Nikolas Džekson (©Reuters)
Nikolas Džekson (©Reuters)

Pevci i dalje sanjaju Ligu šampiona, a Plavci Evropu sa desetkovanim sastavom

Vreme čitanja: 3min | čet. 02.05.24. | 12:10

Premijer liga: Londonski derbi večeras (20.30) na Stamford Bridžu mogao bi da bude presudan i za Čelsi i za Totenhem

Čelsi ili Totenhem? Obema ekipama se lomi sezona večeras (20.30) na Stamford Bridžu. Bod nikom ne odgovara, dok pobeda ostavlja Plavce u igri za Evropu, a Totenhem za Ligu šampiona.

Pevci imaju sedam bodova manje od četvrtoplasirane Aston Vile, ali i dva meča manje, pa i dalje tinja nada Totenhema da može da iga evroelitu naredne sezone. Forma tima Angelosa Postegoklua nije dobra, dva vezana poraza pred dolazak na Stamford Bridž. Plavci su tek deveti u šampionatu, ali i dalje mogu do šeste pozicije koju drži neubedljivi Mančester Junajted.

Izabrane vesti

U epicentru će da bude Maurisio Poketino. Argentinac će predvoditi Čelsi protiv bivšeg tima s kojom je imao najbolje rezultate u karijeri. Pre pet godina ga je doveo do finala Lige šampiona (poraz od Liverpula - 0:2). Tim sa Stamford Bridža je sakupio samo bod u prethodna dva meča.

20.30: (2,40) Čelsi (3,60) Totenhem (2,80)

Poketino i dalje ima pravu bolnicu u timu.

Nema dobrih vesti jer ne možemo da oporavimo nijednog igrača sa liste povređenih, a dodali smo i Tijaga Silvu i Aksela Disasija. Oni neće biti dostupni za meč sa Totenhemom”, rekao je Argentinac.

Od ranije su van stroja Karni Čukvumeka, Enco Fernandez, Ben Čilvel, Malo Gusto, Vesli Fofana i Romeo Lavija. Pod znakom pitanja su roviti Ris Džejms, Robert Sančez, Rahim Sterling i Lesli Ugočukvu. Ood povreda su se opravili Levi Kolvil i Kristofer Enkunku.

MOZZART DAJE NAJVEĆU KVOTU NA SVETU NA POBEDU ČELSIJA U LONDONSKOM DERBIJU.

Australijanac Angelos Postegolu je prethodnih dana kritikovao upotrebu VAR-a u Engleskoj. Našalio se da će da ode u Švedsku jer tamo nema moderne tehnologije koje izaziva brojne kontroverze, pre svega na Ostrvu. Prošle sezone trener Seltika ne može da računa na Nemca Tima Vernera. Bivši igrač Čelsija je u autu do kraja sezone, dok je van stroja i Ben Dejvis. Oliver Skip bi trebalo da se vrati u konkurenciju za tim.

U prvom delu sezone je Čelsi pregazio Pevce na stadionu Totenhema, bilo je čak 4:1, a istakao se Senegalac Nikolas Džekson, strelac tri pogotka. Kvota da će napadač Čelsija i večeras da zatrese mrežu Totenhema je 3,00.

Čelsi igra dobro na svom terenu u poslednje vreme. Pobedio je na pet od šest utakmica, bez poraza. Poslednji put pre dve nedelje je na svom terenu razbio Everton sa 6:0. Totenhem je u krizi. Samo bod u poslednja tri meča na gostovanjima. Ako želi da s uključi za četvrto mesto i Ligu šampiona Son i drugovi moraju da slave u zapadnom Londonu gde nisu dobili već više od šest godina, od trijumdfa 1. aprila 2018 sa 3:1. Posle toga šest trijumfa Čelsija i dva remija na Stamford Bridžu.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

PREMIJER LIGA – ODLOŽENI MEČ 26. KOLA

Četvrtak

20.30: (2,40) Čelsi (3,60) Totenhem (2,80)

***kvote su podložne promenama



tagovi

TotenhemČelsiPremijer ligaMaurisio PoketinoAngelos Postekoglu

Obaveštavaj me

Totenhem
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara