Komentari na vest

Ništa od potpisa: Ebube Duru nije prošao probu u Vojvodini

C

Chiske

pre 3 meseca

Po meni uprava je za sada u minusu sto se tice nove sezone. Prvo, Ajaks koji necemo gledati na nasem stadionu u nasem gradu je katastrofa, ali ne bi bila tolika katastrofa da nije odradjen fazon mazanja ociju navijaca sa "nece trava biti spremna" a ustvari grad i fss nije odradio posao sredjivanja stadiona za evropu i onda su namuljali da izgovor bude trava tim gore sto klub opet stiti nezainteresovanost grada da sredi stadion. Druga stvar je klauzula Lazaru, da li mislite da smo glupi ili sta? Trece je da jos uvek nismo doveli bar jednog kapitalca a sezona pocinje za mesec dana. Da ne pricam o tome kako nam treba bar 3-4 kapitalca! Uprava kao da se trudi da sve vise licimo na filijalu crvenog blizanca... Ako za 10 dana ne dodju 3 kapitalca, to je 30 jun kada svima isticu ugovori, za mene je sezona vec uveliko neuspesna jer ja necu vise da slusam i citam izgovore poput: "nismo uigrani" itd, taj voz je prosao! I bicu 100% protiv menjanja trenera ako rezultati ne budu dobri... Zbiljo i ekipo za sada ste u DEBELOM minusu!
T

Trio promaja

pre 3 meseca

Ko, kanda, da vas je MJ pustio da malo lupate naokolo, bez kontrole i nadzora.
S

S2

pre 3 meseca

Evo ih opet počinju znalci što su Božu proglasili za vijetnamskog seljaka pa se posle kleli u njega .
C

Che t

pre 3 meseca

A Bukinac.........????
S

Slanina

pre 3 meseca

Srpska liga na kaljenje, realno. Pa da ga vidimo za 6 meseci, godinu dana.
D

Dok V

pre 3 meseca

Se Zbiljić provodi u Nemačkoj rade bukvalni prelazni rok a stadion još čeka menjanje trave. Kuče su bili geometri umesto pre 2 meseca. Sramota nije adekvatna reč već mnogo gore feči al nisu za sajt
M

MikiManda

pre 3 meseca

Zabraniti ulaz na Vujadina i Karadjordje Maradoni MJ kvazi sportskom direktora, Lanetu i Malom cupavog! Zbiljo ostavi se Minhena, vracaj se i dovedi Hommu, Da Costu i novog sportskog direktora bez procenata, ucena, spletki. I Gruja da leti!!!
н

нс бој

pre 3 meseca

Груја је као Ђора јачи од система,приватизовао омладинску школу.Нисмо годинама избацили играча нивоа Радоје,нпр,због мита па играју који пристану на услове Грује,а не ко је бољи.
к

кикоман

pre 3 meseca

пазар би му био мера
H

Hvala Bogu

pre 3 meseca

da nije dosao kod nas
?

??

pre 3 meseca

Zavrsice u atletiku, klasika za srpske klubove. Na osnovu par treninga procenili su da nije dobar
h

hmhmgm

pre 3 meseca

skloni se sa sunca.