Parker i Mitrović (Foto: AFP)
Parker i Mitrović (Foto: AFP)

Mitrović bi mogao da dobije konkurenciju: Fulam kreće u potragu za napadačem

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.01.21. | 19:02

Skot Parker priznao da mu u špicu ima manjak opcija

 Kako vreme odmiče Fulam sve bolje izgleda u borbi za opstanak. Londonski tim je na pet decembarskih utakmica pretrpeo samo jedan poraz. Međutim, to je lepša strana medalje. Ona druga kaže da Kolibaši nisu nijednom slavili. Dakle, četiri remija, i to vezana. Trener Fulama Skot Parker kao glavni problem vidi neefikasnost, zbog čega će u januarskog prelaznom roku pokušati da pojača konkurenciju u špicu.

U poslednjem mesecu 2020. godine, Fulam je na pomenutih pet utakmica samo dva puta tresao mrežu rivala, od kojih je jedan delo fudbalera Njukasla Meta Ričija, odnosno – autogol. Stoga je engleski stručnjak priznao da će fokus uprave kluba biti da u narednih tridesetak dana pronađe napadača.

Izabrane vesti

"Na početku godine smo prepoznali mesta na kojima treba da se pojačamo i mislim da smo to odradili vrlo dobro. Trenutno imamo jednog pravog napadača u Aleksandru Mitroviću i naravno da ćemo na toj poziciji gledati da se pojačamo ukoliko možemo. Istovremeno smo shvatili izazove koje januar donosi sa sobom, ovoga puta još više zbog situacije u kojoj se nalazimo", rekao je Parker.

Uprkos tome što srpski napadač sve više ima ulogu rezerviste u Fulamu i u dosadašnjem delu sezone je postigao tek dva gola, Parker veruje u Mitrovića, ali...

"To je pozicija na kojoj smo u manjku, iako imamo vrlo, vrlo dobrog centarfora. Mislim da je jasno da u većini timova u Premijer ligi ima malo više dubine u napadu nego kod nas, pa ćemo to pokušati da promenimo“, ističe mladi stručnjak. Za sada nema naznaka ko bi mogao da bude potencijalno pojačanje Fulama, odnosno konkurent Mitroviću u borbi za mesto u timu.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Aleksandar MitrovićFulam

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara