Komentari na vest

Orlovi u problemima: Živković otpao, Babić ide na operaciju, VMS i Ilić neizvesni

D

Dekibosanac35

pre oko 2 sata

Obecanje?? To samo kod nas ima,obecati debi. Strasno. Zato su nam i rezultati takvi.
c

crnogorski jugosloven

pre oko 3 sata

kad ih dzaka napali ima da leti perje ako poslije debakla od švice ne ocerate piksija vjencali ste se sa njim
S

Sima Arauho

pre oko 3 sata

Znaci Ilic dolazi povredjen samo da mu se piše nastup?!
V

VelkoSavicbg

pre oko 2 sata

Ne,nisi razumeo. Ilic se odazvao,uradice pregled doktor reprezentacije. Momak igra u Torinu pod injekcijama. Citaj malo. Svaka cast sto se pojavio na okupljanju a ne kao pojedinci.
М

Мачак

pre oko 3 sata

Србија није у проблему због појединаца, колективно смо у проблему. Предвиђам: Рајковић Миленковић Павловић Симић Недељковић Лукић Н.Максимовић Бирманчевић А. Максимовић Самарџић Митровић
V

Veljko9

pre oko 3 sata

Pa ko ce igrati? Isti tim kao protiv Danske, samo ako Ilic ne moze onda ce Maksimovica ili Zdjelara
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Srbija cak i bez njih MORA da opravda ulogu favorita i pobedi Svajcarsku i to rutinski.
С

СРБИН007

pre oko 4 sata

Без Живковића на терену,као да играмо са 3 играча више!
R

Realna prica

pre oko 4 sata

Ko vidi kvalitet u ovom Zivkovicu?Covek igra krilo a mucio bi se da pretrci omladinca. U odbrani limitiran izuzetno. Ima levu nogu ali samo za prekida (kada je on nekome namestio gol uz prodor i ubacaj sa strane). Ne samo da je fizicki spor, nego i sporo misli sa loptom. Sve dok se on poziva u reprezentaciju nama nema srece.
P

PAOKara

pre oko 4 sata

Prvo u nacaionalnom timu retko kad igra na pravom poziciji.Nije Zivkovic kric sto Jovic na tacni sam ne moze da pogodi.Drugo to da daje golove samo iz prekida je smesno,ne treba ni komentarisati.I na kraju,redovno prodire sa bokova na utakmica Paoka.E sad sto je mnogima krivo sto Radonjic ne igra,to je druga stvar.
V

Veljko9

pre oko 3 sata

Taj LOS Zivkovic je izbacio celu odbranu Spanije i servirao gol Jovicu panjinji koji je promasio fudbal.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 3 sata

Odgovor za ovog Paok Nikome nije krivo što ne igra Radonjić ali Živković nakupi 50 utakmica u reprezentaciji i nijedna nije ostala u sećanju da je nešto uradio. Radonjić je svojim ulaskom doneo izjednačenja protiv Portugala u Beogradu i to direktnim prodorima i pogađanje Mitrovića u glavu i iz ničega kada je jurio sa loptom kroz tri igrača u revanšu iznudio korner posle kojeg je Mitrović dao gol za pobedu i odlazak na SP. Ovde je već šest godina problem što u reprezentaciji moraju da igraju određeni igrači pa se onda igrači stavljaju na pogrešne pozicije samo da bi igrali. Živković je desno krilo, to je igrao stalno i samo to može da igra i kraj priče. Isto kao što je i Birmančević krilo i ako su oni naša najbolja krila neka to i igraju. Ako je Vlahović najbolji špic i bolji od Mitrovića on neka igra, a zajedno da igraju u špicu ne mogu što svi vide. Isto kao što vide da je Pavlović u igri sa četvoricom u liniji pozadi rupa što se videlo i u Milanu pa onda zbog njega moramo da igramo sa trojicom nazad i klasična krila stavimo na ving bekove a ako je već tako onda stavi igrače koji igraju ving bekove a to su Lazović, Gajič, Kostić i Ristić i tu za Živkovića i Birmančevića nema mesta uopšte ni na klupi. Ako hoćemo da igramo sa 4 pozadi u liniji stavi klasične bekove Nedeljkovića i Terzića i onda Živković i Birmančević su nezamenjivi na krilima. Nego vi grobari hoćete da vaših šest igrača Milenković, Pavlović, Lukić, Živković, Mitrović i Vlahović stalno budu u prvoj postavi i nema veze na kojim pozicijama i kako nam izgleda igra, bitno je samo oni da igraju i igraju kod Piksija u prethodnih 6 godina 90 % svih bitnih utakmica su oni odigrali ali vama su za neuspeh na SP i EP krivi bili Eraković i Spajić koji su samo bili u 26 igrača i nisu odigrali ni minut ili Lazović, Radonjić, Đuričić, Grujić, Jović, Mijailović koji su ulazili na pojedinim utakmicama po 15-30 minuta kada je već sve bilo izgubljeno. Napisao sam šta je Radonjić uradio dva puta protiv Portugala a Jović je doneo izjednačenja i protiv Škotske i protiv Slovenije u zadnjim minutama a Lazović protiv Bugarske i vadili nas a ulazili sa klupe ali nemoguće je da to stalno rade.
P

PAOKara

pre 20 minuta

Zauvek zvezdaš Ko je namestio te dobre sanse na SP?Koliko je Zivkovic odigrao utakmica za nacionalni tim na prirodnoj poziciji?Zivkovic igra standardo vec par godina,a Radonjic u Zvezdi nije za prvih 11.
Z

ZZ Crew

pre oko 4 sata

Svi mi koji cekamo komentar od Gorostasa
G

Gostivoje8

pre oko 4 sata

Ko je Gorostas? Nisam u toku.