Lautaro Martinez (©Reuters)
Lautaro Martinez (©Reuters)

Pobede Intera, Brajtona, Marselja i Štutgarta najviše na svetu vrede u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.09.24. | 10:46

Nigde nećete da nađete veće

Nedelja je puna fudbala, a bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili četiri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su opet sve četiri iz Liga petica, na Inter, Marselj, Brajton i Štutgart.

Izabrane vesti

Meč dana u Evropi ove nedelje igra se na Đuzepe Meaci, veliki derbi milanski derbi. Inter je pre četiri dana odoleo Sitiju na Etihadu (0:0), dok su Rosoneri glatko poraženi od Liverpula na svom terenu, Portugalcu Pauli Fonseki se već drma klupa. Nisu ni Neroazuri dobro počeli u Seriji A. Protekle nedelje su jedva osvojili bod (1:1) protIv komšijske Monce. Prošle sezone obe pobede Intera u Derbi Madonina, i to sa 2:1 i 5:1. Šest vezanih mečeva je četa Simoena Inzagija pobedila ljutog rivala.

BRAJTON – NOTINGEM FOREST (NEDELJA, 15.00)

Odičan početak Brajtona, po dve pobede i remija. I Šumari su odlični na startu, imaju isti skor kao i domaćin. Prošle nedelje je tim za koji igra Nikola Milenković dobio Liverpul na Enfildu i najavio da ove sezone neće da se bori za opstanak. Oba tima su primila samo po dva pogotka za 360 minuta Premijer lige. U proteklom prvenstvu na Osrtvu obe pobede Brajtona protiv Notingema, kod kuće sa 1:0, a u gostima sa 3:2.

ŠTUTGART - BORUSIJA DORTMUND (NEDELJA, 17.30), KEC 2,30

Protivnik Zvezde u Ligi šampiona je protekle nedelje namučio Real na Bernabeu, dok je u Bundesligi krenuo s četiri boda iz tri meča. Borusija sa Nurijem Šahinom na kormilu ima sedam bodova. Štutgart je dao sedam golova na tri meča, jedan više od Milionera, a prva zvezda tima je Denis Undav koji je dao po gol na poslednje tri utakmice. Švabe su neugodan rival Borusije, dobili su sva tri meča prošle sezone protiv današnjeg rivala, dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu Nemačke.

LION – MARSELJ (NEDELJA, 20.45), DVOJKA 2,45

Tim s Velodroma je preporodio Italijan Roberto de Zerbi, pa je nekadašnji šampion Evrope konačno u vrhu, a cilj je plasman Ligu šampina. Loš početak Liona u Ligi 1, samo četiri boda za tim Nemanje Matića. Ipak, Lion se trgao posle dva vezana poraza, osvojo četiri boda u poslednja dva kola i najavio proboj u gornji deo prvenstva Francuske. Prošle sezone je Lion pobedio današnjeg rivala na svom terenu sa 1:0, dok je na jugu Francuske bilo 3:0 za Marselj.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara