Komentari na vest

TRANSFERI (29. jul, subota)

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Milan pobednik prelaznog roka
S

Sega89

pre oko 1 godinu

Ko vama daje platu da mi je znati….Manolo Gabiadini je potpisao za Al Nasr iz Emirata a ne Katara žali bože ko vama daje platu …da ne možete ovakve informacije proveriti pre nofo što objavite..

tariksupic63@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ovi zapeli za hojlunda ko da je mbappe.Lik 20 godina dao 9 golova u preko 30 nastupa za atalantu par golova za dansku u kvalifikacijama i paf 85 miliona.Zanimljivo.
@

@tarik

pre oko 1 godinu

Manjak je napadača na tržištu i zato su cene otišle u nebo...
g

gost890

pre oko 1 godinu

Pretpostavljam da je Inter poslao ponudi za Samardzica, ali da se radi o jednogodisnjoj pozajmici sa obavezom otkupa i neki klinac koga vrednuju 5 puta vise od njegove realne cene. Standardna prica za Marotu i njegove saradnike. Tako su doveli i Koreu, Gosensa, Aslania, Fratezija i mnoge druge. Naravno da ce to Udineze prihvatiti, ali da je takvu ponudu poslao Napoli, Milan, Juventus ili neki drugi klub ona bi bila glatko odbijena. Ali jos malo, uskoro sledi bankrot.
n

neca22222

pre oko 1 godinu

Ketelare. Kakva rupa od igraca.
r

roni

pre oko 1 godinu

jel nesto za pata i kakve su sanse da se vilsir reaktivira?

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Nikakve
D

Dan1

pre oko 1 godinu

Zivotna nepravda je sto igrac poput Sen Maksimana ide u Saudi Arabiju u 26. godini, mada sudeci po igracima koji su otisli, bice i tamo dobrog fudbala. Ali kakve su to bravure bile dok je igrao zdrav, deo mozete videti u postavljenom snimku ovde. I emocije koje ga vezu za Njukastl, pa vecina bi napisala samo Hvala i to je to. Nadam se da ce se jednom vratiti, navijaci gledaju fudbal zbog ovakvih fudbalera.
G

Gostica

pre oko 1 godinu

Životna nepravda? Inače jako malo je zarađivao u Njukaslu? Svi koji su otišli tamo, su mogli prilično lagano pronaći sebi klub u zemljama gde se igra ozbiljan fudbal, isključivo i jedino su otišli tamo zbog novca, ničega drugog, zbog toga ih ne treba žaliti ni na bilo koji način. Možda jedino Ronaldo nije mogao naći sebi angažman jer ga niko nije hteo.
n

necac

pre oko 1 godinu

Nece nikome nedostajati.
B

Beks - NUFC

pre oko 1 godinu

Potpuno se slažem sa tobom, Maxi će nam svima nedostajati. Boljeg driblera nisam u životu gledao, dovoljno je ovaj klip pogledati i sve će vam biti jasno. Iskreno, voleo bih da se vrati jednog dana, a možda čak i vrlo brzo u vidu neke pozajmice. Baš će nam faliti, naš Geordie momak. Forever in my heart!
n

nR

pre oko 1 godinu

Kavani bolje u penziju da ide nego sto se blamira po stare dane.
@

@nr

pre oko 1 godinu

Boka i River su takvi fudbalski velikani i atmosfera na njihovim utakmicama je nešto što ti ne možeš ni da zamisliš...
n

nR

pre oko 1 godinu

Mogu, gledao sam na Smarakani... Decko je za penziju, ne pruza nista. Samo mladjem zauzima mesto. Preboli to starac.
П

Панући

pre oko 1 godinu

Има ли шта везано за Ферхевар???
2

24.04.1902.

pre oko 1 godinu

GGMU!
Z

Zee

pre oko 1 godinu

Brate,smorio si vise,svaki dan isto