(©Instagram)
(©Instagram)

Ni Haland nije u Parizu, preči mu švedski derbi

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.10.24. | 21:23

Golgeter Mančester Sitija na stadionu gleda duel Malmea i Geteborga

Vest da Vinisijus Žunior i ostatak predstavnika Real Madrida bojkotuje svečanost u Parizu povodom dodele Zlatne lopte podigla je veliku prašinu, ali nisu Brazilac i njegovi saigrači jedini koji će propustiti krunisanje Rodrija.

U publici neće biti ni Erlinga Halanda, čoveka koji je svojim golovima za Mančester Siti u značajnoj meri doprineo da Španac bude proglašen za najboljeg fudbalera sveta u prošloj sezoni. Norvežanin je, ipak, imao drugačije planove za večeras. Izabrao je da umesto u Francusku putuje u Švedsku, na tamošnji derbi između Malmea i Geteborga.

Izabrane vesti

Povod je to što bi Malmeu pobeda donela odbranu titule, a u napadu plavo-belih igra Halandov dugogodišnji saigrač kroz mlađe kategorije norveške reprezentacije, od nedavno i A selekcije. 24-godišnji Erik Boteim.

Sitijev golgeter primećen je u Malmeu još tokom dana, dok se po dolasku na stadion i sam "razotkrio" fotografijama na Instagramu. Iako je domaćin gubio sa 0:1 na poluvremenu, uspeo je da preokrene na 2:1 u drugom delu utakmice i obezbedi šampionski pehar dva kola pre kraja švedskog prvenstva.

Inače, Haland je prošle sezone bio u centru pažnje na dodeli Zlatne lopte jer se pojavio na ceremoniji u Parizu iako su mnogi smatrali da je oštećen što je nagrada ponovo završila u rukama Lea Mesija umesto u njegovim. Norvežanin je, ipak, došao da ukaže poštovanje slavnom Argentincu, ali ovaj put je izabrao drugo putovanje.



tagovi

Erling HalandZlatna loptaMalmeMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara