REZZIME DANA (utorak): Ovo je vaše savršeno veče!

Vreme čitanja: 3min | uto. 23.07.24. | 23:06

Pogledajte ko vam je 23. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BODE/GLIMT - RFS (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:0

Svakog leta šampion iz arktičkog kruga rasproda ponajbolje igrače, dobrano popuni kasu i mudro investira. Odlasci se neka osete više, nekada manje, ali Kjetil Knutsen gotovo uvek uspe da napravi konkurentan tim i u lepom svetlu se prikaže na evropskoj sceni. Učinio je to i danas, jer ono što je Bode Glimt prikazao protiv letonskog RFS-a bila je tiki-taka na skandinavski način – 4:0 (3:0).

Opširnije OVDE.

APOEL - PETROKUB (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Doduše, ne iz otvorene igre, ali Kiprani su napravili dobar prvi korak ka prolazu dalje. Jedini pogodak pao je u finišu prvog poluvremena sa bele tačke, kada je Markinjos bio precizan. Zanimljivo, gosti su u nastavku bili mnogo opasniji, konkretniji, ali vama je bilo važno da se rezultat više nije menjao.

LINKOLN RED IMPS - KARABAG (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 0:2

Možda se očekivala ubedljivija pobeda ili da oba gola padnu ranije, ali Karabag je uradio svoj posao uspešno. Do vođstva je stigao u nadoknadi prvog poluvremena, drugi gol pao je posle pola sata u nastavku i to je bilo to.

DINAMO KIJEV - PARTIZAN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 5:2

Odsustvo kvaliteta. „Samo“ to i ništa više. Može čak i da se priča o sramoti, bez obzira što je Dinamo u evropskim okvirima svemirki brod za Partizan. Naročito ovakav. Možda je u redu okarakterisati dešavanja u Lublinu katastrofom, jer je četiri razlike. Najbliže istini je saznanje da ovaj tim nije na istom broju obrtaja u poređenju sa kijevskim i zato će se već naredne srede prestrojiti u stazu koja vodi ka manje atraktivnom i isplativom takmičenju.

Opširnije OVDE.

ŠAMROK ROVERS - SPARTA PRAG (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:2

Sparta je opravdala očekivanja u Irskoj i stigla nadomak sledeće runde kvalifikacija. Gol pred kraj prvih 45 minuta, onda i sredinom drugog poluvremena zagrejali su vam srca, jer ste posle mogli da ispratite utakmicu u miru do kraja.

FERENCVAROŠ - NJU SEJNTS (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 5:0

Sparta je na dobrom putu, a Ferencvaroš već sada u trećem kolu. Rastavio je na sitne komade velški TNS – 5:0 (3:0). Gosti su izgubili utakmicu još u tunelu, bili su nemoćni, nisu došli u Budimpeštu da igraju fudbal. Spram sebe su imali ekipu koja ima glavu i rep. I opasne individualce.

Opširnije OVDE.

SANTA KOLOMA - MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 0:3

Rutina! Danski predstavnik u ranoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona ništa nije prepustio slučaju, već je posle pola sata igre imao dva gola prednosti. Sve do kraja bilo je posle samo odrađivanje posla.

LUGANO - FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 3:4

Turski velikan na debiju Žozea Murinja pružio je veoma dobru partiju i bez obzira na šokantan početak - rano primljeni pogodak - uspeo da okrene, čime je odradio najveći deo posla po pitanju konačnog epiloga ovog dvomeča - 4:3. Pogotovo što se revanš igra u paklu istanbulskog stadiona Šukur Saračoglu.

Opširnije OVDE.

MALME - KI KLAKSVIK (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 4:1

Slično poput onoga što je uradio Midtjiland, Malme je sa pola gasa zagazio u narednu fazu kvalifikacija. Do poluvremena razlika je iznosila tri gola, u nastavku je pao po jedan pogodak na obe strane, čisto za one koji su igrali GG ili više golova.

ABERDIN - ERDRI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Moglo je da prođe i sa manje neizvesnosti, ali Aberdin nije razočarao. Gosti su šokirali sve golom u finišu poluvremena, ali je sve ipak došlo na svoje u prvih petnaest minuta nastavka kada je Aberdin okrenuo utakmicu naglavačke i ušao u ritam koji mu je doneo tri boda.


tagovi

rezzime danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara