Niklas Filkrug (Nemačka) i Rodri (Španija)
Niklas Filkrug (Nemačka) i Rodri (Španija)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Biju Nemci, al’ biju i Španci

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 11:43

Pročitajte nekoliko predloga za 5. jul…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste< podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 18:00
Spain - Germany
ID: 8197982


Španci su zabeležili sve četiri pobede - prve dve bile su protiv ekipa od kojih se više očekivalo (Hrvatska i Italija), druge dve su bile očekivane (Albanija i Gruzija). I domaćin šampionata delovao je veoma sigurno (osim u remiju sa Švajcarskom). Najbolje je da gađate GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.88)
Fiksevi dana
EVROPSKO PRVENSTVO | 21:00
Portugal - France
ID: 8198426


Nezgodan par. S jedne strane su Francuzi, koji su uz Engleze i pre početka važili za glavne favorite, s druge Portugalci, kojima takođe ne manjka sjajnih pojedinaca, ali im je uspeh protiv Slovenaca doneo golman Diogo Košta. Sve je realno, ali tipujte na prolazak Trikolora.



Prolaz

Tip: 2 (1.72)
Fiksevi dana
KUP AMERIKE | 03:00
Venezuela - Canada
ID: 8198157


 


Kanada se srećno našla među osam, budući da je i protiv Perua (1:0), i protiv Čilea (0:0) imala igrača više. Da bi eliminisala Venecuelu, najprijatnije iznenađenje turnira moraće da pokaže mnogo više, ali utisak je da su Južnoamerikanci suviše krupan zalogaj. Potražite PR 1.



Prolaz

Tip: 1 (1.8)
Fiksevi dana
FINSKA 2 | 18:00
Japs - KTP
ID: 8198080


KTP vodi na tabeli Druge lige Finske, sa osam bodova više u odnosu na dvojac koji ga prati (Jaro i TPS). Domaći jesu peti, međutim, zaostatak koji imaju za protivnikom zaista je ogroman, što je samo jedan od razloga zbog kojih ni najmanje ne sumnjamo u dvojku. Probajte i 2&2-3.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.42)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 23:55
Ceara CE - Santos
ID: 8198158


Santos deli drugu poziciju sa još nekoliko klubova, dok je njegov protivnik deveti, ali nemojte da vas to zavara - domaćin ima samo tri boda manje. Dakle, kec bi ih izjednačio. Smatramo da će se upravo to i dogoditi pošto je Seara prilično sigurna na svom terenu (4-3-0).



Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Vredi probati
BRAZIL 2 | 02:00
Brusque - Ponte Preta
ID: 8198054


Slična situacija kao i kod prethodnog para brazilske Serije B. Domaćin je u zoni ispadanja, međutim, Ponte Preta ima tek četiri boda više, što nikako nije dovoljno da vam preporučimo da tipujete na nju. Bruske je u poslednje vreme sklon remijima, pa ako ne vidite keca tu je 0-2.



Konačan ishod

Tip: 1 (2.25)
Vredi probati
PRIJATELJSKE | 15:00
Basel - Braunschweig
ID: 8199180


Iza Braunšvajga je nekoliko prijateljskih utakmica, ali su mu rivali bili znatno slabiji nego što je Bazel. Činjenica je da nekadašnji šampion Švajcarske nije ono što je nekada bio, ali je kvalitetniji od ekipe koja je prošlu sezonu završila tik iznad zone ispadanja iz Cvajte.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.97)
Za izbegavanje
PRIJATELJSKE | 14:30
MTK - Cukaricki
ID: 8199179


Preskočili bismo utakmicu koja se igra na Bledu, prvenstveno zbog toga što je Čukarički tek počeo pripreme (istina, pre dva dana savladao je Primorje sa 4:0), dok je iza jednog od najuspešnijih klubova Mađarske već nekoliko trening mečeva, tako da su svi ishodi sasvim realni.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara