Komentari na vest

Promaja duva, čeka se neko da zatvori prozor

stefanovicslobica@gmail.com

pre 6 meseci

Ja se secam ovog Antica sa Novog zelanda. Tad sam mislio da je pred njim karijera. Sad, kao da je to neki dvojnik. Lik ne zna osnove fudbala, sta treba da radi kao bek u odredjenim situacijama. On stoji na drugoj i ne skace. Desni bek, katastrofa. Ili promena formacije ili igraca. Bice uspeh bez pojacanja da budemo drugi. Zvezda ce se kad tad podici iz kanala u kom je trenutno. Imaju kapacitet za to. A mi, nek nam je bog u pomoci. I jos nesto, dobar je Duljaj, s'obzirom cime raspolaze. Vazura mora napolje, mozda je cak i dobra solucija da se krene od pocetka, kompletna promena svih ljudi. Ostaviti samo cistacice.Brukamo se, trazimo 2 miliona da bi bili finansiski stabilni. Vise bih voleo da odemo u Beogradsku ligu, kao Rendzers pa polako nazad nego ovo da nam rade. Cist obraz pa kako bude. Ovako se samo blatimo a opet je nikako. Dok Vazuri i ostalima glave samo rastu. Covek je kupio stan na Menhetnu za 5 miliona, ej bre.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

brate vazura nebi doveo mesija ako mu se ne uklapa u njegove licne procente ,to je toliko drsko i bezobrazno da ja nisam video na svetu .Da ti ceo stadion psuje i vredja sve zivo i ti i dalje sedis u toj lozi !! znaci, nema dalje
P

PFC

pre 6 meseci

Izgubis jednu utakmicu odma mediji pisu o krizi.Samo u srbiji nigde vise...🤡🤡

Darko Novak

pre 6 meseci

Za Partizzn je bolje da se završi liga je inace če izgubiti, jesenski ga šampionata. 😪🤍🖤🤍🖤
B

Bllerim L

pre 6 meseci

Žallosna billi mi u Makedoniju Severna ako opet Šampionji da bude Crvene Zvezda
G

GostNezvani

pre 6 meseci

Nema od tog prozora ništa dok ne dođe menadžment koji će početi selekciju ispočetka, sa dugogodišnjim planom razvoja mladih igrača. Ovo sada je magare zalutalo u magli.
N

Nordsjeland

pre 6 meseci

NO SUDIJA...NO PENAL....NO WIN! TO JE TA "PROMAJA" U PREVODU!
N

Nordsjeland

pre 6 meseci

NO SUDIJA...NO PENAL....NO WIN! TO JE TA "PROMAJA" U PREVODU!
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

bekovi neznam koji je gori dla defanzivno il ofanzivno,Ilic spor ko puz neko pokusava na silu od njega da pravi nekog novog erakovica za punjenje licnog dzepa . Natho zavrsio sa ozbiljni nivoom fudbala isto spor ko puz. Kalua pokusavam da opisemal mi tesko ide ...jedna muva bez glave ne produktivan, jedno telo na terenu nista vise od toga.Ima jedan gol od kad je dosao a guraju ga do besvesti.Nikolic lik za neku Beogradsku zonu ..kao on zna fudbal ( tako kazu) a izgleda kao da je zadnji put trenirao u Junu . Mening da valja ne bi ga cela Holandija propustila...Scekic ,to ne vredi ni komentarisati . Sve u svemu da skratim tim za Vazurin dzep ,menadzerske kombinacije i nista drugo
J

Jasno kao dan

pre 6 meseci

Odbrana je najgori deo tima. Izuzev golmana i eventualno Antića ostali nisu ni za našu treću ligu. Davno je prošlo vreme kad su odbrambeni igrači bili cepanice koje služe da dobro opeglaju loptu i protivnika, sad napadi kreću iz zadnje linije i oni moraju imati karakteristike veznih igrača a takvih u partizanu nema ni blizu. Sa promenom komletne odbrane Partizan bi bio duplo bolji, ostali deo ekipe bi bio još bolji uz bolju zadnju liniju.
g

gama

pre 6 meseci

Osim eventualno Antica??????? Si svestan sta si napisao?
s

samojeB

pre 6 meseci

Antić gori bek čak i od Miletića
@

@Jasno kao dan

pre 6 meseci

Druze moj stari taj Antic,koga ti hvalis nije ni za 3. ligu. Tip totalno zalutao u profesionalni fudbal.Isti slucaj sa Filipovicem i Stojkovicem. Golman Jovanovic, je na ovoj utakmici djelovao kao pocetnik kod prva 3 gola. Ali ajde da ne mracimo jer je do utakmice sa TSC, bio na zavidnom nivou. S.Markovic,jedno veliko nista.Ilic? jedino ga izvlaci to sto je premlad za mjesto na kome igra.Inace spor sa pogresnim pasovima i svaku drugu loptu ne ustopa pravilno i cesto mu pobjege ispod noge. Kanute, izgubljen u prostoru kao i Kalulu.Jednostavno nisu igraci za Partizan. Menig i Nikolic,prosjecni igraci. Zahid, ima stofa ali je prespor igrac za ozbiljan fudbal.Samo ostaje zal za Natkom,kome najveci problem prave njegove godine. Duljaj i pomocni trener iz Italije mora raditi na tome da za derbi protiv CZ,pojacaju individualne treninge sa Scekicem i Sanicaninom, da bi se pojacala odbrana jer se ipak radi o visestrukim reprezentativcima CG i BiH,koji bi svojim iskustvom pomogli odbrani u vjecitom derbiju.
g

gostivoje69

pre 6 meseci

Stvar je prosta. Partizan nije u krizi, vec je dostigao svoj maksimum i realno je da ce da pada. Zvezda sa druge strane je i dalje na minimumu i moze mnogo bolje. Samo sacekajte i videcete.

Ligs

pre 6 meseci

Cim prodje Evropa dodje prolecni deo ima da melju svi i TSC i Cuka nema da kiksaju demonstrirace silu u domacem blatu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Kakva slika!!! 🤩 Jovanović kao panter! To se ceni, a ne kao nekad Đukanović. 😆😆😆
G

GostRadan

pre 6 meseci

Ocekivao sam vest o smeni Duljaja. Dok je ne bude, ne zanimate me ni vi ni Partizan.
D

Deyan X

pre 6 meseci

Bolje i decu iz omladinske selekcije forsirati nego Natha, Nikolica, Kalulua... Pa nek duva vetar i promaja, bar ce igrati nasa deca. Ovo ne vodi nikuda. Npr onaj mali Petkovic, gde je, igrao je levo krilo... dao prelep gol na debiju... ali sad ga nema. Ima tu jos dobrih klinaca.
D

Drndo

pre 6 meseci

TSC ih odvalio bez pola tima. Partizan je lazno prvi i to vidi svako od nas. Svi drugi tekstovi su smesni
D

Dexaman

pre 6 meseci

A ko bi trebalo da bude prvi?
S

SimoSabrosa

pre 6 meseci

Nije mi jasan Duljaj. Stvaljas Nikolica, Zahida i Natha, tri najisturenija igraca, koja su jako spora, zato je TSC lako iznosio loptu na protivnicku polovinu. Mogao je da krene sa Bazdarom i jos nekim klincem koji ce da trci i da se bori. Realno je TSC bez najboljeg igraca Jovanovica i bez Stanica, Vulica,Djordjevica, Pantovic usao 10 minuta, razbio Partizan i pokazao da nije ni za 5 mesto u ovoj ligi. Sramota i zalosno sto je to tako i trebaju tu veliki rezovi i u upravi i u ekipi
F

Free spin

pre 6 meseci

O tome se malo prica. TSC je igrao bez pola tima. Odmara za Evropu u kojoj nema sanse. Ali je to na kraju bilo bolje za TSC, jer su igraci sa klupe vise ginuli da bi dobili mesto u prvom timu.
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

A šta ti tu nije jasno? Sve je jasno, ko želi da vidi taj i vidi.
v

v1ad

pre 6 meseci

Ništa čudno nije ovaj poraz. TSC je samo otkrio slabosti Partizana koje drugi timovi u Srbiji nisu ni pokušali a to je da izvrše presing, igraju agresivno i napadnu. Time su pokazali koliko su zapravo toliko hvaljeni defanzivci poput Mihajla Ilića ili Belića u stvari loši, Natho neupotrebljiv kad mu protivnik stalno diše za vratom a Taki Nikolić igrač za poslednjih pet minuta protiv crklog protivnika.
D

DS1989

pre 6 meseci

Pa nije bas tako slabosti Partizana su pokazali evo redom cu nabrajati Radnicki Nis u Bg, IMT, Radnik iz Surdulice u Bg, Cukaricki, Novi Pazar donekle i Zelja iz Panceva bukvalno je na svim tim utakmicama Partizan visio i cupao srecno bodove, izuzev Radnika kojeg su realno bas pokrali mislim dva penala izmisljena jedan u 95 minutu. Tabela je bila totalno nerealna Zvezda se raspadala ali je i Partizan ali je sreca pratila crno bele dok su Zvezdu tukli maleri gde izgubis od Vozdovca i Cuke a po prikazanom treba da dobijes 3 razlike. Partizan je sada nacet i mislim da je gotov deluje smesno ali Partizanu odgovara da Zvezda prodje danas u LE jer ako ispadne i Zvezdin tim se posveti iskljucivo nasoj ligi to je pocetak kraja Partizana.
F

Fudbalista

pre 6 meseci

Serija pobeda napravljena je borbenošću i srećom. Moj Partizan je ekipa limitirana kvalitetom, limitirana tehnički i limitirana taktički. Primiti tri gola iz kornera gde lopta pada u peterac a da ni jedan igrač ne mrdne, mogu samo totalni fudbalski dunsteri. Gol iz kornera, dešava se, onda drugi gol... jebo sliku svoju ako istog trenutka ne bih zamenio svih pet igrača a onda te koji su krivi za gol ne nateram da jedan drugome bacaju i skaču na loptu pored terena do kraja 90. minuta a predsednik kluba da im sakuplja lopte pa da i on oznoji guzicu za pare koje prima od Partizana.
Q

Quin

pre 6 meseci

Kakva promaja ? zar to nije isti tim koji nije primio gol na 9-10 utakmica??? Mozda vucela nije zatvorio
o

odbrana..??

pre 6 meseci

Uporedite sastav odbrane od prošle godine.. Pa ljudi umesto pouzdog reprezentativca Cg Vujačića igra golubradi Ilić, a umesto kapitena Uroševića igra Antić. Naravno da se primaju jeftini golovi konstantno. I prošle sezone je bilo loše a ovo sad tek.. Džaba pišemo tu je Vazurac na zadatku!!
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Činjenica je da Partizan, ma koliko ga sakatili odozgo, može da igra fudbal bar u ovoj domaćoj ligi, ali isto tako je činjenica i da ume da odigra protiv samog sebe i to u nekim odlučujućim mečevima, Mladost GAT i potezi Svete Makovića ?? pa onda potpuno nepotrebni penal Saničanina protiv Šerifa pri 1:0 na jna i ukupnom vođstvu od 2:0 računajući i prvi meč? Postoji VAR, sve se vidi, kome to ide u prilog, zašto se to radi? Da li Partizan ne sme da prođe u drugo prolećno kolo zato što Zvezda nije prošla ni grupu, pa da diktatoru ne bi pozlilo? Jel Sveta Marković dobio kapitensku traku kao nagradu za ''minuli rad'' protiv GAT-a? Ko je ''povukao ručnu'' prošlog proleća i propustio TSC i Čuku kako bi imali zagarantovanu grupnu fazu, a Partizan šta uradi kroz KV? Mislite li stvarno da to direktno mesto nije neko platio nekome i to debelo? Situacija je kriminalna, katanac visi nad glavom a uz to klub je prepun trojanaca kako na terenu tako i van njega i nikad ne znaš koji će kad da se aktivira po nečijoj komandi odozgo. Ali ničija nije do zore...
D

Do F

pre 6 meseci

Da li je moguće? Slediš Pantića?Ako to nije, onda je opasno! Urgentno zakaži! Pa na 5 utakmica je dolazilo iz 0:2 u pobedu. Koji, tim iz Evrope ili gornjeg dela naše lige je pobeđen zasluženo? Prebroj golove! AUUU!
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

@ Onaj ko zna nešto o fudbalu a uz to ima i grama mozga i nije ni malo ostrašćen, vidi sve jasno ko na dlanu, sa ili bez Pantića. Vidim da ga ti pratiš? Meni ne treba nikakav Pantić kad vidim zvezdin preokret na Vračaru protiv Ofke, kad vidim kako Inđija i sudija u 90' pretvaraju 0:1 u 2:1 a zvezdaši na Rajku se raduju pobedi, kad vidim kako onaj debil igra rukom u 16 protiv Šerifa, kad vidim kako Sveta daje lopte u noge napadačima GAT-a, kad vidim kako Čuka daje gol Partizanu prošle sezone s parkinga za direktan prolaz u Evropu, kad vidim kako Stanoje-Šamroje čupa kosu kad Natho probuši Borjana iznenada pa ga onda u odlučujućem derbiju drži na klupi do 87'... pa onda otpisani zvezdini dugovi Marfin i Agro bankama od 23 mil evra, pa fantomska firma koja daje Zvezdi 10 mil za porez, pa 2 igrača plaćena 10 mil a klub u dubiozi, država u dubiozi, narod ide na kazan, ljudi se isteruju iz kuća, jel treba dalje da ređam? Ja sam za jaku Zvezdu i još jači Partizan, za jaku Vošu, Radnički, TSC... hoću bre da gledam zanimljiv fudbal, neizvesne utakmice a ne neke doktorove burazersko-menadžerske pozorišne predstave pod pokroviteljstvom prvorođenog i njegovih kumovsko-burazerskih marifetluka, eto ti tvoja jaka Zvezda koja pravi 30+ u domaćem prvenstvu ne može kroz kvalifikacije ni ''sporedni'' Makabi da eliminiše, ne bi videla LŠ još ni za 100 svetlosnih godina da nije bilo direktnog plasmana. A ti uživaj u uspesima državne miljenice po srpskim oranicama ali se oprosti od bilo kakvog evropskog rezultata sve dok se ne najuri ološ i ne uspostavi zdrava sredina i krene se od nule.
@

@cicak

pre 6 meseci

Ti realan?! Ti nisi prosao pored realnog...
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

@ A šta je po tebi realno? Da Zvezda bude šampion svake godine? Da ima bar +20 na polusezoni? Da se samo njoj opraštaju desetine miliona evra dugovanja? Da se ni ne zna koliki je stvarni dug? Da i dalje kupuje igrače od više miliona evra, da pakuje strance ko baba zimnicu u špajz i da niko ne sme ni da pita ko tim ljudima daje te plate, ko je tu još uvek na platnom spisku, od čijih para se isplaćuju te plate? Da treneri budu kao onaj ćelavko iz Vranja koji dan pre meča najavljuje da je poveo rezervni sastav jer Zvezda ima obaveze u Evropi pa da se ne troši mnogo, a protiv Partizana kad popije šestardu prijavljuje svog golmana policiji i traži istragu, a ni centar nije prešao!? Jel normalno da Mrkela mora da se oglasi u medijima i javno moli sudije da ne sviraju penale za Zvezdu svaki put kad se protivnički štoper nakašlje u 16-tercu, da li je to za tebe realno? Postalo je smešno šta se sve radi i toliko providno od kako ste izgubili onu titulu na krovu. Ne čeka se više proleće, sad se sve rešava još na jesen, ako je iole nezgodan tim tu se svira penal već u prvih 10-15min i obično i crveni štoperu ili nekom ključnom protivničkom igraču. Seti se malo koliko je takvih mečeva bilo u prošlih 6 godina od kako je Zvezda neprikosnoveni šampion? Sad je frka jer niste na čelu tabele a najskuplji tim u istoriji fudbala imate! A Partizan nikad gori razvaljen i spolja i iznutra! A dug nikad veći i jednima i drugima? Surdulica dolazi na Rajka i po rečima tadašnjeg trenera ''uvežbava'' visoku odbranu - i pije petardu ko vrata, a protiv Partizana izlazi s nožem međ zubima i ne izlazi iz svojih 16... još raskvase teren ko u živom blatu da igraš - i ne samo Surdulica. Ko ih premira? Kao u Severnoj Koreji još malo, samo ko je uz diktatora i ko mu titra ima šansu da avanzuje, zna se ko je njegova ljubimica pa ajde da se dodvorimo ne bi li i nas pogledao malo, kasnije možda na neku funkcijicu ili dobijemo neku građevinsku dovolicu... zato nam je i fudbal na Evropskom planu kao što je i Koreja van svojih granica, al samo nek nam je diktator srećan, ves'o i deb'o... i Zvezda večiti šampion za vjek i vjekova! A onda terate Grofa, Stankelu, Coknu, evo sad i Bahara.
@

@cicak

pre 6 meseci

Tebi ne treba Pantic, ti si jaci igrac od njega! Ne znam kako te do sada nisu zapazili skauti Kovina i Padinske skele... Sta ti napisa... Sve si u pravu! 😂😂😂
k

kg.

pre 6 meseci

Čitam ove komentare "čička-traka" , javlja se,evo, nekoliko puta .Nije mi lako, to je očigledno. Prijatelju, ovo su sportske strane, vesti,analize novinara , a ne predizborni plakat i portal. Koliko je u tebi mržnje , koliko ružnih reči upotrebljavaš, zaista se čudim da je urednik pustio ovakvve komentare. Ti govoriš ostrašćenim političkim jetikom, mrziš ljude koji diu u vrhu države damo zato što si sa druge strane političkog spektra, što je dozvoljeno i legitimno,ali nije baš za analizu , dosta realnu, jednoh sportskog novinara koji opravdano posle TSC postavlja pitanje: hoće li se Partizan dignuti,ili pasti još dublje. Umesto da to analiziraš, ti govoriš o predsedniku Republike upotrebljavajući grozne reči nekih političara i nekih novinara tajkundkih redakcija.Ne voliš ti ni Partizan, ni bilo koji tim. Niti si u suštini čovek koji prati sport, ti si ulovio priliku da na tekst(dobru analizu Mocartovog novinara) stučiš svu ličniu frustriranost ,nezadovoljstvo samim sobom...Žap mi te je,a Partizanu želim da se odrekne ovakvih "kvazi" navičaja,jer ovoga, i ovakve, samo hrani lična mržnja. Srdačan pozdrav
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

@ kg. Ti prijatelju ili živiš pod staklenim zvonom ili negde u šumi, izolovan od svega što se dešava u našem sportu ili odobravaš sve marifetluke i kriminal? Hajde kaži mi jednu stvar koju sam ovde naveo do sada a da nije istina? A znaš li koliko ih još ima? Proguglaj sam, videćeš, potraži stare tekstove pa čitaj. Ja dobro pamtim sve. Ja se ne bavim politikom tako da te političke opaske okači mačku o rep. Ja sam za zdravu ligu, neizvesnu, protiv korupcije, potiv nameštanja, protiv sklanjalica, protiv kupljenih/ucenjenih sudija, igrača, trenera, sportskih radnika, funkcionera, predsednika opština, protiv mešanja politike, a posebno sam protiv privremeno aboliranih kriminalaca na čelu sportskih klubova pod punim pokroviteljstvom VRHA DRŽAVE - a jedan je na čelu najvećeg i tebi to ne smeta? Pa još ne da obećava nego NAJAVLJUJE ladno u kamere da će Zvezda uzeti 10 narednih titula, 5 za redom najmanje... Šta TO ZNAČI? Jel ti to prijalo ušima kad si čuo? Vidiš, meni nije. I mnogo mi je drago što nije bilo 5 za redom tad kad je rekao, što je Partizan presekao taj niz! A o temi koju novinar ovde iznosi, moji odgovori tj. komentari upravo daju direktan odgovor zašto Partizan igra ovako kako igra i zašto ne igra Evropu, zašto je onako providno ispao iz Evrope prošle godine, ko uzrokuje već godinama nezdravu klimu i stanje u Partizanu, ko ga i kako smišljeno ruši finansijski i drži mu katanac nad glavom i tu nema ni trunke laži. Jel se ne meša direktno predsednik države u fudbal? Ko je doveo Grofa? Ko je doveo Bahara? Ko postavlja partizanove trenere još od kad je oteran iz domaćeg fudbala Marko Nikolić na sveopšte zaprepašćenje kad je i javno rekao da ne odlazi SAMO iz Partiana VEĆ IZ SRPSKOG FUDBALA?! Ko mu je nameštao suspenzije SMS sednicama disc. komisije u nedelju popodne, kako bi već u sredu bio suspendovan? A Grof kaznu isključenja protiv Ofke nikad i nije odradio! Protiv Borca iz ČA je odradio 2 meseca TOKOM ZIMSKE PAUZE! SMEJURIJA! A da li znaš da disc. komisija zaseda svakog trećeg četvrtka u mesecu? Ne zaseda nedeljom SMS porukama... staću ovde.
@

@cicak

pre 6 meseci

Potrazi strucnu pomoc, mozda jos uvek ima nade...
O

O daa

pre 6 meseci

Realno imali smo mnogo sreće do sada. Često smo pobeđivali jedva, u zadnjim minutima itd... Ovo je samo realnost. Moralo je jednom da stane.
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

nismo imali srece vec je liga krs ..nemas timova da mogu da ti naskode .Kreativnost je 0 u ovoj ligi , samo borba i fizikalija mada je to i normalno jel sve sto je iole dobro nece dugo igrati u srbiji za 500 evra mesecno
i

igor978

pre 6 meseci

Hahaha, naznake MINI krize? Kakve crne “mini” krize, klub nema novac da završi finansijsku godinu (neće imati novca za plate od Februara), o (ne)kvalitetu ekipe i trenera govori igra i rezultati sa bilo kojim protivnikom jačim od Radničkog iz Niša, iz omladinske škole nema igrača spremnih za prvi tim, a klub vodi Vazura sa kumovima.
Č

Čičak traka

pre 6 meseci

Fudbal je takav, možeš da primiš jedan gol iz kornera ali još onakva 2 gola odmah zatim, to ni u petlićima ne može da prođe. Jel bar sad fudbaleri Partizana imaju dovoljno para za hleb i mleko ili je ovo do sada pokrilo samo hleb, a za mleko će morati i protiv Voše da odigraju ovako kriminalno? Šta da očekujemo u derbiju koji se bez ikakve realne potrebe toliko odlaže?
O

OOiO

pre 6 meseci

A ko ga to odlaze i zbog cega?

Bojank91

pre 6 meseci

Kako ne može kad je postignuto? Šta hoćeš da kažeš da su morali da puste TSC i da, kad je bilo 3-4:0 za TSC, su nastavili da ih puštaju dok su sve vreme ulazili u jake duele na ivici crvenih kartona/povrede? Kalulu za rvački zahvat ni žuti nije dobio (drugi), a svi smo videli kako je to izgledalo.
Г

Групни

pre 6 meseci

јасно је да прво место Партизана у досадашњем делу није продукт претеране доминације него производ сплета околности (кикс противника, срећан развој догађаја, још гори тимови од самог Партизана), а пораз од ТСЦ-а директна предаја меча од стране тренера, играча и последњег Мохиканца ! јер може да се погреши једном, али три пута на исту фору, није до мозга, него теорије завере ! па следећи пут када Дуљај одигра "ђиха, ђиха коњићу" а заљубљеници у лик и дело овог медиокритета нека певају песмице и спреме овације за нове четворке и петице ...
g

gost0031

pre 6 meseci

Da li ste vi ikada od ikoga izgubili utakmicu a da posredi nije bila teorija zavere?
p

peca koma

pre 6 meseci

sveta steta igrac zadatka
O

OOiO

pre 6 meseci

Je l' taj De Medina neko mitsko bice?