Pehar Lige šampiona (© AFP)
Pehar Lige šampiona (© AFP)

NAJAVA DANA (subota, 1. jun): Veliki dan finala Lige šampiona na Vembliju, a tu je i Nole na Rolan Garosu

Vreme čitanja: 3min | sub. 01.06.24. | 07:57

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

DORTMUND – REAL MADRID, 21.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona, finale)

Liga šampiona je takmičenje Karla Ančelotija i Real Madrida, na tom frontu jačeg igrača nema. I daleko veće ale od Borusije Dortmund zaziru kada na madridski klub udare, jer u boj ulaze sa spoznajom za šta je sve sposoban. Ipak, upravo su Milioneri ti kojima je za trunku draže što će spram njih videti beli dres u odnosu na Bajern. Jer, kad stanu ispred Bavaraca, obično se završi tragično.

A. ZVEREV – GRIKSPOR, oko 12.00

(Tenis, Rolan Garos)

Bitno je reći da je četvrti teniser sveta je na “Suzan Lenglenu” bio bolji od Davida Gofina rezultatom 7:6 (4), 6:2, 6:2. Grikspor i Zverev su se četiri puta do sada susretali. Samo jedan duel izgubio je Nemac koji je bez razmišljanja favorit pred meč sa 25. teniserom na ATP listi.

N. ĐOKOVIĆ – L. MUZETI, oko 12.00

(Tenis, Rolan Garos)

Brzo, sigurno i dominantno! Tako je Lorenco Muzeti protutnjao pored veterana Gaela Monfisa u drugoj rundi Rolan Garosa, eliminisavši jednog od ljubimaca domaće publike. Kao trenutno 30, a ne tako davno 15. teniser sveta, kao momak koji je prošle godine srušio Đokovića u Monte Karlu, 22-godišnjak jeste potencijalna mina za najboljeg svih vremena.

BROMAPOJKARNA – MALME, 15.00

(Fudbal, Švedska 1)

Očekujemo da će Malme koji je apsolutno dominantan u šampionatu biti nemilosrdan i kao gost. Tim koji iz 12 mečeva ima gol razliku od 23:7, mora da uživa takvu reputaciju kada igra sa osrednjim protivnikom. Inače, Malme je dobio svih pet poslednjij mečeva para na kojima je redovno dolazila makar 3+ igra.

GETEBORG – ELFSBORG, 15.00

(Fudbal, Švedska 1)

Ništa nije izvesno u Geteborgu, sem da domaćin želi što pre da popravi igru, odnosno da izađe iz zone bliske fenjeraškoj reputaciji. Elfsborg je nešo bolji na tabeli ali mu nikako ne ide uposlednje vreme. Elfsborg je dobio poslednji meč para sa 1:2.

ARSENAL TULA – NIŽNJI NOVGOROD, 17.00

(Fudbal, Rusija 1, plej-aut)

Bod je delio Nižnji novgorod od spasa, a sada na mišiće mora da pokuša da se izvuče. Neće mu biti lako s obzirom da je Arsenal prvi meč dobio sa 1:2. Sve u svemu, Pari je na tom susretu imao nešto veći posed lopte, a oba tima su imala po četiri šuta u okvir gola. Verujemo da će Pari biti sada vrlo navalentan, jer drugo ništa mu ni preostaje.

HALMŠTAD – GAIS, 17.30

(Fuddbal, Švedska 1)

Četiri poraza i jedna pobeda Halmštada sa poslednjih pet utakmica ukazuju na takmičarsku krizu domaćina. GAIS ima samo jednu izgubljenu utakmicu u prethodnih pet kola i definitivno će igrati na pobedu i ovog puta.

MURSIJA – UNIKAHA, 18.00

(Košarka, Španija 1, plej-of)

Mursija je u polufinalnoj seriji dobila prva dva meča. Prvo je bilo 79:88, a zatim 83:101. Ti rezultati dokazuju da je Unikaha u nekoj vrsti emotivnog rasula, da nije bila stanja da se konsoliduje i pruži otpor. Sada će igrati pod velikim pritiskom pa obratite pažnju na postavljene margine.

FENERBAHČE – BEŠIKTAŠ, 19.30

(Košarka, Turska 1, plej-of)

Prvi polufinalni susret dobio je Fener sa 96:88. Meč je bio potpuno pod kontrolom Fenerbahčea, Bešiktaš je na trenutke delovao opasno. Naime u prvoj četvrtini bilo je 23:23, da bi Bešiktaš tek u završnoj fazi utakmice pojurio rivala, ali tada je već bilo kasno.

LOKOMOTIV KUBANJ – ZENIT, 13.00

(Košarka, Rusija 1, plej-of)

Zenit vodi sa 2:1 u pobedama, a tim iz Kubaja je na proteklom meču slavio sa 90:87. Taj rezultat ne smeta Zenitu pa će sada pokušati čvrće da odigra u vlastitom reketu i okonča ovu bitku za treće mesto u svoju korist.



tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara