Đorđe Jovanović (Partizan) na meču sa kijevskim Dinamom
Đorđe Jovanović (Partizan) na meču sa kijevskim Dinamom

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Partizan priželjkuje mirno veče u Lublinu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.07.24. | 10:43

Pročitajte nekoliko predloga za 23. jul…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Dynamo Kyiv - Partizan
ID: 8228998

Dinamo nije blistao na nekim pripremnim utakmicama, a i prvenstvo mu počinje tek posle ovog duela. Partizan se prilično namučio u duelu sa Napretkom, ali došao je do pobede koja mu mnogo znači. Najbolje je da obiđete ishod na neutralnom terenu u Lublinu i gađate 0-2 gola.



Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.9)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 17:00
Bodo - Rigas
ID: 8229039

Domaći su u punoj takmičarskoj formi, ali isto važi i za rivala, koji je vezao sedam pobeda. Utisak je da kec neće doći lako, ali deluje nam kao najrealnija opcija na ovoj utakmici. Ukoliko sumnjate u trijumf Bode/Glimta opredelite se za puno pogodaka jer su Norvežani efikasni.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.3)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 18:00
Lincoln RI - Qarabag
ID: 8229030

Karabah je pre godinu dana na jedvite jade slavio na istom ovom terenu - gubio je na poluvremenu i do pobede je došao u sudijskoj nadoknadi. Valjda je lekcija naučena i Azeri se neće kockati sa ugledom. Gađajte dvojku, a ako vam je kvota mala tu su kombinacije 2-2&3+ i 2&2+I.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.3)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:30
Lugano - Fenerbahce
ID: 8229040

Fenerbahčeovo najveće pojačanje je trener Žoze Murinjo. Prekaljeni Portugalac znaće kako da postavi igru protiv švajcarskog vicešampiona, ali i Lugano ima adute i neće se skloniti pred renomiranim rivalom. Mi verujemo u dvojku, ali ako se ne slažete gađajte X2&GG i 1+I&1+II.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 17:30
Panevezis - Jagiellonia
ID: 8229013

Panevežis je iznenadio Helsinki, koji je zavarala činjenica da su Litvanci pri dnu tabele domaćeg prvensta. Jagjelonija neće da upadne u istu zamku, pa iako bi osokoljeni puleni Belgijanca Stajna Vrevena mogli do gola dvojka je izvesna. Pokušajte sa kombinacijom 2&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&gg (3.25)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Apoel Nicosia - Petrocub
ID: 8229038

Najtrofejniji kiparski klub vratio je titulu posle pet godina i ambicije mu daleko prevazilaze puko učešće u elitnom klupskom takmičenju. Petrokub je čvrst tim, ali ne može da parira APOEL-u i kec je siguran. Što se nas tiče, bilo bi dobro da probate SP 1 jer je kvota sjajna.



Sigurna pobeda

Tip: 1 (2.5)
Vredi probati
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Malmo - Ki Klaksvik
ID: 8229014

Farani mogu da budu nezgodni, ali Malme je jedna od najiskusnijih ekipa u ovoj fazi kvalifikacija i u svom sastavu ima dosta fudbalera koji su pre tri godine igrali u grupnoj fazi Lige šampiona, pa nema šanse da će da dopusti bilo kakvo iznenađenje. Naša preporuka je 1-1&4+.






Mozzart kombinazzije

Tip: 1-1&4+ (2.2)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 20:45
Macclesfield - Rochdale
ID: 8230006

U pitanju je prijateljski duel klubova sa dna takmičarskog sistema Engleske. Istina, Ročdejl se nalazi u ligi koja je za dva ranga iznad Meklsfildove, ali su se domaći borili za promociju što pokazuje da umeju da budu nezgodni. Bolje je da preskočite ovaj meč jer je sve realno.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.05)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara