Komentari na vest

Stanković: Malo smo se štedeli u drugom poluvremenu...

C

Cccc

pre preko 2 godine

Stankela kako ćete tako umorni u Bragu, taj tempo koji vi forsirati je stvarno ubitacan. Iz kola u kolo sve derbi do derbija I ovako zahtevna liga nije lako mora se priznati.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Sram vas bilo.
C

CANNE

pre preko 2 godine

Pa Don vito corleone predlazem da ne gledas nasu ligu vec Njemacku. Interesantno je da kad dobijemo utakmicu bez napete zavrsnice nasa liga je OCAJ. Nemate sta reciu vezi igre pa nisu igrali DRUGO poluvreme. Da NISU nego koliko TREBA, a zasto da se neko povredi pred VAZNU UTAKMICU, ili ste se vi nadali da bi tako moglo biti. Na vasu ZALOST I SVE OVCE I SITI VUCI.Nisam video komentar za drugu stranu, ali to vama nije bitno. Kad SIGURNO POBEDJUJEMO SVE VAM SMETA, ali tu vam moze pomoci samo psihijatrija.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

@CANNE. Ja sam za psihijatriju??? Zato što hoću da Zvezda podigne nivo fudbala na veći nivo??? Ti bi mogao da proveriš glavu. Oni amateri koji su igrali kod Lukića za 20 puta manje para, su ginuli na terenu 90 min. Nemam ja šta sa tobom i sličnim da raspravljam o fudbalu. Svi pravi ljubitelji fudbala hoće da Zvezda IGRA FUDBAL 90 MIN. Jer su debelo plaćeni za to. A te priče čuvaju se za ovo, čuvaju se za ono, to pričaj nekome drugom. To koliko su navijači zadovoljni Srpskim fudbalom, pokazuje poseta na stadionu.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI
M

Ma neeeeeee

pre preko 2 godine

Ni navijači CZ, ni navijači JSD, nemaju veze sa političarima😂 Samo ne znam kako su još uvek na slobodi pored svih dela🤔 Ma to ne vredi ni pominjati, sve je tu jasno. Upleteni su kao crevca. Od uvek bilo, i biće. Obostrana korist.

Delija

pre preko 2 godine

Ajmo u Bragu na pobedu!!! Bilo bi okay i bod
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Мали Лазетиќ, велики знак питања?
s

serMudro

pre preko 2 godine

Nula,a ne talenat!
V

Vidoviti

pre preko 2 godine

Pobedite Bragu budite sampioni osvojite LS LE LK ona ljaga sa AV je moja sramota I sramota svakog iskrenog Zvezdasa
!

!!!

pre preko 2 godine

ne veruj sve sto procitas na raznim portalima...

Delija

pre preko 2 godine

Taj transparent je bio pre par meseci, za svadbu naseg drugara, malo se bokje informisi, ne ceruj scakoj FAKE NEWS
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Auuu majstore pa ti me svaki put sve više i više iznenadiš, negativno. Na konferenciji za novinare juče, mrtvo ladno je izjavio, da ga ne citiram, ali u suštini da su protiv Voždovca namerno oborili tempo, da su odradjivati posao kako bi odmarao igrače, da se štede. Sada opet izjavi da su drugo poluvreme sa namerom odradjivati posao. Zemljače to je tuga, to nije suština fudbala. Imaš u igračkom kadru skoro 30 igrača, profesionalaca, čak i kada neko ne igra to ne sme da se primeti. Pusti me više alibi priča o umoru, odmoru, čuvanju za druge utakmice itd. Vi ste profesionalci sa nenormalnim platama za Srpske uslove, ima da ginete svih 90 min za Zvezdin dres, a ne kao devojčice da igrate koliko vam treba. I posle se čudite što na Rajku bude 3 hiljade ljudi u ligi. Često gledam Nemačku drugu i treću ligu na TV, pa to pršti od duela, trke, akcija, poteza, svih 90 min. Alo pričamo o drugom i trećem rangu takmičenja. Tamo je svako utakmica kvalitetnija od utakmica u Ping Pong ligi. Moramo pod hitno da menjamo fudbalske navike, fudbalsku filozofiju, mislim na sve naše klubove. Jer ovo je mučno gledati u Ping Pong ligi.
H

Hulio

pre preko 2 godine

Brate idi gledaj strumfove