Andrija Živković (©Reuters)
Andrija Živković (©Reuters)

Najveće kvote na svetu u Mozzartu na pobede Aston Vile i Klub Briža

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 11:01

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Na programu je osam prvih mečeva četvrtfinala, a bukmejkeri Mozzarta izdvojili su dve kvote iz najslabijeg evrospkog takmičenja koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Aston Vilu protiv Lila i Klub Briž protiv PAOK-a.

Izabrane vesti

Tim iz Bimingema je favorit za osvajanje Lige konferencije. Kvota da će Aston Vilu da osvoji ovo takmičenje i bude naslednik Vest Hema je 3,00. Rival u četvrtfnalu je Lil koji je vezao dva trijumfa u Ligi 1. Domaćin je u malom padu, samo bod u prethodna dva kola Premijer lige, ali i dalje je na mestu koje vodi u Ligu šampiona. Čak sedam golova je primila Vilu u poslednja dva prvenstvena meča. Francuski tim je sedam utakmica bez poraza.

KLUB BRIŽ – PAOK (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,90

Čak dva grčka tina su u četvrtfinalu Ligi konferencije. PAOK se uzda u srpskog reprezentativca Andriju Živkovića. U prethodnoj rundi solunski crno-beli pregazili su zagrebački Dinamo sa 5:1, posle poraza na Maksimiru sa 2:0. PAOK je za vikend odigrao u Atini 2:2 protiv šampiona Grčke AEK-a. I Klub Briž je imao dobrui uvertiru pred prvi meč četvrtfinala. Pobedio je lidera šampionata Belgije Anderlehta sa 3:1, pa je ostao kandidat za krunu u plej-ofu Župiler lige iako je tek četvrti, ali ima samo pet bodova manje od timova iz Brisela, Anderlehta i Unin Sent Žiloaza, osam kola pre kraja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara