Igrači Napretka i trener Stevanović
Igrači Napretka i trener Stevanović

Predsednik Napretka raspalio po igračima: Sram vas bilo, dres niste oznojili!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 18:54

“I mandat aktuelnog rukovodstva oročavam na kraj 2024. godine, ako do tada ne budemo imali najmanje 25 bodova”, poručio Miloš Nenezić za klupski sajt

Taman je Napredak ušao u seriju od tri utakmice bez poraza, najavljivao je beg iz donjeg dela tabele, naoštrio se protiv, posle evropskog neuspeha istrošenog, TSC-a, kad ono... Ubedljiv poraz (0:3) kao bolno otrežnjenje, ali i razlog za oštru reakciju prvog čoveka kluba Miloša Nenezića.

U objavi na zvaničnom sajtu kluba, u kojoj se navodi da su navijači koji su “umesto slavske trpeze na Svetu Petku odabrali da dođu na stadion, a sa njega otišli razočarani i revoltirani”, dodaje se da je silno razočaran i predsednik kluba, koji najavljuje oštre mere prtoiv igrača i stručnog štaba:

Izabrane vesti

Igrači, sram vas bilo! Dres niste oznojili! Na utakmici koja je bila prekretnica, krenuli ste stranputicom, opušteno, bez ikakvog obzira prema dresu koji nosite, navijačima, treneru, zaposlenima i Upravi Kluba. Zbog toga slede kazne, po pravilniku zbog poraza na domaćem terenu, ali i ukidanje svih beneficija. Nema više karantina po hotelima sa pet zvezdica, nema više komfora na koji smo vas navikli. Stajali smo čvrsto iza vas i kada su rezultati bili lošiji, ali ste se borili. Ovo je bilo jadno”–poručio je Miloš Nenezić za oficijelni sajt Napretka.

Nije prvi čovek Kruševljana preskočio ni šefa stručnog štaba Gorana Stevanovića:

"Doprinos ovome je i trenerov. Standard koji smo postavili je koeficijent 1,5, što podrazumeva 50 odsto osvojenih bodova. Pad koeficijenta ispod jedan znači automatsku smenu trenera. Trenutno nam je koeficijent tačno jedan – 13 kola, 13 osvojenih bodova. Do kraja prvog dela prvenstva smanjićemo standard na 1,25, što znači da u preostalih sedam kola treba da osvojimo 12 bodova. U slučaju da se to ne desi, neće biti samo promene stručnog štaba, već će zimske pripreme biti u Kruševcu, ali će biti i nova Uprava. Mandat aktuelnog rukovodstva oročavam na kraj 2024. godine ukoliko posle 20. kola ne budemo imali minimum 25 bodova”–dodao je u istom stilu Miloš Nenezić.  

Sa pomenutih 13 bodova, Napredak je trenutno na 12. poziciji na tabeli Mozzart Bet Superlige, a do reprezentativne pauze ekipu čekaju kup utakmica u sredu protiv Slobode u Užicu, gostovanje kragujevačkom Radničkom u prvenstvu, te duel sa “fenjerašem” Jedinstvom u Kruševcu.


tagovi

Napredak KruševacMiloš Nenezić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara