Komentari na vest

Tačka oslonca: Pustite brojeve, gledajte šta Jovanović znači Partizanu

D

DonKyo

pre 6 meseci

Platicu ovom Joksocu i Tomkovicu da odu da odigraju jedan termin. Obojica pisu "ne koristi noge". U pitanju golman koji mozda i najvise u istoriji crno-belih koristi iste
m

mozes mislit

pre 6 meseci

Ja sam samo rekao da su oni jedinstveni u srbiji🙂ja bi voleo da svaki grad ima svoje navijace jer bi bila zanimljiva liga.malo je monotono da cela zamlja navija za dva kluba(osim Novog Pazara)🤷‍♂️

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Mnogo dobar golman, ali jos bolji covek...

golman

pre 6 meseci

Partizan se branio celo 2 poluvreme kao da je igrao sa nekom ekipom iz lige 5.Pazar ima bolji tim od vojvodine,TSC i čuke sigurno.svaka cast Pazarci👍,samo da zabranite ulaz na stadion malobrojnim ljudima/huliganima koji stete klubu i gradu😠i zasluzujete EU kad jedini vi imate verne i prave navijace(uz vecite) koji bodre svoj klub bilo koja ekipa da igra sa vama ,tj jedini ste grad u Srbiji gde vise od 95% grada navija /voli svoj lokalni klub fk Novi Pazar👍ne kao ovi verni navijaci?kad im gostuju veciti 80% stadiona navija za njh,tj protiv svog grada/kluba.
м

можеш мислити

pre 6 meseci

ја из Суботице па морам навијати за Спартак, ма немој. Што не бих навијао за Палић или Север? :))) Што је локалпатриотизам само када навијаш за Раднички из Крагујевца а не Шумадију, или Напредак из Крушевца а не за Трајал? Или Нови Пазар а не за Рашку? Пусти те приче за малу децу, навија се за Звезду, разумеш? :)))
s

skaut czv

pre 6 meseci

Ja realno mislim da je skaut czv mnogo slab, koliki su samo promašaja imali, jedini od bombi su bili Marin i Dragović, ovo sve drugo nije vredno novca, puno bacanja novca
L

LakiS

pre 6 meseci

Nije on primio gol od Antonića iz TSCa, već Stevanović. A kao kiks jedino može da bude gol koji je primio od Danaca tamo, mada je lopta nezgodno odskočila. Sjajan golman, a i još bolji čovek. Mi što ga znamo, znamo kolika je gromada od čoveka i šta se po Nišu misli o njegovim ljudskim kvalitetima.
P

Patašon

pre 6 meseci

Možda najbolji golman zadnjih 70 godine iz Partizana
D

Drndo

pre 6 meseci

Ma Bufon iz mladjih dana.
N

Nemanja89.

pre 6 meseci

Tri puta jeftiniji od hobotnice glazera, a tri puta bolji od njega.
E

E pa sad

pre 6 meseci

Dobro, vidjecemo ko ce vise golova primiti u derbiju!
g

goatttttttt

pre 6 meseci

Pa da, ovaj brani protiv City a i Lajpciga a vaš Bufon protiv Leće a iz Vranja i Ređine iz Pazara. Lepo poredjenje, lakse je odbraniti gol protiv Zrenjanina nego protiv Halanda, mada Glazer ga je i zaustavio.
g

gosttttt

pre 6 meseci

Goatt pa kolko znam primio je konja od vozdovca, cuke, radnika ,pazara, TSC.....primii je konjicu za velike pare. Za Jovanovica se samo Piksi pravi blesav da ga ne vidi, valjda ceka dozvolu Terzica da ga pozove. Sram te bilo Piksi, prodao si se. A ovaj drugi oko derbija, ma kako bude, al mi nismo bezali od njega a vi ga dva puta odlazete, hrabri i veliki ste u pm
z

zauzeto ime

pre 6 meseci

jeste, Glazer brani protiv Citija i Red bula, ali brani i protiv radnika (1), TSC-a (1), IMT-a (1), Javora (2), Radnicki (3), Cukaruckog (2), Pazara (1), Vozdovca (3), i tek je tamo protiv Spartaka sacuvao mrezu pre nekih 2-3 meseca u pobedi 3:0 ...... a da nekazemo da je imao nekih bas slabih odbrana, da ne spominjemo kiks protiv citija
D

Dzo Black

pre 6 meseci

Partizan je jako los kada se izmene izvrse, to nam.je problem vec godinama imamo jednostavno tanku klupu!!! To nas je kostalo prolskom grupe kada smo protiv Azea u sred Holandije vodili 2:0..Uprava najveci krivac za sve !!!
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

Jeste proslo puno vremena od tada, ali ima nas i koji se sjecamo. Razloga kolapsa u Holandiji nije bila tanka klupa nego Savina nesposobnost da zatvori utakmicu. Mislim ono, cemu bezvezno laganje i izmisljanje? Jel nismo u toj utakmici imali i 2:0 i igraca vise na terenu, pa onda Savo iz pitaj Boga kog razloga utakmicu zavrsava sa 3 stopera i 3 beka na terenu? Kazem jos jednom, ima nas koji se sjecamo tacno sta se desilo na toj utakmici (a isto se desilo i u Beogradu protiv AZ; i tad smo imali i prednost i igraca vise na terenu i opet covjek nije znao zatvoriti utakmicu tako da to nije slucajnost nego jasan pokazatelj koliko timu znaci pravi trener).
G

Grga Cvarak

pre 6 meseci

I da me pogresno ne shvatis, ovo cisto komentarisem taj tim koji je izgubio od AZ-a. Sto se tice uprave i njihovog rada, to se sve slazemo. Isto kao sto se slazem i da OVAJ tim Partizana maltene pa da i nema klupu i ako se na zimu ne pojacamo, vrlo je vjerovatno da cemo proci isto kao i onaj Stanojevicev tim koji je bio na pragu titule, pa ju onda zahvaljujuci nesposobnosti ovih iz uprave izgubio.
G

Gost997

pre 6 meseci

To se najbolje videlo letos, primio je samo 5
P

PRTZN

pre 6 meseci

I spasao jos 6
i

ibarbo

pre 6 meseci

Tako je genije, i Ter Stegen. Je primio 8 od Bajerna i Borjan 6 od Tottenham. Pa je ovaj prvi u 5 najboljih trenutno. Ovaj drugi panter skrajnut koji me je oduševio kad je branio penale za vas cigane u kvalifikacijama kao sumanut. Momak koji je dao sve za vaš klub i branio go kao svoj kućni prag ste oterali ko kera u Slovanu.