Komentari na vest

Novi Real Madrid? Da čoveka prođe jeza... Ovo se ne pamti

Y

Yashin

pre 24 dana

To Sto je Kroos zavrsio karijeru nemogu Tako lako da nadoknade.
T

Tako je

pre 24 dana

Kao ni ti školske dane i poznavanje osnova gramatike
X

Xxxx

pre 27 dana

Cek bre ljudi, pa vi stvarno mislite da je ovaj tim bolji od onog iz 2002/2003 godine gde su bili Zuba i Zizu i ostala ekipa. Pre svega oni ce oterati Ancelotija, uz sav respekt, jer je zaista klasa od trenera ali nije autoritet a to se potvrdilo u svacionici PSGa. Zamislite sad situaciju gde Vinicius na svojoj prirodnoj poziciji daje 10+ golova a Mbape ne daje jer nije ba prirodnoj poziciji s tim da ovaj potonji ima 5× vecu platu od ovog prvog i da ovaj prvi to tako prihvata. Sve u svemu bice to na pocetku lepa Seherzada , Almerija, Getafe, Saragosa... ali na prvu hrid kad se olupaju dal u LS ili La liga to je to. Trece mozda i najbitnije pa i druge ekipe kad znaju sa kim igraju pa nece u utakmicu ulaziti kao da je Inter iz Zapresica nego ima da grizu kao pitbull-ovi protiv njih. Pozdrav,
S

Sandu1991

pre 24 dana

Real je specifan klub sto se tice plata i tamo niko nema enormno vecu platu u odnosu na drugog igraca.Mbape ima 80 posto valjda od prodaje svog dresa sto je opet do njegovog imena i na taj nacin ima vecu zaradu
H

Harakiri

pre 27 dana

Doci ce vrijeme da ce igraci placati da zaigraju za Real ..i to top igraci
7

777

pre 27 dana

Ekvivalent ovom kvalitetu i ravnopravni oponent je sastav sa istaknutim pojedincima poput: abdea,baldea,ferana,fermina,fatia,gavia,ćavia,guiu-a,rokea,pedria.Uz onih par bivsih zvezdi pred gasenjem u vidu poljaka,turcina,i ona dva nesrecna portugalca (zreli za pustinju).Jos par pojacanja za dz iz segunde,i da to sve utegne nemacki strucnjak,zadovoljno ce debeli laporta trljati rukice.
M

Marko Srbija

pre 27 dana

Pamti se i zvucniji Real...ovaj nekako deluje "nepismeno"...Kili,Vili...🤣🤣🤣
a

abc

pre 27 dana

Bio jednom PSG: Mbape! Nejmar! Mesi! I nista se ne desi!
1

15. ls

pre 27 dana

plakyyy farselonistaaa
D

DDF

pre 28 dana

Osim Mancester cyti-a ne postoji klub koji ce moci da im se suprostavi u LŠ,u prvenstvo Spanije izgubice par bodova cisto da se"okrene"neki novac sa kladionicama za povrat novca od pojacanja i opet ce osvojiti titulu bez velikih problema
x

xaxaxaxa

pre 28 dana

osvojice sve real a hejteri neka plakyyyyy
M

Messi GOAT

pre 28 dana

Real bez Penaldzije osvaja sve trofeje.Penaldzija bio Nebitan faktor u Realu.Mesi se takmicio sa Perezom u borbi za zlatnu loptu a ne sa prevarom.
E

Eskalator

pre 28 dana

Jeza može samo da hvata novinare kad pišu nazive. Opet će to biti ziheraški fudbal koji će neko nabiti u šesnaesterac. Proći će i ta sreća.
l

lajeeeee

pre 27 dana

Cekas da prodje sreca 10 godina, al nikako. Golema je to pafnja.
T

Triplex123

pre 28 dana

Neko u komentaru napisa za Kravahala,da nije neki igrac. Slazem se da im treba neko mladji,da polako ulazi u sistem...ali ja se ne secam da se meki igrac naograo pored Karvahala. Nije nametljiv igrac,a zahvalan,perfektno odigra svoju ulogu. Jedan od top 10 bekova na svetu u poslednih 7-8 godina.
R

Robert Lewandowski

pre 28 dana

Na svakoj utakmici treba da dobije crveni, covek je kao Kazemiro obican mesar. Kada bi napustio Real propao bi samo tako, kao sto je propao i Kazemiro. Ove sezone je tukao Cavi Simonsa, napravio je 4-5 startova za zuti, ali naravno, nije bio isključen. Isto tako je igrao i u revanšu protiv Bajerna i generalno kroz citavu karijeru. Vaskez je protiv Bajerna u prvom mecu isto imao 3-4 cista starta za zuti... Jednostavno, Realovi igraci imaju protekciju kod sudija i to je to. Dozvoli Radinu da mesari, a da ne moze da dobije crveni karton, pa ces videti kako ce dominirati. 😅
s

statisticar

pre 27 dana

Uuu Lewa koliko si temeljan. Bas fino ti pratis taj Real Madrid. Titula u dzepu a ti broj faulove HAHAHAHHA
P

Plus sudije

pre 28 dana

One su uvek tu kad ne ide glatko
P

Pst pst pst

pre 28 dana

Hejteriiii, gde ste, kako smo danas sa saznanjem da je Real po 15 put sampion Evrope i da dolazi nakbolji fudbaler sveta, Embape? Koliko mrznje i zavisnosti u ovim komentarima, pa lepo je rekao Kobi Brajant, odlicno je kada vas neko mrzi jer se ne mrze dobri, mrze se najbolji!
S

S kim se ti boriš?

pre 28 dana

Hejtere može imati taj Mbappe ili Modrić, oni su ti koji su najbolji, a ne ti. Razumiješ, nitko ne zavidi tebi osobno jer Real ima milijardu novaca. Ti si se identificirao s nečim/nekim uspješnim, vjerojatno zbog vlastite neostvarenosti, kao i svi ostali fanatici. Lovite se bolje nečeg u stvarnom svijetu prije nego na vrata pokuca četrdeseta.
2

2 na 2

pre 28 dana

A sad nazad u sopstveni život po svoju dnevnu kiflu... Nek si ti nama rekao šta je Kobi Brajant rekao, niko nije znao. Nego reci ti nama, šta si ti danas veliko uradio za sebe sem što si visio na telefonu?
B

Bon.Jovi_985

pre 28 dana

Lepo to zvuči teoretski, ali u praksi da mafijaš Perez ne ucenjuje UEFA godinama teška priča. Retko odvratan klub, kancer sporta i glavni razlog zašto pee svega fudbal umire kao sport.
D

Dajbrepare!

pre 28 dana

Druze pa Real je vaskrsnuo u momentu kad je Barsa bila na Vrhuncu! I ne silazi sa trona. U 5 sezona oni uzmu 2-3 titule. Koga pozovu taj dolazi! Celsi, Barsa, Psz su ekipe koje daju vise od njih ali ne daju igracima trofeje i istoriju. Ostali klubovi stvaraju mitove a oni pisu istoriju!
W

WK

pre 28 dana

Imena ne igraju nikakvu ulogu jer da igraju onda bi oni prvi Galaktikosi trebali osvajati sve trofeje.Videcemo kako ce posloziti sve te silne igrace posto ni Vinisijus ni Rodrigo ni Mbape ne igraju neku odbranu
b

bateborisov

pre 28 dana

Što bi rekao veliki Piksi ( mislim kao igrač ) " Bitno je da smo pobedili slavnog Reala sa 4 - 2, za revanš videćemo " Bože, daj nam molim te Real ako udjemo u LŠ, da planu ulaznice za dan, da se skidaju stolice. Ne zanimaju me Englezi, muka mi je od njih više. Daj jednom i mi mladi da doživimo najveći klub ikada na Marakani, pa neka nas odvale 1 - 7, ali samo da mi povedemo i da doživim nešto što se doživljava verovatno samo jednom u životu!
m

molim?

pre 28 dana

Vodili smo i u sred Mančestera, i stvarno je bio neverovatan osećaj, iako smo znali šta nas čeka posle.
m

ma kakav strašni Real ?

pre 28 dana

Šta mislite da su oni sad neko i nešto ,ponovo će se brane u 16 met protiv City .Živi bili pa videli sledeće godine ništa neće osvojiti.
p

podesen

pre 28 dana

Benzema fali ovde,dao bi 100 golova u sezoni.
a

ae

pre 28 dana

Koliko hejtera sto je ovo. Sve neki analiticari, kriticari, treneri. Tastatura osobe.

NemanjaKZ

pre 28 dana

Cisto informativno pitam jel po tebi 3 malo u 5-6 sezona pa si to napisao? Neki klubovi toliko nemaju u istoriji.
A

Aca89

pre 28 dana

Bajern kupuje od Dortmunda, a Real od Bajerna.. . I posle da Dortmund pobedi Real?
h

hhahahhahaha

pre 28 dana

Mbape, po mnogima najbolji igrač danasnjice. Po kojima to? Prepumpana priča.
R

Robert Lewandowski

pre 28 dana

Dejvis najverovatnije ostaje. Kompani ga zeli, a i Dejvis sada ima želju da produzi ugovor, preneli su to najpouzdaniji novinari. Što se tice ovog tima Reala, nadam se samo da neće opet morati Marcinjak, Kasaji, Cakir i slični da im rešavaju dvomece u LS. Ovaj tim je generalno jak, mada ne i nepobediv. Nemaju pravog centarfora, bekovi im nisu ništa posebno, a i falice im dosta Kros (nema igrača kao što je on na tržištu, niti su ovi klinci što ih imaju sada u timu na tom nivou, mada su odlični da me neko pogrešno ne shvati). Siti može sigurno da ih dobije, a možda i još neki timovi, videćemo kako će ko odraditi prelazni rok. Još je rano za neke ozbiljnije prognoze.
P

Ppp

pre 28 dana

Barsa sa Mesijem kao laznim spicem 2019 osvojila Ls i tripletu i 2024 Real bez pravog spica sa Vinisijusem i Rodrigom osvojili isto. Argentina brz klasicnog spica osvojila i kopa amerika i svetsko. Generalno zavisi od stila koji igras. Za odredjeni stil klasican spic moze i da gusi tim da ne objasnjavam sada. Sve zavisi od stila.
M

Milos92vs

pre 28 dana

Da odgovorim ovom ppp, Barsa nije uzela Ls 2019 nego Liverpul koji je pocistio tu istu Barsu na Enfildu, Barsa je poslednju Ls uzela 2015.
R

Robert Lewandowski

pre 28 dana

Real je osvojio titulu zato sto je sudija pokrao Lajpcig i Bajern na putu do titule. O količini srece koju su imali mislim da je suvisno pričati, bukvalno nisu pola presli protiv Sitija... Kada kazem da je bilo lose sudjenje ne mislim na to sto su Bajernu i Lajpcigu ponisteni cisti golovi, nego generalno mislim na sudijski kriterijum. Karvahal bukvalno moze da radi sta hoce i nece dobiti crveni. Vinicius isto, gura igraca, plazi se, unosi se u facu i nema isključenja, ali zato se desilo da je Vidal bio isključen zbog cistog starta na loptu protiv Reala pre koju godinu. Mendi obgrli Sane sa obe ruke, sudija svira faul u napadu ili kaze da se igra nastavi dalje!? Vaskez je u prvom mecu protiv Bajerna trebao da dobije 3-4 zuta kartona. Ne bih duzio dalje pricu o svim ostalim spornim situacijama. Kada neko bude zaigrao bunker protiv Reala imace velikih problema, sada su igrali samo na kontru. Kada se zatvori prostor Vinicius i Mbape su daleko manje opasni. Juranovic je zakljucao Viniciusa kada su Hrvati igrali protiv Brazila bunker.
U

Uz svo poštovanje

pre 28 dana

Belingemu, ovom Realu fali jedan Kros, Modrić, KDB. Možda će Belingem to da bude za 2-3 sezone, ali trenutno to nije. Sledeće dve sezone neverujem da će uzeti LŠ, ali posle toga, uzeće 3 u 5-6 sezona.
A

AwaxDS89

pre 28 dana

Auuu, ovi kad se uigraju za godinu dana ima da se poigravaju sa ostalim velikanima...Realno tim ce biti jedan od najboljih u istoriji...svi mladi igraci, vec iznad kvaliteta, i ceka ih zlatna karijera....

Mr 007

pre 28 dana

Galaktikosi 3.0,HALA MADRID!
S

Sever73

pre 28 dana

Još Haland i onda počinje"Igra prestola" u realu !!!
c

cccc

pre 28 dana

Ovih 80 %iz Reala bi bili još mladi da se gurnu u vatru u Zvezdi da nebi sagoreli. A ja i normalno, šta je Real za Zvezdu, u Zvezdi je veliki pritisak nije to za mlade neiskusne talente.
D

Djape45||

pre 28 dana

Pa nijedan od ovih nije iz Realove škole nego kupuju najbolje na svetu da im igraju. Što ne gurnu u vatru kao Barsa neke svoje klince koji nemaju početni kvalitet pa da od njih naprave igrače.
n

nema straha

pre 28 dana

dok su sudije tu

The KING sa Sportske

pre 28 dana

Kakva jeza? Ovi imaju srece sto Cold Palmer i Celzi nisu u LS, al dolazimo…🥶
A

Alexis9

pre 28 dana

Kako bih voleo da mbappe curse proradi i da ne uzmu nijednu LS do kraja njegovog boravka u realu 😆
S

Steva ns

pre 28 dana

Ako siti ostane bez de brujnea završiće se njihova era oni su jedini tim koji mogu da se nose sa realom i na više pozicija su bolji sve ostalesu arapi upropastili e sad niko nije kriv ostalima što talenti sanjaju beli dres i svi hoće u real biće ovo lep period iskreno se nadam da rodrigo nije žrtva dolaska mbapea jer je on prekvalitetan igrač koji je doneo i previše realu za svojeću 21 godinu
b

bašamrkalj

pre 28 dana

Dzabe vam svi ti klinci ( najveće zvezde ) da mogu da se menjam sa jednim igračem Real Madrida na jednu sezonu, definitivno bih bio Fede Valverde! Kakva igračina, obožavam ga. Zbog fudbala najviše, dobro malo i zbog supruge!
p

pazi sta vam kazem

pre 28 dana

ispusice ga ovaj tim za titulu lige sampiona
S

Saturn

pre 28 dana

Ovde samo moze sujeta i ego Vinisiusa i Mbpapea da ih spreci u nesto vecem plus tu je Belingem ... Mbpappe je morao da cuti Mesiju jer je ovaj najveci a Vinisiusu koji je placljivac ne mora , plus Rodrigo je opasan igrac i on mogao postati ljut jer je uvek u senci... Tu je i Gvardiola izmislice taj nesto novo
G

Gunnar

pre 28 dana

Nema Vinisius ega kad je Real u pitanju, on je i zeleo nekoga kome moze da napakuje 20+ asistencija. Padace golovi kao kisa sledece sezone, ne vidim kako iko moze protiv ove masinerije. Niko im nece prismrdeti u narednih 10 godina, jezivo.
A

A sudije

pre 28 dana

Šta kažu za sudije, jel ostaje stara garda ili i njih menjaju novim?
и

и у Шпанији има неки

pre 28 dana

Сантрачос.....
R

Robert Lewandowski

pre 28 dana

Mislim da je vreme da se pojave naslednici Cakira, Marcinjaka, Kasajia... Oni su im doneli gotovo sve LS u poslednjoj dekadi. Neće da napišu tekst o očiglednim kradjama Reala od onog gola Mijatovića iz ofsajda... Kraljevski prevaranti.
B

Babaroga99

pre 28 dana

Dal je moguce da Real igra sa Zvezdom ove sezone u LS jel neko upucen u ovaj nov sistem takmicenja .
К

Куп је битан

pre 28 dana

Могуће је.
T

To to

pre 28 dana

Mora novi desni bek ,jeste im doneo Lš golom al više puta zasere i odigra ispodprosečno
B

Babaroga99

pre 28 dana

Jezaaaa Stvarno su strasni . Mlad i Iskusan tim . Trener namazan lisac .
A

A por La 16

pre 28 dana

Tako to radi najbolji klub na svetu. ¡Hala Madrid!
P

Penal Madrid

pre 28 dana

Penal Madrid jedino moze da pokrade nekog da bi osvojio. Od 15 LS samo 4 su osvojene posteno. Kako god nece osvojiti nista. Ni sa Galaktosima nisu prolazili 1/8 finala dok nije dosao C. Ronaldo. 8 godina su ispadali u 1/8 finala tako ce opet biti.
H

Hahaahahahaha

pre 28 dana

Varselona krade, da nije biko sudija ne bi bili ni 7 ove sezone u laligi. A vi kmečite po soboma, činjenica jedna koja ce trajati zauvek-najveci klub sveta: Real Madrid! 15 ucl 36 ligas 20 copa del rey... And counting