Detalj sa ovogodišnjeg finala UEFA Lige šampiona (©Reuters)
Detalj sa ovogodišnjeg finala UEFA Lige šampiona (©Reuters)

NAJAVA DANA (sreda, 18. septembar): Repriza finala LŠ, ali kuva i u Pragu, Bolonji, Brižu, Parizu, Sevilji...

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.09.24. | 09:47

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

SPARTA P. – SALCBURG, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Domaćin ne može da računa na Garsiju de Albenisa, Jakuba Peseka i Romana Mokroviča, dok gosti imaju ozbiljnih problema pošto čak šestorica prvotimaca nisu otputovala u prestonicu Češke. Ovog leta su se ova dva tima odmerila u prijateljskom meču i bilo je 2:2, a nerešeni rezultat se očekuje i ovaj put.

BOLONJA – ŠAHTJOR, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Bolonja kreće po prvi put u istoriji u Ligu šampiona, ali sa veoma slabim učinkom u domaćem prvenstvu. Ukrajinci su odigrali četiri gostujuća meča prošle sezone u Evropi, zabeleživši tri poraza i jedan trijumf.

KLUB BRIŽ – DORTMUND, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Borusija je sačuvala mrežu na poslednja četiri obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. Ali belgijski klub ulazi u ovaj susret sa četiri uzastopna trijumfa u svim takmičenjima.

MAN. SITI - INTER, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Još žale na Meaci za propuštenim šansama prevashodno Romelua Lukakua u finalnoj utakmici Lige šampiona protiv Sitija. Nisu zaboravili Nerazuri tu nesrećnu istanbulsku noć iz juna 2023, a potencijalni trijumf na Etihadu možda bi makar malo utešio navijače. Ipak, teško je očekivati da će izabranici Simonea Inzagija odigrati meč s fokusom na revanšizam, već će pristupiti susretu kao i svakom drugom u elitnom takmičenju.

PSŽ – ĐIRONA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Manji od dva katalonska fudbalska velikana počinje prvi put borbu u elitnom evropskom klupskom takmičenju, i to na veoma teškom gostovanju u Parizu gde ih dočekuje veoma raspoloženi i razigrani domaćin koji je u prva četiri kola Lige 1 zabeležio četiri trijumfa i 16 golova.

SELTIK – SLOVAN B, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Mnogi tvrde da je danas u LŠ ovde najveća razlika u kvalitetu i da se očekuje pobeda Kelta protiv slovačkog kluba kome je ovo prvo učešće u takmičarskom delu Lige šampiona i to posle četiti kvalifikacione runde.

BETIS – HETAFE, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Na proteklih sedam obračuna ova dva rivala u svim takmičenjima palo je 0-2 gola. Hetafe nije uspeo da zatrese mrežu na sedam od poslednjih devet susreta u španskom šampionatu.

KOVENTRI – TOTENHEM, 21.00

(Fudbal, Liga kup Engleske)

Londonski Pevci su sačuvali mrežu na psolednja četiri obračuna sa ovim rivalom u svim takmičenjima. A pritom su na tim utakmicama postizali najmanje po dva gola.

AJAKS – FORTUNA S, 20.00

(Fudbal, Holandija 1)

Na poslednjih devet domaćinstava Kopljanika ovom rivalu u svim takmičenjima palo je tri ili više pogodaka. Ajaks nije poražen od Fortune na poslednjih 15 susreta, takođe u svim takmičenjima.

SAMSUN – BAŠAKŠEHIR, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Istanbulski tim je slavio na devet od poslednjih 11 utakmica u turskom šampionatu. A na pet od poslednjih sedam odmeravanja sa ovim rivalom u svim takmičenjima uspeo je da sačuva mrežu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analizaLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara