Partizanovi omladinci u autobusu (©Starsport)
Partizanovi omladinci u autobusu (©Starsport)

Stanojević poveo čak 36 fudbalera na pripreme, stiže i Nihad Mujakić

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.06.24. | 10:38

Partizan završio pojačanje za štopersku liniju

Parni valjak podmazuje motore, gde drugo nego u Sloveniji, omiljenoj destinaciji za vreme letnjih omorina. Ovog puta u Terme Čatež vodi ih Aleksandar Stanojević sa delegacijom od čak 36 fudbalera, koja će uskoro postati brojnija za još jedno ime.

Jer kako saznaje Mozzart Sport, crno-beli su sve utanačili oko dolaska Nihada Mujakića, 26-godišnjeg štopera koji stiže iz Ankaragudžua. Baš tamo ga je primetio Stanojević dok je vodio Konju, a imao je od koga i da se raspita o njegovim kvalitetima, jer je Mujakić delio svlačionicu sa Gajasom Zahidom, dok ga je u reprezetaciji Bosne i Hercegovine vodio nekadašnji Partizanov strateg Savo Milošević.

Izabrane vesti

Dok Mujakić i zvanično ne potpiše, samo jedno novo lice u crno-belom taboru. Napadač Đorđe Jovanović jedino je dosadašnje pojačanje ekipe, koja će ovog leta, između ostalih, ostati bez Mateusa Saldanje i Sameda Baždara.

Možda zato zbuni ova brojka od 36 imena, ali Stanojević je rešio da do 28. juna isproba i najtalentovanije momke iz omladinskog tima. Put Slovenije je krenuo i Natan De Medina, iako u prvoj sezoni u Humskoj nije stigao ni da debituje za crno-bele. Nešto duži odmor dobili su Zahid, Bibars Natho i Ksander Severina, koji će se ekipi pridružiti naknadno.

Biće sigurno još novina, jer fudbalsko tržište je trenuto utihnulo zbog održavanja Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali Partizan ima još nekoliko pozicija na kojima mora da se ojača, a svakako će biti i odlazaka koji će diktirati sledeće poteze. Uostalom, Stanojević tek treba da odluči na koga sve računa, jer u Sloveniji će igrati sa fudbalskim klubom Bravo, dok ih mnogo jače provere očekuju na turniru u Moskvi gde će se odmeriti sa Dinamom, CSKA, te Lokomotivom.

PARTIZANOV SPISAK ZA SLOVENIJU

Golmani: Jovanović, N. Stevanović, Krunić, V. Stevanović;

Odbrana: Živković, Filipović, Stojković, Roganović, Petrović, Kovačević, Miličić, Simić, Marković, Medina, Antić;

Vezni red: Šćekić, Ugrešić, D. Janković, Stjepanović, Kanute, Ovusu, Severina, Kalulu, Jevremović, Goh, A. Janković, Trifunović, Petković, Natho, Zahid;

Napad: Saldanja, Nikolić, Baždar, Đ. Jovanović, D. Jovanović.



tagovi

Nihad MujakićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara