Žoze Murinjo (©Reuters)
Žoze Murinjo (©Reuters)

Niko isplativiji u Mozzartu od APOEL-a i Fenerbahčea

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.07.24. | 11:33

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Ovog utorka su na programu prvi mečevi 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a bukmejkeri Mozzarta su probrali dve utakmice na kojima će biti najveća kvota na svetu.

Reč je o susretima koji se igraju na Kipru i u Švajcarskoj, mečeve APOEL-a sa moldavskim Petrokubom, opdnosno Lugana sa Fenerbahčeom. Trijumfi APOEL-a i Fenerbahčea nigde neće nositi tako veliku kvotu kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Veliko je iznenađenje što ćemo gledati Petrokub u 2. kolu kvalifikacija za elitno takmičenje. U godinama totalne dominacije Šerifa, Petrokub je proletos uspeo da mu ukrade titulu. Potom, na svojoj premijeri u elitnom takmičenju iznenadio je kazahstanski Ordabasi, savladao ga je ukupnim rezultatom 1:0. APOEL, za koji igraju srpski internacionalci Radosav Petrović i Stefan Dražić, bio je slobodan u 1. kolu kvalifikacija. Za to vreme pripremao se na Zlatiboru, gde je odigrao tri prijateljska meča. Savladao je subotički Spartak (2:1), te remizirao sa Novim Pazarom (2:2) i Radničkim iz Kragujevca (1:1). Opširniju najavu ove utakmice možete da pročitate OVDE.

LUGANO - FENERBAHČE (UTORAK, 20.30), DVOJKA 1,80

Debitovaće Žoze Murinjo na klupi Fenerbahčea večeras u Švajcarskoj. Poveo je na put veoma jak tim, predvođen Dušanom Tadićem, Edinom Džekom i Radetom Krunićem. Ipak, iznenadio je tursku javnost odlukom da precrta iz tima dugogodišnjeg reprezentativca Džengiza Undera, kojeg uopšte nije ni registrovao za UEFA takmičenja. Fenerbahče je na poslednje dve prijateljske utakmice pokazao da je dostigao zavidan nivo forme, deklasirao je Strazbur sa 4:0 i Hal Siti sa 5:1. Lugano je već odigrao jedan takmičarski meč, prvenstvo Švajcarske je počelo prošlog vikenda, a aktuelni vicešampion je bio bolji od Grashopersa sa 2:1. Lugano i Fenerbahče se do sada nikada nisu sastali. Više o Murinjovom neočekivanom potezu pred put u Švajcarsku pročitajte OVDE.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara