Don Karlo je najbolji, ali nije mogao da primi nagradu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.10.24. | 22:22

Trener Real Madrida izabran za najboljeg od strane Frans fudbala

Karlo Ančeloti je izabran za najboljeg trenera na planeti po izboru Frans fudbala, ali nije bio u Parizu da promi nagradu, nako odluke Real Madrida da njegovi predstavnici ne prisustvuju doneli nagrada jer se pročulo da će Zlatnu loptu dobiti Rodri, a ne Vinisijus Žunior, kako je najavljivano.

Ančeloti je prošle sezone sa Kraljevskim klubom bio šampion Evrope i prvak Španije, a na izboru je po broju glasova nadjačao paklene konkurente kao što su Luis de la Fuente, Pep Gvardiola, Ćabi Alonso, Lionel Skaloni i Đan Pjero Gasperini.

Izabrane vesti

Legendarni Karleto je čovek koji je zlatnim slovima ispisao fudbalsku istoriju, i kao fudbaler, a pre svega kao trener. Dva puta je bio šampion Evrope sa Milanom, a tri puta sa real Madridom. Šampionske titule je osvajao sa oba kluba, ali i sa Čelsijem, Pari Sen Žermenom i Bajern Minhenom.

Izostanak predstavnika Real Madrida, kojih je trebalo da 50 u Parizu, svakako je obeležilo ovogodišnju ceremoniju. Kraljevski klub je izabran i za najbolji tim, ali njih igrač neće biti najbolji na planeti, preko čega nisu mogli da pređu.


tagovi

Zlatna loptaKarlo Anćeloti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara