Komentari na vest

TSC se naigrao fudbala protiv Zvezde, Pešić kažnjavao promašaje (VIDEO)

J

Jagnjilo

pre oko 1 godinu

Da ne bude zabune navijač sam Zvezde od ’90., od onog vremena kada smo bili vladari planete! Za onaj divljački faul kad je matori i spori Kanga, tzv. centalni vezni Zvezde, udario Radina igrača TSC, sa obe noge u međunožje, da je ovo bila utakmica u okviru nekog od evropskih takmičenja, matori i spori Kanga bi automatski dobio crveni karton! A, u ovoj našoj ojađenoj i sramotnoj SLS, takav divljak prođe sa žutim kartonom i još mu se sudija izvinjava! I što je još skandaloznije VAR soba se pravila kao da to ne primećuje, kao da to nije njen posao! I onda se budale čude što na utakmicama u SLS nema gledalaca! Samo se trudim da budem realan! Navalite botovi, da lupate minuse na moj komentar. na ISTINU!
9

95

pre oko 1 godinu

Pešić dao dva komada pa se pljuvači ostrvili na trenera i lošu igru. Za vašu informaciju Miloje ostaje i svi će nam davati po 7 golova u Lš i nas prave zvezdaše boli uvo. Mi smo bili tu i kad nije bilo struje a vi sedite kod kuće i lečite nesrećno detinjstvo.
Z

ZoranR

pre oko 1 godinu

Zvezda pre svega nema sredinu. Svi guše loptu, nema dodavanja iz prve, Pokazali su Zvezdi kako se igra fudbal.
H

Hesler

pre oko 1 godinu

Da li je moguće da niko ne vidi i ne kaže za namerno udaranje Kange posle zvižduka (izmedju nogu igrača TSC-a), ne reaguje ni VAR, sudija navijač Zvezde... A to je bilo na samom početku pri rezultatu 0-0
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

I ova utakmica kao i ona protiv Partizana su pokazale da Zvezda apsolutno nema ni igrače niti trenera! Od igrača samo možda Borjan zaslužuje da igra u LŠ, od ostalih baš niko! Zvezda i dalje nema sredinu terena, a sredina terena je kičma jednog tima! Ono kako igraju spori i matori Kanga, kao i konfuzni i neprepoznatljivi Kangva već poprima humorističku notu! Svi oni deluju kao akteri nekog vodvilja, ili avangardnog umetničkog performansa. Oni podsećaju na neke skečeve iz letećeg cirkusa Monti Pajtona! Posle ove dve utakmice protiv Partizana i TSC da li ima neko ko sumnja zašto Gent i Nant nisu hteli da potpišu ugovor sa Bukarijem, nego su ga nama utrapili?! Bukari nema dodirnih tačaka sa fudbalom koji se igra u Evropi!
š

šarenko

pre oko 1 godinu

Lekovic izrazito los stoper ...spore noge ,trom ...po mom skromnom misljenju nikada igrac od njega ...nema nista osim visine
u

uhhh

pre oko 1 godinu

kakav komentar,kao Z. P. da te je savetovao. Eto Zvezda nebi pobedila nego se trafo stanica pokvarila pa se u mraku igralo. Za dobrobit Srpskog fudbala je Zvezda igrala za tri dana dva derbija ali eto nije izgubila a cilj je da Partizan ne bude ni drugi na kraju.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Iskreno se pribojavam LŠ. Gledam Benfika odvali Briž 7:1 u dve utakmice. A Briž je u ovom trenutku kvalitetniji od Zvezde. A ni Benfika ni Briž nisu Siti, Arsenal, Liverpul, Bajern, Real, Barsa, Inter, Napoli, Psž itd itd. U klubu mnogo neozbiljno shvataju učešće u LŠ. Dovode se igrači koji nisu ni blizu tog nivoa. Mi smo se mučili u LE i bili zadnji na tabeli, šta očekivati kada ti na teren izdaju ove Ale i Aždaje. Dobro je rekao Rade Bogdanović kada je komentarisao derbi, bolje da ni Zvezda ni Partizan ne igraju Evropu sa ovakvom igrom. Neki misle da je čovek lud, a čovek je 100 posto upravu. Kaže sve ono što drugi ne smeju da kažu, kaže za sve probleme, i dobro je da ima neko kao on da mnogima otvori oči. Ako na leto ne dovedemo još nekoliko dosta ozbiljnih pojačanja, ne računam tu Ojalniku i Stamenića, bićemo u mnogo ozbiljnom problemu u LŠ.
v

vddfds

pre oko 1 godinu

Slazem se da treba da se pojacavamo konstantno ali i liga da bude sve jaca i jaca, sto znaci i ostali klubovi. I ovo je dobro sto je TSC ovako igrao steta sto nije makar nereseno izvukao, jer i CZ ovo znaci kada ima jake protivnike i kada je prvenstvo ali i sudjenje jako. TSC vidmo po igri da su stvarno lepo igrali, i skoro nije ako je ikada i bilo da sem Partizana, mada i oni retko kada u zadnje vreme, da neki tim protiv CZ domaci ima posed lopte veci i to poprilicno, ali i da ima vise suteva u gol. Ovo sto pises ako ne mozemo protiv njih da igramo ne treba ni da igramo LS je toliko glupo da nemam reci. Pa prvo igrace bolje kada imaju jako prvenstvo i sto vise ovakvih utakmica, a na kraju kako ces da naucis ako ne igras protiv najboljih. I nista nije tragedija, sta reci kada jedan Mancester primi 7 komada od Liverpula, da je to neki nas tim uradio ovde bi bila nacionalna sramota. Samo oni nek igraju i nek liga bude sto jaca SL, i ako treba da dovodimo sto vise stranca da podignu ligu ako nemamo domacih igraca, a naravno bolje je da bude sve vise domacih top igraca, i da svake godine igramo Evropu svi nasi klubovi od LS pa na dalje. Nek ih pobedjuju u pocetku ti top klubovi ali kako vreme bude odmicalo nece to tako lako ici, mozda posle i mi pocnemo da budemo top... a zar je sramota od tih klubova i izgubiti, mi smo do skoro od Olimpiakosa, Aek, Genka, Laska itd gubili i nekih Kipranskih klubova a sada razmisljamo kako se nosimo sa Sitijem ili Psz itd.. Veliki je to pomak ali mi nikada zadovoljni. e to su te nove generacije dive se jacem umesto kao nekada sto smo mi Srbi radili uvek bili na strani slabijih i protiv jaceg. Mozda nas tada nisu voleli ali su nas se divili potajno, postovali i bojali na kraju, a sada nista od toga samo nas preziru kada se plasimo svoje senke.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@vddfds. Koje bre nove generacije, JA Zvezdu redovno gledam na stadionu od početka 90tih, više od 30 godina. Koje vreme treba da igramo pa da bi došli do nivoa da možemo ravnopravno da igramo sa top klubovima, o čemu ti pričaš. MI VEĆ 6 GODINA IGRAMO REDOVNO EVROPU, 2 LŠ I 4 LE. Koliko to treba godina da igramo Evropu da bi se podigli, ako ovih 6 godina Evrope nije bilo dovoljno. A sada ništa nismo jači nego pre 6 godina kada smo krenuli sa Evropom, od onog Krasnodara. Nismo napredovali igračkim kvalitetom, nego stagniramo godinama. Igrali smo mi i pre Evropu, pobedjivali Kajzerslautern, igrali na Marakani sa nikad jačom Barselonom 1:1, igrali nerešeno sa Leverkuzenom i nikad jačim Lacijom ovde, pobedili Seltu ovde, pobedili Lester na neutralnom terenu, itd itd. Tako da ta priča da pre ovih 6 godina Evrope nismo mogli da igramo sa ozbiljnim klubovima ravnopravno ne pije vodu. To što mi lako osvajamo 6 godina za redom titulu, to ne znači da smo mi neka sila, nego da nam je liga slaba i da nemamo konkurenciju ovde. Evropa je merilo kvaliteta, a pogotovo LŠ. Pa kada krene, videćemo gde smo i šta smo.
g

gost35677

pre oko 1 godinu

Vi ste mi najbolji koji kazete da ovaj tim nije za ligu sampiona.ovaj trener nije za Zvezdu,treba oterati Kataia,Ivanica,Pesica,Rodica,Srnica.Vi bi na njihova mesta doveli Mesija,Neimara i slicne.Imate vi da date minimum 80mil eura za sastav ekipe za ligu sampiona da bi koliko toliko borili za prolazak ili ste toliko glupavi da nema pojma sta pisete.
G

Gost177

pre oko 1 godinu

ja se ne secam kad sam gledao lepsu utakmicu nase lige...
S

SilverSurfer

pre oko 1 godinu

Ko god sedne na klupu Zvezde imaće nezahvalan zadatak (navodno pregovaraju sa nekim stranim trenerima). Jer sa Rodićem, Kangom, Mijailovićem, Kataijem, Ivanićem i Pešićem nema šta da traži u Ligi šampiona.
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Po meni trebalo bi pokusati dovesti Djovanija Van Bronhosta,sa rendzersom je bio hit prosle sezone dosao do finala LE i unapredio klub u svakom smislu,igrali su ofanzivno i agresivno protiv svih,takav trener nam treba.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

@Del Boske, ti kao da nikad nisi bio u Srbiji. Van Bronkhorst je veliki profesionalac. Šta misliš da bi se desilo kad bi Terzan krenuo da mu mejlom kroji postavu?
G

Gost1717

pre oko 1 godinu

Msm da je vreme da demagog ode..pa nama je Monako pokazao koje su njegove mogucnosti..oduvao nas...dobri rezultati u nasoj ligi su plod slabosti ostalih..ne kvaliteta nas..mucimo se protiv raspalog Partizana..bio bolji u drugom, mucimo se danas..pa sta ces pametko raditi da ti dodje sutra City..ili Bajern..bice opet po 5:0..hvala Miloju, ali stvarno mora dobar trener da se dovede na vreme i da se kreira tim koji se koliko toliko moze nositi sa zverima u LŠ..ne shvatam sad kao davanje sanse klincima..koji em nece igrati od juna..em se ne uigrava tim za najbitniju sezonu..ili je Terzi samo vazan priliv novca od LŠ..nebitno kakvi su rezultati..doveli Rakonjca..koji ce nam..nasu smo bolju decu davali bud zasto..sad se moraju nalaziti pojacanja..pa dobre pripreme i sa novim trenerom da se uhvatimo u borbu grupe LŠ
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Taj Monako, koji nam je pokazao gde smo, igra jednu od liga 5 i tamo je u vrhu. Taj Monako, po Transfermarketu vredi 6 puta vise nego Zvezda! Taj Monako je prosle sezone prodao jednog igraca za 80 miliona evra! Taj Monako je platio 3 igraca 43 miliona evra. Poslednju utakmicu koju su igrali u prvenstvu Francuske Monako je poceo utakmicu sa 11 igraca koji kostaju 176 miliona (opet po transfermarketu). Zvezda je derbi pocela sa 11 igraca koji vrede 37 miliona. Taj Monako igra ligu u kojoj od 20 klubova samo su 3 jeftinija od Zvezde....I onda cudno sto nas taj Monako pobedi. Pri tom prvu utakmicu smo izgubili zbog manitog Srnica. Prosle godine izbacio nas je Rendzers iz LE. Ove sezone taj isti Rendzers nije uzeo ni bod u grupi LS! To su i nasi realni dometi! A da li ce mo oteti nekome nesto videce se!
A

Amater pesic

pre oko 1 godinu

Kako mi je samo odvratan ovaj Treceligaski spic pesic prosto da nemam reci,lik daje po gol na svakih 15 utakmica i onda se kao nesto busa u grudi,hvata za usi,prsi se,pipa se za bradu..itd retko odvratan i covek i igrac,ovo kazem kao Zvezdas koji ne moze ocima da ga vidi jer je jedan od najgorih spiceva koji su ikada igrali u Zvezdi i jedan od najNeefikasnijih napadaca ikada!
m

mita i trta

pre oko 1 godinu

idi sad smo ga ugasili ..sad ce cele nedelje prodaja, reklama.Sad menadzer placa burek, tvorza isto ...ponude sa svih strana , na poluvremenu zvali iz Milana , Celzi i Bajern cekaju u redu . Tvorza kaze neda ispod 10 milki
J

Jan

pre oko 1 godinu

Vidi ovog stručnjaka. Tebe sigurno lopta ni na času fizičkog nije pogodila. Čovek dao dva prelepa gola. Za one strance što smo dovodili čovek izmislio fudbal
D

Dex15

pre oko 1 godinu

Meni je najjace kako zvezda zapinje iz petnih zila da ne izgubi Partizan drugo mjesto. Pametnom dosta. To madjija sredjuje sa onima preko puta. Svi duvaju u istu tikvu
c

cjepka123

pre oko 1 godinu

"Odličnog centarfora" !? Gde vi viditeu zvezdi odličnog centarfora?? Pešić je daalekoo od toga.Trud nije sporan, ali.....
c

cccc

pre oko 1 godinu

i seku sanogo se trudio. daj njega da vratimo i da igra spica. pesic nije spic.

Gradinaboys

pre oko 1 godinu

Ja mislim da mi imamo dobre igrače, a neki tek treba da stignu. Problem je u treneru. Bio sam prvi koji ga je ovdje podržao kada je došao i mislio da je odličan izbor. Poslije ovih par utakmica od početka polusezone zaista mislim da se nije snašao. Daj Bože da nisam u pravu.
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Групна фаза Лиге шампиона, треће учешће у последњих неколико година. И док се од неких других резултата праве митови, овај објективно огроман успех се омаловажава. Зато, за ваше комплексе ме заболе. Трудом и резултатима је ово постигла Црвена звезда. Искрене честитке искреним Делијама!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Ne, mašiš poentu. Ne da niko ne omalovažava rezultate, već je ovo nešto što mnogi nisu ni verovali da može da se desi. Pogotovo u ono teško vreme kada ni struje nismo imali. Ovo su rezultati van svih očekivanja i nade. I svi pravi zvezdaši su ponosni. Druga stvar je ovde problem. Zato što pored pet godina igranja Evrope, a treba biti realan i reći da to nije malo, mi stagniramo. Čak polako krećemo silaznom putanjom. Novac nije iskorišćen da se udare temelji tima koji bi dominirao sledeću deceniju i bio konkurentan u Evropi. Veliki broj promašenih pojačanja i povratnika.
G

Gost fkcz 021

pre oko 1 godinu

Katastrofa od igre Zvezde,ovi su mogli da nam daju bar 3-4 komada..Posle isto tako lošeg drugog poluvremena protiv Partizana i dva iole ozbiljnija protivnika koje Zvezda ima u ovoj našoj raspaloj ligi,valjda je svima jasno da mi nemamo ni igru,ni tim,ni trenera za tu toliko željenu ligu šampiona..Ukoliko ne žele da se sprdaju sa nama u LŠ,uprava već sad mora da počne da razmišlja o novom treneru i pojačanjima za leto..Za trenera dovesti nekog dokazanog,od imena,iskustva i autoriteta,tipa Ivana Jovanovića ili Muslina..Dosta bre više ovih početnika i trenera tipa tašna,mašna i lap top..Pa nije Zvezda poligon za vežbanje,nego bivši evropski i svetski prvak,klub sa milionskom armijom navijača,koji su zaslužili da gledaju lep,napadački fudbal i dominaciju Zvezde bar u ovoj našoj smešnoj ligi..A o kvalitetu igrača i pojačanja neću ni da pričam,kada naša igra i dalje zavisi samo od Kataija i Ivanića sa 30 godina,što se i danas najbolje videlo..Pa u nekoj Zvezdi od pre 20-tak,a i više godina,možda bi samo 3-4 igrača iz ove ekipe imali mesta među 16...Možda..
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Da su mogli oni bi nam dali. Tako da to moglo ovo moglo ono može mačku o rep. Mogao sam i ja da imam Pamelu pa eto nemam.
t

turistarista

pre oko 1 godinu

Bravo Šiljo! Poželeo sam da počne da daje golove da ovi kritičari ne mogu da sede nedelju dana i želja mi se ispunila! Oduzeo si im smisao života! Hahaha
g

gangs

pre oko 1 godinu

Baš mi je drago zbog njega. Mi trenutno nemamo boljeg napadača. A drago mi je što je isprskao ove hejtere
P

Pesicevi botovi

pre oko 1 godinu

Evo ih pesicevi botovi,raduju se igracu koji postigne po gol na svakih 20 meceva ccc...sendvici si cudo 🥪
V

Visente Del Boske

pre oko 1 godinu

Ilic i Ratkov od leta u zvezdi.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Kako ga zakuca ratkov kao neki iskusni spic
z

zikicaaa

pre oko 1 godinu

Kakvu loptu je Ilic dao Ratkovu.👏👏
b

brt

pre oko 1 godinu

da je zvezda igubila bilo bi drvlje i kamenje,bolje sto je.pobedila
B

Bane15

pre oko 1 godinu

Zvezda je igrala za Partizan...i u derbiju i danas
b

barranjacccccccc

pre oko 1 godinu

Kanga zaslužio crveni za ono udaranje nogom u medjunožje protivnika. Sramota za ceo fudbal da pokraj VAR-a on dobije žuti karton. Ne razumem čemu to služi, ako hoćemo kvalitetniju ligu I bolji fudbal ovakve stvari su ne dopustive. Ovo pišem kao strastveni navijač Zvezde.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Uostalom uvek moze Zvezda da proba da opet dovede napadaca na primer Sirila Desersa ili Enera Valensiju iz Fenerbahcea.Covek je bio najbolji igrac Ekvadorske reprezentacije u Kataru jeste sto bi nas narod rekao star igrac ali i u ovim godinama bi pravio razliku.
с

субара

pre oko 1 godinu

Kakav crni Lekovic,decko ne moze da se sastavi.Mislio sam da je bolji,ali ovo sto sam danas video slabo.
G

Gost 2112

pre oko 1 godinu

Između L.Ilića i Kangve biram Ilića,između stranca i Ratkova biram ovog drugog;leto je pravo vreme da raščistimo i sa nadobudnim Kangom i Motikom,Kangvom,Srnićem,Krstičićem...a da vratimo Stanića,Lučića,Stankovića i Kneževića; uz već kupljene: Stamenića i Olajnika ,obavezno dovesti L.Milivojevića .To bi bio tim za Ligu šampiona,ili bar za Ligu Evrope! Ali prioritet svih prioriteta je angažovanje novog trenera od iskustva i autoriteta!
G

GostKg

pre oko 1 godinu

I sta da radis sa gore navedenom Zvezdinom decom?
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Ako ti se gleda Stanić u Suboticu pa gledaj Spartak,on ni u Spartaku ne može da se nametne ti bi ga u Zvezdu,eno ti Mitrović,nula,dupla nula...ti bi ovo ti bi ono...budi objektivan i ne lupetaj...da si gledao kako treba video bi Mitrovića koji osnove ne zna i nevidljiv je apsolutno,a isto tako bi video Kataia sa kakvom lakoćom pliva po terenu slalom kaao izneđu zastavica a ne živih ljudi i to dosta dobrog tima... Šta trabunjate više? Vama bi Gavrić bio nosioc eno čovek sedi proodaje semenke na tribini...nije to za svakoga...sedi,gledaj,posmatraj,samo Lučić od tih koje si pomenuo može u nešto izaći za sad,jer je raznolik,jer razume kretanje sa i bez lopte,jer igra sa obe noge,jer se kreće nije lenj,jer ima onu stvar i kada je pet minuta na terenu vidiš ga... šta bi ti zamisliš nekoga i forsiraš ga on ne zna kako se zove...e teladi šarena,šta vas se nakotilo ovde...
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

a za Luku Ilića moraš pitatiMančester Siti da li bi ga prodao i pošto bi bio ...

магикоо™️

pre oko 1 godinu

Da ima više timova kao što je TSC, ligu bi verovatno veći broj ljudi pratio i bilo bi mnogo zanimljivije. Sjajan stadion, igrači, trener. Reper za ostatak lige treba da bude TSC, ligu skratiti na 12 timova koji će imati sve uslove za dobar fudbal, od grada, navijača i svega. Zvezda, Partizan, Vojvodina, Čukarički, TSC, Radnički ( da se sredi stadion), Loznica (novi), Novi Pazar, Radnički KG (novi stadion što najavljuju), Mladost (nek igra u Užicu), Spartak (da sredi stadion), Radnik (nek igra u Zaječaru novi stadion što se gradi).

Golubar

pre oko 1 godinu

Decko Radnik ima stadion ispred nosa koji je takodje u izgradnji, stadionu Leskovcu, malo ali samo malo se raspitaj pre komentarisanja.
M

MegaBot

pre oko 1 godinu

Vidiš, ne kažem da nije lepo ali... Po kom principu i na osnovu čega država gradi te stadione i na osnovu čega se ti klubovi favorizuju. Kada znamo da klubovi prve lige imaju mizernu dobit od iste i glavnih sponzora niželigaški klubovi ne pokrivaju ni troškove suđenja, lokalne samouprave pored danka koji plaćaju Beogradu pa Srbiji mogu finansirati i lokalni klub? Koliko će taj stadion biti u takvom stanju.... Zato kažem lepo jeste ali... I hoće li izgraditi svim klubovima :)
D

Dragoo

pre oko 1 godinu

Bitna pobjeda. Nikolić treba više da dobija šansu. Živnula igra njegovim ulaskom. Kanga nekad komplikuje.
S

Steva ns

pre oko 1 godinu

Nikolić je odličan igrač kad igra blizu gola nije kanga niti sanogo nego više ivanić igrač sa loptom u nogama sa osećajem za prostor a treneri ga konstantno vraćaju dalje od gola ali svakako mora mnogo više da igra čim igra nešto pokazuje
k

kasar11

pre oko 1 godinu

Nista od Nikolica,decko je propao
G

Gost samo gost

pre oko 1 godinu

Prava steta sto smo pobedili TSC i dali priliku ovim parazitima iz Humske da se opet odlepe.
m

mikac678

pre oko 1 godinu

Trebali su klince da puste da igraju pa da ih TSC nakanta, mislim i ove bi nakantali nego nisu imali sreće.

Bojank91

pre oko 1 godinu

E ovo je bio derbi
G

Gost777

pre oko 1 godinu

Mi i sa 20 posto i sa bolom u onoj stvari smo vasiona za celu ligu. LUKA ILIC MORA U ZVEZDU !!
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Bojim se da je možda kasno. Verovatno je već zapao nekome za oko, a ako bude dobro odigrao Evropu, može direktno iz TSC-a van. Mada trebala bi i Zvezda da pritisne,što da ne.
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Momak je na pozajmici u Topoli...
L

Luk

pre oko 1 godinu

Ilič, je na pozajmici u TSC-u, mislim da je on i dalje igrač Mančester Sitija.
M

Mislim da

pre oko 1 godinu

Da svaki Partizanovac, koji je gledao ovu utakmicu. Pita sam sebe, kako smo mi uopšte drugi na tabeli.
C

Cipiripi LE2

pre oko 1 godinu

Zvezda igra lose, koliko minuta Pesic nije dao gol? A kako igraju onda svi ovi ostali zajedno i Partizan i Cukaricki i TSC kad smo 19 bodova ispred, kako njihovi spicevi igraju, kakva je njihova igra ako mi ovako losi 19 bodova ispred sviih i sve smo ih pobedili
G

Gostssss

pre oko 1 godinu

Prucev je ozbiljan kalibar!!!
a

a5cz

pre oko 1 godinu

sve sami strucnjaci a loptu nikad sutnuli nisu. Da je Zvezdi ova utakmica bila bitna za titulu imali bi posed lopte 70% i verovatno dobila rutinski. Ovako umesto toga je konacno u Srbiji bila jedna utakmica ma nivou evrope. TSC igra ozbiljan fudbal, zelim im bar grupnu fazu Lige Konf. Zasluzuju. Inace lepo bi bilo da se forsiraju mladi igraci, a ne srnic i slicni, posto je titula gotovo osvojena.
p

prizeman

pre oko 1 godinu

Pa ukoliko zavrse kao treci, imaju zagarantovanu lk, jer treci igra play-off LE ako se ne varam, tj ako neko treci ne osvoji kup... Lazetic mozda i najbolji trener u ligi, ako ne predje u partizan moze da napravi jos ozbiljniji tim za evropu, pogotovo ako se Orban otvori za pojacanja... a nama dok je doktor na kormilu, necemo videti ni dinar od silnih miliona u ls, bez zadnjeg veznog smo donji, Ado tesko da ce biti onaj od pre 2 godine...
@

@

pre oko 1 godinu

Nece tsc ni kvalifikacije proci, za bilo koje takmicenje. Zivi bili pa videli
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Komsije jel sad vidite koliko vam znaci Pesic?
h

hmmmmmmm

pre oko 1 godinu

Jedna lasta ne cini prolece!

бартендер

pre oko 1 godinu

Горостасни нападач 😂… Кукала нам мајка са оваквом игром и оваквим горостасима!
B

Bas

pre oko 1 godinu

mi je zao Borina,evo proradio Pesic.
G

Gost MMS

pre oko 1 godinu

Mi o vuku (centarforu),a vuk(Ratkov) im pred nosom(vratima)!
p

prti

pre oko 1 godinu

Ratkov ide za bar milion i po preko nije lud da se zadrzava jos jednu godinu u Srbiji. Ozbiljan potencijal.
G

GostKg

pre oko 1 godinu

I da ga Zvezda dovede nece nista uraditi u njoj. Nije isto igrati u Zvezdi gde se ne vrti sve oko tebe i za neki drugi tim gde svi igraju za tebe.
H

Haha

pre oko 1 godinu

Lakse je postizati golove u Zvezdi jer smo daleko najbolji i postizemo 2, 3, 4, 5 golova po utakmici. Nije isto kao kod kosarke gde ce najbolji igraci postici 20, 30 poena i ako mu tim pukne za 20.
S

Srušila

pre oko 1 godinu

Naša Zvezda, sve teorije zavere, i šta sad. O čemu sad pisati, što je najgore po njih, i Pešić dao dva gola. Sad će napasti malog Lekovića.
r

realansam

pre oko 1 godinu

Kako god da okrenes FK Crvena Zvezda nema boljeg spica od Pesica, idemo u LS sa jednim napadacem( za kog je upitno da li ima kvalitet za to takmicenje ). Nasi skauti bi trebalo da se pozabave time da dovedu Ratkova i Ilica jer momci su sa po 20 godina prerasli ovu nasu ligu. Ali verovatno ce oni preko, beze glavom bez obzira. Sportski pozdrav. Napred Zvezdoooo😁
Z

Znaš

pre oko 1 godinu

Li, čiji je Ilić igrač.
N

Nase

pre oko 1 godinu

prvenstvo nije neko merilo kvaliteta.
P

Proka grobar

pre oko 1 godinu

Ova uprava ako ne otkupi ovog Viga, biće gori od naše...Ovakvog desnog beka niste imali još od Dušana Baste!
K

Koliko

pre oko 1 godinu

Znam, on je 2 godine na pozajmici. Tako da to nije nikakav problem.
S

Sunce zx

pre oko 1 godinu

"Prema dosad poznatim informacijama, Zvezda i River dogovorili su da crveno-beli mogu da zadrže Viga na 2,2 miliona dolara posle isteka jednogodišnje pozajmice. Do tog perioda, trener Miloš Milojević i predstavnici kluba imali bi vremena da se uvere da li je Argentinac vredan tolikog novca. Vigo je rođen u aprilu 1999, ponikao je u Kolonu, 2021. je stigao u River, a trenutno je na pozajmimci u Independijenteu." Mozzartov text!
K

Koliko

pre oko 1 godinu

Proverio sam, Vigo je na jednogodišnjoj pozajmici iz Rivera,sa pravom otkupa ugovora po isteku pozajmice za 2,2 miliona eura.
3

33 titula

pre oko 1 godinu

Žao mi je TSCa,zaslužuje drugo mesto. Zvezda iz derbija u pravi derbi. Overena titula a biće velika borba do kraja za drugo mesto.
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

33 Titula Samo mi da budemo Sampioni a ostali neka budu na tabeli ko gde oce.
D

Delija penzioner

pre oko 1 godinu

Konačno Pešić , u stilu vrhunskog centarfora , stvarno nejasno da je ovako dobro odigrao , do kraja uogravajte tim da budemo spremni za sledeću sezonu i naravno LŠ. NAPRED ZVEZDA
A

Aca LJotic

pre oko 1 godinu

Delija penzioner Samo mi da budemo Sampioni a to je jos malo a onda pravac Liga Sampiona!!!!
U

Urke777

pre oko 1 godinu

TSC je odigrao fantasticno. Iskreno, ni neresenim rezultatom ne bi smeli da budu zadovoljni. Prelepa utakmica, dinamicna, visok tempo. Kada bi vecina utakmica u ligi bile ovakve gde bi nam kraj bio. Treba nam jos nekoliko ekipa poput TSC-a. Zasluzili su da pobede. Iskreno jesu. Statistika, sanse, generalni utisak - mnogo bolji od nas. Ne za nijansu, nego zaista mnogo bolji. Pobedili smo ni sam ne znamo kako. S jedne strane to je odlika velikih klubova, s druge strane sa ovakvom igrom LS ce nam doci kao teska kazna. Ima jos vremena, ali zaista slab napredak. Deluje mi da je najveci problem (pre)sirok roster i rasporedjeni minuti. Neki igraju previse, neki premalo ili ne igraju uopste. Tako se forma nece razviti ni uhvatiti, a oni koji igraju konstantno ce se preforsirati i umoriti, cak i povrediti a nema ko da ih zameni. Ova razlika u bodovima nam sada daje sansu da se svi igraci razigraju. Takodje, voz je davno prosao, ali treba da se podvuce crta i da se zahvalimo i “zahvalimo” nekolicini igraca. Dzaba nama 3 tima kada igraju jedni isti. Nema svrhu ni poentu, i bas se vidi koji je to problem. Neozbiljno je imati 35 igraca u timu a da ti konstantno igraju istih 16 igraca. Skoro 20 igraca ne zna sta ce sa sobom, samo stagniraju.
а

ађутант

pre oko 1 godinu

Статистички параметри никада нису мерило стања на терену.Тактика и поставка игре негирају све те параметре.
r

ranGo

pre oko 1 godinu

Najveci problem su nam takozvani strucni stab... ali sve polazi od terzica pa lreko mrkele do tatinih sincica ... bitno da legnu milioni od nicim,zasluzene LS...
G

GostKg

pre oko 1 godinu

Urke777:odlican tempo i odlicna utakmica. Ali onda dolazi do izrazaja sprema ostalih timova koji zele da se jure sa Zvezdom. 70 min a pola ekipe TSC-a na travi zbog grceva.
b

boljels

pre oko 1 godinu

Pa nama je kazna i grupa monako,trabzon i ferencvaros,ali opet bolje da te trti real,bajern i psg,nego gore navedeni Manje boli.
а

ађутант

pre oko 1 godinu

Заборави оне силне Звездине шансе....
g

golina11

pre oko 1 godinu

Koje sanse smo mi imali?? TSC je imao ciste tri sanse i veci posed, vidi statistiku
м

м11

pre oko 1 godinu

Сви смо промашили у коментарима данас и ми који смо мислили да ће их Звезда пустити и ови што су пљували Пешића...
S

Spomenko

pre oko 1 godinu

Moramo malo pomoći komšijama
p

poketino

pre oko 1 godinu

Sa ovakvom odbranom Zvezda jedva moze da igra nasu ligu
G

Gost RS

pre oko 1 godinu

Šta ti je život,najviše osporavan igrač Zvezde u poslednje vrijeme napravi dva vrhunska poteza.
D

Derbi

pre oko 1 godinu

Ovo je danas bio pravi derbi, bez kukanja, tuce, skakanja oko sudije... Igrao se lep fudbal, obe ekipe su zelele pobedu, tsc nadigrao zvezdu, ali zvezda na iskustvo dobila ovo. Tsc je zasluzio vise od ovoga. I pored toga sto sam zvezdas, volim da dozivim ovo da nas golman krade vreme, da cuvamo rezultat,jer to je znak da je utakmica jaka. Ono u petak je bilo mucno za gledanje, vec dve godine za redom zvezda igra najjace utakmice u sezoni protiv tsc-a. Ovo postaje jedno od najjacih gostovanja u ligi
D

DS1989

pre oko 1 godinu

Pa TSC je igrao fudbal. Sa crno belim narikacama koji se valjaju po terenu i ako gube 1:0 i da oces da igras fudbal ne mozes...
L

Legolass

pre oko 1 godinu

Miloje, pusti ono dete Pruceva da igra malo. A Mitrović da se spusti na zemlju i da razmisli malo...
G

Gosti

pre oko 1 godinu

Како да се спусти на земљу кад га тражи Барселона, он човек грешком потписао за Звезду, да је у Барселони сад би био у првом тиму, ма какви у првом тиму већ би био најбољи играч Барселоне.
A

Avenger

pre oko 1 godinu

Mislim da Zvezda mora na sve moguće načine dovesti malog Ilića sledeće sezone.
J

Jedino

pre oko 1 godinu

Na pozajmicu
n

nasamajkasrbija

pre oko 1 godinu

Celu sezonu pricam, decko je najbolji igrac lige, Kanga previse usporava, stizu ga i godine, mali Ilic je strasan, lagano, elegantno, sa malo dodira, bas nam treba.
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

TSC je odlična ekipa. Želim im ulazak u grupnu fazu nekog evrokupa na jesen.
S

Spaletti

pre oko 1 godinu

Nemoj da je neko slucajno usao u blok, jel ste razumeli?. Videli smo mi ovu rapsodiju u derbiju
d

d. g.

pre oko 1 godinu

A koji rezultat bio.
G

Gost Djape

pre oko 1 godinu

Dobra utakmica, moram da priznam da nas je TSC namucio, bio ravnopravan protinik, u nekim momentima pokazao kako domacin treba da igra na svom terenu. A ti grobarcino umesto da se radujes pobedi Zvezde, ti jos kukas.
@

@djape

pre oko 1 godinu

Cemu da se radujem? Da ce tsc da uzme drugo mesto, pa se uplasio?! 😁😁, Ti ko da ne znas gde zivimo, kakav tsc kakvi bakraci ..
G

GostRider

pre oko 1 godinu

Ja stvarno ne mogu da zamislim ovaj sastav za grupnu fazu!!Rodic,Kanga...Pesic moze da da i deset golova za mene je k...ac od ovce i dalje.Na leto cistka redom Rodic,Srnic,Gobeljic,Kangva da pronadju druge sredine,Micko,Kanga i Pesic na klupu,da se forsira ili Azarov ili da se dovede Mladenovic,Moze zadnji vezni novi i napadac uz Olajinku.Ne razumem dovodjenje Rakonjca decko ne dobija sansu ni minut,Ratkova da dovedu pod obavezno kakav Anderleht.Pozzz
K

K1996

pre oko 1 godinu

Da li je moguće da Bukari izbaci 2 igrača, napravi višak i mogućnost za otvoren pas, pa onda nastavi da dribla u nedogled? Celu utakmicu tako. Što se Magika tiče, po trčanju danas i na derbiju, deluje spremno...
5

509

pre oko 1 godinu

Bandzov Pešić.
r

realni Zvezdas

pre oko 1 godinu

Rutinska pobeda, posle vodećeg gola, domaćini su bili bolji. Izuzetno zanimljivi igrači su, Veljko i Luka Ilić, kao i Ratkov..
j

jaaaaaaa

pre oko 1 godinu

daj malo nekom sansu, lekovic igrao zatosto je erakovic imao kartone inace ni on ne bi ali vazno da srnic dobije sansu
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Zvezdin trener i igra za debelo razmišljanje.
d

denzel

pre oko 1 godinu

6 bodova protiv 2 i 3 najjaceg tima u par dana, i vi bi opet da smenjujete trenera. Stvarno ste slepci.
G

Gostip

pre oko 1 godinu

imali smo danas vise srece nego pameti.
F

Fabri

pre oko 1 godinu

Pesic nakon gola poslao poruku da je on Benzema a Benzema Pesic. Kako volim te istripovane sto se nikad nigde nisu naigrali sem na nasim terenima...
A

Aco CZ

pre oko 1 godinu

Pesic je svuda davao golove gde je igrao sem u Atalanti pre 10 godina.
G

Gostgost

pre oko 1 godinu

Ma kakav napadac, samo bio prvi strelac u Izraelu, Turskoj i Koreji, nista ne zna. Bitno da ti znas da opljunes...
N

News

pre oko 1 godinu

Ne bi se on naigro fudbala ni u Zvezdi da Terzic ne stoji iza njega. Zvezda nikad nije forsirala igraca kao sto forsira njega.
H

Haha

pre oko 1 godinu

Pesic nigde nije bio prvi strelac, ne izmisljaj.
m

maximalno

pre oko 1 godinu

Je bio prvi strelac u prvih 10 kola ... Umislio je da je neka igracina. Na prvom mestu mi se nisu svidele izjave koje je davao pre nego sto je dosao u zvezu u smislu kao "ma nemam ja kvalitet za zvezdu" necu dolaziti. I onda potpise .... Nema ga nigde ali nigde cele sezone , ne igra nista. I sad kad je titula maltene obezbedjena daje dva komada i kao prst na uvo "da vas cujem sad". Ali to je samo moje misljenje kao laika... Mozda je on stvarno dobar kao Ibra?
M

Mikula Ostojić

pre oko 1 godinu

Svaka cast na fudbalu.. ali zvezda kada igra ne prekida se nista..liga šampiona čeka .. da je smak sveta zvezda mora da se isprati... Zalosno ...bez obzira sto je kasnio pocetak zbog problema.. bitnija zvezda nego milion ljudi sto se pretplatilo da gleda lš na Areni... Da je bitna utakmica nego beže 20 bodova... Dno dna
l

lol12

pre oko 1 godinu

Govorim u ime vecinske Srbije: Bitnija nam je Zvezda od Benfike protiv Briza ili Celsija protiv Dortmunda.Plus ne znam kako kod tebe ali kod mene je bilo i LS i Zvezda tako da ne znam jel treba prekinuti prenos ove utakmice?Ili da sudija svira kraj u 85?
g

gosta lige sampiona

pre oko 1 godinu

ne vidim sta je problem? Veci je problem sto je stadion nov a ne moze da drzi reflektore 120min... liga sampiona tek od 21h ... nisi gledao studio? Iskreno nisam ispratio, al moguce da su prebacili na neku drugu arenu (ima ih skoro 10)...
M

Mikula Ostojić

pre oko 1 godinu

Lol... Jesi li bio mozda na utakmicu u Topoli onda ?? Jel znas gde je Topola ..Bačka Topola ?
B

Big Lebowski

pre oko 1 godinu

Čelzi I Dortmund odložili početak za deset minuta zbog ove utakmice 😁
G

Gost4678

pre oko 1 godinu

Ako imas Arenu premium 1 onda sigurno ima i Arenu premiju 2 i 3 sto ti je bilo tesko da uzmes daljinski i prebacis.Ti si verovatno od onog soja ljudi koja kada ustane mrzi sebe a u podne ceo svet.
G

Gost123

pre oko 1 godinu

U ovoj zemlji najveca i najbitnija je Zvezda!!!!!!!!!! A tebi ako se gleda Celzi preseli se u London, kupi sezonsku njihovu i gledaj do mile volje!!!!!!!!!!!
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Kad se susretnu dve najbolje ekipe u ligi onda dobijes atraktivan fudbal i golove kad druga ekipa hoce da se nadigrava i da igra fudbal,a ne kao oni proslo kolo sto su dosli da se biju,igraju ragbi i kukaju. Sad ce manjina da nam objasni kako Zvezda ne sme da kiksne,a da je kiksnula pricali bi kako namestaju da partizai ne bude drugi hahaha. Steta sto drzava nece dozvoliti TSC-u da bude drugi jer su zasluzili po igri!
s

samo jedan covek

pre oko 1 godinu

TSC je igrao fudbal, mada za vas se to malo teze moze reci, i ovo i proslo kolo...
l

lol12

pre oko 1 godinu

Mi pobedili i ovo i proslo kolo,ajmo jsd uskoro na cetvrtoj poziciji.
J

Jer Pesic

pre oko 1 godinu

Svi pljuvaci nikom ponikose...
I

Idemo Delije 1989

pre oko 1 godinu

grobari, zahvalite se dole u komentarima na drugom mestu ahahahahahah! Bravo Zvezdo, bravo Delije, samo gazi!!!
G

Gost667

pre oko 1 godinu

odbrana zvezde je krs....