REZZIME DANA (ponedeljak): Nije bilo loše

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.09.19. | 23:31

Pogledajte ko vam je 16. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste tipovali...

ZAOKRUŽENO

PLZENJ - JABLONEC (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2
Velika uzbuđenja i slavlje domaćina u derbiju češkog prvenstva. Jablonec je voidio sa 1:0 i 2:1, ali mu to nije bilo dovoljno ni za bod u ovom meču. Plzenj je golovima Prohazke i Kopica stigao do potunog preokreta i zaslužena tri boda. Domaćin je tako održao korak za vodećom Slavijom.

LANS - ŠATERU (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0
Lans se ozbiljno namučio, ali je ipak uspeo da stigne do očekivana tri boda u okršaju sa Šateruom. Domaćin je otpor upornih gostiju uspeo da slomi u 66. minutu sa bele tačke, kada je konačan rezultat postavio Toni Maurisio, svojim trećim pogotkom u ovoj sezoni.

JURGORDEN - HELSINGBORG (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 2:0
Kec u Stokholmu zahvaljujući sjajnom Emiru Kujoviću, koji se nedavno vratio posle teške povrede, dobio šansu u poslednjih 20 minuta ovog meča i postigao dva pogotka za domaći tim. Prvi je dao u 72. minutu, a drugi sedam minuta kasnije, kada je gostima bilo jasno da nemaju čemu da se nadaju u završnici meča.

ROSTOV - AHMAT (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1
Rostov igra sjajno ove sezone, Rostov je u vrhu ruske Premijer lige. Sjajna ekipa Valerija Karpina savladala je Ahmat iz Groznog na zatvaranju devetog kola sa 2:1 i održala korak utrci sa vodećim Zenitom i Krasnodarom. Trijumf domaćinu doneo je Norvežanin Norman u 64. minutu pa je Rostov upisao šesti trijumf dok gosti iz Čečenije ostaju na osam bodova tik iznad zone ispadanja

Opširniji izveštaj ovde

BEROE - VITOŠA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0
Jedan, ali vredan pogodak rezerviste domaćih Zorana Josipovića u 85. minutu bio je dovoljan da zaokružeite keca. Radi se o Švajcarcu na privremenom radu u Bugarskoj koji je prekratio muke i navijačima Beroea, ali i svima vama koji ste čekali na papiru laku jedinicu. 

UNTERHAHING - HEMNIC (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Izgledalo je da će domaćin lako do pobede, a vi do zarade nakon što je iskusni Dominik Štroh Engel lako matirao odbranu gositju u 25. i 51. minutu. Prvi put je to učinio sa bele tačke, ali su se prgavi gosti vratili u meč preko Garsije koji je smanjio rezultat u 60. minutu. Srećom, to je bilo sve od Hemnica na ovom meču, pa je kec ipak na kraju zaokružen.

PRECRTANO

DINAMO MOSKVA - UFA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 0:0
Velika su očekivanja gajili fanovi Policajaca uoči ovog meča, ali su njihovi puleni potpuno podbacili. Bili su bolji u većem delu meča, stvorili mnogo više prilika za gol, ali je gostujući golman Belenov bio maestralan i zaustavio ana baš sve pokušaje domaćina. Na vašu veliku žalost jer kec u Moksvi nije došao.

SANKT PAULI - HAMBURGER (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 2:0
Greška VAR-a koji im je oteo izjednačujući gol, pa promašaji neverovatnih prilika Lukasa Hinterzera i serija bez poraza HSV-a okončana je na najbolniji mogući način. Porazom u gradskom derbiju na Milerntoru. U čudnoj utakmici Sankt Pauli je naneo prvi poraz mrskom rivalu u novoj sezoni i skinuo ga sa liderske pozicije.

Opširniji izveštaj ovde

ASTON VILA - VEST HEM (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 0:0
Aston Vila je možda bila za nijansu bolja, ali stvorila je samo jednu pravu priliku koju je propustio Brazilac Vesli u 14. minutu kada je morao bolje da tuče glavom iz peterca. Imali su domaći u finišu i igrača više zbog isključenja Artura Masuakua uz 67. minutu, ali džaba. Vest Hem je na drugoj strani bio bezopasan tokom celog meča.

Opširniji izveštaj ovde

TORINO - LEĆE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:2 
Dočekali su i navijači Lećea da njihov tim posle sedam godina čekanja ostvari pobedu u Seriji A, kao i da nakon neverovatnih 19 godina pauze dočeka slavlje nad Torinom u gostima. Izabranici Fabija Liveranija šokirali su ambiciozne Bikove na njihovom Olimpiku i pokvarili im perfektno otvaranje sezone.

Opširniji izveštaj ovde

Pogledajte najnoviju epizodu serije Ekipizza:

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara