 sata

Elsnik i Krunic strelci za Inter
E

Eseks

pre oko 2 sata

Cist faul nam nije sviran pre gola Intera.Cist penal nam nije sviran kod ruke Miktarijana.Sramotno sudjenje i ako ima pravde dacemo gol i uzeti bod!!
N

NN3

pre oko 2 sata

Kakav bre crni faul, uzeo mu čistu loptu. Za penal se slažem.
S

Smesnoo

pre oko 2 sata

Pa nije ovo domaca liga i domace sudije. Pratis li ti neku drugu, kvalitetniju ligu? Ako se lopta odbija od odbrane i pogodi igraca u ruku to se nikad ne svira jer nemas vremena da odreagujes a to se upravo dogodilo.
Z

Zeleni

pre oko 2 sata

Druga postava vasse sudjenje ko imate ali dzaba zreb namjesten ismijavate celtic seltik svemir za vas najgori jedino slovan mozda i on bolji druga postava presmjesni s sansama i prenos na arenu da se povrati,najgori 0-0-8 ceka vas
D

DrvoMama

pre oko 2 sata

Da je malo srece primili bi 5 komada u prvih 35min Zvezda sjajno cuva loptu sjajno 100mil za cuvanje lopte
S

Staje

pre oko 2 sata

Sa ovim komentatorom na RTS, morao sam da utisam tv od njegovog proseravanja.
К

Калиумеро

pre oko 2 sata

Није бољи ни онај на Арени...

Stevan Krivokapic

pre oko 2 sata

Oppaa
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 sata

Ovaj beli dres je za svadbu!
J

Jesi

pre oko 2 sata

Video ciji je stadion na dresu?
D

DrvoMama

pre oko 2 sata

U zvezdasrbiji i kada se gubi odlicna igraa Istrcaoo je Silasssss Sjajnoo Srbijo medju sljivama
G

GdeSuLautaro,Turam,Darmian,BarelaiOstali?

pre oko 2 sata

Mnogo jak Inter B, u par deka sa Interom C
K

Klasicno

pre oko 2 sata

Paljevine ovi iz Zvezde, dok se ovaj Inter zajebava, da nije lopta zakacila Krunić otislo bi ovo u nulu.
E

EVROPSKI MANIRI

pre oko 2 sata

Nema penala, jasno koliko je evropsko suđenje na nižem nivou u odnosu na našu Super ligu. Sudijska neutralnost je zlo evropskog fudbala i hvala bogu što nismo u Srbiji usvojili taj loš stil suđenja.
p

pedja986

pre oko 2 sata

kraljevi sudijskih gresaka i velikih poraza, ljudi bez pola tima, dimarko, lautaro, tiram, barela, acerbi...fratesi i vi pricate o sjajnoj zvezdi...lagano 20.

Fear The Beard

pre oko 2 sata

Kako ono igranje rukom nije penal?To se sirom Evrope svira.
N

Nije

pre oko 2 sata

Ti ovo super liga😂
S

Sudija

pre oko 2 sata

Od odbitka igraca? U kojoj to ligi majke ti? Ako se odbije od igraca pri sutu i pogodi drugog u ruku, naravno da se nikad ne svira.
Z

ZlovenačkiKrimos

pre oko 2 sata

Gde su našli ovog Lešnika, za njega i Natho igra u brzom modu.
M

Milos29

pre oko 3 sata

Điga svaka čast, Maksimović što nema u telu ima u glavi. Olajinka razočarenje. Nismo se obrukali. Utakmica ok skroz.
m

mad4red87

pre oko 3 sata

Al bi ga okrecio da je ovo samo bilo na drugoj strani..1/1
C

CrvenaPrevaraMađije

pre oko 3 sata

Stručni štab Intera u strahu, priprema se sudija Ilic direkt iz zatvora!
J

Joy393

pre oko 3 sata

Sasvim dobra Zvezda. Mali faul za Zvezdu pre slobodnjaka za gol Intera, nekoliko faulova nedosuđenih Zvezdi, nesrećni Krunić malo podigao loptu, Glazer opet krenuo prema sredini gola i eto… Seul dobar i veoma miran na lopti, Drkušić onako, može bolje, Spajić bi trebalo da prestane da glumi Bekenbauera jer je tu najtanji, u duelima sasvim solidan. Điga odličan. Krunić i Elšnik sasvim korektni. Maksimović, za prvu utakmicu u LŠ sjajan, Olajinka jako borben ali dosta trapav u završnici. Kad bi on mogao da igra u fazi odbrane, a Radonja u fazi napada bili bi veoma opasni. 😬 Šerif izgleda smešno u pojedinim situacijama ali radi solidan posao. Silas korekta, biće sve bolji.
P

Preža

pre oko 3 sata

Maksimović strašan igrač, Olajinka nema pojma. Radonjića ubaciti pod hitno.Spajić bio i ostao kiks igrač.
S

Srxx

pre oko 3 sata

Ali komentator na RTS-u.....
Y

YayaT

pre oko 3 sata

Italijani te lepo docekaju, osmesi, odela, shmekerica a onda na sve nacine pokusavaju da ti udju u glavu. Arnautovic od starta, za psiholoski efekat, faul za faulom, ostro non stop, pritisak na sudije i ceka se greska protivnika. Ne osporavam turcinu majstoriju ali bih voleo da to opet pogledam, jer samo minut pre toga sudija tera dalje na faul Intera...Moramo im dati brzi gol, morace Radonja da udje , nismo povezani ali smo cvrsti.
G

Gost X

pre oko 3 sata

Drzimo se ali moramo bolje u zavrsavati napade. Maksimovic i Djiga doktori. Elsnik i Spajic onakvr greske ni na malom fudbalu ne smeju da prave. Komentator na RTS-u pogubljen, mesa Silasa i Serifa u napadu, a Djigu i Olajinku kad se branimo. Silas za sada promasaj, mislim da treba da se pokusa sa njim u napadu u nekoj utakmici, ali za sada nista nije pokazao kao krilo. Glazer u losoj formi i svaki slobodnjak je vec pola gola. Radonjic mora da udje u drugom poluvremenu, moramo brze da se oslobadjamo lopte i da ne pravimo glupe greske.
L

Lepi mica1

pre oko 3 sata

Koju ti utakmicu gledas?😆
S

Samo da

pre oko 3 sata

ne ureknrmo malog Maksimovica,mali jejos jednom pokazao kakav je potencijal .....Djiga kao i uvek na nivou,ali zato Spajic prcka onu loptu i zuri da napravi penal,Glazer opet tropa(cudi me da se sad nije zalio na povredu,kao protiv Zeleznicara) i ne upiva sigurnost .....Igras koliko ti protivnik dozvoli ,treba biti hrabar i istrajan do kraja utakmice .....
p

pedja986

pre oko 3 sata

ljudi odmaraju igrace glavne i ovi pricaju o ravnopravnoj zvezdi...
S

Sisoje

pre oko 3 sata

U prvom poluvremenu odbrana je solidna, ali niko ne ume da prenese loptu na protivnicku polovinu. Sredina terena trci dobro ali ne ume sa loptom, tzv napadaci potpuno bezvezni. Jedina dva pokusaja na gol ima mali Maksimovic iz Zvezdinog podmlatka - pa na sta odose sve te silne pare za "pojacanja"?!
L

Lepi mica1

pre oko 3 sata

Alo druze omladina intera😆😆😆

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Ali Silas 10 miliona, cega bre, zrna pasulja ?! Gledao sam Spartu protiv Stutgarta, pa u Sparti svi znaju da igraju fudbala nikad cuo za njih. Kako nasi strucnjaci nadju uvek neke tantuse za velike pare, nikad mi nece biti jasno.
B

Bu2nin

pre oko 3 sata

Opet slavimo poraze..
N

Nada umire posljednja

pre oko 3 sata

Zvezdi u ovom meču samo fali intenziteta.Tehnički nije inferiorna u odnosu na protivnika ali koliko ja vidim samo Olajinka i Điga su na visini zadatka.Ovaj drugi je imao jednu brljotinu ali Spajićeva je bacila u zaborav.Zna li iko šta to ima Glazer a nema Ilić? Ovo je treći gol iz slobodnjaka u LŠ,malo li je?!Sve u svemu nije loše ali non stop je utisak da bi bar malo bolje moglo.
T

Trpadzija

pre oko 3 sata

Au kakav botovski sajt je ovo postao. Ladno su napisati Zvezda je bila BOLJA da nije bilo tog gola ?
S

Svabo

pre oko 3 sata

Sta zna zvezdino dete sta je Inter. Bravo mali, igraj fudbal!
Г

Гост Зрењанин

pre oko 3 sata

Звезда за сад са разлогом у ЛШ,носи се са свима .. Шта да кажу Шкоти петарда за полувреме,Јанг Бојс 3 за полувреме,Звезда за сад одлична. Али и да добије од јаког противника више голова не треба одмах дрвље и камење. 6,7 бодова и добра гол разлика,пролеће у ЛЕ..
P

Pera segedinac

pre oko 3 sata

Ne igra se LE. Ili si u 24 i nastavljas dalje ili cao dovidjenja
Г

Гост Зрењанин

pre oko 2 sata

У праву си,првих 8 директно а од 9. до 24 места плеј оф за осмину финала ЛШ.
K

Ksavijer

pre oko 3 sata

Stav i pristup malog Maksimovića treba da posluži kao primer ostatku ekipe. Ugledajte se na dete ili priznajte da ste nedostojni težine Zvezdinog dresa.
h

hahahhahahahha

pre oko 3 sata

Zvezda igra protiv sampiona Italije i to sasvim zadovoljavajuce, ovi ovde kukaju kao protiv Tekstilca da igramo.Jedan igrac iz Intera ima platu kao 5 nasa, svasta sa vama
T

Terzic Sef

pre oko 3 sata

Nemo tako, Zvezda je Brend.
A

Azevedo

pre oko 3 sata

Ako ovaj Silas vredi 10-11 miliona onda ja ovako operisan od fudbala vredim bar pola miliona. Znam isto da trcim ko i on. Cc koga mi sve dovodimo
O

Okram1986

pre oko 3 sata

Budimo realni i svesni ko smo, a ko su oni. Pogledajte rezultate, Dortmund, Barsa...zamislite da zvezda gubi 5-1 poluvreme...haos bi nastao. Mnogo smo nerealni
m

makiš ada

pre oko 3 sata

Inter igra bez 7 startera što su igrali protiv udinezea pa opet lagano igraju kao trenig meč.
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Zalosno je sto je ovaj supak jos uvek internacionalni sudija, i jos ga stave da sudi nama. Elsnik napravi glupost, hoce da se gradi isperd gola umesto da doda loptu, i naravno Feliks sudi prekrsaj u zoni sutra. Generalno Zvezda previse stisnuta, nadam se da ce se malo opustiti u drugom poluvremenu. Spajic se zajebava kao I elsnik, salj8 loptu na prvu. Mali Mesi dobar. Izveo bih Olainku i dao sansu luciano Radonjica.
P

Prizeman

pre oko 3 sata

Faul jeste bio glup, ali pre toga mu ovaj magarac sa pistaljkom stoji na putanji i usput blokira i pregled, ni metar da se pomeri... Ali dobro, opet ono nase "igrali smo dobro, zajeb'o nas sudija"...
a

auuuuuu

pre oko 3 sata

Zicer?! Ovo je za vas zicer? Ala vera...
R

Repac Plandište

pre oko 3 sata

Al svaba hebe uredno. Ne sudi faul na Maksimoviću, ne sudi faul na Drkusicu na dvadeset metara kao pusta prednost, ne sudi faul na Spajicu kad su imali sansu al zato sudi faul koji je bio manji od svih nabrojanih iz koga smo nesrecno primili gol. Usta mu se.... Sa ovim su se složili...
G

Gost Djape

pre oko 3 sata

Svaka cast na komentaru, evo bas ja I moj sin koji je igrao fudbal za tim u Kanadi do 20ete godine, isto komentarisemo kao i ti.
U

U prolazu

pre oko 3 sata

I protiv Benfike I veceras sudije olako sviraju slobodnjake nakon kojih primamo golove. Jbg.
D

Destesrbi

pre oko 3 sata

od trenutno 36 Ekipa u Ligi Sampiona su od Zvezde su jos gori samo : Slovan,Dinamo,Young Boys,Salzburg i mozda Sturm,Shakhtar i Briz.
D

DjulaMeshter

pre oko 3 sata

Sporo, bezidejno, uplaseno, zalosno
S

Srbija Majka

pre oko 3 sata

Silas katastrofa...samo sirova snaga bez imalo tehnike i smisla za kombinatoriku, smisljenu akciju. Na srecu pa smo ga samo posudili, ali isto tako cinjenica da danas svasta vrijedi 10 miliona, a neki nazalost i vise.
Р

Република Српска

pre oko 3 sata

Ја сам за сас задовољан, глуп фаул елшника и онда јбг. Али нисмо канта за набијање као неки 😅... Дрка ок, Дјига и Сеул ок, Круна одрађује посао, Макса одличан!
Z

Za RP

pre oko 3 sata

Buraz... Djiga ne da je ok... Covek me odusevljava... Ovo je vec mnogo dobro... Rezervisan sam bio kad smo odradili njegov otkup... Ovo je stvarno dobro vec duze vreme u kontinuitetu
g

gostić

pre oko 3 sata

Barela povredjen,na klupi Lautaro,Tiram,Di Marko,Acerbi,na terenu rezerve,kombinovani sastav Intera.
P

Pa?

pre oko 3 sata

Ne razumem poentu? Generalno opazanje ili?
D

Delije sever 1989

pre oko 3 sata

Ovi sto veceras igraju za Inter su za Palocevica, Gobelju, Ovusua i druzinu igracine, a vi ni sa njima ne mozete!
D

De jaan

pre oko 3 sata

Ovakvi slobodnjaci se rijetko kad brane. Precizan, snazan, odmjeren udarac, kao nekada nas Sinisa Mihajlovic. Veca je budala onaj sto pravi faul na 17 metara od gola.
Ц

ЦЗ НС

pre oko 3 sata

Уз промјену правца лопте испао је доста прецизан ударац, ипак у Глазерову страну! Морао је боље поготово што је као и против Бенфике изгубио вријеме кретањем у другу страну!!! Лоше реакције по мени!!!
I

Igorgost

pre oko 3 sata

Ovi amaterski primljeni golovi u LŠ se Zvezdi vraćaju kao karma što je na sramotan način oterala Borjana, jednog od ključnih šrafova u uspesima 2017-2023.
M

Maxom

pre oko 3 sata

Svaka cast momci samo hrabro ne igraju pare nego srce,uz malo srece mozemo do povoljnog rezultata.Idemo!!!
S

Sizooo

pre oko 3 sata

Sizofrena nacija. Borusija dere jedan Celtic za 5 komada na poluvremenu, Barsa dele mlade momke sa 3:0 sa 20% a mi gubimo 1:0 protiv intera, vicesampiona evrope, sampiona italije, iz jednog evrogola, i to ne valja. A nas budzet je njima za plate tetkicama i cuvarima parkinga. Bolesni ljudi.
d

darkobg

pre oko 3 sata

Bolesni smo nas dvojica sto pokusavamo da objasnimo jos vecim bolesnicima na portalima
S

Srpski Rod

pre oko 2 sata

Sram te bilo! Izdao si Srpski rod.
R

Realnosti moja

pre oko 3 sata

CZV je veliki klub u Srbiji, veliki u regionu. U Ligi Sampiona je test grupa za vazelin i popravljanje gol razlike.
G

Gott

pre oko 3 sata

Boranijo, naricate li.Ali,nikad slabiji Inter nas razbija,a?B tim izd.Imamo klinca nema ga evropa
в

велики штрумф

pre oko 3 sata

С обзиром на то да један играч Интера вреди као цела наша постава - одчично смо изгледали у лрвом поливремену. Контрола лопте добра, неколико опасних ситуација, шанси, Максимовић се заиста креће као Меси, тачније нешто између Месија и Савићевића - мали је суво злато (продамо ли га испод 20-25 милиона…). Проблем је одбрана и грешке у опасним ситуацијама - да тога није било, било би ово одлучно полувреме. Интер је моћна екипа, а не делују доминантно. Погледајте друге резулате - фаворити газе, само смо ми још у игри и уопште не делујемо лоше. Напротив, верујем да можемо до гола.
P

Peletisi

pre oko 3 sata

Kao Mesi? J...o te ,pa mi smo prolupali narod. Sta je nama? Da li smo realni? Moramo mnogo jace,ovi igraju sa pola snage. Moramo!!!
D

Deki maky

pre oko 3 sata

Ono sto se ponavlja nije vise ni glupost. Taj precenjeni golman vise nikad ne bi trebalo da stane na gol!!!! U dve utakmice iz slobodnog u golmanov ugao??? Svaka ekipa moze da to iskoristi...onaj golman je gori nego Borjan iz najgorih dana...
S

Shone1991

pre oko 3 sata

Ja stvarno ne znam sto se prave ove specijalne emisije od nekih nazovi strucnjaka te taktuka te ovo te ono! Mi smo bre rupa kakve nema sordaju se s nama vecina tima nema veze sa izbiljnim fudbalom!
L

Legor

pre oko 3 sata

Inter je dobo odigrao prvo poluvrijeme i zasluženo vodi 1-0. Zvezda je imala sreće da ne završi prvo poluvrijeme sa nekoliko golova u svojoj mreži. Ðiga je dobro odigrao Maksinović isto ali prilikom onog prvog šuta na gol pokazao je sebičnost I mogao je da proslijedi loptu po desnoj strani i proigra igrača Zvezde koji bi se našao u dobroj poziciji za šut prema golu. Silas je pokazao da se snalazi i u napadu. Zvezda je počela da igra i možda u drugom poluvremenu postigne koji gol.
S

Sone Gospodin

pre oko 3 sata

Ljudi malo realnosti nije na odmet,igrali smo odlicno,Inter prosle godine igrao finale Ls,a mi sa njima ravnopravni ako ovako nastavimo daleko cemo ove sezone cemo dogurati,ako je cilj da budemo u prvih 24 to je po meni realno u ovom trenutku.Sportski pozdrav
G

GostSaSevera

pre oko 3 sata

Ivanić da se nagradi ugovorom, a na njegovu poziciju da se pusti Maksimović, dečko od 17 godina sa ovakvom lakoćom... Za Glazera da se uzme neka para, a da brani Marko Ilić i da se dovede levi bek.
7

76zumba76

pre oko 3 sata

Ti si lud i ne mislis dobro Zvezdi

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Ovi ako nastave da igraju sa 30% snage i da nas pustaju na nasoj polovini, mozda i uspemo da uvalimo neki gol, ne znam kako ali se nadam.
N

Nenadsd

pre oko 3 sata

Ovaj glazer je rupetina...covek ne zna da se poatavi na slobodan udarac....auuu....meni se licno vise svidja ilic....kod glazera nokada ne znas...
G

Gostina

pre oko 3 sata

Da nije glazera i spajica,mi bi igrali dobar egal ili bi bili jos bolji!
Z

Zetsamja

pre oko 3 sata

I Elsnika
J

Jockoivic52

pre oko 3 sata

Elsnik i Krunic ne postoje. Elsnik onako da izgubi loptu je nedopustivo. Olainka ...sta reci.
?

??

pre oko 3 sata

Maksimovic i djiga jedine svetle tacke. Samo se kod njih vidi zelja. Djiga pozadi uklizava, skaci,gura se, a maksimovic napred vuce loptu, sutira. Samo njuh dvoje vrede
T

Trkibjeljina

pre oko 3 sata

Koja zelja? Samo siri ruke i glumi Mesija. Vec se uzvezdio. To nije potrebno .
B

Bvb

pre oko 3 sata

Ovaj komentator na RTSu i ovi ludaci u studiju kao da gledaju neku drugu utakmicu. Pricaju o neke 4 fantasticne sanse za Zvezdu, kako je Zvezda ravnopravna i ne znam sta, kako je X bio realniji rezultat od vodjstva Intera. Ja ne znam je l oni bunike jedu.
1

1100

pre oko 3 sata

Ni ovaj sa Arene nije mnogo bolji...
@

@Bvb

pre oko 3 sata

Zvezda bolja 100x,mogli su voditi 1:9 na Meaci.
S

Sever1234

pre oko 3 sata

Druga postava intera nas dobije,sta se ja nerviram zbog ovih
G

Grobar04

pre oko 3 sata

Da malo pratiš Inter znao bi da on nema drugu postavu. Bukvalno svaku tekmu igra drugačiji tim. A to si mogao da pročitaš i ovde na sajtu.
K

Komentator

pre oko 3 sata

Nesrećno primljen gol, ali držimo se. Samo da nastavimo tako i onda bod nije daleko
г

гостгот

pre oko 3 sata

јел могуће да се гробари јављају после оне њихове бруке у дербију? аууууууууу
S

Sever1234

pre oko 3 sata

Ja sam zvezdas necu da gledam partizan,dobija nas drugi tim intera,sto se brukamo svake godine
R

RealMadrido

pre oko 2 sata

@гостгот poredjivati Partizan i Zvezdu je slicno kao Inter i Zvezdu. Zvezda ima veci Budzet i igrace koji vise vredu od Partizana. A Partizan nikad gori i losiji nije bio. Poenta je u tome posto mnogo se lozite pricate i kurcite a godinama nista nikad.nista u Evropi niste uradili. Imate srece sto su se pravila promenila i zato sto je nekada Partizan igrak za vas i borio se za bodove u Evroli inace bi i vi a i Partizan gledali Fudbal na TVEu
G

GORODTAS

pre oko 3 sata

A JEL IGRA KALABA?
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Poluvreme: Steta! Steta za glupi slobodnjak i jos gluplji gol. Jer smo egal sa njima za sad, iako je ocigledno da oni ne zapinju previse. Steta i za nase sanse, da je barem jedna usla u gol. Ali bolje da izjednacimo u 90. minutu nego sad. Dobro igramo za sad.
I

Ivangrozniiii

pre oko 3 sata

Sta egal?? Zezaju se,sa pola snage. Svaki kontakt sa nasim igracem je izgubljena lopta. Posteno,mnogo su jaci
S

SuroviRealista

pre oko 3 sata

Lautaro, Dimarko, Barela, Fratezi, Tiram i Acerbi . Samo 6 igraca fali iz prve postave Intera ;)
R

RealniSurvista

pre oko 3 sata

Inter sa 2 postavom i 50 posto snage mogao do 3 gola lagano u prvom. 2 stopostotne, da je ono u nasoj ligi bio bi penal za zvezdu (al interu nije sudjen) i Arnautovic koji je igrac vise za zvezdu. Dobri ste . Cim nema Terze da omadjija sluzite ko neki Salento u kupu.

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Kad si tako pametan, kojom drugom postavom, samo Lautaro na klupi. Ne lupaj
Č

Čvarkov

pre oko 3 sata

Idi spavaj

KoRn

pre oko 3 sata

A Zvezda sa 50 posto snage vama na JNA 4 komada.
Y

Yostra

pre oko 3 sata

Vi služite kao Salento u kupu svuda gde se pojavite, nezavisno od Terze, domaće lige, Evrope, Azije ili Afrike 😉
n

neshha

pre oko 3 sata

Sa kojom postavom je igrao impresivni Genk,recimo?
L

Luciano123

pre oko 3 sata

Jedino Lautaro i Di Marko iz prve postave nedostaju....Kompleksi su cudo...
G

Gospodin Doktor

pre oko 3 sata

Ovaj Inter moze do četvrtine finala lige sampiona bez da se iscima uopste. Ovaj inter je sampion galaksije za Dinamo Kijev,dok bi poredjenje sa Lucernom i onim drugim mucenicima bilo sramota za svakog ko zna sta je fudbal. Tako da, sve u svemu, kad tvoj klub pobedi u Superligi Srbije napravi save na Sega mega a ako imas neki gol u UEFA takmicenju, snimi telefonom pre nego iskljucis dzojstik. Pozdrav

Usput

pre oko 3 sata

Druga postava Intera a prosek godina 31. Sa kojom zvezda postavom igra? Trećom? Maksimović druga utakmica u karijeri. Djiga uči da igra beka. Šalimo se sa Interom na 20 posto snage,odmaramo igrače za Lučane. Ajde pali...
r

ričči11

pre oko 3 sata

Idi farbaj travu na Jna nije ovaj nivo za vas .... i cekaj rasime-spasime Inter nema prvi i drugi tim, ko prati ZNA DA INZAGI NIKAD NIJE IZVEO ISTI SASTAV ....

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

@luciano123 Barela,Lautaro,Thuram,Acerbi,Di Marco....🤫🤫🤫🤫
D

Dell

pre oko 3 sata

Ma bre petlići Intera. Naj važnije je da smo vas uveli u istoriju prošli ponedeljak sa 50% i drugom postavom.
"

"Samo"

pre oko 3 sata

Lautaro,Di Marko,Tiram,Acerbi i još Barela povredjen i igra onaj panj Zjelinski,"samo"

Fear The Beard

pre oko 3 sata

Sasvim dobar utisak u prvih 45.Steta za gol.Prava majstorija,ali,da li je Glazijer mogao bolje?Isla je lopta u njegov ugao,mali iskorak i stigao bi je.Glazijer ocigledno nije mogao,ali,da li bi neki drugi golman stigao?Da li je do forme Glazijera,ili je u pitanju neidbranjiv sut,prosto?Maksimovic odlican,igra kao mator,dva dobra suta,okrenuo Mihtarijana,dobar,odlican.Imali smo par potencijalno opasnih napada,ali je problem kad dodjemo do 16m.I Olajnika i Seol,i Silas staju,vracaju loptu nazad,kruze oko 16,premestaju na konta nogu,plase se centarsuta.Kad vec dodjemo do 16,mora centarsut,Inter svaku loptu s boka centira.Sasvim dobar utisak,Inter ne igra presing,to nam odgovara,mozemo ovako,malo samo koncentracije nazad,i hrabrosti napred.Centarsut,sut,bez oklevanja.Maksimovic dva puta dobar sut,Silas u finisu,Elsnik...Ajde Zvezdo.
v

vladaRa

pre oko 3 sata

lopta je kacila zivi zid. zato je dobila efej
S

Saša_PFC

pre oko 3 sata

Ujutro kada se probudis i pogledas tabelu LŠ videces da je samo Slovan iz Bratislave losiji od C.Zvezde.Siguran sam da C.Zvezda nece osvojiti ni bos ove sezone u LŠ sto je ponizavajuce da takav skor bude posle 8.utakmica.Ipak realno 8.utakmica u LŠ je dosta utakmica da se zakine bod kao danas eecimo Sparta iz Praga sto je uradila u Nemačkoj

Fear The Beard

pre oko 3 sata

A ti Sasa kad se probudis,jedino mozes da pogledas tabelu nase lige,a i tamo ste svetlosnim godinama daleko.Bolje pogledaj reprizu Derbija,pa se pokrij usima.Vas nema ni na mapi,ponizavaju vas ekipe koje jedva da su LE nivo,a ti komentarises takmicenje u koje ne mozete ni da udjete,a i kad ste ga igrali,vi ste bili ti sa nulom bodova.
F

Fontana9

pre oko 3 sata

Ljudi spasite komentatora,covek prezivljava teske trenutke bez tableta za smirenje.
I

Istinaistini

pre oko 3 sata

Lako je izivljavati se u nasoj ligi sa pomocom sudije + tolikim budzetom i takvim igracima. Vas Tim je vredniji od Partizana,TSCA, Cuke i Vojvodine 3x vise . Uvek ista prica sa vama. Imate u Timu Reprezetativce : Gabuna,Bosne,Slovenije,Angole,Koreje,Srbije,Izraela,Konga,Senegala,Gvineje,Australije,Burkina Fase . Ekipa je Legija Stranaca samo dva Srbija u prvih 11 od 24 igraca samo 9 ukupno nasih. Vi nikad necete biti tamo neki X Faktor, neko prijatno iznanadjenje kao sto su bili na primer : Sherif koji je tuko Real, Rubin Barcu, Basel Manchester..

EtoileRougeTV

pre oko 3 sata

Liverpul, Liverpul.. A sada placi 😁
t

trinki vinki

pre oko 3 sata

Jel' i u derbiju bila pomoć sudija?Dobijete po zubima,pa 2 dana ćutite,i onda opet sve po starom...
j

jeste

pre oko 3 sata

A inter 10x skuplji od nas.Koliko smo jaci u nasoj ligi isto toliko smo slabiji u ls.
D

Dragoo

pre oko 3 sata

Silas neforecen. Smotan. Nista od njega. Maksimovic odlican ali sebican. Mora gledati bolje resenje u zavrsnici
Y

Yostra

pre oko 3 sata

Šta pričaš ti?
Z

ZoranMircic

pre oko 3 sata

Hm,ovi su prejaki za nas. Oni se sprdaju sa nama. Nemamo pritisak,tj nikakav pritisak. Slabo
Z

Zoran Šabac

pre oko 3 sata

Koja je ovo taktika, zvezda dođe do protivničkog šestenaerca i bez ikakvog pokušaja šuta ili centar šuta uspe da vrati loptu do svog golmana. Sve pohvale za mladog Maksimovića a Silas ne vredi ni pare a kamoli 10 miliona evra
F

Fontana9

pre oko 3 sata

Taktika da se primi sto manje.Parkiran autobus
K

Kolkka moze

pre oko 3 sata

Realnost bato.
P

PenzioneriMilanoZaSuzeDuha

pre oko 3 sata

Da li je uslov da za Inter mora da igraju samo oni koji imaju 30 i više godina? Mislio sam da su se ovi matorci oprostili pre 5 godina.Golman Svajcarske, Arnautović, Darmian, ovaj Jermen i Turčin Hakan.
K

Kako god

pre oko 3 sata

Da li je pokazatelj vođenja ekipe broj godina prvotimaca ili rezultati koje prave? Ljudi su u vrhu italijanskog i svjetskog fudbala, igrali lš prije godinu i po, a za titule u seriji a i kupu da ne govorim
Y

Yostra

pre oko 3 sata

Da sam imao po dinar svaki put kad je Olajinka pokušao centaršut sa boka, ili uradio bilo šta kreativnije od pasa najbližem čoveku, sada bih imao 0 dinara.
K

Kakva golcina

pre oko 3 sata

Natrpace nas izgleda do vrha
?

??

pre oko 3 sata

Dodjemo do kaznenog njihovog i vratimo loptu do glazera. J vam sve zivo i mrtvo mutavo, centriraj, sutiraj
S

Sever1234

pre oko 3 sata

Koja smo mi tuga a ovamo terzic prodaje maglu,malo smo im jaci trening
E

Ej bre

pre oko 3 sata

Svoj deo gola od 3,6 m vec drugi put ne moze da sacuva golman koji kad rasiri ruke pokriva 2m, a trenira bar 12 godina.
B

BokiUSA

pre oko 3 sata

Mora da se salis? Decko nista mogao nije. Strasan gol...
T

Tri gola

pre oko 3 sata

Jedan iz slobodnjaka. dva iz ofsajda.
m

murinjo

pre oko 3 sata

i na kraju za sada najvece pojacanje mali maksimovic. kakav osecaj i prvi korak. ipak ima tu dobroh klinaca, mimovic, nedeljkovic je bio... samo sto sve sto malo pokaze da zna, prodaje se odmah.
B

Boogy

pre oko 3 sata

Olajinka nije ni za beka.

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Nemamo Kangu ali je tu Elsnik da izgubi loptu na 25m...kralj
B

Boogy

pre oko 3 sata

Ispucavaj tu loptu imamo napred Šerifa i Silasa spistiće neku. Manite se iznošenja, pomrećemo od stresa.

VecaBg1971

pre oko 3 sata

Sro se stresiras, samo opusteno, ovo su najlakse utakmice
S

Steta

pre oko 3 sata

Ima ko da proda ovog Maksu, makar i za sicu, ako bude interesa.
R

Rekao

pre oko 3 sata

Bih jeftino primljen gol ali igra mi se svidja, vidi se zelja i borbenost kada bih ga dali do poluvremna dobili bi ovu utakmicu ma da i sa 0:1 na poluvreme nije loše.
R

RealniSurovista

pre oko 3 sata

Hahahah. 2 gola ofsajd, 2 stopostotne, drugi tim Intera ko za kup igra sa 20% snage, plus Arnautovic koji igra za zvezdu. Dobri ste hahaha
D

Don Vito Corleone'

pre oko 3 sata

Djiga doktor, svaki duel dobio, svaku loptu odneo. Maksimović čudo od deteta, ako ga prodaju ispod 20+ miliona evra treba ih obesiti
S

Sherlocked

pre oko 2 sata

I onda Krunic sjebe sve sto ekipa dobro uradi.
E

Evo banke

pre oko 2 sata

ovaj Inter sa kombinovanom ekipom u laganom ritmu,bez nekog veceg cimanja,da budemo iskreni....
L

LakoLaki

pre oko 2 sata

@Don Vito Corleone' Hahahahahahahhahahahahahhaahhahaahhahahahahhahaahhaahahhahaha nista ispod 20 miliona a ? Djiga odlican samo mu pobegli par puta.
N

Nemanja8989

pre oko 3 sata

Mali Maksimovic ce da bude strasan igrac,Djiga je vec strasan igrac i za 2-3 godine ce igrati u nekom jakom klubu u TOP 5 liga…
T

Takorbrate

pre oko 2 sata

@Nemanja8989 tako eeee Brate...za 2-3 godine u Emiratima,Americi ili Rusiji.
F

Familija

pre oko 3 sata

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
S

Sinke Melbourne

pre oko 3 sata

I koliko god da je Glazer bio dobro postavljen, ovo su šutevi koji se ne brane. Kao nekad Mihajlović, Žuninjo, Pirlo...
n

neshha

pre oko 3 sata

A ne!To vazi za sut preko zida,a kad je u pitanju golmanov ugao ovo je neoprostiva greska!
G

Gle eno ga

pre oko 3 sata

Milojee,Milojeeeee nije sramota da nesto iskopiras od Sparte, Brest gledaj , pojacanja 2 puta jeftinija -igraju 5 puta bolje . Ako treba samo da prodate i ucestvujete i brukate se pa J...GA bas.
A

Au

pre oko 3 sata

Pa ovde samo Spajić i Maksimović na domaći pogon, 🤣🤣

EtoileRougeTV

pre oko 3 sata

A Drkusic i Krunic su Arapi
S

Sinke Melbourne

pre oko 3 sata

Da, pa šta? Koliko košta srpski fudbaler a da je barem u rangu ovi stranaca koji takodje nisu dobri? Košta 3 puta više, nemoj da pametuješ.
A

Au

pre oko 3 sata

Jedan igra za Sloveniju, a drugi za Bosnu.
Г

Гост442

pre oko 3 sata

Па ни Тесла никада није играо за Србију, као ни нико од "7 величанствених" из програма Аполо, па су опет били Срби.
n

neshha

pre oko 3 sata

U Interu jedan Italijan u prvoj postavi!!!I sta sa tim?
S

SeoB

pre oko 3 sata

Zagreva se Rodić. Crveni karton u najavi.
Z

Zema

pre oko 3 sata

Nema agrsivnosti na centru Kanga je nezamenjiv.
8

8ziceraZaKarmuDuhaKojiLebdi

pre oko 3 sata

Zvezda je bukvalno najlošiji tim LŠ, postaće prvi tim sa 8 poraza u jednoj sezoni LŠ. Inter B se igra sa njima.
g

gost035

pre oko 3 sata

vama je i inter iz zaprešića pretnja 😂😂 P.04
M

Motley

pre oko 3 sata

Kriv je Borjan
l

lion zion

pre oko 3 sata

napolje nevidljivi neupotrebljivi olajinka vise drvo bre

Ivan Komnenovic

pre oko 3 sata

mozeli da se raskine pozajmica sa krunicem i silom, dokazali su se ljudi kakva su klasa za nas hvala im lepo, da se ne ljubimo
v

vladara

pre oko 3 sata

jel video iko da je zivi zid pipiao loptu i da jendobila efej....
n

niszvezda

pre oko 3 sata

Da...što ni najmanje ne menja stvari da je lik na dve utakmice za redom primio gol u svoju stranu...
J

Just

pre oko 3 sata

Bajkovic je bolji golman od glazera
C

Carim9

pre oko 3 sata

Zomer da vrati dnevnicu za veceras
S

Samo jedan covek

pre oko 3 sata

Al su turci navezbali slobodnjake za ovu sezonu :D
K

Kazablanka

pre oko 3 sata

Opet vam niko ne valja? Dugo su trajale pohvale posle derbija, sad su vam svi "retardirani" i "katastrofe".
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Željezničar je iz Sarajevu, a Železničar je iz Pančeva. Naučite već jednom gospodo da se imena u srpskom jeziku nejotaju
M

Molim

pre oko 3 sata

Rts da komentatoru da tablete za smirenje ,zaboravio je da ih popije kada je krenuo na posao.
g

gostinjo

pre oko 3 sata

Borjanov gol
G

Gostgost

pre oko 3 sata

Tacno sam znao da ga primamo. Fauliran Elsnik, ali sitan faul, onda jos sitniji nad ovim iz Intera. A posle takvih glupih sudijskih odluka padaju golovi, narocito kad protivnik ima majstora za slobodnjake a ti golmana koji se slabo postavlja.
j

jan

pre oko 3 sata

Ljudi,neka neko skloni Glazera sa gola,daleko od minimuma forme
j

jasambreja

pre oko 3 sata

ajde sta kukate samo, to smo mi, trenutno ne moze bolje, i ovo nam je mnogo s obzirom na celokupnu situaciju kako u fudbalu tako i u sistemu uopste
c

cccc

pre oko 3 sata

zanima me sta je to sto glazera istice na golu.nema izlaz,nema postavljanje,nema ni igru nogom.
У

Ужас

pre oko 3 sata

Олањика и Шериф технички на нивоу београдске зоне.
F

Fontana 9

pre oko 3 sata

Dajte magika da se smejemo,ovo je dosadno.
D

DejanCigan

pre oko 3 sata

Idemo Srbija Beograd Crvena Zvezda tam tam tam tam tam tam tam atam tam tam Delije Sever 89 Cigani Ludaci Cetnici Sever svi na stadion da ih bijemo
?

??

pre oko 3 sata

I ovaj glazer je retardira lik. Prima golove iz slobodnjaka kao da su penali
S

Sinke Melbourne

pre oko 3 sata

Svi pisete kako igraju stranci, pa gospodo znate vi koliko kostaju srpski igraci da znaju bilo sta u fudbalu?
B

Boogy

pre oko 3 sata

Elšnik me neverovatno podseća na Milijaša. Dobra leva noga, dobar pas ali spor kao puž.
F

Fer1

pre oko 3 sata

U ovo vreme kad se gol iz slobodnjaka vidja bukvalno jednom mesečno, dva padaju protiv Zvezde u dva meča, kao da su devedesete.
S

Sever 1234

pre oko 3 sata

A lepo sam rekao bunker jer ce nas natrpati morate shvatiti da ovo nije nasa liga i da tu terzic ne moze da resi
G

Gost111

pre oko 3 sata

Sad se vidi koliko nam fali Hvang. Dodjemo do sredine i ne znaju sta ce sa loptom, te lopte je uvek uzimao Hvang a sad nema ni Ivanovica. A muceni Endijan kad prima loptu kao od zid da se odbije. Za ovakvu taktiku je bolji Duarte.
S

SeoB

pre oko 3 sata

Ljudi, lopta je kačila Spajića u živom zidu i prebacila Glazera.
B

B.C

pre oko 3 sata

Tei utakmice , 3 gola njegova! Benfica, Željezničar , Inter! Bolje da je ostao povrijeđen! Možda bi se Ilić bolje postavio!
О

Озрен

pre oko 3 sata

Вратите Борјана у звезду човек је врхунски голман.
M

Menjaj bre glazera

pre oko 3 sata

Ponovo je primio gol u svoju stranu kod slobodnjaka
Г

Гост442

pre oko 3 sata

Колико јиш голова у свој угао треба да прими да би научио да постави живи зид и стане где треба?
c

cccc

pre oko 3 sata

silas i glazer teska katastrofa.

Ivan Komnenovic

pre oko 3 sata

nema sta miloje je pogodio sa pojacanjima kao niko do sada
в

велики штрумф

pre oko 3 sata

Елшник какав недопустиви кикс на 20 метара! За овако изгубљене лопте одмах би ишао на аеродром неистуширам. Колико треба имати промају у глави па радити такве ствари у Лиги шампиона… У 2 меча Глазер прима 2 гола из слободњака у свој угао - јесу евроголови али ипак… Недопустиве ствари - без шансе примисмо гол, из првог шута.
P

Prcko33

pre oko 3 sata

Elsnik odlican igrac, da bi postao igrac moras i pokusati nesto , "stati na loptu" , praviti visak itd itd ... Co'ek jeste pogrijesio, ali da imamo golmana greska se ta ne bi vidjela !
Г

Гост Зрењанин

pre oko 3 sata

Био је фаул,а пре тога и фаул над Максимовићем код Интеровог шеснаестерца није свиран,мало навлаченња али довољнно ..
J

Jjjjj

pre oko 3 sata

Пипнеш њиховог играча одмах фаул, удариш нашег ништа, опет у свој угао голмана прима гол, кад је досуђен фаул тако сам лош осећај имао и десило се најгоре
С

Софроније

pre oko 3 sata

Глазер једна велика рупа од голмана,далеко му лепа кућа треба га продати. Борјан је голманчина за разлику од глазера.

Bojank91

pre oko 3 sata

Isto glup faul nakon glupih driblinga i isti gol
G

Ghj

pre oko 3 sata

Glaser...?????.koliko puta smo rekli...ali badava
3

3g

pre oko 3 sata

Jeste Glazer dobar golman. Ali brate mili koliko god je Borjan kiksao u poslednje vreme, ovakve golove bas i nije primao na svakoj jacoj utakmici.
P

Pelisijer

pre oko 3 sata

Glazer u ozbilinom padu. Los protiv Benfike, ona greska za vikend i sad ovo…
C

Curva Nord

pre oko 3 sata

Hakane maestroooo, kakav projektil. Ova Zvezda ni za seriu b nije
V

Visente Del Boske

pre oko 3 sata

Vi ste onda za seriju D grupa C 😂
C

Curva Nord

pre oko 3 sata

Visente Del Boske navijac sam.intera i ne zanimaju me beogradski blizanci ni najmanje. Partizan je komedija a vi cirkus
E

Estrukostruko

pre oko 3 sata

I borjan i popovic i ilic su bolji od glazera. Alo ovaj je ponovo primio gol u svoj ugao iz slobodnjaka.
o

opet

pre oko 3 sata

Glazer u svoj ugao prima gol Cista golmanova greska
I

Igorgost

pre oko 3 sata

Elsnik-Glazer. Slovenačko-izraelski nivo lige uvek prvi dodje do izrazaja u ovakvim mečevima.
I

Identicno....

pre oko 3 sata

Lik pravi istu glupost,gubi loptu ispred 16,isti gol dobijaju,e zvezdo zvezdana.....
o

opet turci...

pre oko 3 sata

Turci se pretplatili,da daju golove zvezdi iz slobodnjaka...
g

gost gost

pre oko 3 sata

Glazer baš lep let ima, nadam se da su njegovi sledbenici zadovoljni... na b ijem ih na qrac i njih i njega kratka večito... Ma bolji je od Borjana pet klasa, svaki go u svoj ugao dobije...
Л

Лукаку 98

pre oko 3 sata

Јел остао неки Турчин у ЛШ да нам није дао гол?
g

golmane jel si krscen?

pre oko 3 sata

Daj bre sklanjajte ovog slepca sa gola, prima dva puta u svoju stranu, kratkovid i reakcije ima kao mrtva kobila...
C

Cccc

pre oko 3 sata

Glazer nas ukopava, opet gol u svoj ugao, smesno
N

Nenad1246

pre oko 3 sata

Sami sebe ukopamo.
P

Pristrasni posmatrač

pre oko 3 sata

Glazera umotati u mašnicu, zakititi ga novčanicom od 200 evra i moliti Boga da ga neko uzme!
m

mileta307

pre oko 3 sata

A dajte vise ovog Glazera gonite u tri lepe. Opet iz slobodnjaka prima jer ne zna da se pozicionira.
u

uahshsahahahahha

pre oko 3 sata

dajte calhanogluu puskas nagradu za ovu golcinu
v

vvvz

pre oko 3 sata

Ilic treba braniti umesto Glazera
i

i tako...

pre oko 4 sata

Maksimović i Spajić igrači koji mogu da igraju za Srbiju, svi ostali - stranci
d

djumbir

pre oko 4 sata

Nedaje samog sebe decko dribla. U 5 minuta 10 pogresnih pasova. Mene je sramota njegove sramote.
V

Vladicaa

pre oko 4 sata

Kako su ružni ovi dresovi Zvezde pa to je čudo. Čoveče, ako su već beli neka grb bude u crveno beloj boji. Pih, katastrofa...
O

Okram1986

pre oko 4 sata

Olajinka kao da stvarno ima bas nizak iq. Kakvi su ono potezi, pokusaj neke egzibicije pa totalno glup faul i sreca ofsajd kod gola
N

Nenad1246

pre oko 4 sata

Bu mater izdrži duže od tri minuta šta se branite ko babe igrajte fudbal.
K

KOJI BRE SRPSKI KLUB

pre oko 4 sata

U ZVEZDI 12' STRANACA STO U PRVI TIM STO U REZERVI. 12 STRANACA STO JE MNOGO , MA PREVISE JE !
U

Užička republika

pre oko 4 sata

Drž gaće sad!
A

Arena sport

pre oko 4 sata

dajte jos koju reklamu
G

Gogi8888888

pre oko 4 sata

3:0 za Inter Slavim Kao pobedu , 4:0 Kao nereseno, 5:0 Kao pristojan poraz. A sve Preko 5:0 bilo bi sramota.
P

Pa ono

pre oko 4 sata

Za sad je pobeda.
1

1-0

pre oko 3 sata

Pobeda.
2

2-0

pre oko 2 sata

Pobeda
3

3-0

pre oko 2 sata

Pobeda. 😉
4

4-0

pre oko 2 sata

Sad je već nerešeno 😂
R

Retro

pre oko 4 sata

Vise srba u interu nego kod nas 😂

Dorcolac

pre oko 4 sata

ako ti je jedan vise od 3 svaka cast tvom ucitelju u osnovnoj
T

Treneri

pre oko 4 sata

Inzagi sa jedne strane i...pedantni stručnjak sa druge.
M

Mađija

pre oko 4 sata

Sada ćete da vidite kako dere najbolji tim od Barija.
S

Svabo

pre oko 4 sata

Sretno momci!
M

Milojko Arsenić

pre oko 4 sata

Mladi tim Intera je danas napravio samo mali delić ka oslobađanju ove države i sporta od diktature. Vreme je i da seniori to još bolnije učine. Zdrava Srbija je uz Inter! Do konačnog oslobođenja!
G

Gostina

pre oko 4 sata

A gde vi igrate veceras? U kojoj fudbalskoj prestonici?
M

Milojko Arsenić

pre oko 4 sata

Mladi tim Intera je danas napravio samo mali delić ka oslobađanju ove države i sporta od diktature. Vreme je i da seniori to još bolnije učine. Zdrava Srbija je uz Inter! Do konačnog oslobođenja!
A

Alexx

pre oko 4 sata

Bojim se Glazera i njegove forme.
M

Monteroo

pre oko 4 sata

Očekivano bez pola ekipe, kao da je u goste došao Leče, međutim Marko će ih demolirati...zjelinski mašina, cakanoglu...ozbiljni igrači...za ovaj nivo i preozbiljni 2-0 bez znojenja to je inzagijev cilj..
G

Gostina

pre oko 4 sata

Sad bi vi jos jednu pobedu? To bi vam posle benfike bio jos jedan veliki uspeh!
G

Gorostas

pre oko 4 sata

Jel igra Kalaba ili ga odmara za finiš sezone?
M

Mej

pre oko 4 sata

Opet potcenjivanje, ni u ludilu Inzagi ne bi počeo ovako ni protiv Koma ili Kaljarija. Zvezda je bolji tim od donjeg doma Serije A i treba da im nabije prepotentne face u blato San Sira pa posle neka ubaci Lautara da juri nerešeno.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 4 sata

Ma nije bitno uopšte, izgubićemo pa šta. To su budžeti po zvaničnim podacima 450 miliona evra protiv 65 miliona evra. Ako se dogodi čudo nevidjeno pa ne izgubimo, biće ludnica. Meni je najvažnije da vidim napredak u Zvezdinoj igri, da vidim napredak iz utakmice u utakmicu u ligi šampiona, da Zvezda svake sezone u Evropi bude sve bolja i bolja, i da bude sve bliže i bliže velikim klubovima. A biće i toga da i velikima uzimamo bodove i pobede, samo polako idemo stepenik po stepenik. O SVE BIH DAO JA ZA GOL, PRVU LJUBAV DETINJSTVO, ZVEZDO DAJ GOL...
p

podesen

pre oko 4 sata

I vi imate budzet 65 miliona s Mladost Lucani 2 miliona ako ima, pa vas delju kao vola u kupusu.
Z

Zagarantovan poraz

pre oko 4 sata

Koje lozane ovde komentarisu. Niko da sagleda stvari iz svih uglova nego pisu, srecno, hrabro, uz malo srece itd...Jos ovi nepismeni preko Drine sto su se nakotili ovde sa ijekavicom...
C

Clown fiesta

pre oko 4 sata

Koja je poenta navijanja i gledanja fudbala ako se ne nadaš barem malo nečemu protiv jakog protivnika? Ne pravi se pametnjaković.
S

Skeva123

pre oko 4 sata

To govorim kao neko ko prica ekavicu i tebi su preci ako si imalo Srbin pricali ijekavicu neki u drugom neki u trecem neki u desetom kolenu. Najvise mrzim sirenje mrznje i podela, a isti smo narod. Kao i ovaj komentar "jel igra Kalaba", e pa boli me uvo da li igra i nije vest o Milanu nego o Zvezdi i jos pobere pluseve od botova. Srecno Zvezdi, mada bice tesko.
M

Mile12

pre oko 4 sata

Podcenjuju, moglo bi im se obiti o glavu....
M

Mutommbo

pre oko 4 sata

Reče mi Milojević prekjuče da će me poslušati sa izvođenjem postave za večeras. Hvala ti Miloje i neka vide dušmani kako se igra fudbal bez dva ključna igrača.
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Sve osim pobede Zvezde bice velika sramota za srpski fudbal.
r

realnoo

pre oko 4 sata

sendvic si zasluzio
D

Dddd

pre oko 4 sata

Zanimljivo

Fear The Beard

pre oko 4 sata

Verujem da ce pre biti 3-5-2.Seol i Olajnika spolja,Drkusic,Spajic,Djiga nazad,u vezi dupli pivoti Elsnik i Krunic,Maksimovic ispred,a Silas kao drugi napadac uz Serifa.Tako mi lici,s tim da ovo moze i standardnih 4-2-3-1,ali,kao sto rekoh,verujem da ce biti 3-5-2.Hvala panticevcima sto nas prate,vec su zaboravili Derbi,pa prosipaju pamet ovde.Mi treba da uzivamo u LS,i sto smo tu.Hrabro i srecno.
n

neshha

pre oko 4 sata

Verovatno ce se transformisati u 3-5-2 kad je lopta u nasem posedu,Seol da vise ide napred,a kad se branimo standardna formacija.
J

Just

pre oko 4 sata

Dokle kikser na golu
L

Legor

pre oko 5 sati

Nije prevelika razlika u budžetu i kvalitetu. Na kraju krajeva na terenu ne igraju budžeti već igrači i uz malo sreće Zvezda može da izaðe kao pobjednik.
n

nije

pre oko 4 sata

Pa i nije samo Lautaro vredi 100 mil. a Zvezda 80.Tako da nije nesto mnogo. Razlika kao izmedju Zvezde i Panceva ali dobro.Jednostavno ljudi trba da shvate da je lepo sto smo tu zbog sto stvari ali da smo konkurentni ne bih se bas kladio.
B

BokiUSA

pre oko 5 sati

Stuttgart-Sparta 1-1dok ovo pisem. I u prvom poluvreenu Sparta dve precke. Zasto na temu o Zvezdi spominjem ovaj mec? Jednostavno ako budemo igrali jos od pocetka spustenih gaca bice debakl. Sve u svemu mora jako hrabro da se igra I da se trci sumanuto. Jedino tako se neutralizuje kvalitet Intera ili bilo koje ekipe. Oni jesu favorite ali samo hrabro I kako bog da. Mora da se posreci jednom.
l

lupetas

pre oko 4 sata

sparta je privatizovan klub
8

83920

pre oko 4 sata

samo sto je inter 5x jaci od studgarta
I

Ikol

pre oko 5 sati

Dajte odigrajte kako spada...pa ne igrate s nadljudima...Sommer...Arnautovic....ko tu koga..lud zbunjenog...sve je to razvikano..problem je glavi a ne nogama..gazi to,,,
d

definitivno

pre oko 4 sata

nemas ti pojma o fudbalu...
g

gluposti

pre oko 4 sata

pa ako je u glavama sto ih siti nije pobedio?
n

neshha

pre oko 5 sati

Idemo sinovi,samo hrabro!!!
i

interista balkan

pre oko 5 sati

3:0 prvo poluvreme vec, kraj 5:0
a

arhitekt

pre oko 5 sati

i da bude 5-0 mi našu Zvezdu i dalje volimo najviše na svetu za razliku od vas koji mrzite Prvaka sveta i Evrope Zvezdu mnogo više nego što volite vaš raspali klub. Uostalom i tih 5-0 je mnogo manje od 9-2 koliko vas je ponizio jedan posečan klub iz Ukrajine.

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Pogresio si sine,Veciti Derbi je bio.
f

fredi

pre oko 5 sati

Rade, za ovo si živeo, ovo je tvoja noć!
B

Brale

pre oko 5 sati

Maksimoviću samo hrabro momčino, još si vrlo mlad, šta god uradio večeras nije strašno, samo igraj fudbala i uživaj na terenu..
K

Krle093

pre oko 3 sata

Samo ga palite
P

Piofon

pre oko 5 sati

Neroazuri veceras bez milosti protiv Penalzvezde. Osramotite ove njihove milionere koji su letos spucali 60miliona
S

SUNĐER BOB

pre oko 4 sata

Isto kao sto je Zvezda vas osramotila pre 8 dana?
E

Eseks

pre oko 5 sati

Prvih 20 min da gol ne primimo i nase sanse rastu.Kontra i samo kontra a nazad samo ostro da ih malo iznerviramo.Imamo lepu sansu da napravimo cudo i cudo ce da se desi!!!!
D

DelijesaBrda

pre oko 3 sata

@Eseks Tako je sve si u pravu. Zvezda do Finala najbolji smo

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Samo hrabro!Srecno Zvezdo!
P

Pastor RS

pre oko 5 sati

Imam neki osjećaj da će mo uzet bod večeras ❤️🤍
I

Imam neki osecaj

pre oko 2 sata

Da cete da poijete 3 minimum
P

Peteinjo7272

pre oko 5 sati

Možda sam ja lud ali meni ovaj njihov tim uopste ne uliva strah, čak mislim da možemo koliko toliko da budemo ravnopravni ako se namestimo u glavi sami sa sobom, a ne kao protiv benfike skinemo gaće u prvih 20’ minuta..
L

Laki92

pre oko 5 sati

I ja sam to mislio prosle godine dok nisam pogledao par utakmica, njihova snaga je njihov sistem i nacin na koji igraju 3-5-2, verovatno niko na svetu ne igra tako kvalitetno tu formaciju kao Inter. Na kraju krajeva, dve titule i dve završnice LŠ govore u prilog tome...
V

Vs

pre oko 5 sati

Napred zvezdo ! Bez strah nema sta da se gubi vecr. Andrija sine srecno vecr danas ti se ispuni decacki San. liga sampiona protiv velikog intera u zvezdin dres ! Kako je lepo videti tako mlad igrac a jos NAS da dobije sansu
J

Jack Sparrow

pre oko 5 sati

Maksimovicu zelim da uziva na terenu talentovano dete igrac koji ce u narednim godinama biti A reprezentativac i igrati lepu karijeru ali veceras neka uziva rastereti sebe svih pritisaka i odigrace i bolju partiju negu u derbiju.
L

Legor

pre oko 5 sati

Zvezda ako hoće da je poštuju u evropskim i svjetskim fudbalskim okvirima, mora da se kao klub uozbilji i postavi profesionalno i formira tim koji će da počne da igra moderan fudbal sa ambicijom da osvoji LŠ. Da za početak počne da pobjeđuje i fudbalske velikane, kao što su na primjer Inter i Barselona i da bude među 16 ili 8 klubova u LŠ u suprotnom ponovo će da se bruka u Evropi kao protiv PSŽ-a i Bajerna i da bude kanta za napucavanje i popravljane gol razlike.

Realno123

pre oko 5 sati

kako majke ti kad igra protiv ekipa koje trose po 100m na pojacanje a mi ne mozemo na pojacanja sva toliko
D

Dmtr

pre oko 5 sati

Hahahahahhahah ali nekako te uvek iznenade gluposcu, kakvo povezivanje uzroka posledice i realnih okolnosti...kratko spojeni neuroni

Bojank91

pre oko 5 sati

Ekstra dresovi
t

trancef

pre oko 5 sati

sve iznad 3 razlike je uspeh, budimo realni, ivanic nam ne igra kao i jedan bek
1

11070

pre oko 5 sati

Ubedi me da je zivot lep, protiv svih pravila i zakona, izadji sa mnom medju svet, ovo su dani visokog napona!
P

Po navici

pre oko 5 sati

Koliko ste nerealni,poredite ficu i mercedesa.To sto Terzic prica treba dokazati na terenu.Koji bre Mesi koji bakraci
D

Delija NBGD

pre oko 5 sati

Od tebe trazim samo, da kao lav se boris!!! 🔴⚪🔴⚪
d

duccis

pre oko 5 sati

Aj nek je sa srecom, kako god se zavrsilo samo da daju maksimum, onda im niko nece zameriti. Razlika u kvalitetu, budzetu, infrastrukturi je prevelika. Nekada (davno) se moglo parirati samo sa nasim igracima (i u mladjim o u seniorskom uzrastu). Danas smo videli da nam i deca mnoogo zaostaju, a stranci su nam prosecni shodno budzetu
c

cika deks982

pre oko 5 sati

Dacemo dva golaevo zivi bili pa videli,ajdee srce na teren i ozbiljno da ih uzdrmamo
1

101

pre oko 5 sati

Bilo bi lepo, ali kada se probudis.....
Р

Република Српска

pre oko 5 sati

Само желим да видим борбеност и да оставите срце на терену! Ајмо Звездооооо🔴⚪🔴🔥
V

VLADIMIR JUGOVIC

pre oko 5 sati

LEGENDA OBA KLUBA UZ GORE NAVEDENE !
K

Komentator

pre oko 5 sati

Braćo, idemo večeras samo jako, pa šta nam Bog da. Nemamo šta da izgubimo !!!