REZZIME DANA (sreda): Uhvaćene lepe kvote na Vest Hem i Lester, obarali londonski timovi

Vreme čitanja: 4min | sre. 01.01.20. | 23:05

Pročitajte ko vam je 1. januara doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

NJUKASL - LESTER (tip 2, kvota 1,63), rezultat 0:3

Sve je na Sent Džejms parku bilo gotovo za tri minuta. U 36. Ajoze Perez je iskoristio veliku grešku odbrane Njukasla, a u 39. Medison topovskim udarcem savladao Dubrakvu.Totalna dominacija Lestera i zaokružena fina kvota kao nagoveštaj da bi ekipa Brendana Rodžersa mogla da ispoštuje na tiketima i tokom 2020.

Izveštaj pročitajte OVDE.

MANČESTER SITI - EVERTON (tip 1, kvota 1,33), rezultat 2:1

Malo mučenja u prvom delu, ali već početkom drugog stvari su došle na svoje mesto. Gabrijel Žezus je pogodio za 1:0 i olakšao vam put ka slavlju, kasnije je Brazilac u duplirao vođstvo, pa niste morali da brinete ni kad je Rišarlison dao nadu gostima. Siti je upisao očekivana tri boda.

Izveštaj pročitajte OVDE.

VEST HEM – BORNMUT (tip 1, kvota 1,95), rezultat 4:0

U velikom stilu se na veliku scenu vratio Dejvid Mojes. Njegov Vest Hem je ugostio Bornmut, bio je to okršaj prvog ispod crte i prvog iznad crte, a na terenu je izgledalo kao da su Čekićari dva lige iznad gostiju – 4:0. Igrači i navijači Vest Hema će večeras mirno spavati, a sa širokim osmehom na licu će i Mojes doći na naredni trening, jer deluje kao da je čarobnim štapićem „popravio“ Čekićare.

Izveštaj pročitajte OVDE.

VBA – LIDS (tip GG, kvota 1,67), rezultat 1:1

Okršaj 26. kola završen je bez pobednika (1:1) za šta je najviše zaslužan Kiko Kasilja. Španski golman zaustavio je skoro sve nalete izazivača i izrastao u junaka svog tima. Posle rano stečene prednosti domaćina, možda ključni detalj na meču bila je dvostruka izmena kojoj je pribegao Marselo Bijelsa početkom drugog poluvremena. Umesto Enketije i Alioskog uveo je Daglasa i Patrika Bamforda, taj potez pokazao se ispravnim, posle samo sedam minuta igre u nastavku Harison je centrirao, bivši igrač Čelsija nadvisio čuvare i pogodio cilj, ali je pogodak zaveden kao auto-gol Adžavija.

Izveštaj pročitajte OVDE.

LEL MAKASA – AL AHLI KAIRO (tip 2, kvota 1,40), rezultat 0:2

Nastavlja se teror Al Ahlija u prvenstvu Egipta. Svih devet utakmica dobio je Al Ahli, samo jedan jedini gol je primio, a dominaciju u prvom danu 2020. potvrdio je u gostim Lel Makasi. Doduše, čekao je tri četvrtine utakmice, ali kad je Malum u 74. minutu realizovao penal postalo je jasno da će dvojka biti zaokružena, što se i desilo posle pogotka Magdija Kafše u 80. minutu.

PRECRTANO

BRAJTON - ČELSI (tip 2, kvota 1,95), rezultat 1:1

Džaba Čelsiju to što je gazio Brajton na Ameksu više od sat vremena pokotkom Aspilikuete, kad je samo jedan trenutak nepažnje kompletne odbrane doveo do toga da Jahanbaš postane heroj Brajtona i neko čiji će se pogodak sigurno vrteti na reklamnim špicama u narednim mesecima, a verovatno i na zalasku 2020. godine.

Izveštaj pročitajte OVDE.

SAUTEMPTON – TOTENHEM (tip 2, kvota 2,20), rezultat 1:0

Dok Lester može da sprema tim za povratak u Ligu šampiona, Žoze Murinjo nema garancije da će Totenhem naredne sezone izvesti u Evropu. Tokom cele 2019. londonski klub mučio se na gostovanjima, a ništa bolje nije otvorio ni novu godinu, jer je neubedljiva i spora igra došla na još jednu naplatu na jugu Engleske, gde je Sautempton zasluženo slavio – 1:0. Strelac odluke bio je Deni Ings, prevarišvi Tobija Aldervejrelda.

Izveštaj pročitajte OVDE.

VOTFORD – VULVERHEMPTON (tip 2, kvota 2,45), rezultat 2:1

Sjajno su izgledali Vulfsi minule sedmice. Prvo su preokrenuli protiv Sitija, pa se isprsili na Enfildu, stekli vaše poverenje, međutim, na Vikaridž roudu nisu ličili na sebe. Votford je morao da napadne kako bi popravio šanse za opstanak i golovima Deulofeua i Dukurea najavio pobedu, a vama srušio tikete.

NORIČ – KRISTAL PALAS (tip 2, kvota 2,85), rezultat 1:1

Ni ovde dvojka nije bila na vidiku. Jeste Norič poslednji tim na tabeli, ali takvi su najopasniji, pa su se Kanarinci isprsili protiv Kristal Palasa, dugo vodili, ali ih je Konor Vikam pet minuta pre kraja uskratio za sva tri boda. Vremena za preokret nije bilo.

Izveštaj pročitajte OVDE.

ARSENAL – MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 2,65), rezultat 2:0

Jeste Mančester pre nekoliko dana dobio Njukasl, pa je bio razigran i na Turf Muru protiv Barnlija, ali u Londonu je bio neprimetan. Ništa vredno pomena nisu uradili Crveni đavoli, izgledali su kao tim koji čeka da mu neko pokloni pobedu, a na njihovu nesreću imao je za rivala posle dužeg vremena razigrani Arsenal, pa je posle dva primeljena gola u prvom delu bio daleko od podviga kakvim ste se nadali.

Izveštaj pročitajte OVDE.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara