REZZIME DANA (četvrtak): Pamtite i bolje dane

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.07.24. | 23:19

Pogledajte ko vam je 4. jula doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FCSB – HUNEDOARA (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 3:0

Lagano je FCSB došao do prvog trofeja u novoj sezoni. Mikulesku je otvorio Hunedoaru, stavio je u nezgodnu poziciju, a sve je bilo jasno posle pogotka Stefaneskua. Trofej je overio Luis Felipe.

DINAMO MINSK – DINAMO BREST (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Jedini tim u Belorusiji koji ne zna za poraz je Dinamo Minsk. Ušao je u veliku seriju, tukao je I imenjaka iz Bresta, a gol odluke delo je Sedka. Osamio se klub iz Minska na prvom mestu, ali Žodino ima priliku da se poravna u slučaju pobede.

ŠAMROK – DANDOK (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 1:0

U lošem je nizu bio Šamrok, vezao je dva poraza i Dandok mu je došao kao poručen da prekine crnu seriju. Keni je sredinom prvog dela pronašao put do mreže, a slabašni gosti koji se bore za opstanak nisu uspeli da uzvrate.

FIN HARPS – KERI (tip 1, kvota 1,73) – rezultat 1:0

Jedna pobeda bi mogla da presudi ko će u plej-of, možda baš ova. Fin Harps je uspeo da savlada Keri zahvaljujući pogotku Patona sredinom prvog poluvremena.

VEKSFORD – KORK SITI (tip 2, kvota 1,83) – rezultat 1:3

Čvrsto se igra u Irskoj, ali kat-kad mora da bude i vatrometa. Veksford je poveo preko Dobsa posle manje od pet minuta, čačnuo je u živac na taj način Kork. Probudio je zver I izazvao reakciju. Dva komada O’Salivana i potvrda Doertija.

PALMEIRAS M20 – SANTOS M20 (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 1:0

U brazilskoj ligi za mlade do 20 godina Palmeiras void kolo. Novom pobedom je cementirao prvo mesto i uvećao razliku u odnosu na pratioce, a vredna tri boda protiv Santosa doneo mu je Rikelme.

PRECRTANO

FJOLNIR – KEFLAVIK (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 0:0

Veliki kiks Fjolnira, nije smeo ovo sebi da dopusti. Lider je remizirao rpotiv tima koju se, uz Grotu, nalazi u najgoroj formi. Ispustio je dva boda na domaćem terenu u borbi za promociju.

BREJ – LONGFORD (tip 1, kvota 1,57) – rezultat 0:1

Najgori tim u Prvoj diviziji Irske je Longford, tek dva puta je dobio do večeras. Sve do ulaska u nadoknadu bilo je nerešeno, a onda je rezervista Viksted pogodio za veliko slavlje gostiju. Ipak, i pored trijumfa nad Brejom, pomaka sa dna nema za Longford.

DROGEDA – ŠELBURN (tip 2, kvota 1,82) – rezultat 1:1

Poveo je Šelburn preko Vilsona, kontrolisao meč, a onda u razmaku od dva minuta dobio dva crvene kartona. Iskoristila je to Drogeda da dođe makar do boda i izbegne poraz.

SLIGO – DERI SITI (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Deri Siti je došao u vođstvo početkom drugog poluvremena preko Mekmulana, no popustio je pod pritiskom. Nije uspeo da sačuva vođstvo na gostovanju. Sligo je dobio penal, Čepman ga je realizovao, a potom u završnici pogodio za preokret.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara