Nejmar (©reuters)
Nejmar (©reuters)

Odahnuli svi na Parku prinčeva: Nejmar možda zaigra već u nedelju

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.12.20. | 18:05

“Ne kažem da će sigurno igrati, ali nije ni tako nemoguće“, rekao je Tomas Tuhel

Zastala je knedla u grlu svima u redovima Pari Sen Žermena posle pogibeljnog starta Tijaga Mendeša nad Nejmarom u šestom minutu nadoknade, pošto je najskuplji igrač u istoriji fudbala u suzama i na nosilima napustio teren Parka prinčeva.

Sama scena izgledala je zastrašujuće, mada su prve informacije ublažile dramu s obzirom da je bilo priče o pauzi od oko tri sedmice, da bi Tomas Tuhel na današnjoj konferenciji za novinare rekao da bi Nejmar mogao čak da se vrati na teren već u nedelju protiv Lila!

Izabrane vesti

“Ne kažem da će sigurno igrati, ali nije ni tako nemoguće“, izjavio je Tuhel, čime je svima stavio do znanja da Nejmarova povreda nije teške prirode.

Francuski Ekip objavio je da je Nejmar tokom dana bio podvrgnut detaljnim pregledima. Rezultati uveravaju da je Brazilac dobro prošao, jer je sve moglo da se završi “dramatično“.

U Parizu svakako neće žuriti s Nejmarovim povratkom na teren i moguće je da ga neće biti u igri sve do početka 2021. PSŽ igra već u sredu protiv Lorijana kod kuće, zatim gostuje Lilu u nedelju, a ovu godinu zatvara utakmicom protiv Strazbura. Prvi meč u 2021. zakazan je protiv Sent Etjena 6. januara. Četiri dana kasnije PSŽ se sastaje s Brestom, da bi 13. januara usledio meč francuskog Superkupa protiv Marselja.

Dakle, nema opasnosti da će Nejmar zbog ove povrede da propusti sudar svetova 16. februara na startu nokaut faze Lige šampiona...



tagovi

Pari Sen ŽermenTomas TuhelNejmar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara