Komentari na vest

Totenhem pronašao novog trenera, samo dve sezone radio u Evropi

H

Haehaehaheae

pre 12 meseci

Ovo je onaj trener sto je sa Seltikom osvojio zadnje mesto u grupi u LS, nisu uspeli ni Sahtjor da pobede.
r

rodja97

pre 12 meseci

Top izbor!!!
d

disastee

pre 12 meseci

sad se svi isprdavaju od njega i laprdaju los i precenjen trener, a ako ostvari neke rezultate onda ce svi verovat u njega, dobar je trener, rezultati govore, nema veze u kakvoj ligi, svu srecu mu zelim iako s totenhemom imam veze kao i sa beyonce
D

Dexaman

pre 12 meseci

Ovaj će biti potrošen za dva-tri meseca...Kamo sreće da ne budem u pravu...
I

Igor978

pre 12 meseci

Neverovatno je kako ovaj tim godinama uspeva da pravi sve gore i gore poteze, a i dalje nekako plivaju u gornoj trećini tabele u PL. Mislim da ih od sledeće godine čeka sunovrat u donji dom PL. Ako Kejn ode, a mislim da hoće, biće to poptuno prosečan tim.
S

SVASTA ,JAKOG LI TRENERA

pre 12 meseci

OVAJ TURCIN ILI GRK !
G

Gaxter

pre 12 meseci

'ali kako nije obezbedio učešće ni u Ligi konferencije morao je Totenhem da se nada kako će privući zvučnije ime" Inače ako ne igraju Evropu ili premoćnu Ligu Konferencije,to će bas nekog odbiti..
S

Subjektivni komentator

pre 12 meseci

Baš kada pomisliš da ne može gore, oni te iznenade. Mislim da Kane odlazi, Mourinho i Conte su ga držali zadnjih godina, sumnjam da će igrati pod ovim Brendanom Rodgersom sa Ali Expressa. Sportski pozdrav!
D

DomacinD

pre 12 meseci

Totenhem u buduce ce se vrteti od 7 do 15 mesta. Njukasl ce zauzeti poziciju koju su oni imali svih ovih godina. Sad ce da krenu u masovno dovodjenje igraca i to od konkurenata tu,za igrace bice to odlicna stvar,ubirace lepu lovuna duzi period. Bice oni sad max do 8 mesta i stalno konkurenti.