Foto: AFP
Foto: AFP

Nezaustavljivi su! Dva vrhunska gola, Leon preokrenuo (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.11.20. | 06:02

Dominacija meksičkom Aperturom - 2:1

Kako samo dobro igra Leon!

Ako volite da se kladite na utakmice koje se igraju preko noći memorišite Leon kao redovan odabir. Radi se o lideru meksičkog prvenstva, o timu koji skoro nepogrešivo donosi prolazak tipa na njega. Imao je ovoga puta Leon jako težak posao protiv Santos Lagune, ali je i ovo uspeo da dobije - 2:1 (0:1).

Izabrane vesti

Santos Laguna je tim koji raste, u usponu je forme, uspeli su gosti čak i da povedu u 41. minutu i da vode na poluvremenu, ali je Leon pokazao snagu i uspeo da preokrene i da dobije meč sa 2:1.

Ne samo da se treba kladiti na Leon, nego ako volite brz fudbal, sa dosta presinga i kratkih dodavanja, valja i pogledati neku utakmicu. Ova je bila pravi primer jer je na kraju sadržala dva veoma dobra i lepa gola.

Možda je najlepši na utakmici delo Žulija Furka. Kakav je samo to bio udarac levom nogom sa nekih tridesetak metara, golman jedva da je video loptu. Ali, to sve nije poremetilo Leon koji je u nastavku prvo preko sjajnog Montesa poravnao sjajnim udarcem sa odstojanja u 52. minutu, a onda je Ramirez uspeo da donese Leonu nova tri boda.

Zeleno-beli su tako sada došli na 13 utakmica bez poraza u prvenstvu, imaju šest vezanih pobeda i deluju nezaustavljivo.

Leon hita ka osmoj tituli prvaka Meksika i drži prvo mesto.


MEKSIKO - APERTURA

Leon - Santos Laguna 2:1 (0:1)

/Montes 52, Ramirez 71 - Furk 41/


tagovi

LeonMeksiko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara