Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Odlično s obzirom na izbor mečeva

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.03.24. | 07:56

Pročitajte ko vam je doneo novac a ko vas je prodao 27. marta


NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

ZAOKRUŽENO

BREJDABLIK - AKRANES (tip 1, kvota 1,45), rezultat 4:1

Sigurna pobeda jednog od najboljih islandskih timova. Akranes se predstavio kao žilav rival. Imali su gosti 1:1 do zaostavnog vremena prvog poluvremena. Međutim, pogodak domaćina u poslednjim sekundama prvog dela praktično je rešio pitanje pobednika.

LION /Ž/ - BENFIKA /Ž/ (tip 1, kvota 1,12), rezultat 4:1

Jedan od najboljih timova Evrope, bar kada je reč o ženskom fudbalu, nije imao problema protiv Benfike. Čak su i Portugalge uspele da pruže dobar otpor. Posle prvog poluvremena imale su pozitivnih 1:1. Međutim, Lion je posle toga dodao gas.

PROGRESO – REMPLA JUNAJTED (tip 1, kvota 1,68), rezultat 4:2

Ubedljiva pobeda Progresa. Baš kao što se i očekivalo.  Loše je krenulo po domaćina, jer je Rempla povela u uvodnoj fazi meča. Međutim, vrlo brzo je bilo 2:1. Tu je negde i prestao otpor gostiju,

DŽENERAL RAM – KLUB LUHAN (tip 1, kvota 2.05), rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Tako se mogu okarakterisati dešavanja sa ovog meča u Argentini. Mučio se domaćin, mučili ste se i vi. Na kraju je bio dovoljan jedan gol u 63. minutu.

LEANDRO – CA ATLAS (tip 1, kvota 2,05), rezultat 2:1

Ispoštova vam je rezultat iz Argentine. Leandro je važio za blagog favorita u ovom meču. Trenutak inspiracije tokom prvog poluvremena imao je Fernando Maldonado, strelac dva gola za 17 minuta. Gosti su do kraja uspeli samo da smanje rezultat.

BIEL – BAVOLS (tip 1, kvota 1,90), rezultat 4:0

Ovo je za vas pogodak dana. Nije Biel bio izraziti favorit, ali je odigrao jedan od mečeva sezone u nižoj švajcarskoj ligi. Bavols je u prvom poluvremenu još i pružao otpor. Ali je u nastavku podigao ruke u znak predaje. Lako pogođena kvota 1,90.

BRITON FERI - TAFS (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:0

Jedan, ali baš vredan. Upisali ste još jedan pogodak, tako što je u Velsu gol za domaćina pao u uvodnoj fazi meča, tačnije u trećem minutu. Posle toga je bilo mnogo strpnje, ali TAFS nije mogao da ugrozi rivala.

PRECRTANO

KEMNIC – KOTBUS (tip 2, kvota 1,75), rezultat 3:0

Očekivalo se da Kotbus prilično lako slavi protiv Kotbusa. Međutim, desilo se nešto sasvim suprtno. Domaćin iz Lajpciga je odigrao strašnu utakmicu. Već u prvom poluvremenu je, na vašu žalost, rešio pitanje konačnog pobednika.

ČELSI /Ž/ - AJAKS /Ž/ (tip 1, kvota 1,17), rezultat 1:1

Kakav kiks Čelsijevih dama. Morao je ovo da bude fiks dana. Čelsi je prema svim paramterima za tri klase bolja ekipa od Ajaksovih dama. Čak je i poveo na golom Ramireza. Moguće je da su se dame iz Londona zadovoljile konačnim uspehom, pošto su imale tri gola viška iz Amsterdama. Dovoljno da Ajaks to iskoristi i stigne do časnog ispadanja. Odnosno remije preko gospođice Grant.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara